-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
-
wdx
őstag
válasz
Quqesz #25261 üzenetére
Nem, én arra az s2-re gondolok, ami i9100 sorozatszámú, és kevesebb, mint 1mp alatt csatlakozik wifire.
Azt persze hozzáteszem, hogy nálam bármilyen készülék is volt kb. 5-30 percig volt rajta gyári rom, mert mind katasztrófa. Miután már bőséges repertoár fordult meg nálam, van tapasztalat azon a téren, hogy mit érdemes venni. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Quqesz #25261 üzenetére
ilyen hangzása egy telonak sincs az tuti, volt már pár a kezemben, ez brutálisan jól szól nekem ez lényeg.Az lg teljes hangerővel sem szól úgy mint ez negyeden, az s4 ről meg ne is beszéljük a youtube tele van testekkel érdemes megnézni.A g2 nem jó,silány a háza ennek fém.
-
hanics
aktív tag
válasz
Quqesz #25037 üzenetére
de azok megkapják
A mobiltelefonok tekintetében az alábbiakat találta alkalmasnak Samsung a KitKat befogadására és futtatására:
● Samsung Galaxy Note 3
● Samsung Galaxy Note II
● Samsung Galaxy S4
● Samsung Galaxy S4 mini
● Samsung Galaxy S4 Active
● Samsung Galaxy S4 Zoom
● Samsung Galaxy S III
● Samsung Galaxy S III mini
● Samsung Galaxy Mega 6.3
● Samsung Galaxy Light (T-Mobile specifikus modell Exynos 4412 alapon 1 GB RAM-mal)A tabletek esetében pedig főleg 2013-as szerkezeteket sorol a vállalat – egyetlen korábbi van –, vagyis ezeket kezelték kiemelten:
● Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
● Samsung Galaxy Note 10.1
● Samsung Galaxy Note 8.0
● Samsung Galaxy Tab 3 7.0
● Samsung Galaxy Tab 3 8.0
● Samsung Galaxy Tab 3 10.1 -
-
szaszalino
csendes tag
válasz
Quqesz #24798 üzenetére
Oké, értem én amit írsz.
Hogy sírok-e?
Igen, sírók!
Ennyi pénzért?! - még ha az olcsó szegmensbe is tartozik.
...csak dolgozni kellett az áráért!
...azt hittem, ha utazom, navigál, telefonál, jelez, mert van benne anyag, erő.
Helyette, szétfolyik a melegtől, szétkapcsol, a wi-fi gyengusz, esetenként hosszú másodpercekig nem reagál, akkor meg mi a lófaszért szórták tele magokkal???
Hidd el, én is a magam "gyerekének" tartom ezt a telefont, mert ragaszkodik az ember hozzá, és nekem nincs special minden héten új telefonra pénzem. Csak pofátlan dolognak tartom, hogy rajtunk, fogyasztókon próbálták ki az erőforrást, és annál a néhány dollár többet nem is láttak benne többé, amit a fejlesztésre költöttek, mert addigra a technológiában felismerték a hibákat, elvégre a mérnököknek is enni kell, TE meg tartsd meg amit vettél, hiszen nagyjából működik -szóval, maradj csendben, mert így sikerült...
...és igen, a "faéket" többre tartom, mert működik.
Persze érdekes megközelítés a "lehetőség"
...persze, ha vizet öntök a benzinbe, még nem nem lesz hidrogén meghajtású az autód, bár "lehetőségként" jó ötletnek tűnt - na de majd legközelebb... -
hanics
aktív tag
válasz
Quqesz #24637 üzenetére
Legjobban eszrevehetoba mamotia hasznalat. Talan ha jobban megnezed eszrelehet venni gyorsasagot is a programokban illetve a programok valtasa kozott. De leg lenyegesebben igazabol a memoriat veszed eszre.
Programokban meg har mivel az ART rendszer meg uj vannak appok amik nem.mennek sajnos. De folyamatosan javitjak oket.
Kb ennyi. Elmeletileg meg igy lehet olvasni a hivatalos osszehasonlitasban hogy egy fokkal jobban banik az akkumlatorral de erre nem veszek merget. Ezzel a telefonnal ha dolgozol rendesen paks is keves neki
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Quqesz #23715 üzenetére
Überállatzsírkirály. Egy szóban. Eddig csak itthon használtam, nem tudtam vinni, mert tömegközlekedek, nem keveset és táskába nem akartam berakni tok nélkül, de ma megjött a jó kis bubis tok, szóval holnaptól kapja az áldást rendesen. Én nem félek, nem kell benne csalódni szerintem.
-
SShadow
aktív tag
válasz
Quqesz #23715 üzenetére
http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/
Itt még szó volt a G és a G Pro-ról!
Amúgy mindegy melyik csak sokkal jobb legyen a felhasznàlói élmény.
Miért van az hogy mindenféle megszàllott xda és stb sràcnak kell az LG helyett dolgoznia??Ki is kap érte pénzt??? -
princesama2
tag
válasz
Quqesz #23652 üzenetére
Köszi
(bár érdekes másik telón nem dobott annyit mint az enyémen)
-------------------
hanics lenne két kérdésem
Telót "usb hibaelhárítás" módba kell tenni? vagy elég ha simán rádugom? vagy ki kell kapcsolni?
És a v2 érdemesebb használni vagy m1 hogy melyiket? (mert ugye 2 fő bat van)
-
Tiger.
nagyúr
-
Noda10
tag
válasz
Quqesz #22918 üzenetére
Android verzió 4.1.2
Igen, a szinkron be van kapcsolva. Ahogy említettem, teljesen random alkalmakkor felejti el a pushokat. Máskor jól működnek mind 3g, mind wifin. Néha meg kihagy mondjuk 3 órára, aztán amikor wifi közelébe érek, egyben megkapom az összeset.
Két dologgal próbálkoztam. Mikor meglett a telefon, akkor hagytam hogy a gmail fiókból mindent felpakoljon. Így lassú volt, de ezt betudtam a sok felesleges programnak (Felmentek rá ugyebár Samsungon kötelező szutykok is, amiket le kellett egyenként törölni.). Ezután újra gyári beállítások vissza, és mindent egyenként újra letöltöttem és felraktam, így fölösleges dolog nem került rá. És nem is vagyok az a fajta user, aki teleszennyezi a telefont, nemcsak hogy az S2höz képest is kevesebb program van rajta, de azok is csak nevesebb, sokak által kipróbált alkalmazások (Dropbox, Evernote és társai.)
A Next launcher valmelyest javított a helyzeten anno, de ezeket a kisebb anomáliákat nem javította,
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Quqesz #22321 üzenetére
Én nem így tudom. Hiszen volt olyan, aki OTA-n lefrissítette a telefont és úgy lett neki ázsiai a szoft. csak angollal és utána jött hozzánk, és javasoltuk a KDZ-t. Szerintem ez vagy azon múlik, hogy milyen "magyar" szoftvert tettek fel rá és, hogyan vagy az, hogy volt-e benne ázsiai kártya... Vagy fogalmam sincs
-
Steve1988
tag
válasz
Quqesz #22135 üzenetére
Hali!
Lehet hogy nem nekem szólt az üzenet, de részben biztos. A gps-szel valóban nincs gond, ha vezetés közben használom. Gyorsan talál jelet, pontosan navigál, nem volt vele semmi gondom.
A gps gondok futásnál jönnek elő. Elég sokat futok, idén is már 1000km fölött vagyok, így fontos számomra hogy pontosan mérjen. (Persze, mondhatnátok, hogy miért futok telefonnal, miért nem használok esetleg Polar órát stb stb.)
Ma direkt magammal vittem futásra a régi Motorola Defymet. Ugyanazt a programot használva 5,4 ill. 5,8 km lett a távolság. Ez még nem is olyan nagy különbség, de minden futásnál kevesebbet mér.
Vannak jól bevált köreim pl. hegyen is, a 8,3 km helyett pl. 7,7-et mért. A 11,5km-es körön épphogy 10km fölött voltam.A legnagyobb gond azzal van, hogy amikor visszanézem hogy merre futottam, teljesen más útvonalat kapok. Ma este is kocogtam egy kicsit csak a móka kedvéért és 1,37km ill. 1,65km lett a 2 távolság, és amíg a Motorola szinte tökéletesen berajzolta az útvonalamat, az LG meg se közelítette azt.
Remélem azért nem küld el senki a francba, hogy leírtam a tapasztalataimat.
Ja és volt már fent V20A, V20B, most V10H, egyikkel se volt jobb a helyzet.Üdv:
Steve -
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #21999 üzenetére
Nem áll szándékomban, mert ez az év húzósabb, mint a tavalyi volt (ha jobban belegondolok, ez az év az eddigi legnagyobb nadrágszíj húzós), csak ez az árrés tudja marhára felcseszni az agyam. Dettó, mint a Steam-nél, vagy Originnél. Vedd meg euróban, mert európai vagy, de ha még volnának olyan kedvesek lenni és a dollárt is úgy átváltani euróra, amennyit ér, akkor volna ám mennyország. Pont ez a helyzet itthon is. Mintha nem lenne így is szar itthon, még drágábbak vagyunk, mint a külföld. Az viszont biztos, hogy ha venni fogok valamit, pl.: lecserélni ezt a telefont egy G2-re (tegyük fel), 100%, hogy egy petákot sem fizetek az itthoni cégeknek, ha külföldről töredékáron betudom majd szerezni. Egy a probléma viszont a külföldi vásárlással, hogy vagy teljes összeg, vagy kezét csókolom. No, de mindegy. Kis hal vagyok az óceánban...
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
Quqesz #21972 üzenetére
Megszoktam várni míg zöldre vált, és azt is tudom hogy oda kell nyomjak amire szeretném a fókuszt
"optika csutakolás fotózás előtt megvolt?" Ez hogy érted?Ez meg egy más kérdés hogy a telomat másfél órája vettem le a töltőről úgy hogy 100%-on volt és most nézem hogy már csak 91%-on van.... Ez normális mi lehet a baja
-
rgeorge
addikt
válasz
Quqesz #21875 üzenetére
Én is tapasztalok érdekességeket a GPS-el, amióta itt felmerült. JB van a telefonon, és azt látom, hogy időnként minden elérhető holdat lát az eszköz 25-35 SNR-el, fixet mégsem tud kinyerni ennyiből. Ez a Gellérthegyen történt viszonylag tiszta időben, tehát nem volt nyilvánvaló oka annak, miért nem sikerült fixálnia a GPS-nek. Előfordulhat, hogy valami tényleg változott a GPS beállításokban, ami miatt pl. nagyobb pontosságot vár el a GPS eszköztől a rendszer, ezért vannak gondok. Most itt mellettem egy ablak közelében 2 perc alatt talált fixet, annyi történt, hogy babosf ajánlása alapján a GNSS/TLS mode-t enabled-re állítottam. Mondjuk közben elvesztette a jelet...
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #21767 üzenetére
Hát, magyarul kommunikál, szal nem hiszem... Feljön egy kis ablak, abban is magyar példák vannak, illetve BT fülesbe is pofázott egy gép hang, az is magyarul, most próbáltam angol kiejtéssel mondani neveket, de nem igazán jött be... viszont, itt egy másik hangtárcsázó is, ez asszem azt tudja, mint a régiek...
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #21762 üzenetére
CM10.2 - ben van hangtárcsázó, amikor megnyomtam BT fülesen a telefon gombot, kapásból megkérdezte, hogy azt akarom - e használni, aztán feljön egy ablak, hogy várja kit akarok hívni, de nem igazán érti, mit mondok neki, nem tudom, hogy itt is be kéne-e állítani hangmintákat, mint a régi telókon, vagy hangfelismeréssel akarja - e csinálni, de ha utóbbi, akkor nem túlzottan jó... vagy csak én nem beszéltem érthetően, nem tudom, de néha bevett valamit, aztán tárcsázta is, csak köze nem volt ahhoz, amit akartam...
De legalább van...
Jah, meg Playen is van valami hangtárcsázó... ki tudja...
-
tfery
tag
válasz
Quqesz #21762 üzenetére
De én pont azt szeretném elkerülni, hogy felélesszem a telefont, pontosabban eddig úgy használtam az OT-n is, hogy megnyomtam a füles felvevő gombját, ekkor felélendt a telefon és elindult a hangtárcsázó program.
Bóklászok még a Play-on, aztán rootolom és megpróbálom úgy megoldani. Ha sikerül akkor temészetesen megosztom veletek, hátha másnak is lesz ilyen gondja. Nevetséges, hogy egy jól bevált megoldás után (Nokia)
az androidon ilyesmivel kell kinlódni. -
tfery
tag
válasz
Quqesz #21754 üzenetére
Szevasz!
Egyenlőre nem kívánok ROM-ot cserélni ( most JB V20A Telenoros készülék ), ha nem arra gondoltam, hogy factory resettel újra indítom a telefont és ekkor elvesztem e a root jogot? A bluetooth működik rendesen a fülessel és laptoppal is, csak az a gondom hogy a BT fülesnél megnyomom a hívás indító gombot akkor nem indítja a VSD programot. Meg néztem a beállításait és ott a BT kapcsolatnál két választási lehetőség van. Az egyik a kamera gomb -ez fehér, tehát választható - a másik a kereső gomb - ez bejelölt és szürke, tehát nem módosítható. ARRA GONDOLTAM, HOGY ROOT ESETÉN EZEN TUDOK VÁLTOZTATNI. Sajnos ebben az android verzióban nincs benne a hang tárcsázó program. Az OT 995-ben ( Gingerbread ) benne volt csak értelmesen használni nem lehetett. Nem ismerte fel rendesen a hangot, ezért vettem meg a VSD-t. Egyébként ezt elég nevetségesnek tartom az androidban. Az 5 éves Nokia 5800 az elavult symbian 60-nal alapból tudta.
Köszönöm a válaszodat. Üdv -
Stevie12
csendes tag
válasz
Quqesz #21686 üzenetére
Ami furcsa nekem, hogy egyenletlen a merülés, nem áll összefüggésben használat intenzitásával. Van úgy, hogy egy éjszaka alatt 2-3%-ot merül csak, meg olyan is, hogy 25-30-at. Be is szokott ragadni bizonyos töltöttségi szinteken, pl. 23%-on órákig elszüttyög, utána nagyon gyorsan lemerül.
Ha használat miatt merül azt el tudom fogadni, viszont éjszaka nem lenne szabad ennyit esnie a töltöttségnek, miközben minden ki van kapcsolva.
Továbbra is keresem a megoldást, ha valaki tud, kérem segítsen. -
-
Qwery
tag
válasz
Quqesz #21597 üzenetére
BTK 300 §/C szerint vétséget követ el, aki adat
bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával,
törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a
számítástechnikai rendszer működését
jogosulatlanul akadályozza, így két évig terjedő
szabadságvesztéssel, közmunkával vagy
pénzbírsággal büntethető.Ez a régi Btk.
Ezt húzták rá anno a trafi kamerák zavarására és a telefon függetlenítésre. Magyarul bárminemű módosítás egy számítástechnikai rendszerben (pc, telefon,stb) az sw tulajdonosának beleegyezése nélkül, bcs.Teljesen mindegy, hogy mit adott ki hozzá az LG, a telefon software szellemi tulajdon, ami számodra nem módosítható. Még hozzávehetjük, hogy a legtöbb telefon itt hűségidős és részletfizetéses, plusz megúgykülönbenis az ászf szerint csúnya dolog, amiért fel is jelenthetnek.
lehet lovagolni a szavakon, hogy én nem ezt olvasom ki, meg nem úgy van. Rendőr vagyok, hidd el, láttam már, hogy nyomozó kollégák mit húztak már rá egy-egy cselekményre, ami aztán a végén meg is állt. De mint írtam ez a régi btk, az újba nem vetettem bele magam.
mint mondtam volt, szélsőséges esetben lehet ez és eszküzimoá csak érdekességképp írtam. Főleg olyan topictársaknak, akik buzdítanak másokat arra, hogy nissanak blt, rootoljanak, mert az jó. Tényleg az, de mindenki döntse el, mit akar és KELL-E neki.
-
Blackhammer
csendes tag
-
toto0569
addikt
válasz
Quqesz #21526 üzenetére
Már csak az ár/GB tár érdekelne,mert hát egy 32GB-os jobb lenne...ide beszoktál nézni?
-
-
nemo007
tag
válasz
Quqesz #21440 üzenetére
nekemis vehetnétek egy g2t majd
am kdz updatel volt már dolgom demost valami baj van mert s/w upgrade ba vana telo de a gép nem ismeri fel drivereke fenn vannak portokat mindet kiprobáltam és eszközkezelőbe se jelzi..
Pedig nagyon fifa14 eznék már pont ma szedtem le telora
csak cm en akad :S
-
Riuko
senior tag
válasz
Quqesz #21430 üzenetére
Az Apple megint kopizik
Hardware parameters
Operating system : Android OS 4.1
Cores: Quad-Core
CPU Model: Qualcomm Snapdragon APQ8064 Xiaolong
CPU frequency : 1536MHz
GPU Model: Qualcomm Adreno320
RAM capacity : 2GB
ROM capacity : 16GB
Memory card : MicroSD Card
Extended Capacity : 32GB
SIM Card Type : SIM card
Battery Type: non-removable battery
Battery Capacity : 2300mAh -
toto0569
addikt
válasz
Quqesz #21423 üzenetére
Én megmondtam neki,hogy a kamerára hajtok,és az a telefon maga a tökéletesség.Napi szinten nézem a teszteket és a videókat,na ettől van kikészülve az én asszonyom.Való igaz,én is imádom ezt a telót,mert ilyen könnyen kezelhetőt és ilyen akadás mentes(nekem legalábbis) készüléket még nem láttam.Anyánál van a Samu 2,de az úgy laggol minden érintésnél ehhez képest...pedig azt is beállítottam pöpecül egy facca rom-mal(Simplistic V). Most úgy akarok venni,hogy egy "JÓ" darabig nem lesz csere.Alig várom már...Az asszonyoddal pedig legyél kedves.Mond neki azt,hogy a G2 után mindig ő következik a sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest