Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .:Ádám:.

tag

válasz gjoco1 #6786 üzenetére

Nemtudom mi lehet a gond, lehet nem is HW probléma. Kezdett az akksi gyengélkedni 3 év után és volt amikor 15% kikapcsolt. Pénteken töltöttem fel kb 78%-ra és még az nap este behalt. A saját akksijával be sem kapcsol, de volt egy kínai backup akksim amivel bekapcsolt és elért a lock screen-ig aztán utána bootloop, vagyis LG logóig jut aztán meghal.

Az a baj mivel minden integrálva van a CPU-ba (SoC) ezért lehet mégis forrasztási gond lehet.
    Néztem Aliexpress-en stencilt a procihoz, kb 3-USD elvileg a G4-es is jó hozzá mert a SoC ugyan az. Ha leszek annyira bátor mint a feljebb linkel indiai a videóban akkor megpróbálkozok újraforrasztással.
    Vagy mélyhűtős trükk, vagy megvárom a telet. :K (GoT xD)

Akkor jobban jártál kicsit a mentésekkel mert a telkönyvem ragadt a telóban :DDD Hívni tudnak de nekem meg nincsenek telszámaim.

Sajnálom mert tényleg jó telefon. Mentve vannak a cuccaid akkor ne aggódj :D Napi fotókat mentsed SD-re és akkor még azokat sem veszíted, nemtudom milyen gyakori a felhős mentésed. Azt nem tudom viszont a Nexus 5X-el voltak-e ilyen gondok mert az is SD808-as.
    Sajnos Qualcomm nagyon elbaszta a SD810 gyártását és ez miatt a SD808 is megszívta.

Új hozzászólás Aktív témák