- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyém is ezt csinálja, szerintem wifi driver gond lehet. Mondjuk nekem nem adatmennyiség után jön elő, hanem ha huzamosabb ideig alvó módban van a telefon (kijelző off). Tenni ellene még nem sikerült, bár van, amikor napokig nem csinálja. Nálam CM6 és CM7 alatt is előjött, ha lesz ingerenciám felveszem nadlabaknak a hibát, csak akkor logot kell vadászni.
-
törölt tag
2 nap, 3 óra és 17 percig
attól függ, hogy találok-e olyan cuccot helyette, amire megéri lecserélni, de ettől nyugodtan keresgéljél, ha találsz és megveszed közben, akkor sem jársz semmivel rosszabbul.rootolás van androidra, ezzel elérhető pár dolog, ami alapból nem. bár mondjuk a rootolás adta lehetősége közül egy-két dolog benne lesz alapból a 2.2-es frissíŧésben (wifis mobilnet megosztás illetve programok kártyára telepítése pl.).
-
törölt tag
még gondolkozom, mert egyelőre nem nagyon van helyette semmi értelmes sajna. ha lenne Meizu M8 vagy majd M9, akkor simán cserélnék, de egyelőre azt itthon nem tudok beszerezni.
illetve mivel külföldön vettem a Milestone-t, így nem tudom hogy van garancia rá pontosan. a motorola website szerint van, de nem írják, hogy hol érvényes... -
premete
veterán
Most csak kettőt látok, egyet 85-ért, egyet 80-ért, de azokkal úgy látom, nem jutottál dűlőre. Múlt vasárnap 4 volt, az egyik április végi, Telenoros, fóliás, arra alkudtak, 80-ért kínálták, volt ajánlat 70-re, az eladó 75-ért odaadta volna, de a vevő 74-et ígért csak. Na, én azt vettem meg 75-ért, nem alkudtam, és az eladó el is hozta hozzám. Full doboz, fólia, Telenor garanciafüzet, gyárilag független, operátornak az rsd motorola UK-t ír ki. Kipróbáltam rootolás után, a Motorola software update visszateszi a gyári, Eclair update1 romot.
-
premete
veterán
Most már lehet kapni, Telenoros (függetlent) itt a hardveraprón, 80K magasságában, majdnem 2 év garanciával, szerintem ennyiért jó választás, egy hónaposnál nem nagyon lehetnek idősebbek ezek, és az ebayen is drágábbak, főleg a mostani árfolyamon.
Lehet akár 1330-ig is húzni, de 800-1000, ahol stabil és a fogyasztás is ok. A Droidra már van kiszivárgott Froyo, azt mondják, a Milestone is kap hivatalos frissítést még ebben a hónapban. Ami valószínű, mert a youtube-os videókon rendre feltűnik a Milestone érintőgomb-sora. Linpack szerint a Froyoval 550 Mhz-en annyit tud a Milestone, mint most Eclair-rel 1200 Mhz-en.
Bővebben a használható overlockról és feszültségekről a [linken]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest