- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem központi markaszervizbe volt éppen és telefonon hívtam külön a szervizt és kerdeztem a javítás állapotát. Kijelzőt elkezdi nem cserélik mert az típus hiba...(újjal is lenne..így nem hiba, betudható kijelzo típus hibának...) szerintük. Most az LG ugyfelszolgalatnak írtam, mert Support azt javasolta írjak oda és biztosan megoldják (garim azzal a repair oda-vissza korrel járt le pont és a kijelzo cseret szerettem volna letudni (nem sikerült) aztán talán sikerül lebeszelnem LG-vel...)
MD
L -
rejtettlampa
tag
Pontosan nem tudom, hogy mit takarna a beégés, mert nekem nincs ilyen gondom egyenlőre. De az is fura, hogy van, akinél látszódik screenshoton, másnál meg nem. Lehet, hogy két külön dolog is okozhat hasonló jelenséget? Az egyértelmű, hogy ha a screenshoton nem látszik, akkor hardveres gond. De ahol megjelenik a képernyőmentésen is, ott valami szoftveres gond (is) lehet szerintem. Azért kérdeztem, hogy frissítés után van-e változás!
Zozzzzzz: te updatelted a telót 7.0-ra? Ott is jelen van a beégés? A screenshoton is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest