- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexxxx
csendes tag
Ez a progi jónak tűnik, köszönöm, de a roottal nem boldogulok. Először is az adb tool-t meg drivert nem találok. Ha jól értem ez csak driver lenne a telefonnak, így leszedtem egy LG-félét kínomban. De már a laptopom is lefagyott a driver próbálgatásokban. A boot menüben kiválasztottam az "Apply update from external..."-t, mert amit ír a rootnál, hogy "Apply update from ADB" nem volt. Ezzel nem történt semmi root, csak az újraindítás után ment az akksi 19%-ról 45%-ra.
Bár kb percenként esik is 1%-ot...
Na már most a feltelepítendők a j794_root.rar-ban lennének benne, és csak én vagyok már túl fáradt?! Leírná valaki hogy a csudába kéne rootolni? -
pumukli23
senior tag
Az ilyeneknek előtte mindenképp érdemes alaposan utánajárni.
-
Naras
őstag
Hangerőre ébredést nem nagyon találtam, vannak benne finomságok, de nem tudom mennyi belőle a CM, és mennyi a 4.2 - es Android... egyébként elvileg azért is jobb, mert az erőforrásokat is jobban használja, de ezt még nem tudom megmondani... annyit viszont tudok, hogy a NOVA - ban a lángoló/füstölgő torony it lángol, és füstöl is, nem hiányzik az effekt, mint a gyári ROM - on... meg, mintha jobban is menne...
Még a NFS Most Wanted - et akarom tesztelni, ott volt nagyon alacsony az FPS, csak még nem szedtem le a data file - t hozzá... majd este...
Egyébként, én már vártam a CM - et, már csak azért is feltettem, hogy mókolhassak kicsit... -
Naras
őstag
Most fotózgassam le az összes menüt, meg almenüt?
Olyan nagyon sok extra nincs azért sztem, persze más, mint a gyári... az értesítési sáv, és elület egész jól testre szabható... a zárképernyő is elég dinamikus lett, bár én úgyis a feloldó mintát fogom használni, azon nincs olyan sok...
Egyébként, tedd fel, és meglátod...
-
Mitics
tag
igazából nem az appal van bajom, hanem azzal, hogy egyszerűen nem képes tökéletesen kiváltani a lede-et egy app sem. Nekem flip-es Nillkin tokom van. Az app-oknak meg 2 funkciója.
Az egyiket, ami a lényege lenne, egyáltalán nem tudom használni, mert ahhoz állandóan oda kéne mennem a telefonhoz, bárhol is rakom le és felvenni és nyitogatni... ehhez nem kell app, anélkül is tudom ellenőrizni. Ezen kívül folyamatosan meríti az akkut... ráadásul a tokom miatt feleslegesen. Egyedül a hangjelzés azon funkciója hasznos nekem, mi szerint be lehet állítani, hogy ne csak 1x, hanem bizonyos időközönként jelezze az eseményt, amíg rá nem nézünk. Ez tetszett volna, de rájöttem, hogy a munkám miatt nem használhatom, mert amikor egy ügyfelemmel beszélek, nem túl jó dolog, hogy percenként pittyogok, mert nem néztem még meg, hogy mit akar a telóm
De még lehet, hogy 1x teszek egy próbát majd, hát ha sikerül kidolgoznom egy használható használatot
-
simon128
tag
Köszi, már próbáltam! Nem tudom mi lehet a bibi, de a "csudálatos" wayteq xtab-50-m is ezt csinálja!(bár az sok minden mást is csinál
) Az újraindítás megoldja a problémát, de egy idő után megint előjön , és amikor úgy gondolja kiírja ,valamikor meg nem! És ez mind a 2 kütyüre igaz, azt azért hozzáteszem ,nekem a telóm mindig be van kapcsolva! Most is újraindítottam a vasat már írta is ki ,hogy 2 frissítés google+, twitter.(most mobilinternetet, használok, itt most nincs wifi)
-
lukaszokni
aktív tag
Köszi, jó lenne.
Webshopos fotón láttam olyat, ami a kijelző tetején nem egyenesen futott, hanem felfelé dudorodott, létrehozva a telefon és a tok között egy koszoknak ideális rést.
Lehet, h szőrszálhasogatásnak tűnik, de illeszkedjen már, a q*vaéletbe.Ha lesz kis időm, lehet fogok feltölteni képeet a telómról, mert az sincs maximálisan rendben összeszerelés ügyileg: tul képp. nem sík a kijelző, hanem az egyik sarka eláll; plusz felső él felém hasas, ott is egy rés az akkufedél és az él között... stb.
-
Optika01
tag
Én még Atrix2-n használtam ilyet, csak feketében.
Igazából meg voltam elégedve vele, a telefont védte, kicsit vastagított a telón, de valamit valamiért.
Viszont az Ebay-en én kevesebb mint 2$-t fizettem érte, igaz 3-4 hét mire megjön.
Most rendeltem a 4X-hez is, ha nem jön be, buktam ~ 400 HUF-ot. -
Quqesz
nagyúr
na ez nekem is új,hogy van ilyen lehetőség.Dj lehet fel kellene vázolni a listádban melyik kóddal mit lehet elérni és mit lehet megnézni.Kis + segítség mindenkinek.
Nos ez van ha a nép megunja az egyforma dizájnt :Szifon5
ha nem tervez vmi kis változtatást a samu,ugyan ez vár rá,elég lesz a szappantartókból.Gabi77
TMD= Tört Magyar Divízió
Az szép amit írtál,6 hónapig nem javították meg?!!Ha folyamatos a 6 hónap akkor 30 nap után jogod lett volna új készüléket kérned,asszem így írja a törvény!(a pénzvisszafizetésben nem vagyok biztos).Pedig milyen büszkék a samusok a szervízre(meg a futárszolgálatra is)...........Itt nincs ilyen,mert nem azt se tudom mi az a szervíz.Na jó B-telnél csak a frissítés miatt vittem be a szervízbe,nem volt kedvem itthon és gariban megcsinálták.
-
Naras
őstag
Én belőttem, hogy éjféltől reggel hatig ne jelezzen, meg alapbeállítás szerint 1 óra után kikapcsol, ha jól emléxem... egyébként ez a kis LED villódzás nem nagyon meríti az aksit sztem, azt nem tudom a procit mennyire hajtja, de nem hiszem, hogy túlzottan megerőltetné...
Feltettem a CPU Mastert, belőttem 51 Mhz - 1000 Mhz közé... kíváncsi leszek...
Zen Pinball HD mintha nem lett volna annyira smooth... illetve nem lagolt, vagy ilyesmi, meg a betöltése sem volt lassabb sztem, csak mintha gyakrabban akadt volna meg talán 1-1 pillanatra... Antutu kb. 2-3000 ponttal csinált kevesebbet...
-
lukaszokni
aktív tag
Be volt kapcsolva. Működött, ment, csak amikor lepróbáltam, nem azt csinálta, amit beállítottam.
Úgy lőttem be, hogy 4 másodpercenként villanjon fel 100ms-ra, ez nem sikerült. Aztán gondoltam biztos az alapértelmezés alá mentem, én ba*tam el, legyen 8s időköz 1s világítással - így sem jó...
Annyit csinált, h vagy 8s-ig jelzett a kijelzőn az ikon, vagy 15s-ig. Aztán vak sötétség. -
Tex
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
akkor vmit benéztél,mert 1,2A-os a töltő.200mA-al 2 nap alatt töltenéd fel.Ettől függetlenül ha játszól meg lehet hajtani a 4 magot annyira,hogy csak szinten tartsa a telót. Ilyen lehet pl a navi is.Több telón tapasztaltam már,hogy navigálás közben nem tölt fel fullra,nem bír.
firemanus
nem nézted toto linkjét?soha nem volt olyan felbontású,hanem HD-s amiket linkeltünk.Akkor nálad nem jó vmi.Több fajta felbontással kompatibilis,csak a jót kell telepíteni. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha egyszer KDZ-zel akkor onnantól az KDZ, ha tools-szal frissítesz, akkor az eredeti szoftvert (ami most német szóval nem lenne baj) frissíti. Ez az ázsiaiaknál szivacs, ahol bukod a magyar nyelvet azonnal és csak KDZ.
Naras! Nálam x ideje nem szinkronizálja a Picasat, helyette egy ! jel van a szinkronizáló menüben is... valami google para van...
MasOyama! Mappalétrehozás nélkül is berakható bárhonnan a zene/hang!
-
firemanus82
senior tag
-
-
Quqesz
nagyúr
nekem nem kellet írni semmit,mert feldob v három fajtát(net/wap/meg vmi) és csak ki kell jelölni.
Kuntszler
hát itt azért nem dícsérték fényesre az ION ágyut sem,pedig 12 mp [link]
Odrif
ha érdekel írd be a gogli keresőbe,hogy "indul a bakterház csengőhang" és ott megtalálod.
TEX
Üdv a clubban.
az érdekes,hogy nem volt fent egy sem. -
Quqesz
nagyúr
Kapcsold be az adatforgalmat.Ha bemész,hogy beáll./további/mobilhálózatok/adatkapcsolat engedélyezése(legfelső menüpont) tegyél be egy pipát.Vagy bekapcsolhatod még a beáll,/adatfelhasználás /mobiladat bekapcsolásával is megteheted.Hozzáférési pont legyen a vodafone net(internet.vodafone.net).A németek megkapták a H-t,de lehet pár nap mire felajánlja.
Odrif
nekem meg bejön egyből a linkel...ki érti ezt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest