- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
wolruf #23524 üzenetére
Pontosan Tegra 3 ból is van vagy 3 fajta
A Nexus 7 2012-s modell az TEGRA 3 T30L modell
A 4x HD pedig sima Tegra 3 T30-s modell .Bővebben. : http://hu.wikipedia.org/wiki/Tegra
modellszám félvezetős technológia CPU utasításkészlet CPU CPU gyorsítótár GPU memória típus megjelenés eszközök
Tegra 3 T30L
40 nm LPG fab: TSMC
ARMv7
1,2 GHz Quad-core ARM Cortex-A9 (max. 1,3 GHz egymagos módban)
L1: 32 KiB utasítás + 32 KiB adat, L2: 1 MiB
416 MHz ULP GeForce
32-bit single-channel 667 MHz DDR3-1333 (5,34 GB/sec)[1]
Q1 2012Tegra 3 T30
ARMv7
1,4 GHz Quad-core ARM Cortex-A9 (max. 1,5 GHz egymagos módban)
520 MHz ULP GeForce
32-bit single-channel 533 MHz LPDDR2-1066 (4,26 GB/sec) or 750 MHz DDR3-L (6 GB/sec)[4]
Q4 2011Tegra 3 T33
ARMv7
1,6 GHz Quad-core ARM Cortex-A9 (max. 1,7 GHz egymagos módban)[1]
520 MHz ULP GeForce
32-bit single-channel 800 MHz DDR3-1600 (6,4 GB/sec)[1]
Q2 2012 -
hanics
aktív tag
válasz
wolruf #23521 üzenetére
Igen azt sejtem, hogy sajnos a Tegra3 miatt nem igen akarnak vele foglalkozni, mert ahhoz ugye a tegrára kell rágyúrni a rendszert.
Habár valamilyen szinten belefolytam az android fejlesztésbe és igazából egy dolog kellene, hogy valami hasonló tegra3-as készülék kapja meg a frissítést. Utána már át lehetne portolni erre a telefonra is a Romot.
Úgy ahogy a CM teszi. Ott is csak a keretrendszer van és külön külön írják át a telefonokra... -
firemanus82
senior tag
válasz
wolruf #22509 üzenetére
Sajnos teljesen egyet ertek! Az LG frissitesei sorra kudarcok! Optimus black es 2x frissites utan csak rosszabb lett (a 2x ipari hulladek :S ), es a 4x upgrade-je se sikerult. Mellesleg minden frissites kesett (volt hogy egy evet!) Nekem az LG ilyen huzasai miatt kerult ki a kepbol. A G2 nagyon vonzonak hat, de felek az LG itt is elbukik, hiaba google meg elsokent frissitett telo
-
gipsztigris
addikt
válasz
wolruf #20388 üzenetére
Az meg van ugye, mikor az első együttlét után megkèrdezi a lány a fiút?
- Azon gondolkodtál már, hogy ha terhes leszek, akkor minek fogjuk nevezni a gyereket?
Fickó elfordul egy kicsit, lehúzza az óvszert, köt rá egy csomót majd így szól.
- Ha ebből is kibújik akkor azt hiszem MacGyver-nek! -
dchard
veterán
válasz
wolruf #20384 üzenetére
Miért a MacGyverben hogy volt?
Egyébként 2-3 nap alatt még simán valid az almanac, csak a pontossága csökken. A kérdés inkább az, hogy rendesen eltárolja-e ezt a telefon vagy nem. Az N és E szériás Nokiák nem tárolták el, ezért volt mobilnet nélkül botrányos a használata. Ideális esetben nulláról az almanac 12,5 perc alatt jön le. Az is érdekes lehet, hogy sima újraindítás után mi a helyzet, mivel az almanac-ot nem felejtő memóriába is el kéne tenni. Nem véltelen, hogy a Garmin túra GPS-em akár több hét után is bekapcsolás után 40-50 másodperccel már van 10 méteren belüli pontossággal pozíció. Semmivel nem tud többet maga a vevő, mint ami egy telefonban van, csak raktak rá rendes antennát, és helyesen implementálták a technológiát (megőrzi az almanac-ot áramtalanítás után is). MOndjuk van benne egy tisztességes oszcillátor is, de szerintem az a telefonban is van a GSM miatt.
Dchard
-
adambox
tag
válasz
wolruf #20203 üzenetére
Mapssel is próbáltam, de normálisan nem bírt az sem betalalni... álltam egy helyben és azt mutatta hogy megyek, amikor pedig mentem azt hogy állok :-/
az i*o-t használtam alapvetoen, de szerintem áttérek egy másikra mert ez így nem állapot. A kínából rendelt ZTE-vel normálisan stabilan tartotta a jelet, pedig abban még iránytű sem volt
-
aTe014
aktív tag
válasz
wolruf #19924 üzenetére
én ugye 2G-t használok, ami bőven elég jó minőségű telefonáláshoz, böngészéshez, fbhoz, appok frissítéséhez...és sosem értettem, hogy telefonra minek komolyabb letöltési sebesség
blu-ray film letöltéséhez vagymii?
mert, hogy most egy max 20mb-os appot 10 vagy 5 másodperc alatt tölt le, az szerintem nem létfontosságú -
aTe014
aktív tag
válasz
wolruf #19554 üzenetére
Ezt bonyolult elmagyarázni, de könnyű megérteni
Ahol egyből 20B vagy 20C jött, és a 20A nem, ott csak a régió miatt más és csupán azt jelzi, hogy főverzióváltás, viszont ahol 20A-val kezdődött, és most jött a 20B, az egy frissítést jelent
Ha pedig ahhoz a régióhoz jön egy frissítés, ahol 20B-vel kezdődött a JB, oda a frissített már 20C lesz
Remélem érthető -
LLKobe
veterán
-
siletto
tag
válasz
wolruf #17659 üzenetére
Nekem sem százas mostanában az Üzenetek alkalmazás. Mindíg beakad az üzenet küldésénél. Régebben irta hogy elküldve xy-kor, most meg beakad ott hogy Küldés... . És vagy megkapja a címzett vagy nem.
Amúgy nekem is csalódás volt a cucc. Nem azért írok, hoogy sírjak itt mindenkinek, a teló jól használható, meg ha üríted a ramot gyakran gyors is,a szolgáltatásaiban abszolút megfelelő, de azért többet vártam tőle. Már megvétel után nem mentek rajta a jobb gémek szaggatás nélkül(Most Wanted, Wild Blood, MC3), ma már próbálkozni se merek. Tegrás játékokból sincs ma már semmi kínálat, gyári szoft is gyenge. Nem beszélve arról hogy az én életformámnak nem illik ekkora készüléék, inkább egy 4-es vagy 4.3mas de fémből, karcállóan, meg amit meg lehet fogni fok nélkül nem csúszik ki a kezedből. Most cm10.1 van rajta mindíg a legfrissebb, így már élvezhető, viszont még mindíg szaggat rajta minden játék, amiben végülis villantania kellene. Ugyhogy ha valami bitang build from scratch update nem jön hozzá, szerintem kudarcként lesz elkönyvelve
Én azt a következtetést vonom le, hogy csak olyan készüléket szabad(inkább célszerű) venni, aminek megvan a lehető legnagyobb hype-ja, mert igaz hogy minden 10. embernek olyan lóg a kezében(s3), de amiért kapkodnak azt folyamatosan fejlesztik.
Egyébként hogy mindenkit megnyugtassak aki nem törölgeti, tisztogatja az s3-mat folyamatosan, annak is belassul, gyorsabban merül, szaggat, stb. -
Quqesz
nagyúr
-
Mister_1234
tag
válasz
wolruf #17095 üzenetére
Értem, nagyszerű.
Akkor ezek szerint semmi olyan probléma, ami hátráltatna a napi használat során. Az értesítő Led-ről énis olvastam, hogy hiányzik egyeseknek, nálam nem jelent akkora problémát. Tudásra közel azonos az S3-al, de ez mégis olcsóbb 60 ezerrel.. Ennyi belefér
Köszönöm szépen! -
dozsabalint
senior tag
válasz
wolruf #15159 üzenetére
Nálam egyikőtök hibái sem jelentkeztek. Mindazonáltal ICS-re visszamenni nem olyan egyszerű. Amit tudok javasolni JB-hez: factory reset, KDZ, majd ismét factory reset. Ez nekem mindig bevált. Még CM után is kétszer raktam fel a KDZ-t: KDZ, factory reset (az LG recovery-jéből), KDZ factory reset. Már elsőre kb 30-35 órás akksiidő állt rendelkezésemre, pedig még beállni sem volt ideje, mivel visszajöttem CM-re.
-
tasakos
tag
válasz
wolruf #14909 üzenetére
Passz. Ebben nem tudok segíteni. Igazából nekem még nincs ilyen telefonom, csak szeretném, ha lenne.
Egyébként ma voltam megnézni egyet a telenorba (ez volt a legközelebb) és meglepődtem milyen szép. Egész minőségi a kinézete, és nagyon jól össze van rakva. (amit nem mondhatok el maradéktalanul az Xperia S- emről)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
wolruf #14780 üzenetére
+1
én is remekül el vagyok a JB-vel,bár én nem romolok és nem rootolok,minden gyári.Nekem ami kicsi kellemetlenség fent maradt,az a néha hiper érzékeny közelségszenzor,de tudom kezelni,illetve,hogy ha van egy telefonszám sim-en is és gmailben is,akkor a simest veszi alapul és nem rakja ki a névjegyhez csatolt képet híváskor.Ezt szintén tudom kezelni(simen delete)...Jó a JB rom és az akkut is jobban kezeli,nekem nem fagyott le még sosem,és random sem indult újra.+ ha még majd jönnek javítások tényleg remek lesz.
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
wolruf #14105 üzenetére
Nem, nem reseteltem, tököm tudja mi van vele
Eddig jó volt .
Ha újra indítom a telefont akkor egy darabig jó, aztán megint behal ....Igazából reset minek neki, kitöröltem a hálózatot majd újból megkereste , beállítottam annak jónak kell lennie ...
Mindegy LG, van ilyenAz alvó módban maradjon-e bekapcsolva nálad mire van állítva ? Nekem az is fura, hogy a JB óta ha felébresztem kell neki néhány másodperc míg a wifi ikon megjelenik, előtte nem volt ilyen ...
-
Naras
őstag
válasz
wolruf #13666 üzenetére
Hát, nem is az LG lenne... meghazuttolnák önmagukat, legalább nem csalódtam bennük...
Egyébként, ICS is atomstabil, gyors, meg minden, JB meg nem tartalmaz annyival több dolgot, hogy úgy várja mindenki, mint a messiást, nem is értem miért vannak ennyire rácuppanva, jómagam feltettem a leaket, de nem vagyok hanyat esve, persze jó, meg minden, de annyi pluszt nem ad, és a végleges sem hiszem, hogy ennél sokkal több lesz... max azért várom, és azért nagyon is jó lenne, hogy végre tudjanak normálisan CM - et fejleszteni... ahhoz meg kéne a forráskód, ahhoz meg kéne a hivatalos release, mert azután szokták... -
TTTotya
senior tag
válasz
wolruf #13361 üzenetére
Az én HP-mban, meg pont az az akku élettartam növelés, hogy csak akkor szabad töltőre tenni, ha csontra merült és amikor csak lehetséges fullra kell tölteni. Eddig be is vált, mert 4 fél órát simán elmegy.
Akksi ápoláskor is ugyanezt teszi, lemeríti utána tölti teli.
Franc se tudja már ezeknél.
-
TTTotya
senior tag
válasz
wolruf #13357 üzenetére
A kérdés ez volt-> "Feltehettem bekapcsolt állapotban töltőre rögtön úgy hogy nincsen lemerülve vagy várjam míg lemerül?"
Én tájékozódásból mindig elolvasom az ilyeneket
A hsz.-ed második felében sztem is igazad van.
Bár ezen eszköz user manual-ja kifejezetten kiemeli, hogy ne merítsük le teljesen, ergo formázni sem szabad.
Ja most látom, hogy a #13353 hszben elég félreérthetően fogalmaztam, csak visszautaltam volna az előző (#13351) hsz.emre, de nem sikerült...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
wolruf #13265 üzenetére
Ezt most úgy érted, h mit pörgök ezen, vagy Te is sajnálatosnak tartod a dolgot?
Azért gondolom üzletpolitikának, hogy az idei F sorozatok eladásait semmi se veszélyeztesse, legalább is házon belül ne legyen konkurencia. De mindegy.pumukli23: elképzelhető, bár nem tudom, miért köpne a levesbe a Tegra3 QSlide ügyben.
Naras: ok, de valszleg az L szériás JB frissítés sem kap QSlide-ot, vagy ha igen, akkor tényleg csak a 4x-esekkel szúrnak ki és akkor valóban a Tegra lehet a háttérben.
De nem érdekes, nem annyira élet-halál kérdés ez a QSlide, csak úgy megakadt ezen a szemem a JB frissítéssel kapcsolatban.
Egyébként a Q1 azt jelenti, hogy a héten még simán kijöhet, viszont korábban valahol én is azt olvastam, hogy első negyedévről első félévre módosították a határidőt...de lehet, h rosszul emlékszem. -
Naras
őstag
válasz
wolruf #13216 üzenetére
Hoppá Hoppá!
36 NEU/EUROPE OPEN20B
LGP760
574.55 MiB
447
Lehet, hogy ide is B fog érkezni? Érdemes figyelni a ROM figyelőt, úgy tűnik, hamar frissül a lista...
Jah, ezt az L9 listájában találtam... mellesleg
-
palkrisz
csendes tag
válasz
wolruf #13140 üzenetére
Igen nekem is ez a félelmem. Az én haveromnak is 2x van. 5 perc használat után elkezd felforrni a telefon és kikapcsol. Minden gyári rajta (semmi mókolt szoftver.) Utólagos telepítés kb 5 alkalmazás.
Annyi idő alatt amíg az LG a 2x-re megírta a szoftvert... hát nem minősíteném... Itt meg kapkodás van és lehet megint kapunk egy szart, (Ne legyen igazam!!!!) -
Noys187
tag
válasz
wolruf #13008 üzenetére
Értem, és köszi a korrekt választ
Már csak azt várom, hogy a kezembe kerüljön és csatlakozom én is a csapthoz!
Köszi mégegyszer, és további minden jót Nektek!
Szerk: Ahogy itt olvasgattam, nem is kell nagyon romolgatni. De például az Alca OT-995, használhatatlan a gyáriakkal.
-
Naras
őstag
válasz
wolruf #12993 üzenetére
Van bejelentett dátum, elvileg hétfőn jelenik meg... egyébként meg miért lenne V20b? Attól, hogy csiszolgattak még rajta, ez lesz az első hivatalos verzió, azaz mi a rossebért lenne kapásból b???
KDZ meg amint elérhetővé várik az új ROM, pik-pak letölthető lesz más helyekről is... úgyanúgy, ahogy a kiszivárgott verzió is órákon belül ott volt mindenkinél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest