Hirdetés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
Mikor megjelent ez a telefon ez volt a csúcskirály, most meg, hogy telik az idő 1esek idejárnak fosozni. Ez elég érthetetlen számomra, úgy csinálnak mintha más típusok, gyártok készülékei nem avulnának el az idők folyamán.
Ez egy igen jó készülék, még a gyári softtal is, nekem tökéletesen működik, 40 pár évesen 30 pár telefonnal a hátam mögött. Akinek nem megy jól a készülék az vagy telerakta mindenféle sz@rral, vagy nem ért az androidhoz. Muszáj volt leírnom, ne is törődjetek velem, csak nehezen viselem az ilyen fajta megnyilvánulásokat.
-
Riuko
senior tag
válasz
adamsauvage #22521 üzenetére
Fordítva sem menne, próbáld csak ki! Menj be és mond, hogy az S3-at szeretnéd 4X-re, pénzt fognak rá kérni.
Ezek általában rablók és így működnek. -
Riuko
senior tag
válasz
firemanus82 #22456 üzenetére
Akkor kontaktos volt a gomb és megoldódott, grat.
-
Riuko
senior tag
válasz
Zsolto #22439 üzenetére
Azt hittem sikerül felfogni, ami a képen tisztán látszik, mégpedig 8,5 perc képernyő használat, szóval szinte csak készenlétben volt a telefon, de szerintem is hagyjuk.
azért még 1x fordítok:
beszélgetés: 16min49sec
képernyő ébren: 8min24sec
GSM rész folyamatos hálózaton: 25h21min (szóval végig hálózaton volt)
WI-FI használat: 35min27sec
25 óra 21 perc alatt 9%-os merülés volt.Ezek lennének a paraméterei az "agyhalott" hibernált telónak, sőt sajnálom és szégyenlem magam ezen hosszú készenléti idő miatt...
-
Riuko
senior tag
válasz
Zsolto #22437 üzenetére
Nem érted te sem?
Írta a kolléga, hogy óránként 5%-ot merül a telefonja készenlétben. Én erre raktam be a képet, hogy nekem meg 9%-ot merült 25 óra készenlétben, egy pici beszélgetés és wifi volt benne.
ÉN sem írta, hogy így használom, KÉSZENLÉTI időről volt szó!
(Iskolában mostanában nem tanítják a szövegértelmezést)
-
Riuko
senior tag
válasz
gipsztigris #22429 üzenetére
Kérlek olvass már egy kicsit!
Én erre válaszoltam a képpel:
ha rajta van a WiFi, hogy tudjon szinkronizálni, akkor is 5%-ot merül óránként. Ha nincs rajta a WiFi, mint most éppen, akkor 15 óra alatt merült 50%-ra, az is 3,3% óránként.
-
Riuko
senior tag
válasz
gipsztigris #22217 üzenetére
Köszönöm szépen. Hogy ill. hol kell a névjegyzékemet exportálni a Google-be?
-
Riuko
senior tag
A készüléken lévő névjegyeket szeretném szerkeszteni PC-n, van rá megoldás?
-
Riuko
senior tag
válasz
Zsolto #22130 üzenetére
Azzal a megfogalmazással azért nehéz mit kezdeni, hogy a telefon úgy sz@r ahogy van. Én nem védem a 4X-et, de a tényeket azért ilyen mértékben ne ferdítse senki, szerintem. Én próbálok mindig magamba is nézni és nem elfogult lenni, de képtelen vagyok sz@rozni a 4X-et mivel nem így érzem jó pár készülék tapasztalat után. Ami még fontos, hogy árban és kategóriában hasonló készülékhez hasonlítsuk, ha már erős véleményt fogalmazunk meg a készülékkel szemben.
-
Riuko
senior tag
Ebben az árban nehéz lenne sokkal jobbat mutatni, de álok elébe.
(kínai kamugaris feketimport nem játszik)
-
Riuko
senior tag
Kevés ilyen fórum van amiben ennyire ritka a panasz a készülékre! USER ERROR nem játszik. Érdekes egy emberke lehetsz ha direkt sz@r telefont használsz, általában az ember eladja vagy megszabadul attól ami "ennyire" vacak. Persze az sem baj ha az ember ért is egy kicsit az androidhoz......sajnállak.
Én nem tudnék ebben az árban még most sem jobbat választani!
(olvastad az aláírásomat?)
-
Riuko
senior tag
válasz
princesama2 #22043 üzenetére
-
Riuko
senior tag
válasz
Lacika0002 #22012 üzenetére
Úgy legyen!
-
Riuko
senior tag
-
Riuko
senior tag
Őszintén szólva nekem még S2 után sem hiányzik az amoled. Pár óra alatt megszokod és utána a amoled lesz túl színes. Nagyon jó telefon szerintem, megbízható, gyári rendszerrel használom és jóval gyorsabb mint az S2, pedig ez az első LG-m, Samu párti voltam...de csak eddig.
-
Riuko
senior tag
Tévedtem! Kikapcsolva 97%. Nekem is az a véleményem, hogy feltölti és töltés leállása után már nem kapcsol vissza a töltés, kikapcsolt állapotban.
Bekapcsolva viszont a 100%-os érték elérése után érdemes még fennhagyni a töltőn, mert még 20-30 percig csepp tölti. Fogyasztásmérővel látszik, hogy még vesz fel áramot 1-1,2 Wattot. (100% eléréséig 5-6Watt a fogyasztás kb.).
-
Riuko
senior tag
válasz
Quqesz #21430 üzenetére
Az Apple megint kopizik
Hardware parameters
Operating system : Android OS 4.1
Cores: Quad-Core
CPU Model: Qualcomm Snapdragon APQ8064 Xiaolong
CPU frequency : 1536MHz
GPU Model: Qualcomm Adreno320
RAM capacity : 2GB
ROM capacity : 16GB
Memory card : MicroSD Card
Extended Capacity : 32GB
SIM Card Type : SIM card
Battery Type: non-removable battery
Battery Capacity : 2300mAh -
Riuko
senior tag
Eddig hiba nélkül működött a teló, most viszont a héten másodszorra csinálja, hogy a bejövőhívást nem tudom felvenni, mert nem érzékeli a kijelző az érintést. (felébtedni felébred)
gyári JB
-
Riuko
senior tag
Ha auto fenyeron van a telefon, ezt befolyasolja,hogy hany szazalekon all a csuszka?
-
Riuko
senior tag
Egy igazán sokkoló LG reklám csak 2 perc, nagyon-nagyon tuti, hanggal nézd!
-
Riuko
senior tag
Azért az elgondolkodtató számomra, hogy milyen teljesítményű telefon kellene 1eseknek ahhoz, hogy a gyári rom megfelelő legyen???
Bármelyik topikba nézek be, mindenhol csak a custom romok, mert a gyári így sz.r meg úgy sz.ar. Lesz olyan telefon valaha amiben a gyári megfelelő lesz, vagy csak ez a romolás egy hobby, szórakozás.....?
-
Riuko
senior tag
Valakinek van infója meddig kapunk frissítést? Egy haverom ettől teszi függővé a klubtagságát.....
-
Riuko
senior tag
válasz
elttiL #21184 üzenetére
Nyugodtan vegyél, én S2 után is csak ajánlani tudom, öröm kézbe venni. Kezdettől fogva S-line tokban van, nekem nem melegszik zavaróan, igaz nem játszom rajta szinte sohasem. Autó fényerővel használom, jól látható még így is a kijelző. Életem első LG készüléke, de teljes mértékben pozitívan csalódtam, persze nem vagyunk egyformák, tehát ízlések és pofonok.
-
Riuko
senior tag
Nekem semmi bajom a telóval, szinte nincs szaggatás, várakozás, pedig erre elég nyűgös vagyok én is.
Persze minimális "röccenések" vannak, de azzal én simán együtt tudok élni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy teljesen szűz teloval is gondjaid lennének-e? Nem -e mégis valamelyik szoft a bibis... -
Riuko
senior tag
válasz
princesama2 #21093 üzenetére
S2-után: nagy, szép, szeretem
, akku hamar merül, hamar töltődik, az első napok után mikor már befejeztem az állandó nyomkodását 1 napot nálam mindig kibír. Külső hangszórója nem egy hi-fi stúdió, kamerája sok fénynél teljesen rendben van. Számomra a melegedése átlag felhasználás mellett nem jelentős (nem játszom), tokban van, nem is veszem észre. USB csatija érdekes.....függőlegesen tartva a készüléket, kicsit mozgatva megy a helyére könnyedén és gond nélkül, fekvő helyzetben nem igazán akar csatlakozni. Ez az első készülék amit nem mókolok, gyári minden rajta, számomra teljesen rendben van a sebessége, wi-fi, GPS Navonnal teljesen ok, S2 sem talált gyorsabban jelet. Telenornál vettem én is, 76 kp. volt, 2 év garival.
Én Samsung s1 s2 után is csak ajánlani tudom, gyári kezelő felület nekem nagyon bejött, sok-sok egyéni beállítással és apró finomságokkal rendelkezik.
-
Riuko
senior tag
válasz
FGyula30 #21086 üzenetére
5x beszéltem az ügyfélszolgálattal nem tudnak segíteni....3x telenor bolt személyesen, Pertőfi Sándor u, Malom, Tesco nem tudnak adni 1garjegyet a számla ellenére sem.......Írtam az LG nek, elküldtem a számlamásolatot, vissza küldtek a telenorhoz.
Most telefonáltak, olvasta valaki a problémámat a támogató csoporttól, kiküldik ajánlott levélben az elmaradt garjegyet. Köszönöm. (miért tartott egy hétig azt most sem értem...
)
-
Riuko
senior tag
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm szépen. [link]
-
-
Riuko
senior tag
válasz
Vermilion69 #20856 üzenetére
Az Ion régebbi, elavultabb, mivel a mobilipar óriási léptekkel halad előre, szerintem nem szabad megvenni egy 2 éve kijött készüléket, ha van jobb és újabb alternatíva. Mára már 4X-sem tartozik a felső kategóriába, mi lesz 1-2 év múlva az Ion-nal?
-
Riuko
senior tag
válasz
gipsztigris #20824 üzenetére
Akkor másnál is. Én azt vettem észre, hogy ha régóta nem volt újraindítás akkor gyakoribb.Hát akkor együtt élünk vele, ennyi.
(#20826) lantiildi: nagyon jók lettek, az épület normál méretben nagyítás nélkül nézve, azt hitem nem is ezzel készült. Letöltöttem a képet és megnéztem az Exif-jét, valóban P880-nal készült.
-
Riuko
senior tag
Csinál valakinek olyat a teló hogy a gomb megnyomásakor néha nem ébred fel elsőre?
-
Riuko
senior tag
"Becs" szó rákerestem, de nem találtam választ.
A "króm" csík fém vagy műanyag? Kopik? Lepattog?
-
Riuko
senior tag
válasz
gipsztigris #20745 üzenetére
Nekem az V20b-vel egy délelőtt alapján az akkuidő javulni látszik.
Antutu 4.0: 14903 HTC ONE X alatt van kicsivel és sokkal feljebb van az S3.......érdekesek ezek a tesztek.
-
Riuko
senior tag
Valakinek van infója, hogy a V20b milyen változást hozott?
-
Riuko
senior tag
S2-ről váltva 1 hónap után is elégedett vagyok ezzel a telefonnal de: az amoled szebb volt(persze ízlések és pofonok), beszédhangszóró és a külső hangszóró jobban szólt, kamera szebb képeket készített, az akku tovább bírta kicsivel. A 4X pedig sokkal gyorsabb, megbizgatóbb, ötletes megoldások, pl UI, részemről szerethetőbb mint az S2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest