- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Jééé, ez volt a hátterem még a Motorola V3 - on anno...
Nem nagyon találkoztam ilyen feloldóképernyővel CM - ben, de sztem kimondottan csúnya, és vacak, CM - ben be lehet állítani, hogy adott irányba mit csináljon, vagy feloldó ábránál pl. jobbra balra képernyő húzásnál is be lehet pakolni dolgokat... -
Naras
őstag
Én nem azokat toltam fel, hanem ROM Manager - ből CWM - et, de igen, ezekhez ki kell nyitni a Bootloadert, és ha nem akarsz ROM - okat cserélgetni, akkor ezt nem érdemes megtenni. Ha root - olva van a teló, azért nézd meg a ROM Managert, abban is van rendszer mentés funkció, hátha megy BL nyitás, meg CWM nélkül is...
-
Naras
őstag
Fejlesztői lehetőségek menüpont... ha nincs ilyen, akkor a Telefonról menüpont alatt nyomogasd a Build számot, amíg kiírja, hogy fejlesztő vagy (8x kell rányomni)... 2D elvileg a nem kimondottan grafikus appoknál is erőlteti, hogy a GPU legyen használva (akár böngésző, akár más), bár, elvileg a felhasználói felülethez is használja már alapból is ICS óta...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest