- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
Igen, eleve én is kisvárosban lakom és emellett sokat vagyok falun is, ahol ugye nincs jelen mindenféle lte frekvencia. Viszont én, ha már telenoros leszek és korlátlan hipernetes, akkor csak szeretném kihasználni a gyors korlátlan net előnyeit! Most egy Huawei P8-am van, ezt váltaná a V10 és nem szeretnék kompromisszumot kötni! Ha már cserélek, akkor tudja is azt a kiszemelt készülék, amire nekem szükségem van!
A H900 valóban nem tudja a B20-as hálózatot, ahogy nézem. Pedig itthon, kisebb, ritkábban lakott helyeken előfordul, hogy csak azon keresztül jön a 4g, ráadásul sok ilyen helyen a 3g sem lett rendesen kiépítve, így előfordulhat, hogy ott csak edge hálózat lesz. (Ezt olvastam neten). Na én ezt akarom elkerülni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő