-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
motoflug #647 üzenetére
M1 note-ot itt az oldalon hirdetett lampard kolléga nem kellett rá várni és már régóta gondolkodtam vmi nevesebb kínai telefon kipróbálásán,így ez kapóra jött,valamint pont telefon cserén gondolkodtam! Szerintem nagyon jó kis telefon komolyabban nem tudnék belekötni semmibe,egyetlen ami tény,hogy rettentően csúszik a hátlap. Viszont a G3 is régóta a kiszemeltek között volt (G2-t használtam,szerettem) és találtam jó áron egy 3gb-os változatot,így úgy döntöttem beleugrok a G3-ba! Van pár apróság a G3 szoftverben amit szeretek pl ugye a quickremote az osztott kijelző stb! Szerintem mindkettő jó telefon és egész jó áron ki lehet fogni G3at is! Hosszútávon nem használtam a meizut így messzemenő következtetéseket nem tudok levonni,de szerintem simán megéri az árát!
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest