- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dchard #21057 üzenetére
csinálj utána egy gyári visszaállítást is meg amit nemrég írtam gps javításra.Nekem a nexus s -em sehol sem volt ehhez képest gps-ben.....Ns 20km után dobott autópályán,ez meg 1370km alatt egyszer sem....vagyunk itt páran nexus s-ről...
toto
+1
okt4-én lesz egy éves,és nem cserélem.... -
Braha
csendes tag
válasz
dchard #20316 üzenetére
Nekem is GPS problémák vannak a telefonon, sajnos mielőtt a szerviz menüs beállításos praktikát megosztották volna, elvittem a telefont szervizbe, hogy majd a garancia teszi a dolgát. A telefonom keleti gépezet, a szerviz LG márka szerviz volt. Egy hónap várakozás után a telefonom visszajött és ICS volt rajta a GPS továbbra sem működik (hol talál, hol nem) . Elvileg minden teszten lefuttatták szoftveres probléma "volt". Most csapatom rá a frissítést vissza JB aztán próbálok alkotni a szerviz menüben.
-
gipsztigris
addikt
válasz
dchard #20428 üzenetére
Ezt azért nem osztom! A hárombetűs navihoz egy kicsit konyítok, és tudom, hogy iszonyatosan el lehet konfigolni a sys.txt-ben a programot. A torrent oldalakról nyakra főre mindenki tölti le a programot, de fogalma sincsen mi és hogyan van paraméterezve a sys-ben. Ha a felbontás stimmel, akkor máris töltik le és egyesek csodálkoznak, hogy miért van az, hogy a gmaps, vagy bármelyik tesztprogram szinte azonnal talál fixet, míg a hőn áhított navi program még fél óra múlva sem fog egyetlen holdat sem.
-
wolruf
őstag
válasz
dchard #20385 üzenetére
MacGyverben? Ott mindig, minden, azonnal, sőt még gyorsabban
Rengetegen keresnek nálunk (na jó, csak 10-20-as mennyiségben) bőr alá ültethető családkövetősdit és hasonlókat. Mert hát ebben-abban a filmben így meg úgy látták. HátőőőJa, igen... Garmin túra GPS-ek. Azért ott már (típusfüggő) van HotFix is, de a régiek, mint pl. a nem H jelű eTrexek vagy GPSMAP 60-asok azért tudtak percekig csodálkozni, ha 3-4 nap kikapcsolt állapotból éledtek.
-
babosf
aktív tag
válasz
dchard #20356 üzenetére
az a durva, hogy a hidden beállítások után most kipróbáltam a szobában net nélkül 10 sec
alatt pozicionált, kint a szabadban -tudom furcsa- szinte gyorsabb net nélkül mint nettel. 1-2 sec és pozicionál.más: ma Veszprémben kipróbáltam a sygicet, botrányos volt. össze vissza tett egyik útról a másikra, út mellé
ha nem ismertem volna a várost alap szinten, bajban lettem volna. a végén odavitt a ház elé, de macerás volt. -
wong kok wah
senior tag
válasz
dchard #20199 üzenetére
Nem minden esetben van a baseband-be tarolva, nehany gyarto egyszerirhato ROM memoriában tárolja, biztonsági okokból. Amelyek viszont nem, ott egy hitelesítő kulcs védi (zömében RSA 1024), hogy ne is lehessen attölteni egyik készülékről a másikra. A kulcs alapja valami egyedi hardwer azonositó, mint pl. processzor ID. Ettől még lehet , hogy néhány gyártó nem védi megfelelően és simán atirhato.... Mint pl az LG...
A szerviz pl a Nokia imei alapján azonositja a szervizes keszülekeket.( legalabbis 1 évvel ezelőtig ez volt a tendencia). -
wong kok wah
senior tag
-
toto0569
addikt
válasz
dchard #20192 üzenetére
Olvasgattam már róla az XDA-n,hogy a szolgáltatósra fel kell rakni a megfelelő ROM-ot KDZ-vel ha véletlen eltűnik.Az vissza teszi,vagyis helyre teszi.Én is a Nexus S óta rommolom keményen a telefonokat de ,hogy lekopogjam még soha nem ment el.(a Samu S2 híres volt erről).
-
LLKobe
veterán
válasz
dchard #20160 üzenetére
Én partnerótól vettem, semmi xtra. Felhívtam őket, mondták szerdán lesz, mentem szerdán, odadták, kifizettem az árát (67k).
Az eladó csóka egy nagydarab kőbarna srác, nem túl bizalomgerjesztő, de normális. Megköszönte a vásárlást, jó egészséget kívánt a használatához.Annyi hogy a telefonhoz UK szabvány töltőt adtak meg egy átalakítót, de semmi gond vele, műxik rendesen. Persze UK a teló származási helye. Illetve mikor bent voltam pont bejött egy mégbarnább srác, majd valami homályos beszélgetés után kp-ban leszámolt majd' 2 millát a pultra, de ezzel kapcsolatban már nem érdeklődtem, nálam volt a teló meg a garipapír, jöttem is el
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
dchard #20074 üzenetére
Haveromnak volt valami hasonló fóliája de az borzalom volt. Valahogy rátapadt a kijelzőre de csúszkált meg összeszedte a koszt áhh... Remélem nem olyan. De a normális egyszer használatos miatt veszem.
Utána néztem elvileg feltapad normálisan ha lemossuk. Lehet valami NASA-s cucc. -
Nxn908xxx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest