- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Pepeninho #18438 üzenetére
GPS
a goglis szokott xarakodni,ha a "hozzáférés a tartózkodási helyhez"-nél nem kérdez rá,hogy elfogadod a gogli hozzáférését.Ilyen nyomj egy újraindítást.Segítség képen letöltheted vmelyik GPS Test progit.Ha navi progit használsz,akkor nem kell az agps,mert bekavarhat.Én a NyAVIGnyONt használom és elmentem vele hollandiába és vissza úgy,hogy egyszer sem dobott el+be lehet kapcsolni,hogy elsötítse a kijelzőt ha nincsen művelet,aksi jobban húzza vele.Ha kell link a navira küldj pü-t.lantiildi
átlag 1,5 nap..(5 mail,két időjárás widget szinkron, folyamatos 3G mellett)fZolee
rakj bele másik sim-et.Ha azzal is xar,akkor szervíz,ha nem,akkor kérj egy új sim-et..... -
TrueWhitee
tag
-
TrueWhitee
tag
válasz
Pepeninho #18431 üzenetére
Ez ingyenes. Ezzel próbáld ki..Sygic: GPS Navigation & Maps
Ha ezzel is szar a gps-s, akkor próbáld bekalibrálni.
-
hanics
aktív tag
válasz
Pepeninho #18431 üzenetére
Többnyire igen mivel telefon alkalmával gyártották és nem gps
A-GPS vevő nem pont a legjobb kütyük közé tartozik de azért lehet használni.
Amúgy igaz. Vagy Igo vagy Synergic , legalábbis nálam. Meg mellé pl egy reaktor ami utánpótlással bírja a készüléket.Jogtisztán és korrekt válasz esetén, vedd meg
[ Módosította: I_Am ]
-
-
aTe014
aktív tag
válasz
Pepeninho #18163 üzenetére
Ha a névjegyzékben nem találod a nevet, és a tárcsázónál kidobja, akkor biztos (a már említett) beállítások > megjelenítés menünél kell variálni! (pl. olyan gond lehet, hogy a szám a sim-en van, viszont csak a telóra mentett számokat mutatja...)
A legegyszerűbb szvsz, ha minden számot átnyomsz a sim-re, és azokat jeleníted meg!szerk.: a megjelenítesnél az utolsó, testreszabott részt is nézd meg!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Pepeninho #18149 üzenetére
Akkor két dolgot nézz meg még:először úgy állítsd be a megjelenítésben,ahogy kell(ezt írtam le),majd törölj minden számot a sim-ről,mert híváskor mindég azt a névjegyzéket nézi meg első prioritásban,és ha ott nem szerepel,akkor megy a gmail jegyzékbe(persze előtte nyomj egy szinkronizálást névjegyzékre gmail fióknál).Vszínű ez lesz nálad is,hogy sim-en rendesen van bent és gmailnél meg fordítva jeleníti meg....de még az fordulhat elő,hogy ne legyen a névjegyzékben 06....-al kezdődően semmi,hanem +36...-al legyen minden szám.
-
Zsolto
őstag
válasz
Pepeninho #18071 üzenetére
Na akkor megnyugodtam, gratula a telóhoz!
-- és úgy látom, te is megnyugodhatsz végre, mert láttam, hogy a Milestone2 topicban említetted, hogy Atrixot vennél. Nem könnyű a választás, én örülök a 4X-nek.
Tegnap délután unalmamban halászgattam a Playen, és feltettem három progit (Lightning Bug, szundikáláshoz, Temple Run: Brave, és még valami, hirtelen nem jut eszembe). Na, ma reggelre iszonyat meredek lett a fogyasztási görbém (óránként 20%). Nem sokat gondolkodtam, leszedtem mindhárom progit, és azóa úgy fest, ismég szép enyhe lejtő lett a görbe (óránként 5-8%). Valszeg valamelyik program a háttérben zabálta az akkut.
-
Zsolto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest