- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mxr576
csendes tag
Ez most egyelőre megoldotta a problémát! Max fényerőn fél óráig ment a progi és most nem látom halott pixelt. Lehet csak beakadt vagy mit írtak erre a neten...
Szóval ha más is ilyennel találkozna, akkor ajánlom ezt az appot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=en
-
Quqesz
nagyúr
mikor vettem a kövik voltak versenyben:s3,sony s,sony ion,htc one x,nokia610....melyik is sokkal jobb?meg olcsóbb?ebből max az s3-at említhetnéd,de van haveromnak ezért ne tedd....(melegszik,zabálja a ramot,kijelzőt napon nem látod,játékok akadnak,aksi max 1 nap,naponta indítja újra,nem kap sokkal előbb frissítést,kezdőlap laggol)kamera talán jobb,de csak talán....gps ok,de ki sem kapcsolja soha..nem mondom,hogy jobb ezeknél,de rosszabb sem...
-
droti25
őstag
Én nem tudom te milyen telefont vettél de nekem kB 12 játék is van a telón de szinte kivétel nélkül tökéletesen futnak. A melegedésre meg magasról teszek mivel nem zavar(az erőnek ára van).
Ja azt még elfelejtettem írni hogy a gyári launchert már az első percben lecseréltem Apex-re így akadozást, launcher újra töltést alkalmazásból való kilépés után hírből sem ismerek...
Tehát ár/érték tekintetében még mindig verhetetlen!! -
DJ. Ru$y
nagyúr
Az a baj, hogy te általánosítasz "szar" "szar", hogy téged idézzelek, miközben többen vagyunk, akik hiba nélkül használják a készüléket, mert éppen foglalkozunk vele, nem bonyolódom vitába veled, mert szerinted úgyis én vagyok az elfogult és a hül@e, hogy nekem megy "hibátlanul" a telefon, mert "figyelek rá".
-
toto0569
addikt
ez sz@r???
Quqesz +1 "öregek" -
Riuko
senior tag
Kevés ilyen fórum van amiben ennyire ritka a panasz a készülékre! USER ERROR nem játszik. Érdekes egy emberke lehetsz ha direkt sz@r telefont használsz, általában az ember eladja vagy megszabadul attól ami "ennyire" vacak. Persze az sem baj ha az ember ért is egy kicsit az androidhoz......sajnállak.
Én nem tudnék ebben az árban még most sem jobbat választani!
(olvastad az aláírásomat?)
-
-
toto0569
addikt
-
@matthew@
őstag
Egyikben ezt írod: Nlp collector nevű folyamat tartotta ébren, ezért reggel letiltottam a hozzáférést a tartózkodási helyemhez
Ez a Helymeghatározási szolgáltatásokban fellelhető opciók egyike vagy hol csináltad?Más: ha zenét másolok fel a telóra akkor a lejátszásnál a hátteret h tudom beállítani h mi legyen, mert most csak az egyik zene borítóképét teszi be az összeshez
-
dchard
veterán
Gyárilag fat32-n van a beépített tár és/vagy a microSD? Vicces. Amúgy meg miért ne érné el windows alól?
Nálam hibátlanul olvas és ír ext2/ext3 partíciókat (persze titkosítás nélkülieket).
Dchard
-
dsr
senior tag
-
SShadow
aktív tag
Dehogy az egyértelmű ICS/ICS volt de mondjuk ez Romja is válogatja mert a p500-on stabilan futo IcySnap pl nem szerette a CWM-ot
De ezt csak egy jótanácsnak szántam nehogy valaki úgy járjon mint én.
Ezek után extra óvatos lettem és a használt appok apk filejai is fent figyeltek a gépemen a romok mellett.
Fő a biztonságA V20B-ről nem tudtok valamit mert az lg tool csak a v20a-t ismeri legfrissebbnek?
-
törölt tag
A külső hangszóró nem is zenehallgatásra van, én sem arra használom, hanem kihangosított beszélgetésre. Na ennél csúnyán recseg kb: 80% hangerőtől...
De biztosan bennem van a hiba, beismerem.
Mondjuk volt pár androidos telefonom (galaxy 3, galaxy ace, Xperia x10mini, xperia U, Xperia P, Optimus 4X HD, Galaxy S3) és mindet reszelgettem is. Talán nem vagyok kezdő droid user... -
törölt tag
Szia!
Lezárt (fekete) képernyőnél én hiába nyomkodom a hangerő le vagy fel gombot sz@rik a fejemre.
Be kell kapcsolni a képernyőt (nem kell kioldani), és akkor már reagál...De volt egy csomó apró dolog ami idegesítette. A rádió az egyik (és olvasom, hogy másnál sem talál rendesen adót), aztán a külső hangszóró mondjuk úgy, hogy szerény képessége (recseg), a zene lejátszás sem az erőssége, mert a hangzás is kissé steril (asszem a tesztekben is megemlítik), az, hogy rendszeresen elkezdett magától futni valami alkalmazás és forrósodott a telefon (többször újra lett húzva, és nem mókolt rendszernél is csinálta időről időre), majd kb: 1 óra alatt teljesen lemerült. A végén már fagyasztottam a gyanús appokat, de így is előjött heti egyszer. Az, hogy egyes játékok akadtak rajta (Asphalt 7) de nagyon, és még biztos eszembe jutna pár dolog, ha nagyon gondolkodnék.
Ettől függetlenül meg van még most is, és nem tudom, hogy mi legyen vele.
Félreértés ne essék nem a samsungot vagy a sonyt pártolom az LG-t meg savazom, mert a többinek is van gondja elég, csak más. (Sony például képtelen megoldani, hogy ha felveszed a hívást akkor ne csengjen még 1-2-őt a füledbe... Elrontják a gyári mozgó háttereket mert akadnak, stb.)
-
Nxn908xxx
őstag
Na leszedtem ezt a progit, valami NlpWakeLock-ot mutat hogy az fut de csak 10 perc körül a 3 órából.
Így néz ki a diagram. Az aksihasználatban a Google szolgáltatások és az Android OS van elől, pedig a kijelző volt az első még mikor nem volt gond. Meghülyült a telefon?
Kipróbáltam már mindent hogy leállítom de nem segít. Nem hinném hogy az aksi ment volna tönkre. Valami szoftveres gubanc van csak fogalmam sincs hogy mi. Rakjam újra a telót vagy mit csináljak? Belaktam már a romot nem szeretném újrahúzni.
-
adamsauvage
aktív tag
CDMA-ra volt állítva, feladtam nem rakom fel, egy custom romot raktam fel nagyon pöpec, antutu-val egyből produkált 14600 pontot
jellyfish-el 11-12 ezret csinált csak na mind1
(20c alapú ez a custom rom amit felraktam, ha hülyeséget írtam ne hurrugjatok leén azt olvastam hogy 20c alapú
-
Noys187
tag
Bocs a duplaert, de keson kapcsoltam....
Nem letiltani kell, hanem frissebb driver kell neki (bekavarodtam bocs!)https://www.dropbox.com/s/0cznqvek112wdh4/LGUSBModemDriver_Eng_WHQL_Ver_4.9.4_All%20%281%29.exe
Sorry a linkert, de mobilrol vok.
Szerk: Ha a honlapon lejjebb gorgetsz, egy masik srac is kommentelt egy leirast plusz videot...azzal egyszerubb. Inkabb azt kovesd. ott irja is, hogy nem mindig az '1'es port kell.
-
Noys187
tag
-
gipsztigris
addikt
-
Tex
senior tag
Miért nem érint? KDZ-vel simán felrakhatod te is. Ezek szerint a B és C verziók nem csak a régiókban különböznek, mint ahogy eddig gondoltuk.
Pár perce van fenn:
-Kicsit talán gördülékenyebb (lehet csak azért mert újra indult 500 óra felett jártam már).
-Mintha kevesebb ramot fogyasztana eddig 7-800 között volt ha wifin voltam, most ez olyan 6-700 körül mozog.
Egyelőre ennyi. -
törölt tag
Szerintem sem az app a fő gond. Itt ülök az ablak mellett és ha megmozdítom a fejemet akkor sistereg már. Nem mászkálok ide-oda az utcán, csak a fejemet mozdítom meg.
Ha arrébb megyek az épület belsejébe 10m-el, akkor egyetlen egy adó sem érhető el.Itt szerintem hardveres gondok vannak...
-
Noys187
tag
Hidd el, hogy a szervizesek sem kötik boxra, hogy megnézzék. És nem azért írtam, hogy ezzel bárkit is átverjenek. (Max a szervízt....
)
IcE1986: Ahogy azt a betûkódból selyteni lehet, frissebb a H, pontosabban a legutolsó ICS és egyben a legjobb is!
Google-n keress rá: Rollback p880 ics és kidob egy XDA-s linket ahol nagyon korrekt leírás van videóval együtt a visszatérésre. (Azért nem linkelem, mert telóról vok) -
hanics
aktív tag
-
hanics
aktív tag
Nem ez nem gyári hiba. Wifi és market közben eléggé rendesen húzza a procit. illetve a wifi is a procit használja tehát minél gyorsabb a letöltés annál jobban húzza a pocit.
Market meg hát alapba zabálja a prockot, de teljesen más miatt, ha marketezel, az alap indítófelületet frissíti, tehát egy kisebb akadás vagy merevedés ilyenkor tapasztalható. Legalábbis nálam, de úgy vettem észre másnál is. Ez a LG MUI hibálya...
De ezen kívül semmi negatívum nincs.
-
TrueWhitee
tag
1. Azért ilyen olcsó, hogy még pár ezret rászánva vedd meg az újabbnál újabbat. A többi azért ilyen drága, mert más márka. De ez evidens.
2. Partnerotól megéri. Én a B-telnél vettem, de sokan vették innen is.
3. Minek nincs típus hibája? Amúgy nincs.
4. Ugyanolyan a kamerája, mint a konkurenseknek. A hangzással nincs semmi probléma. Hacsak nem vagy süket, de akkor a többinél is lesz..
5. Van ICS, JB, illetve egy rakás mod. XDA-n találhatsz jó párat.
6. A támogatás az kicsit bonyolultabb, de ezért vannak a custom romok. A gyári JB is tökéletes amúgy.
7. Nincs semmi egyéb.
8. Én sem láttam, mikor megrendeltem, de ha kezedben lesz, beleszeretsz. Vagy nem, de akkor meg eladhatod, vagy becseréled az Aceredre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest