Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
Sziasztok!!!
Most már hardveresen is csatlakozok a fórumhoz!
Ma vettem át a készüléket E2E4 topikgazda tapasztalatai alapján PartneroGSM-től.Röveden a tapasztalat:
Délután 3 fele hívtam a PartneroGSM-et a mobil számukon. Nincs válasz, majd a 20 perccel későbbi hívásomra sincs válasz. Jó akkor irány a bolt személyesen, és epphogy kilépek a kapun hívnak vissza.
Rákérdeztem fekete dualsimes változatra hátha van, és mivel nem volt maradtama a fekete 1 simes változatnál.
Mondtam boltban venném át, ők erre, hogy mikor. Ha lehet még ma válaszoltam. Kértek egy számot és elköszöntünk.6 óra után jött az sms, hogy átvehetem. Gyorsan írtam egy köszönömöt és indulok választ.
Semmi gond nem volt átvételkor, bontatlan fóliás volt, csak azután kezdett kicsit értetlenkedni az eladó mikor közöltem, hogy számlát is kérek (olyat mint amilyet E2E4 is feltett ide). Csak 0%-as, mondom nem baj, és legyen rajta az sorozatszám is. Fickó erre, hogy nem tudom beregisztrálni az LG-nél mert olaszból való a telefon (az enyém is TIM-es mint GoneTom forumtársé, a ). Azt válszoltam megpróbálam, ha meg nemsikerül nem megyek a dunának. Ráírta.
Kifizettem, kezetnyújtottam, megköszöntem. Eljöttem.
Ami azonban kérdés számomra, hogy a regisztrálás menni fog-e mert a cég pecsétjének a közepe totál nem látszik, és az adószám lenne ugye a lényeg (vagy nem???) .
A TIM-es dolog annyiban valósult meg, hogy a zsugorfólián rávan ragasztva egy kék matrica.
A telefon egyébként.... ....mindegy, már leírták előttem

Köszönöm a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ma vettem át a készüléket E2E4 topikgazda tapasztalatai alapján PartneroGSM-től.