- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
75lion
tag
válasz
Noys187 #23368 üzenetére
Na, feltettem.
A kamera működik
SD kártyát nem látja
Átraktam ART módba, de sajnos még igy is akadozik néha a görgetés
Weblapok görgetésénél homályosodik a lap
2G-3G működik rendesen
Összeségében működik,de még van mit finomítani rajta.
A Beanstalk féle KK sokkal jobban működött, de ott még nem volt kamera. -
Naras
őstag
válasz
Noys187 #21240 üzenetére
Én visszatettem a 13. - ai Nightly - t, és jó lett, az utóbbi frissítésekben volt valami, ami elcseszte, de legalább látszik, hogy dolgoznak rajta, valami változik, majd javítják ezt is gondolom...
hanics: Ez a linkelt cucc mit tud?
U.i.: Már kezdenek jönni a mai Nightlyk (4X - re még nem), meglátjuk majd abban jó lesz-e...
-
Naras
őstag
válasz
Noys187 #20708 üzenetére
BTW töltés nem akadt be, felment 100% - ig normál idő alatt kb... 1 perc / 1% ... talán picit lassabb volt, de nem akadt be...
toto0569: Köszi, bár van itt is "eredeti kamera", csak kevesebb dolgot lehet beállítani rajta, viszont fényképezgetni jó... várom már a G2 megjelenését, és hogy lemenjen az ára normális szintre...
-
Naras
őstag
válasz
Noys187 #20708 üzenetére
Hát, nemtom, amennyire emléxem, nekem fel szokta tölteni fullra... bár, mintha tényleg lett volna, hogy megakadt, de ebben nem vagyok biztos, mert utána emlékeim szerint feltöltődött... de ahogy írták is, eleinte a Nightly - k sok "hibát" tartalmazhatnak, evvan, ha az ember ennyire vállalkozó kedvű...
-
Naras
őstag
válasz
Noys187 #20706 üzenetére
Igen, sajna a lámpa sem megy, beakad, amikor rányom az ember, utána ki sem lehet nyomni, inkább újra szoktam indítani, nehogy valami más gebaszt csináljon... a fényképező meg sajna fókuszálásban sem éppen remekel, plusz ki is szokott akadni, nem csak a panorámánál... azért remélem mihamarabb megcsinálják...
-
Musaka
senior tag
válasz
Noys187 #19947 üzenetére
Hát látszik hogy nem dolgozol az iparban
Sajnos még MO-n is mások a MEO feltételek ( persze nem leírva) egy Japánba szánt megrendelőn és egy Török vagy Ukrán piacra szántban... Simán el tudom képzelni hogy egy belpiacra szánt rossz termék hamarabb csúszik át a teszter gépen miután 15 X tesztelték mire jó eredményt produkált mint egy USA-ba szánt terméknél...
-
sch_a
addikt
válasz
Noys187 #19652 üzenetére
Nagy nehezen csak összejött valahogy a frissítés... Még egy kérdésem lenne. Ha most kinyitom a bootloadert és rakok rá custom recovery-t, akkor abból tudok majd mentés csinálni a stock rendszerről igaz? Később ki szeretném majd próbálni a CM-et és a JellyFish-t, de szeretnék biztos lenni benne, hogy utána vissza tudom majd állítani a mentésem a gyári ROM-ról. Nem nagyon szeretem mindig újra belakni a telefonom.
-
Naras
őstag
válasz
Noys187 #19269 üzenetére
Hát, amikor már olyan szinten húzod újra, hogy mindent darálsz, és alapjairól installálod, akkor csak az is záródik, de nem tudom, ennyire nem másztam még bele... meg ha nyitva is marad, vagy visszazárod, nem hinném, hogy ennyire belemásznának a szervízben... főleg, ha nem is a szoftver csesződik el...
-
molbal1
csendes tag
válasz
Noys187 #19154 üzenetére
Köszönöm!
Bár ezt a drivert is feltettem, még mielőtt írtam volna a fórumba, nem tudom mondjuk, hogy sikerült-e. (Annyira nem jó a Kínaim vagy a Japánom ami a telepítés nyelve.)
De valami Pioneer dvd író meghajtóját telepítette a folyamat szerint. Ennek kellett történnie?
A telefon most nincs nálam, elvitte a párom merthogy az övé, de este, ha hazajön akkor majd nekiesek még egyszer az új információkkal. Ha nem sikerül akkor megint zargatlak benneteket.
Off: (Egyszer még a hőskorban a saját LG GT540 optimusomat féltégláztam le egy sima 1.6 ról 2.1-re történő frissítéssel. Azt csak egy sör melletti találkozóval tudta egy lelkes fórumtárs megszerkeszteni nekem újra Veszprémben. Lehet itt is az lesz, hogyha nagyon elakadok és valaki akar segíteni, meg a sört is szereti....)
Mindenkinek köszönöm az eddigieket!
Sienthe: Amit linkeltél az gyakorlatilag ugyanaz a megoldás amit én is említettem néhány hozzászólással azelőtt. Még az angol nyelvű lépésenkénti leírást is idemásoltam. Most megnéztem az ahhoz tartozó fájlokat és azokat is letöltöttem amit linkeltél itt feljebb és a fájlok teljesen megegyeznek, még a létrehozásuk dátuma is.
Egyébként elkeseredésemben elkezdtem mindent elölről egy másik szűz számítógépen amin eddig nem volt semmiféle gyári LG usb driver, hanem azokat használtam amik a root metódusokhoz mellékelve vannak. A jelenségek azon a gépen is megegyeznek az eddigiekkel.
-
Sienthe
tag
válasz
Noys187 #19154 üzenetére
Nálam fent van ez a driver is és mégsem megy a bl nyitás. A hibajelenségek megegyeznek a molbal1 által előzőleg leirtakkal.
molbal1: A root ez alapján nekem sikerült: m.itcafe.hu/tema/re_lg_optimus_4x_hd_melto_kihivo/hsz_16019-16019.html Próbáld ki hátha neked is megy. -
LLKobe
veterán
válasz
Noys187 #18892 üzenetére
Az aláírásodban lévő dropbox-on van egy bravia engine nevű cucc... Azt érdemes használni? Kell hozzá nyitott bootloader vagy elég a root? Akksit nem eszi?
Más: lehet valahogy underclock-olni a telefont? Mondjuk belőni hogy minden magnak 1,1 Ghz legyen a maximális órajele.
-
hanics
aktív tag
válasz
Noys187 #18066 üzenetére
Nálam nem kellet KDZ, pedig én is ezt a hibát követtem el. Egyszerűen telefon rendesen elindít aztán nekiugrasztod az ALL_IN_ONE pack -ot ...
Ott meg kiválasztod, hogy rakja vissza a gyári recot...
Nálam bevált.
Ja és közbe nézd a telefont mivel a SuperUser kérdezgetni fog....
-
batai15
félisten
válasz
Noys187 #17802 üzenetére
az a 4.3 féle kamera
Most találtam egy 4.2 camerát, meg lesem ,mert nekem nem jó továbbra se a 4.3. Lehet hogy persmissiont be kellene állítani neki? az a gondom hogy néha baromira lassan lövi el a képeket.
nem fagy le, de kilépek a home gombal van hogy 4-5 sec után villan a vaku és lövi, pedig benne se vagyok a kamerába már. -
Tutu7030
veterán
válasz
Noys187 #17757 üzenetére
Ez nem jó nektek? http://www.multiupload.nl/MAYSJRO22M
Optimus G-re simán telepíthető. Lesz még egy galéria és kamera alkalmazás, a már fent lévő gyári mellett. -
-
tasakos
tag
válasz
Noys187 #17516 üzenetére
Nem akarok itt "pánikot" kelteni, azért nem olyan vészes a helyzet, nem sűrűn csinálja, van hogy egy hétig nem jön elő, de van olyan, ahogy előttem is írták, hogy egy nap 2x is. Ami azért elég idegesítő.
1. A telóm EU-s!
2. Mindig 2G-n használom a telefonom, és sajna előjött így is!Más: Gyanakodtam itt a sim kártyára is, mert volt egy cserém, de ha jobban belegondolok, akkor az nem nagyon lehet, mert ha rossz akkor eleve gond lenne a hálózattal, vagy egyáltalán nem hallanának szerintem.. Nem pedig az lenne, hogy pár másodperc múlva megy csak el a hang.. Gondolom én..
Szóval szerintem, inkább szoftveres lehet a gond.
-
tasakos
tag
válasz
Noys187 #17504 üzenetére
Igen, V20a van rajta. Pontosan ugyanez van nekem is, amit írtál, beköszönök aztán semmi, nem hallanak random. Nekem sincs fent semmilyen hanghívással kapcsolatos app. Kicsit "megnyugodtam" akkor, ezek szerint másnak is csinálja/csinálta. Én azt hittem, akkor a sim miatt lehet ez, de ahogy te leírtad, tuti a V20a a hunyó. Downgradelni nem akarom, mert ettől függetlenül bejön nagyon ez a V20a stabil és gyors is eddig, csak ez az egy dolog, ami nagyon zavaró.
-
toto0569
addikt
válasz
Noys187 #17416 üzenetére
R2D2 leírása...
batai15 :két különböző eljárás... JB egyszerübb...vagyis hogy az sem bonyolultabb... -
I_Am
veterán
válasz
Noys187 #17196 üzenetére
most érek az akksi végére, 3-ik töltés után 1d 3h 36m és most 3% az akksi. 4h 43m 11s a kijelző ideje. nyomkodtam sokat, tehát nálam ha ment a kijelző tuti tapiztam vagy keresgéltem, neteztem, telepítettem, játszottam kicsit az angry birds-el, facebook meg miegymás és 7 óra szunya, de azalatt nem evett a teló.
szerk: #17199 én nem kezeltem tényként, hiszen a kijelző automatice kikapcsol, csak akkor marad ha nyomkodjuk és használjuk a telót.
-
I_Am
veterán
válasz
Noys187 #17194 üzenetére
ICS v10h van fent, ezzel vettem. még tanulómódban vagyok a többit illetően és mivel nem vagyok egy kapkodós fajta, nem is sietem el, mert nem szeretek cserélgetni semmit, egyszer megcsinálom a tapasztalatok alapján a legjobbat és ha nincs gond én évekig elvagyok vele.
-
toto0569
addikt
válasz
Noys187 #17184 üzenetére
El árulom,hogy mèg a règebbi verzsönt használom(max 1500).A kèpeket várom majd ha lesz rám egy kis időd,ès feltöltötted újból 100%-ra.Az adatokra lettem volna kíváncsi ès nem a Kb.-re.Mèg soha senkinek nem sikerült elèrni ezt...Leborulok a lábad elött ,te egy isten vagy.
Gondolom más is megnèzte volna.Ès nem kötekedni akartam csak megnèzni,hogy èn hol rontom el?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged