- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
defer86
csendes tag
válasz
jooker82 #17635 üzenetére
Dead trigger, shadowgun thd,AVP Evolution, samurai vengance thd, modern combat4, Guerilla bob thd, ezek mindegyike a samuraion kívül 15 perc után forróvá teszik a hátlapot és elkezdenek laggolni, pedig egy ilyen telón már nem kellene szerintem. Android assistantot használok és mindig kilövöm a futó alkalmazásokat, hogy ne akadjanak be. Köszi a választ!
-
I_Am
veterán
válasz
jooker82 #17317 üzenetére
a fórumos linkedre, amiben a rootolást írják.
#17319 a lényeget értetted. viszont google translator, hagy némi kivánnivalót maga után, főleg ha olaszról van szó
szerintem is üzleti az ok. az lg most nagyon odafigyel az összes fronton ahol képviselteti magát, nem véletlen, hogy még a panasonic termékekbe is lg dvd-rom-okat szerelnek. 10 éve még nem vettem volna lg-t semmilyen műszaki termékből, mára ez homlok egyenest megváltozott.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
jooker82 #16327 üzenetére
Félreértések elkerülése végett nem árt tisztázni azt, hogy mindegyik 4X HD GYÁRI garanciális.
Csak, nem fogadják el magyarországon pl.: Az asia készülékeket garanciális javításra. Ezért ad a bolt garanciát rá, aki a nagykeren keresztül ázsiában érvényesití a garit, ha baj van.
Sajnos ez a világ garancia nem müködik... De nem csak az LG -nél, általában minden gyártó hasonló garanciális politikát alkalmaz. -
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #16231 üzenetére
Nem akarok veled vitázni sem offolni sem trolkodni.Szerinted miért vannak még mindig olyanok akik nem teszik föl a JB t? Vagy szenvedések árán teszik vissza az ICS t mert olyan tutira jó lett a JB. Tudnék róla neked írni. Menj vissza a G topikjába és szídd a HTC tovább mint ahogy már megtetted egy rakat hülyeséget írtál ott is. No komment Bocsánatot kérek mindenkitől nem szidom az LG t mert tényleg jó telefon. Csak ez az ember már tele szemetelte a topikokat ilyen hülyeségekkel.
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #16225 üzenetére
A G nem tudom nem írtam,hogy rossz lenne. Nem mai az sem. Amikor beruházok akkor azt is nézem,hogy lehetőleg új kiadás legyen. Az One nál valóban vannak ilyen gondok már a rossz illesztés meg a pixel hiba és pénteken vettem One pixel hiba.illesztési az viszont van .Ugye azt te is tudod,hogy ha ki dob az szoftver hiba,de ezidáig senki sem panaszkodott,hogy kidobta a böngészőből és a játékokra sem volt panasz azért ne húzzuk le. Nálam az illesztési hibán kívül semmi gond. A 4X HD nál meg folyamatosan ilyen gond volt. Több mint 1 hónapja kidobták a JB t csak a javításokat felejtették kiadni. Most akkor a továbbiakban mire lehet számítani az LG től? Végül is bármit veszel egyik sem hibátlan. Vagy meg szokod vagy megszöksz. Sz@rnak a fogyasztó társadalomra.
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #16202 üzenetére
hát jó de nem tudom hogy át e lehet venni..
2013.05.25
07:26 Nyírbátor posta
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alatt
Ez van most utolsónak.
Nem nem újonnan vettem. Használtan de gyári garos eladogeppc kollegától.
Szerintetek ha bemegyek bátorba akkor ideadják?
Fölösen nem akarok bekocsikázni oda se. -
válasz
jooker82 #15437 üzenetére
nemtudom milyen a g de tetszik
csak 30-40k pluszt az sem er... ez a kep meg eltantorito... remeljuk nem lesz samsung copy
bar egyenlore ugyerzem a Z utan. hogy a 4x nel nagyobb telot nemfogok venni napo hasznalatra, ez mar a hatar eset amit 1 kezzel meg tudok kezelni. Az a par mm hosszaban szelteben mar sok
-
Naras
őstag
-
Naras
őstag
válasz
jooker82 #15295 üzenetére
Hát, egy HR, meg esetleg ROM újrahúzás lehet nem ártana... esetleg törölni a cache - eket, ilyesmi, kell lennie ott valaminek... kicsit arra emlékeztet az eset, mint itt az egyik embernél, aki már majdnem eladta 4X - et, mert JB alatt vacakolt a távolságérzékelő, pedig csak egy kalibrálás kellett neki...
Háózati cuccokért ugyebár a Baseband felel, lehet azzal is lehetne mókolin, esetleg RIL frissítés... persze utóbbihoz root szükségeltetik, nem tudom mi a helyzet G fronton... -
Naras
őstag
válasz
jooker82 #15285 üzenetére
Használok, de inkább csak zenehallgatásra... amúgy az Android egyik alapvető "hibája" volt, hogy késett kicsit a vonal felvétel után... de ennél a telefonnál már nem nagyon volt tapasztalható emlékeim szerint... vagy, lehet csak a JB óta, már nem emléxem, most CM van fenn, azon sem nagyon rémlik, hogy tapasztaltam volna, lehet BT - nél ez még jelentkezik...
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #14773 üzenetére
Azt sajna nem tudom,hogy mit telepít,de azt jó lenne tudni,hogy rögtön telepítés után szűzen is laggol e?Lehet,hogy minőség beli problémák???Az enyém szolgáltatós.Nexus s fórumból tanultam,hogy elindulás után várjak 2-3percet ,hogy beinduljon a rendszer normálisan aztán egy restart neki.De ugyan így tettem az SII-vel is mindig,soha nem volt velük problémám.(És evvel sem)
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #14769 üzenetére
Nincs benne hiba ,minden alkalommal wipe-olok ,nullázok mindent,előtte és utánna is és mindig friss telepítés mindenből ,soha nem állítok vissza semmit.Root és felesleges dolgok törlése fagyasztása.Gyors mint az atom...Persze elengedhetetlen az android ismerete,foglalkozni kell vele.Sokan a beállításokat sem ismerik pedig ott is lehet gyorsítani.
-
-
tasakos
tag
válasz
jooker82 #14763 üzenetére
Pont én kérdeztem ezt, és hát megmondom őszintén nagyon eltántorított a cserétől.. Bár, eddig sehol sem olvastam róla rosszat, meg ugye csak egy négymagos "csúcs" hardver van benne, szval nem tudom mi lehet az igazság. Egyébként nekem xperia S-em van,és ha már cserélek nem akarok egy cseppet se lassabbra, rosszabbra cserélni. (most a kamera nem érdekel, mert annyit azt nem használom, amit az LG tud az nekem még sok is.)
-
siletto
tag
válasz
jooker82 #14763 üzenetére
hát, to tell you the truth nekem legalábbis tényleg nagyon laggos. Egyszerűen olyan mintha mondjuk egy tipot, vagy valami kiskatis készülék lenne a kezedben.
Más: megpróbáltam felrakni cmet rá, d elenne egy bazinagy problémám. Rootoltam, rom managert feltettem, ott betallóztam, és ujraindul recoveryben, de az lg logónál felül megjelenik piros szöveg hogy boot signature failed, rebooting in 5 sec to save power. Akksi ki. Azóta a telo mükszik, de a recovetybe nem tudok belépni, mert előjön ugyanaz a piros kisbetűs felirat. hiába frissítem rom managerrel a cwm-et, ugyanezt egy irja. Ötlet? -
pumukli23
senior tag
válasz
jooker82 #9518 üzenetére
Még január elején valamelyik oldalon volt róla egy cikk, hogy talán bemutatják a ces-en. De ugye ez nem történt meg, abban volt 2-3 kép. A cikket most nem találtam meg, de az egyik kép az ez volt. Ez lehet, csak fotosop, olyan mint a G, csak kicsit nagyobb. De a G szép, szóval ez nem gond.
Szerk: Ez volt az egyik másik kép. -
Naras
őstag
válasz
jooker82 #9165 üzenetére
Ebben mi nincs benne ami kell? Jó, Optimus G jobb lesz valamivel hardverben, meg a kijelzője is fullosabb lesz elvileg, ilyesmi, de kérdés pl. mennyivel lesz drágább... azért nem egy 100as alatti teló lesz, az biztos... sőt... én max azért cserélnék egy olyanra, mert idegesít kissé, hogy itt egy erőgép, és azzal kell szembesülnöm, hogy egy csomó app "nem kompatibilis a tegrával"
-
eladogeppc
veterán
válasz
jooker82 #9007 üzenetére
Melegedés nem jelentkezik
Videóban ugyanaz, nem ugrál jobban. Nálam.
Nem tudom, de úgy néz ki akkuidőben is rendben lesz.Szerk:
Szinte minden teszteredményem 10-15%-al jobb. Ami sokkal fontosabb, hogy nagyon pörgős lett. Szemmel láthatóan. Tok nélkül használom, érezném ha szétfűtené magát.
Ami furcsa, hogy a fényerőt ugyanúgy kezeli, mint az új v10H.
Na mindegy, nem hiszek az Ufókban, de full wipe volt ! -
Lac-coo
őstag
válasz
jooker82 #8944 üzenetére
Az továbbra is meggyőződésem, hogy jobb szoftverrel lényegesen jobb lenne a végeredmény ....
Sony S is jobb egy picivel mint a 4X : sötétben készült kép,( vagy inkább naplementében készült alulexponált...) azt tapasztalatból tudom, hogy LG-nek ez a minőség még odébb van, szóval ha ugyanaz a hw akkor javítható, talán javítják is, reméljük :
-
törölt tag
válasz
jooker82 #8736 üzenetére
Ilyen nekem is volt, szívtam is vele, mielőtt megtaláltam, hogy lehet eltüntetni. Nekem csak 500 mb adatfelhasználási keretem van, de aztán felemeltem manuálisan 2gb-re, így most nem pofázik.
Belua27: az nekem is szívfájdalmam, hogy nem lehet romot cserélgetni, mint a 2x-en, mert szintén szeretem ezt a műveletet. A stabilitással egyetértek!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
jooker82 #8736 üzenetére
Le fog jarni a net kereted, de most van honapfordulo szoval no para. Amugy azt kezileg te allitottad be. Beallitasok -> Adatfelhasznalas (csak akkor tudod allitgatni a figyelmeztetesi es max. hatart, ha be van nyomva a mobiladat)
Ciklust is lehet allitani, hogy melyik szolgaltato mettol meddig szamol. A telenor 27-27-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest