Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
kenwood #28136 üzenetére
Én ez alapján csináltam, pöccröff sikerült.
De, a JB a szar. Nekem hibátlanul felment a JB frissítés, és sokkal lassabb lett a teló mint ICS-el. Szabad ram is 150-200 megával kevesebb lett vele.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Van a telefonra valami viszonylag friss és STABIL android? Jelenleg gyári ICS-sel tolom, frankó stabil és gyors is, de az újabb android nyújtotta dolgokat hiányolom.
-
LLKobe
veterán
válasz
HUTCHDB #27576 üzenetére
Én ez alapján csináltam mindent és pöccröff sikerült.
Saját vélemény: én kerülném a custom romokat, és a gyári JB-t is, szerintem a legjobb a gyári ICS. Gyors mint állat, stabil. Igen az akksi mintha picit jobban merülne a JB-hez képest, de ennyi belefér cserébe.
JB nálam, és ahogy olvastam mindenki masnál is tetűlassú laggol...
Custom romok meg instabilak, és ahogy láttam itt a Hanics féle verziók és hajlamosak random eldobni magukat és flashelhetsz újra...Mint mondottam ez mind saját vélemény.
-
LLKobe
veterán
Frankó.
Viszont nekem is lenne egy gondom: ti találkoztatok már azzal hogy:
a telefon nem csatlakozik a wifire, ha a routerben wireless N only-ra rakom
Elég sokat szinkronizálok a géppel wifin filmeket és zenét, tehát szeretném a legnagyobb átviteli sebességet elérni, ami ugye az N lenne....
De arra nem csatlakozik fel: látja a wifi listában full jelerősséggel, de nem csatlakozik rá se magától, se kézzel...Telefonon gyári 4.0.3 van. (Nem nem akarok újabbat flashelni
)
-
LLKobe
veterán
válasz
HGTimber #27413 üzenetére
Nekem V10H van fent, és gyors mint a veszedelem. A JB-hez hasonlítani sem lehet. Bekapcsolás után 500 mega RAM szabad, és használva is mindig van legalább 300. Sose teszek fel többet JB-t az is biztos. Minden gyorsan tölt be, akadás nincs, böngészés is szélsebes. Persze hozzá kell tenni hogy nem gyári launchert használok. Cserébe mintha jobban merülne az akksi, de tök mindegy, egy napnál többet sehogy se bír ki, én masszívan nyomkodom melóba menet, aztán hazafelé is.
-
LLKobe
veterán
Én 35-ért el tudnám most adni. Erősen gondolkodom egy Redmi Note-on....
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Lenne egy kérdésem: megoldható hogy a gyári 4.1.2-ből valahogy átkalapáljam az sms appot a gyári 4.0.3-as romba?
Visszaálltam ICS-re, és nagyon frankó is minden, de ahogy nézem az ebben lévő sms app még nem tudja azt a funkciót hogy 5 percenként emlékeztet ha van olvasatlan SMS-em, és nekem ez kéne.Ha ez megoldható valaki fel tudná nekem tölteni a gyári 4.1.2-es romból az SMS appot?
Előre is köszi!
-
LLKobe
veterán
Egy kérdés: 4.0.3-at hogy tudok rootolni? Kéne egy kis instrukció, láma vagyok a témában.
-
LLKobe
veterán
Hát skacok, downgradeltem az androidot 4.0.3-ra. Mintha egy másik telefont fognék. Olyan smooth hogy besz*rok. Eddig úgy laggolt itt-ott hogy majd idegbajt kaptam...
-
LLKobe
veterán
válasz
hanics #26544 üzenetére
Nem szoktam, nem is csináltam még. Anno az Xperia X8-al tököltem ilyenekkel, de ezzel még nem volt rá okom. Gyári a telefonom, rootolva van és annyi.
Akkor keresek majd valakit aki tud segíteni, mert nem akarok napokat elcseszni ennek a tanulmányozásával...
Köszi a helpet
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis tanácsot kérnék: én a legutolsó gyári szoftot használom a telefonomon. A Kérdés az lenne, hogy érdemes valami újabb mókolt cuccra cserélni? Értem ezalatt a Hanics vagy Cyanogenmod romokat.
Számomra munkaeszköz is, uh a stabilitás és az akkuidő nagyon fontos, azok semmiképp se legyenek rosszabbak a gyárinál, de azért az újításokat is szívesen kipróbálnám.
Mit mondotok, érdemes cserélnem?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Jött már a telefonhoz új gyári frissítés, vagy még mindig 4.1 van?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Légyszi segítsetek!
Most akarok venni a telefonhoz szivargyújtós töltőt. Milyen kell, 1 vagy 2 amperes?Köszönöm!!
-
LLKobe
veterán
Üdv! Most akarok venni a telefonhoz szivargyújtós töltőt. Milyen kell, 1 vagy 2 amperes?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Ma találtam rá az ssLauncher-re, és kb 10 perc után meg is vettem. Bár az apex már meg volt véve, ez nagyon megtetszett, piszok gyors, és ennyire testreszabható launchert én még nem láttam.
Ajánlom mindenkinek -
LLKobe
veterán
NA nálam is előjött hogy felteszem töltőre éjjelre, és csak 93%-ig tölt fel. Mi volt erre a megoldás? Ha jól emléxem szoftveres gond volt? Csak mert úgyis készülök v20B-re frissíteni.
-
LLKobe
veterán
Elég lesz a 32-es, csak a telóba kell. A legnagyobb igénybevétele az lesz, hogy 720p filmeket nézek róla a telefonon. Erre akkor elég lenne egy Class4-es is mondjuk? Lenne jelentős különbség a fájlok rámásolásánál időben? CSak mert egy pár sorozatrész 720p-ben 6-7 giga, azért nem akarok órákat várni rá.
Ja és alkalmazásokat nem akarok rárakni, arra elég a telefon 16GB belső memóriája.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Lenne egy kérdésem: memóriakártyát készülök venni a telóhoz, 32Gb-osat. Ha jól tudom ezt kezeli.
A kérdéem az lenne, hogy class hányasat érdemes venni? Nyilván 10-est, de úgyis csak adatkábellel fogok rátolni dolgokat, ebben az esetben pedig az usb sebessége úgyis korlátoz nem?
Tehát ezesetben elég lenne mondjuk egy class 6-os?Köszi a helpet előre is!
-
LLKobe
veterán
válasz
gipsztigris #20358 üzenetére
Ez így van, de az összes gyári widgetnél van jobb megoldás. Időjárásra pl. a HD widgets, vagy beautiful widgets. Mindkettő teljesen frankó, szebb/jobb, próbáltam őket.
-
LLKobe
veterán
válasz
dchard #20160 üzenetére
Én partnerótól vettem, semmi xtra. Felhívtam őket, mondták szerdán lesz, mentem szerdán, odadták, kifizettem az árát (67k).
Az eladó csóka egy nagydarab kőbarna srác, nem túl bizalomgerjesztő, de normális. Megköszönte a vásárlást, jó egészséget kívánt a használatához.Annyi hogy a telefonhoz UK szabvány töltőt adtak meg egy átalakítót, de semmi gond vele, műxik rendesen. Persze UK a teló származási helye. Illetve mikor bent voltam pont bejött egy mégbarnább srác, majd valami homályos beszélgetés után kp-ban leszámolt majd' 2 millát a pultra, de ezzel kapcsolatban már nem érdeklődtem, nálam volt a teló meg a garipapír, jöttem is el
-
LLKobe
veterán
Na most vagy beszart a telefonom, vagy nem tudom mi van. Bekapcsolom a mobil adatkapcsolatot, és nem történik semmi. Az ikon nem jelenik meg az értesítési sávon, és nincs is net.
Remélem hogy csak a T hálózata b*szakszik, mert nem akarnám gariztatni a telefont, nincs egy hónapos
-
LLKobe
veterán
A többi 4X HD tulajt kérdezném: nektek is mozog minimálisan a hangerő gomb? Nekem keménytok van a telefonomon, és azt is védi, de csak pár napja vettem észre hogy kicsit lötyög a hangerő gomb. Nem sokat talán 0,5-1mm között, de azért engem zavar. A tiétek is ilyen?
-
LLKobe
veterán
válasz
toto0569 #19291 üzenetére
Megvolt, az eredmény ugyanaz. Mikor bekapcsol a teló, és bemegyek a titanium backup-ba, a listában pirossalvan az app, és át van húzva. Mindig vissza tudom állírani. Ha az odex file-t törlöm az nem segít? Nem generálja mellé újra? Ha nem sikerül megoldani akkor a hétvégén újra kell húzzam a gyári romot, lehet nem ártana, de azért lehetőség szerint elkerülném...
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Kéne egy kis help a hozzáértőktől. Töröltem a gyári sms appot az app mappából. Előtte titanium backup-al csináltam róla mentést. Visszaállítom, minden oké, az első újraindításig. Utána az mondja ha az ikonjára bökök, hogy az alkalmazás nincs telepítve. Ha megint restore-olom megint jó, de nem akarnám ezt játszani. Valahogy vissza kell regisztrálni a rendszerbe vagy mi?
Köszi előre is!
-
LLKobe
veterán
válasz
aTe014 #19287 üzenetére
Kössz bepróbálom. Eddig 3rd party sms appokat használtam, de most visszatértem a gyárira, és kb a harmadik megnyitásra úgy megfagyott, hogy ki kellett vegyem az akksit meg vissza. Ez b*szottul idegesítő, de inkább kényelmetlen mindig lepattintani a tokot a telóról, aztán a hátlapot, aztán visszafele is az egész. Na mindegy remélem több ilyen nem lesz.
Más:
Valaki esetleg próbálkozott már EZZEL a gyári romon? Kiváncsi lennék rá.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Találtatok már arra megoldást hogy a gyári sms app néha megfagy?
-
LLKobe
veterán
válasz
batai15 #18996 üzenetére
Sztem jó lesz köszi
Hát ennél nagyobb microsd nincs nálam jelenleg. Majd fizu után veszek egy 32-est.
Azért így is megoldható minden különösebb plusz sz*pás nélkül? Max a backup-ot áttolom addig a notimra, és lesz hely. Bár ahogy néztem a CM ~160 mega csak, annak rá kéne férni a gigásra nem? -
LLKobe
veterán
Üdv!
Ha valakinek esetleg lenne ma ideje és kedve, szeretném feltenni a stable cyanogenmodot.
Ott tartok hogy rootolva van a telefonHa mondjuk skype-on valaki tudna step by step segíteni ebben, azt megköszönném
Abszolút nem vagyok képben, és nagyon nem szeretném brickelni a telót
Ja igen: ha megcsinálnám, a mostani romról tudok előtte nyomni egy full backupot ugye? Hogy ha neadjisten nem tetszene, és vissza akarnám tenni ezt. Illetve még egy: ehhez az egész backup, meg cyanogenmod művelethez elég egy 1GB-os micro SD? Csak az van nálam jelenleg.
-
LLKobe
veterán
válasz
batai15 #18982 üzenetére
Köszönöm a választ
Ha a gps megy jól a fix-szel akkor oké. Az azért működjön, néha kell a navigálás de akkor nagyon.
Mit is jelent hogy az mhl bugos? )Azt se tudom mi az) Az miben nyilvánul meg?
Utánanéztem, sose használok ilyen funkciót. A rádió hiányát kibírnám, nem nagyon használom.
Igazából amik nekem fontosak lennének:
- Akkuidő (kevesebb semmiképp se legyen mint a gyárival)
- Kamera/képek minősége (ezt sem túl gyakran használom, de ha nyaraláson lövök pár képet/videót, azért ne legyen moslék)
-A rendszer legyen fluid, most hogy kigyomláltam a gyárit teljesen elégedett vagyok, a RAM használata 600 mega alatt van. Szóval legyen gyors és gördülékeny, amit elvárnék egy négymagos telefontól.
Igazából most elégedett vagyok, de kellenének a 4.2 új funkciói.Megköszönném ha ezekkel kapcsolatban még elmondanád a tapasztalataid
Neked a stable volt fenn? Nem igen szeretem a "béta" dolgokat, csak a stable-ben gondolkodom. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudom hogy lejárt lemez, de lenne pár kérdésem azokhoz akik cyanogenmodot használnak:
Olvastam hogy a 4.2-ben már a záróképernyőre is lehet widgeteket rakni. Ez akkor is lehetséges ha mintával van zárolva?
Illetve gyári romról váltanék, van a cyanogenmodnak valami nagyobb hátránya a gyárihoz viszonyítva?
Köszönöm
-
LLKobe
veterán
válasz
tibiubi1986 #18966 üzenetére
Igen, köszönöm a segítséget
-
LLKobe
veterán
válasz
tibiubi1986 #18963 üzenetére
Hmm, nem oldotta meg... Jól van benne a sim, nem is volt kivéve belőle. Érdekes. Nem tudjátok melyik app felel ezért? Nem kérdez pint, nem lát hálózatot. Nagyon nem akarnám újrahúzni....
-
LLKobe
veterán
válasz
tibiubi1986 #18961 üzenetére
Bakker, benéztem, nem láttam a linket
Köszönöm
Nemtom mit töröltem, de nem kér pin-t se bekapcsoláskor, full nem is keresi
Eredmény mindjárt
-
LLKobe
veterán
válasz
tibiubi1986 #18958 üzenetére
Más ötletem nemigen van.... Onnan töröltem a cuccokat, addig semmi gond nem volt. Ha bemegyek a beállításokba, a mobilhálózatok pont ott is szürke, nem lehet rábökni.
-
LLKobe
veterán
Ha valaki használ itt gyári JB-t, jelezze kérem, szükségem lenne egy pár perces segítségre
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudna valaki segíteni? Szükségem lenne a gyári JB fájlokra, amik a System\apps\bootup mappában vannak. Töröltem onnan mindent, aszittem nem kellenek, azóta meg nincs térerőm
-
LLKobe
veterán
Megosztanám egy tapasztalatom: aki gyári romot használ rootolva, annak megéri befagyasztani az "LG smart log service"-t. Semmi értelme, viszont nekem érezhetően megtáltosodott a telefon miután befagyasztottam.
-
LLKobe
veterán
válasz
Noys187 #18892 üzenetére
Az aláírásodban lévő dropbox-on van egy bravia engine nevű cucc... Azt érdemes használni? Kell hozzá nyitott bootloader vagy elég a root? Akksit nem eszi?
Más: lehet valahogy underclock-olni a telefont? Mondjuk belőni hogy minden magnak 1,1 Ghz legyen a maximális órajele.
-
LLKobe
veterán
Van egyébként valami hír arról hogy jön-e a készülékre hivatalosan újabb android?
-
LLKobe
veterán
válasz
wong kok wah #18745 üzenetére
Tudom ajánlani a dolphin browsert, szép és betyárgyors. Wifin ezt használom böngészésre.
-
LLKobe
veterán
A Gmail app a rendszer része, vagy ki lehet gyapni
-
LLKobe
veterán
válasz
batai15 #18738 üzenetére
Kamera sztem jó alapból amire kell.
Amiket én cseréltem:
Kezdőképernyő -> Apex
Tárcsázó -> Exdialer
Üzenetek -> chomp sms
LG bill. -> swiftkey
Zene -> Power amp pro
Galéria -> Quickpic
Képernyőzár -> Go lockerA hétvégén tolok egy rövid videót hogy mégis milyen lett a gyárihoz képest
-
LLKobe
veterán
válasz
batai15 #18734 üzenetére
Én sem találtam meg, de kéne mert így mocsok idegesítő, egy mailcímet tizedszerre lehet csak beírni, mert teleb@ssza szóközökkel... Amúgy jó kis app.
Amúgy pedig így, hogy kb. minden gyári appot lecseréltem, tényleg fasza a telefon. Gyors, mindent tud amire szükségem van.
-
LLKobe
veterán
Na ma sikerült kipróbálnom a telefonnal egy galaxy s3 gyári 3 gombos headsetet. A hangerő gombok természetesen nem működnek, csak szünetelik a zenét
Azért ez vicc hogy 2013-ban nem lehet kapni egy normális távirányítós headsetet egy viszonylag új telefonhoz. Pedig ilyen már az 5 éves telefonokhoz is volt a maga idejében... -
LLKobe
veterán
válasz
SkyTrancer #18543 üzenetére
Hmm ez a jellyfish lehet be lesz próbálva... Tetszik. Bár ahogy néztem, még a minimal verzióban is benne van hagyva szinte az összes gyári app... De azért gondolom gyorsabb nem?
A rom leíráasinál a legtöbb dolgot értem, de ezeket nem, mit jelentenek?:
V6 SuperCharger -> 100% SuperCharged
Deodexed
inkl. Trickster MOD -
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Valaki esetleg nem tudna kipróbálni egy S3 heasetet vele?:
-
LLKobe
veterán
Ezt nem hiszem el... Széttúrtam a netet egy rendes stereo headset után, de itthon nem találtam normálisat. Csak én szeretnék zenét hallgatni ezen a telefonon? Ha esetleg nem vagyok ezzel egyedül, a nálam okosabbak adhatnának valami alternatívát
Eddig hangerőszabályzósat kerestem, de azt már feladtam, megelégszem egy olyannal ami rendesen szól, van rajta egy felvevőgomb meg egy mikrofon.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
A képernyő tetején lévő status bar-t nem lehet valahogy átlátszóvá tenni? Gyári JB van a telómon, rootolva.
Köszi!
-
LLKobe
veterán
válasz
TrueWhitee #18326 üzenetére
Köszi, de nem wallpaper kell
A gyári szoftba van egy apk nem emléxem pontosan a nevére, de azzal nyitotta meg a live wallpapereket. Na én azt töröltem, vissza akarom tenni
-
LLKobe
veterán
VAlaki legyen olyan jó fej hogy feltölti nekem a gyári JB live wallpaper picker apk-ját
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki fel tudná nekem tölteni a gyári JB live wallpaper picker apk-ját?
Töröltem, mondván hogy úgyse fogok soha live wp-t használ, de aztán meggondoltam magam
-
LLKobe
veterán
válasz
mbazsi #18288 üzenetére
Este csinálok neked screenshotot hogy miket gyaptam ki. Ami sokat dobott, hogy a gyári launchert (amit utána szintén kigyaptam) legyeréltem az apex launcherre. Akadozásmentes, és sokkal több benne az állítási lehetőség. Ezt szintén el tudom mondani az Exdialer-ről is, amivel a gyári tárcsázót és névjegykezelőt váltottam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Riasztó topik
- Android szakmai topik
- Politika
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest