- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pivi.l
tag
válasz
Davebowman #16172 üzenetére
Hogy a második kérdésedre is válaszoljak.
Én is defyről váltottam, nem bántam meg.
Tavaly december óta még nem tapasztaltam hirtelen akkuesést, vagy bármilyen fagyást.
A Gyári szoftver teljesen jól használható, nem úgy mint a defynél. -
pivi.l
tag
válasz
Davebowman #16172 üzenetére
Ezen a videón 7perc 34 másodpercnél jól látható hogy 3 led van a készülékben, a gombok alatt.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Davebowman #16143 üzenetére
1 db led van csak
-
Deathdox
csendes tag
válasz
Davebowman #16143 üzenetére
Az igen....... Elméletileg nem kellene, ha csak nem gyár hibás.
-
Badboys
őstag
válasz
Davebowman #15899 üzenetére
Na ez úgy baromság ahogy van. bezzeg,ha samu lenne akkor nem ezt írták volna.
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #15868 üzenetére
Megtaláltam a lehúzós tesztet...
-
wolruf
őstag
válasz
Davebowman #15868 üzenetére
Nekem a kisfiammal egész jó képeket sikerült összehozni (sőt, az energiatakarékos izzó mellett felvett HD videók is vállalhatók a 42" TV-n visszanézve). De szigorúan JB-vel, ICS alatt a kamerának voltak gyenge percei
Lekicsinyítve a kép, mert nem engedi a teljeset feltolni :-/ Ez egy nem túl jó fényviszonyú szobában rittyentett fotó
-
Mitics
tag
válasz
Davebowman #15858 üzenetére
Én nagyon kevés tesztben olvastam azt, hogy a 4X akku ideje rossz. Semmivel sem rosszabb, mint bármelyik okostelójé. Ezt bármelyikünk igazolhatja itt... és vagyunk már egy páran.
A HOX-xel kapcsolatban nincs személyes tapasztalatom és egy árva ismerősömnek sincs HOX telója.
De anno amikor én is vettem a 4X-et, a HOX is benne volt a kosárba. De azt tényleg lehúzták minden tesztben. Az átlagnál sokkal rosszabb akku időt "mértek" a tesztekben. Nálam ezért esett ki. A 4X tökéletesen hozza azt, mint bármelyik "normális" teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest