Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .:Ádám:.

tag

Sziasztok!!!

Most már hardveresen is csatlakozok a fórumhoz! :D Ma vettem át a készüléket E2E4 topikgazda tapasztalatai alapján PartneroGSM-től.

Röveden a tapasztalat:

Délután 3 fele hívtam a PartneroGSM-et a mobil számukon. Nincs válasz, majd a 20 perccel későbbi hívásomra sincs válasz. Jó akkor irány a bolt személyesen, és epphogy kilépek a kapun hívnak vissza.
    Rákérdeztem fekete dualsimes változatra hátha van, és mivel nem volt maradtama a fekete 1 simes változatnál.
    Mondtam boltban venném át, ők erre, hogy mikor. Ha lehet még ma válaszoltam. Kértek egy számot és elköszöntünk.

6 óra után jött az sms, hogy átvehetem. Gyorsan írtam egy köszönömöt és indulok választ.

Semmi gond nem volt átvételkor, bontatlan fóliás volt, csak azután kezdett kicsit értetlenkedni az eladó mikor közöltem, hogy számlát is kérek (olyat mint amilyet E2E4 is feltett ide). Csak 0%-as, mondom nem baj, és legyen rajta az sorozatszám is. Fickó erre, hogy nem tudom beregisztrálni az LG-nél mert olaszból való a telefon (az enyém is TIM-es mint GoneTom forumtársé, a ). Azt válszoltam megpróbálam, ha meg nemsikerül nem megyek a dunának. Ráírta.

Kifizettem, kezetnyújtottam, megköszöntem. Eljöttem.

Ami azonban kérdés számomra, hogy a regisztrálás menni fog-e mert a cég pecsétjének a közepe totál nem látszik, és az adószám lenne ugye a lényeg (vagy nem???) .

A TIM-es dolog annyiban valósult meg, hogy a zsugorfólián rávan ragasztva egy kék matrica.

A telefon egyébként.... ....mindegy, már leírták előttem :DD

Köszönöm a segítséget előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák