- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
buzaviragom #22694 üzenetére
Szia!
Én ezt használom már amióta a 2X-em megvolt, és most a 4X-en is. A widget is hibátlanul megy.
-
rgeorge
addikt
válasz
buzaviragom #22694 üzenetére
Nem tudom, hogy ez volt-e, de a TeslaLED tudja ezt.
-
tomi.ttt
tag
válasz
buzaviragom #19737 üzenetére
Nem kell hozzá rootolni...
-
wolruf
őstag
válasz
buzaviragom #19735 üzenetére
Tartalmazza, igen
Én azt tettem fel, amit korábban itt linkeltek
-
Quqesz
nagyúr
válasz
buzaviragom #16406 üzenetére
ahogy toto írta töröld a simen levő névjegyeket,mert hívaskor mindég azt veszi alapul és hiába van kép a gmail-esben nem fogja megjeleníteni.Ez a hívásos dolog nem lett tökéletes a jb-ben.....de legalabb nem gyullad ki
batai
ha nincsen gond a hívással térerő terén,akkor nem foglalkozz vele.Nexuson is volt ilyen térerő ingadozás,de hívás terén nem volt gond. -
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16406 üzenetére
töröld a SIMröl a névjegyeket,restart...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
buzaviragom #16170 üzenetére
Sima Operában lejátszik minden videót... Nincs flash telepítve nálam.
-
Mitics
tag
válasz
buzaviragom #16106 üzenetére
Igen, én is észre vettem már, hogy a hívás elején max 1 mp-ig nem hallom a másikat, de szerencsére pont annyira hosszú ideig, hogy sokszor észre sem veszem.
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16118 üzenetére
tulajdon képpen evvel a zip-el ha valakinek nyitott a bootloader akkor lépkedhet v20-ról -- v10re is vissza...
-
FGyula30
aktív tag
válasz
buzaviragom #16111 üzenetére
Én nem értelek. Töröltél vmit, visszaállítod a gyárit, ahogy vetted. Miért ne lenne ott minden? Gondold már át!
-
FGyula30
aktív tag
válasz
buzaviragom #16102 üzenetére
Wipe data/factory reset nem lenne egyszerübb? Mivel ez a gyári állapot.
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16106 üzenetére
Valami rémlik...Miért nem v20?
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16104 üzenetére
És újra kell Rootolni...
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16102 üzenetére
A válasz :igen.
És úgy visszakerül minden. -
Quqesz
nagyúr
válasz
buzaviragom #15859 üzenetére
van egy olyan is,amihez nem kell root:az első,amit írtam a 15857 hsz-ben,tehát ne maradjon ki a hozzáférés és tart. hely-nél a gogli kérdése,mert ha igen,akkor vmiért blokkolja a gps-t és nem fog jelet találni(sztem az agps-hez van köze).Sztem ez van most nálad....Ha nincsen a menüpontban ez a kérdés-elfogadásos probléma(tehát rákérdez,hogy elfogadod-e),akkor 5-10s alatt kell jelet fognia.Segítség lehet még ez az app:[link] telepítsd fel és javít a jeltalálat sebességén.Ha ez sem segít,akkor kapcsold be a wifit,majd a fenti menüpontot(hozzáféré-tartózkodás) úgy,hogy amikor bekapcsolod,akkor az első pipát vedd ki(ez a gps antenna bekapcsolása) és utána indítsd el a maps(térkép) appot és kerestesd meg vele hol vagy.Ez kb 20m-es pontosságot fog adni,de ezzel le fogod tölteni egyben a műholdak adatait is(asszem ezt irta le a linkben vki,amit toto csatolt).Ha ez megvan minden mehet a megszokott kerékvágásban......
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #15859 üzenetére
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
buzaviragom #14018 üzenetére
Olyan lehet, hogy nem indul el, de akkor KDZ-vel még mindig frissíthető! Téglát nem lehet belőle csinálni elvileg.
A dobozon van egy matrica azon egy 3 jegyű kód abból derül ki, milyen országba szánták. Ha GSM boltban vetted akkor 90%, hogy ázsiai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged