- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belua27
tag
válasz
dorka16 #7781 üzenetére
. Kiválasztod az iGO mappában az álatalad használni kívánt felbontást és törlöd az adott fájlnévből a felbontást hogy a fájl neve sys.txt legyen. A többi felbontást tartalmazó sys.txt fájlokat törlöd.
pl: Ha neked 800x480-as felbontás kell akkor a 800x480 sys.txt-t átnevezed sys.txt-re és a többi felbontást tartalmazó sys.txt fájlokat törlöd. (ha nem törlöd őket nem fog működni) EZ LESZ A MEGOLDÁS KEDVES DORKA -
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
válasz
dorka16 #7781 üzenetére
indítsd újra a progit
Quqesz:én is mindig röhögök rajtuk egy jót,akkora arcuk van, közben egy nagy rakás @!
és igen, idáig csak rádugták a telót és látszódott a TC-ben az sd,most megszünt.Anno néztem haverral (neki HOX van),hogy a kapcsolatok menü u.az mint a mienk,csak annyi különbséggel,hogy náluk látta az SD-t nálunk nem.Lehet,hogy az LG már ekkor tudta a JB-ben való nélkülözést.ezért kihagyta már eleve...szokjuk,szoktuk és már nem fog hiányozni a 4.1-ben. -
R2D20208
addikt
válasz
dorka16 #1931 üzenetére
Érdekes milyen különbözőek a telefonjaink. Én most 3. napja nem nagyon használom, ami azt jelenti, napi telefonálásaim / néha wifi böngészés ( max napi 10-15 perc, mert folyamatosan gépnél vagyok ), napi kb 15 perc játék, és ugyanennyi hívás. Tehát megvan kb most az összesített 1.5-2 óra kijelzőm. Szándékosan nem "gyúrtam" most a telefont, kíváncsi voltam a készenléti idejére.
Töltőn / usb - n nem volt : [link] ( és repülő üzemmódban sem )
Egy dolog zavar, hogy most nem akarja részeletezni, hogy pl böngésző használat : pl 23 perc, kijelző : 1 óra 10 perc stb stb. De felteszek egy Battery Stats progit, és majd linkelem , hogy nem csak állt a telefon használatlanul a fiókban.
Én Usb kábelt nem használok. MInden fájlátvitelre vagy Boxot, vagy Airdroidot használok.Amúgy kábellel átraktam 2.5 GB térképet gond nélkül, nálam nem jelentkezett eme gond.
Screen kikapcsolásra , a Screen Off / Screen Off and Lock nevű nagyon egyszerű appocskát. ( de amúgy is megtalálom felül a gombot
)
-
Bossi
őstag
válasz
dorka16 #1931 üzenetére
Szia,
sajnos nekem is ez van
"2. Adatkapcsolat a PC-vel. Akármelyik USB-be dugom mindig ugyan az a hibajelenség. Nagyobb méretű fájlok (1Gb) áthelyezésekor egyszer csak fájl nem helyezhető át felirat fogad. Általában 50-60%-os készültség tájékán. Ilyenkor muszáj lehúznom a telefont a kábelről és újracsatlakoztatni. Alig bírok egy filmet felrakni rá. Lehet, hogy a PC-vel van baj de minden más jól működik vele."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest