- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Régebben formáztam az SD-t szóval az összes Motonav-os cucc is törlődött, most megcsináltam az egészet, de erre milyen térképek kellenek?
-
maathe
senior tag
Amúgy szerintetek melyik a legjobb offline GPS?
-
maathe
senior tag
A memkarin csináltam pár mappát pl. a programoknak és egyéb dolgoknak de ha újra csatlakoztatom a telefont a PC-hez akkor ezek a mappák már nem látszódnak. Az az érdekes hogy ASTRO-ba látom mindegyiket. A rejtett mappák meg vannak jelenítve. Miért "tűnnek el"?
-
maathe
senior tag
Dupla, sry.
-
maathe
senior tag
Csak nálam van olyan hogy pl. a telefon bal alsó sarka felé nyomom a kijelzőt akkor kicsit bemozog a felső rész? Szóval egy kicsit besüllyed.
Amúgy ma megjött a tokom, egy ilyet vettem feketében. Eléggé jó minőségű és méretre is pont jó.
-
maathe
senior tag
Mostanában azt vettem észre hogy az érintőgombok világítása elég sokat buggol. Szóval feloldom a zárat akkor kb. 5 mp-ig világít aztán kialszik. Ezután random visszajön a világítás majd elmegy. Mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
Van olyan program amivel a telefont úgy tudom használni mint egy lámpát? Szóval csak a LED világítson. Kerestem flashlight appokat de azok csak annyit csonálnak hogy fehér lesz a háttér.
-
maathe
senior tag
Nekem egész egyszerűen nincs szükségem az állandó netre mivel nem vagyok egy business man ezért nem figyelem minden percbe az emaileket, nem MSN-ezek, inkább felhívom az illetőt és nem akarok bárhol netezni, azt így is megtudom tenni akármikor.
Az az olcsó net T-Mobilenál évi 24k. Lazán kitudnám fizetni de inkább másra költöm. -
maathe
senior tag
Mától én is egy viszonylag boldog Milestone tulajdonos vagyok. Eddig csak annyi a problémám hogy importáltam SIM-ről a kontaktokat, meg is csinálta mindegyiket de csak az előbb vettem észre hogy a telszámokat nem importálta. Mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
Látom sok a negatív vélemény. Azért remélem hogy meg leszek vele elégedve.
-
maathe
senior tag
A Milestone-nal kapcsolatban lenne három kérdésem:
A kijelző és maga az egész telefon mennyire karcolódik?
A 2.2-t megcsinálják-e erre a telefonra, ha nem akkor van-e nem hivatalos megoldás?
A kijelző csak akkor fordul ha elővarázsolom a QWERTY-t?Előre is ty
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest