- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
zozyno4 #18103 üzenetére
pont tegnap volt alkalmam tegnap a j-t megnyomkodni.. szrabb mint az l7... pedig az se volt kutya.. milyen az már mikor a görgetés is röcög? xD
Én is felraktam vagy 3 hete a telót, mondván hogy kéne szerezni egy nexust, 1 napig volt fenn mikor a gyerek 1:1 be akarta cserélni,
xD közbe rájöttem hogy cm10-el isten király teló nekem. szal maradni fog jó darabig.. :
mikor kerestem a hox utódját, akkor találtam egy samu note-ot.85 k mondom mi a szösz.
Erre azért volt 85 , mert a gyerek szerint csak a navi 20k volt rá..
És mikor elmondtam neki hogy 1 az hogy onnan töltöm le ahonnan akarom, 2 meg az hogy az ő accauntjához van kötve csak , akkor azt mondta hogy csóró pcs.. vagyok mert nincs rá pénzem és így akarom átverni.. mondom lol.. -
batai15
félisten
válasz
zozyno4 #17912 üzenetére
na hátha, láttam amúgy a hirdetésed.
énis felraktam pár napja hogy nexust szerezzek annyira bele jöttem a romolásba, de levettem mert erre is kezdenek lenni szépen custom romok most már.
Kis érdekesség: mikor a napokba próbáltam ezt a 4.3 camerát beizzítani rendesen, sikertelenül, de találtam egy olyan megoldást ahogy a bin mappában a filter fájlokat is felül kelett írni.
nos azóta sokkal jobb a közeli fókusz, úgymond a macró és szebb képeket is lő! -
batai15
félisten
-
-
tasakos
tag
válasz
zozyno4 #17559 üzenetére
Szerintem felesleges visszavinni (bár tévedjek) Mert nem tudnak vele mit kezdeni, ha szoftveres a hiba. Max raknak rá egy szűz rendszert. Engem is idegesít ez a jelenség. De hát ez van... Remélem jön rá valami update hamarosan, mert nem egyedi ez a jelenség, jó pár ember panaszkodott már rá. Gondolom máshol is ez van, ahol még többen vesznek ilyen készüléket, ott még nagyobb az előfordulási arány...
-
pumukli23
senior tag
válasz
zozyno4 #15028 üzenetére
Valószínű lesznek még frissítések, ahogy ICS-ből is voltak. Talán az L9 már C-nél tart, de még a 2 éves Optimus Black is v30c-nél jár.
Aksi ki/be: Ha erre lenne szükség, nyomd nagyon hosszan a kikapcs gombot, nem kell megbontani a telót (akár 20-30s).
Igen, a szerviz menüben a rendszer visszaállítás ugyanaz, mint amit a beállításokból érsz el. -
Quqesz
nagyúr
válasz
zozyno4 #14442 üzenetére
az az érdekes,hogy nekem már egyre kevesebbszer csinálja,szval lehet vmi szoftveres gebasz,ami esetleg optimalizálódik?na mind1,reméljük javítják és addig is egyre kevesebbszer fordul elő.Most beszéltem vkivel és nem csinálta.Remélem nektek is javulni fog(de most amúgy meg miért aggódtok,ez a tökéletes energiagazdálkodás,így kevesebbet fogyaszt a kijelző
)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zozyno4 #14116 üzenetére
az alatt mit értesz,hogy bolondozik?Nekem ma csinált olyat,hogy hívás közben elvettem a fejemtől és nem jött vissza a kép,letöröltem,de akkor sem mindég reagált rendesen.Aztán kipróbáltam:asszony telójával hívtam magam és akkor jó volt,tehát kosz a hiba forrása.Kalibrálni sztem nem lehet,hacsak nem szervizmenüben....
LAc-coo
nálam először az energiatakarékos nem akarta levenni a fényerőt.ki/be kapcs és azóta ok.ki érti.....
Stickrs
örülj neki,az csak jó ha így sincsen gond vele -
quint
aktív tag
válasz
zozyno4 #12245 üzenetére
"brutálisan gyorsabb a cumó a ics nél"?
Az O4X brutálisan gyors ICS-sel is... JB-vel már a gondolatokat is olvassa?
Nálam eddig v10b, f és h volt, mindegyik késlekedés, döccenés nélkül vitt mindent, ráadásul tényleg hihetetlenül stabil. Eddig nem volt semmilyen LG telefonom, de ilyen stabil rendszer után akár azt is lekakilnám, ha nem hoznák ki a JB-t. Az tuti, hogy ki fogok várni a frissítéssel, mert user vagyok, nem pedig explorerAddig is köszönet minden itteni kísérletezőnek, így természetesen neked is, hogy megosztják a tapasztalataikat
-
Quqesz
nagyúr
-
-
-
Urby66
aktív tag
válasz
zozyno4 #9454 üzenetére
Biztosan nem a legfrissebb szoftverrel érkezik majd, tehát érdemes lesz frissíteni.
Mivel az összes verzió a 4.03 androidra épül, nincs látványos különbség a frissítések között.
Amennyiben európai készüléked van a frissítés automatikusan megtörténik, wifin keresztül.
Nem európai készülékek esetén egy külön programmal tudod PC-ről frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest