Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
Badboys #16230 üzenetére
A melyik okostelefont vegyek topicba irta egy tulaj,h többször is kidobta ő már túl is adott rajta,pedig előtte onex-e volt,az sem jött be neki..
A G-nél semmi ilyen nincs...
A 4x-en hol voltak illesztési gondok?mert nekem semmi nem volt... A JB-re meg itt nemigen panaszkodnak,mit kellene javitani? -
nexxxx
csendes tag
válasz
Badboys #15867 üzenetére
Egy hetes a készülék, csak nem halt be az akksi!
Boltban vettem, nem szolgáltatós. És egyenlőre nem is raktam rá sok programot, magamhoz képest tényleg.
30db össz, meg a Greenify is megy. Amit nem hibernál az mondjuk a LED notification, meg az Avast!, a Viber, és az óra/időjárás app a kezdőképernyőn. A konstrukció alatt mit értesz, mit nézzek meg rajta?
Most pl 4 órája vettem le töltőről, fél óra zene hallgatás, fél óra kvíz játék (nem is 3D-s), fél óra böngészés, 1 óra net megosztás (ez kb 5-7%ot evett csak meg), és most 52%-on tart. Azt mondja, hogy a használatnak 55%-át a térkép ette meg, miközben "összes CPU 14s, Felébresztett állapotban marad 17s, Wi-Fi fut 20s, Küldött adatok meg összesen se érik el az 50KB-ot"
?? -
TrueWhitee
tag
válasz
Badboys #15548 üzenetére
Az a probléma ezekkel az okos telefonokkal, mint az asztali számítógépekkel/laptopokkal. Lehet ugyan az a márka, ugyan az minden és totálisan ugyan az a rendszer a gépen, tuti, hogy egyiken így fog működni, a másik amúgy. Ez amióta világ a világ és vannak ilyen használati/élvezeti cikkek, mindig is így fog maradni. Nincs két egyforma gép, ahogyan ember sincs két egyforma. (Ahogyan van user error és ahogyan nincs, csak ha már példánál maradjunk..).
Visszatérve a szoftverre, ha az esetek elenyésző, tegyük fel 5-10 százalékában nem megy valami, vagy hibás, attól nem a szoftvergyártó a ludas, persze ez nem jogosítja fel őket, hogy a visszajelzések alapján, ne javítsák ki az apró, egyeseknél fellépő hibákat.
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Badboys #15548 üzenetére
Már többen is írták, hogy NEM szar a szoftver! Nemtudom mit hogy csinálsz, nem is érdekel, de a szoftvernek semmi baja. Nálam hibátlanul megy az internet, a csengőhang, az aksi, minden amit leirtál hibának. Rajtad kívül nem is emlékszem h panaszkodott vlna vki mostanában...
-
V.Dave
senior tag
válasz
Badboys #15537 üzenetére
Ugyan ezek a hibák vannak nekem is kivéve a netezes fagyast és nálam a filmezés az alap programon akadozik de a csengohang ugyanaz a hiba szerintem az a gond hogy farmerzsebbol mire kinoszogatom a giroszkop úgy érzékeli mintha lefelé fordítottam volt a a telot és lenemitja ennyi
-
toto0569
addikt
válasz
Badboys #14756 üzenetére
ezt próbáld nekem bevált...
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
Badboys #14717 üzenetére
Nem vagyok nagy telefonnal fényképezős, én csak szükségmegoldásnakhasználom. Telefon. Nem fényképezőgép. De a sok fanyalgót én sem értem. Teljesen vállalható képet csinál. Bár én megvettem anno akciósan a Camera360at. Talán jobb képeket csinál mint a gyári app, de teljesen alapon sincs szégyelni valója a telefonnak, egyet értek veled.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Badboys #14390 üzenetére
sztem nálad "android JB error" van
de megértelek,nem tökéletes egyik verzió sem,és ha azt veszitek az ICS esetében is a H lett az egyik legjobb,szal alakul ez még.Az L9-re kb 3 hét után kijött a javítás,lehet lesz ilyen a mi esetünkben is,mindenesetre a f@szbúkon leírtam a tapasztalatokat az eldzsinek...amúgy én sem bántam meg a JB-t és jelenleg csak a képes ügy hívásoknál maradt meg.Az hogy lassabban rakja ki a kezdőlapot ritka és max 3-4s,a bekapcsoláskori késlekedés 2-3s,tehát nem egetrengető(Nexus s-hez képest meg hajaj).Nem akadt be még nálam semmi,és a távolságérzékelő szórakozása már meg volt ICS alatt is(Nexus S-nél meg csörgött,csak éppen felvevő gomb nem volt a kijelzőn,úgyhogy nem tudtam felvenni a hívást).Amit még észrevettem az aksi kezelése lezárt kijelzőnél jobb lett(nálam most 22h és 63% az aksi).
Macii97
amit írtál a JB várásáról kb ezerszer leírtuk,hogy ne várják, mert lesz benne csalódás,csak senki nem hitte el...ez van.....
-
Scooter74
őstag
válasz
Badboys #14390 üzenetére
A JB sokkal több ramot eszik mint az ICS. Ez sajnos minden telefonon így van.
Nekem a Nexus S-m ezért lassult be mert a JB alatt a szabad ramom 80-100 mega volt az 512-ből!
De ez várható volt nálatok is, hogy sokkal többet fog használni mint az ICS és így nem is panaszkodhatok mert nektek a telefonotokban 1Gb ram van alapban.UI.: Ja és zárd be a fölöslegesen futó appokat és akkor több ramod lesz.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Badboys #14279 üzenetére
melyik a legfrissebb verzió?amúgy kezd összeállni a jb és a hibák eltünni.egyedül a híváskori képkirakás probléma maradt állandó.Aksi túl van az 1 nap 17 órán....
annak aki kiveszi az aksit,lefagy,random újraindul,lemerül ajánlott a bekapcsolás után egyből egy újraindítás is,mert nem áll fel ilyenkor rendesen a rendszer, és lehetnek akadások. -
Naras
őstag
válasz
Badboys #14270 üzenetére
A bootloader alapból nem nyitott, de nyitható... elvileg...
-
wolruf
őstag
válasz
Badboys #14211 üzenetére
Igen, én szívtam vele pont
Én is írtam a leírás fordítását, de most lusta voltam visszakeresni
Szerk: mégis visszalustultam, itt a leírás
Szerk. 2.: nem is olvastam el tibiubi hozzászólását
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
Badboys #14211 üzenetére
Erre lenne szuksegunk. A valaki szivott vele, pedig pont Wolruf volt.
Lehet, hogy enis hagyom. Max hetvege. Bonyolultnak nem tunik, csak valami tuti nem ugy lesz ahogy le van irva (mert ugye neha vannak egyedi esetek es altalaban mindig en kerulok bele ebbe a kategoriaba
), ergo most kihagyom a 3 oras anyazast egy tetszhalott telefon tarsasagaban.
-
LacckaGy
csendes tag
válasz
Badboys #14068 üzenetére
Én frissítés után alapból felnyomtam a flasht-t, de nem próbáltam ki. Most azt kell mondjam, hogy Firefox alatt meg sem nyikkan, de a gyári böngészővel, hiba nélkül végzi a dolgát. Úgyhogy bug van-e a háttérben én nem venném biztosra. Frissítéskor én csináltam gyári visszaállítás előtte, és utána is. Az összes progit újratelepítettem. Lehet nálam ezért nincsenek hibák, ki tudja?
Bár szerintem is jobban merül az aksi (nem vészesen) de jobban. -
biguli2106
csendes tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Badboys #14025 üzenetére
Én nem tudtam letölteni play-ből a flasht(nem kompatibilis a rendszerrel felirat) vszínű apk-val lehet telepíteni.
MasOyama
Ha ázsiai,akkor kdz.LG Tool-sal nem tudod felfrissíteni az eu-sok közül: osztrák,benelux,olasz,lengyel,spanyol,svájci,angol származású telókat.A NLD,DEU kijött közben hivatalosan. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Badboys #13992 üzenetére
majd a v20b-ben
TTTotya
csináltál gyári visszaállítást?Ha nem akkor először újraindítanám és ha nem segít,akkor egy gyári visszaállítást nyomj.Nézd meg a playen,hogy kompatibilis-e a 4.1-el(vszínű az).Kuntszler
Az ázsiai csak KDZ-vel lehet frissíteni,az eu-st OTA-n és LG Mobile Support Tools-al is.A KDZ végül is egy full manuális telepítés.Az árukon kívül másban nem különböznek(eu drágább).Szval nyugodtan megveheted az ázsiait is(nekem az a 4X) kb 5 perc a KDZ frissítés. -
jeni
félisten
válasz
Badboys #13506 üzenetére
hát te ki vagy mert én se ismerlek téged
de nem is áll szándékomban kis emberke! közösség építőként büszke lehetsz magadra!halkan jegyzem meg,hogy az LG telcsik biztos forrásból tudom kivétel nélkül egy kalap alá vehetőek elektronikai cuccként.Sok gond van a javításokkal. nem véletlen,hogy sosem fognak élre kerülni. Bármit csinálnak az nem a No.1-ben. Legyen az bármilyen elektromos kütyü,mindig gondok vannak vele későbbiek folyamán.
Anyósom LG LCD TV 3 hónapon belül elromlott,a LG DVD és BD írók azok egy ipari hulladékok. Egyetlen LG mobilról nem tudok akinek lenne a barátaim,kollégáim,ismerőseim kezében.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Badboys #13334 üzenetére
Azért 2gb ramból van mit enni
.Az SGS3 ugyan ilyen betegségben szenved,1 hónap után el is adtam(több sebből is vérzett).
Most Optimus G-m van,na ezt nagyon szeretem,beváltotta a hozzá fűzött reményeket(meg hát a 2gb ram).
Le a kalappal az LG felhasználói felülete előtt,megkockáztatom,hogy a legjobb a mostani mezőnyben. -
Scooter74
őstag
válasz
Badboys #13077 üzenetére
Jelenleg Referencia telefon tulajként mondom neked, ne várd annyira a JB-t nem tud annyival többet szerintem.
De ugye nekem a full nyers droid van a telefonomon.
Jó de tudom aszt is, hogy a gyári romok sokkal jobbak mert ott a softwert optimalizálják és ráteszik a saját kezelő felületüket. -
Badboys
őstag
válasz
Badboys #12681 üzenetére
Hát az úgy történt,hogy besokalltam a Xperia T vel. Aztán más értelmes alternatíva hiányában ez lett. Meg aztán,hogy ezt nem kellett állandóan mókolni,hogy tegye a dolgát.Ez még mindig megállja a helyét. Csak már jó lenne a JB mert ez a H s rom nem igazán akksi kímélő. Igazából örülök,hogy megvettem mert 2 hónaposan és Eus an 69 ért jutottam hozzá + 2 tokot is kaptam mellé. Egy eredeti LG st meg egy másik fekete valamilyen az egy olcsóbb változat. Így történt a dolog.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Badboys #5897 üzenetére
nem elég a 12 gb?Miért nem csinálod azt,hogy az összes zenét,filmet,képet stb rakod külsö SD-re és csak a programok számára tartod fent a belsőt.Nem kell ezzel ennyit foglalkozni,logisztikázz.....mit csinálnál akkor,ha nem lenne benne lehetőség SD kártyára(max nem veszel olyan telót tudom)
babosf
sajna nincsen azóta sem új ötletem. -
-Mosquito-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest