- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Már megbocsáss, de miből gondolod, hogy mindenkinek egyformán tetszik ez a telefon?
Neked jó és meg vagy vele elégedve, másnak is (pl. nekem is) jó, de a helyén kezeljük a dolgokat.
Igen, lassan eljár felette az idő, és csak azért mert valamikor csúcsmodell volt lesz olyan (pl. én is) aki nem fog hanyattesni tőle.
Ha a megjelenéskor vetted 100+ ezerért akkor az a Te bajod, hogy nem adtad el időben!Én ötvenért vettem újonnan, nagyjából hozta az ötvenezres kategória szintjét de semmi több. Ettől még nem foglak megszólni azért mert elégedett vagy a telefonal!
Muszáj volt leírnom, ne is törődjetek velem, csak nehezen viselem az ilyen fajta megnyilvánulásokat. -
Zsolto
őstag
De utálok felesleges dolgokon huzakodni, de komolyan.
Most én kérlek, hogy olvasd már el a hsz-edet, légy olyan kedves. Egy szót sem írsz benne készenlétről, csak virítasz, hogy lám, neked 25 óra alatt 9%-ot merült a telefonod, és közvetve hülyének állítasz be, mert az enyém többet fogyaszt. Utólag ne magyarázd bele, hogy te a készenlétről beszéltél, mert az én hsz-emben az aktív használatról és a készenlétről is szó volt, tehát nem evidens, hogy te melyikre reflektáltál, pláne nem annak, aki csak a te hsz-edet olvassa.
A betűzött képernyőmentésedből pedig nem mindenki tudja kimazsolázni, hogy gyakorlatilag egy ájultra hibernált készülékről van szó, amit szinte fel se ébresztettél egy napig.
Arról sem tudunk, hogy a gyári romon kívül milyen programok vannak rajta, mert még ha le is van állítva a szinkronizálás stb., egy több emilfiókkal megterhelt, netigényes programokkal teletömött készüléken ilyenkor is futhatnak a háttérben ezek az alkalmazások, és zabálhatják az akkut.
Az enyémen biztosan futnak, és az enyém valóban 5%-ot merül óránként, ha a fejem tetejére állok, akkor is. És sajnos az én tapasztalatom nem egyedi, itt a topicban többen vagyunk, akik hasonló cipőben járunk. De ha ez kell, gratulálok ahhoz, hogy a tiéd időarányosan tíz napig bírja egy feltöltéssel, nagyon ügyes vagy.
A személyeskedést pedig kérlek, mellőzd, még áthúzva is, mert egyrészt elég biztos vagyok abban, hogy idősebb vagyok nálad, másrészt pontosan szövegértelmezéssel keresem a kenyeremet, és nem tavaly óta.
Amúgy nincs harag, csak a múltkor is pont az ilyen jellegű, teljesen felesleges, okoskodós, kioktatós hsz-ekre céloztam, amikor megemlítettem, hogy kezd rossz hangulat lenni ebben a topicban. Én pedig nem azért járok ide, hogy bosszankodjak.
Peace, és próbáljunk inkább mások pedzegetése nélkül a tárgynál maradni.
-
gipsztigris
addikt
Ahogy Zsolto kolléga hozzászólása (az idők tekintetében) egy kissé el van túlozva, úgy a Te hozzászólásod is eltúlzott a 25 órás akku idővel. Egyik sem életszerű. Ha nem kapcsoljuk be a kijelzőt sem, akkor minek a telefon? Ugyanakkor ott komoly bajok lehetnek, ha "magában" 3%-ot merül a telefon óránként.
Lényeg, hogy hogy normál használat során (fél-egy óra net, 30 perc körüli beszélgetés, levelezés, standard szinkronizálás, 3G használat, stb.), egy napot bír ki a telefon egy töltéssel. Ez nem 24 óra, hanem nagyjából 15-18 óra. Reggel 6-kor leveszem, este 10-körül felteszem tölteni, kb. 20% marad benne.
-
gipsztigris
addikt
Gyakorlatilag be sem kapcsoltad a telefont, csak készenlétben volt.
Ahogy látom, a kijelződ nyolc percet működött 25 óra alatt.
Ha elindítasz egy filmet 50% fényerővel végtelen lejátszásra állítva, akkor hány órát fog menni a telefon? Megmondom. Hármat sem fog kibírni és 5%-on lesz.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Szerintem a beszédhangszórónál nincs rendesen szigetelve, nálam is megjelent 2 porszem full a kijelző közepén, de bolti garban úgy sem csinálják meg, vagy még rosszabb lesz, Kápmegyer GSM meg el is tűnt a francba XD Szóval nekem marad, csak feketén zavaró, máshol nem nagyon látszik.
-
sch_a
addikt
A kamera nem hogy a 4X kategóriájában, de még eggyel alatta is gyengének számít. GPS-ről meg csak annyit, hogy egymás mellett volt egy u8500-al, az talált jelet, ez nem. De nekem tök mindegy mivel hitegeted magad, csak másnak ne kamuzzunk, főleg ha vásárlás előtt tájékozódik.
-
Quqesz
nagyúr
"Multi Spot Focusing (többpontos fókusz) Olyan autófókusz rendszer, amely a kép több különböző pontját megvizsgálva állítja be a helyes fokusztavolsagot" ..a mátrix tényleg fénymérés...ezt ùgy szoktad látni pl kisgépeken,hogy több zöld négyzet jelenik meg a kijelzőn.
Princesama
N7,Poweramp -
Naras
őstag
Jah, igen, az is csak bolti, csak érdekes ez az EU vs HU cucc, meg a hónapok... de a többi bolt is leginkább csak bolti garit ad, szal...
Igazából, azt is el tudom képzelni, hogy a GSM boltok már nagyon régóta olcsón szerzik be ezeket a telókat, csak jó nagy árréssel dolgoznak, ezek meg lejjebb vitték a dolgot, vagy lehet épp a maradékot adják el, és ennyi... de nem tudom, nekem is érdekes... -
Riuko
senior tag
Tévedtem! Kikapcsolva 97%. Nekem is az a véleményem, hogy feltölti és töltés leállása után már nem kapcsol vissza a töltés, kikapcsolt állapotban.
Bekapcsolva viszont a 100%-os érték elérése után érdemes még fennhagyni a töltőn, mert még 20-30 percig csepp tölti. Fogyasztásmérővel látszik, hogy még vesz fel áramot 1-1,2 Wattot. (100% eléréséig 5-6Watt a fogyasztás kb.).
-
Naras
őstag
Az a poén, hogy ezen a telón már az eredeti ROM (ICS) is tökéletesen ciripelt, JB tett rá egy lapáttal a Project Butter - nek köszönhetően folyamatosságban (igaz a home sceen szenved némi töltési időtől, de ez bármilyen launcherrel orvosolható), és amúgy tényleg jó, magam részéről inkább csak szeretek mókolni, meg jobban bejön a fekete menü... jah, és persze pár apróság az újabb Androidokban...
meunier: nem egészen értem, Nightly - kat simán lehet egymásra pakolni, oda-vissza (persze csak főverzión belül, bár lehet működik downgrade is pl. 10.1 - re), nem kell Factory reset, meg ilyenek, marad minden, ahogy van...
-
siletto
tag
Hát, ha jól tudom a google 2 főverzió frissítést kötelez a gyártóknak. Más kérdés hogy ki mit hív főverziónak, vagy mennyire tartja be. Mivel ICS-el jött ki, ki kellett hogy adják a JB-t meg elvileg a kövit is(Apple Pie asszem), bár lehet hogy a 4.1 ut@n a 4.2 és 4.3 már főverziónak számít, ezt nem tudom
-
-
Qwery
tag
"Ilyenkor elgondolkodtató, hogy nálam miért működik hiba nélkül és gyorsan a gyári launcher?
Én nem hiszem, hogy hardver hiba lenne, ha nem az, akkor nem a gyári Launcher miatt indul újra, hanem valamilyen általad telepített program, szerintem."Akkor még nem volt fenn semmilyen egyéb launcher. Sem Root, sem egyéb okosság nem volt. De megelégeltem, hogy egy ilyen bonyolult program, mint a Viber, vagy hasonlókból való kilépés után (ilyenkor hosszúnak tűnő) másodperceket kell várnom, míg betölt újra az Optimus UI. 4.1 fölött nincs widget gondom, hacsak a ram törlő widget néha-néha történő befagyását nem számolom. Így az mellett döntöttem.
-
-
wolruf
őstag
Sőt, ha neten rendelsz, a 8 napon belüli elállás joga is megillet, kvázi ha nem azt kaptad, amit szerettél volna, a távollévők között kötött szerződéssel kapcsolatos rendelkezések szerint elállhatsz a vásárlástól (nem vagyok jogász, a megfogalmazás lehet, hogy nem ideális
).
-
rgeorge
addikt
Még annyit tennék hozzá, hogy a szolgáltatók pénzért feloldják a hálózati korlátozást, ami a SIM lock kiiktatását is jelenti. Van egy általános tarifa, amit az ÁSZF-ben meg lehet találni (vagy itt a megfelelő fórumban), de ha akciós a telefon, akkor az akciós kedvezményt is be kell fizetni általában.
-
rgeorge
addikt
Ez úgy működik, hogy van a telefon SIM lock lehetőség, ami egy adott szolgáltatóhoz rögzíti a SIM kártyát, és van a szolgáltatóval kötött szerződés, ami pedig tartalmaz egy feltételt, miszerint az ott vásárolt telefonok csak a szolgáltató hálózatában használhatók. Ez utóbbi minden szolgáltatónál igaz, tehát az, hogy van és volt olyan telefon, ami SIM lock nélkül árultak a szolgáltatónál, még nem jelenti azt, hogy használható más kártyával (jogilag).
-
gipsztigris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged