- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
eddig is benne volt, csak jó erővel kellet pofára vágni a telefont és elhalkult
Ha túl jól csinálod még ki is kapcsol vagy épp átrendezi a kijelzőtNémely esetekben extra csík is fellehető az érintőpanelen mint vertikálisan mint horizontálisan de ez mindenkinél random modban jelentkezik
-
hanics
aktív tag
na ez az amit nem értek, mivel idővel ezt a baromságát elfelejti..
De hogy miért hogyan miképp, vagy mi köze van ennek valamihez????Már kipróbáltam szinte mindent vele JavaScripteket cserélgettem javítottam módosítottam, még a feszültségen is növeltem a gombnyomáskor több craft zúduljon neki de ugyanúgy hol előjön majd eltűnik...
Időjárásra lenne ennyire érzékeny vagy mi a francra....
-
hanics
aktív tag
Dolgozom rajta...
De egy seggel elég nehézkes főleg, hogy most még a gépem is összefosta magát.
Most meg rakok újra rajta mindent.
Lehetőség van a kamerára, de egyedül vagyok aki beáldozta a készülékét ez ilyen tesztekre, ergo ha valami nem okés akkor húzhatom újra a dolgokat rajta.így meg aztán eléggé lassú a művelet, de dolgozom rajta.
-
hanics
aktív tag
Anno mikor a Linux fejre állt nálam miközben csináltam volt 2 variáció ami egész magyaros lett
Ba**Android majd ha teljesen jól megy akkor Fa**Android
De felőlem bármi lehet a neve....
Tegnapi tesztem egész jól sikeredett. Sajnos a 4.1.2-s V20D még kukába van de majd foglalkozok azzal is...
Jelenleg a tegnapi 4 és fél órás Bootloop elég volt egyenlőre belőle.Illetve az art Átültetéssel is szenvedések vannak, mert feltenni ugyan felteszi a romot a recovery ergo a hibát kiküszöböltem, hogy : FAILD install...
De elég érdekes a mechanizmus, úgyhogy azzal még lesz gondom/dolgom.A Hanics Rom vagy akár a Sport Szelet vagy a Balaton szelet vagy akár a HunRom vagy felőlem bármi a neve döntsétek el. Az már szebben halad. Lényegében most rendszer szerinti változtatásokat eszközöltem
Lényegében már nem kell az ART móddal szórakozni illetve a telefont állítgatni mivel telepítéskor automatán art módban települ az egész rendszer.Személy szerint gyorsabban és egy fokkal jobb memóriakezelést vettem észre. Mivel a Dalvik nem kerül telepítésre és nem is marad fent maradéka a telefonon.
Egyenlőre eddig jutottam el. De hát egymagam csinálom és e mellet még dolgozom is + van magánéletem
-
hanics
aktív tag
Igen hát nem lehet egyszerűen abba hagyni. Már javítgatom a romot. Eddig stabil, habár nagyon hajaz a CM11-re de hát mivel a forráskód onnan van igy ez nem is csoda.
Art mod érdekes de tökéletesen megy vele, felraktam mindent és hát fura de van jócskán szabad memóriám.eddig 2 hibával találkoztam benne abból az egyik megoldodott de hát az a gapps hibája volt, mivel a hangouts ami benne van eléggé régies, de frissítés után helyre állt. a Másik meg hogy indításnál vagy restartnál a google hangalapú keresés a play hez le állt. Eddig ennyivel találkoztam, de már böngészem a forrás kodokat hogy jó legyen
-
hanics
aktív tag
Hát már annyira felcseszte az agyam a rom készítés, hogy néha elgondolkodom hogy mi a p*****rt álltam neki
De legalább megtanulom a fullos Linux programozást is. Habár de jó is lenne egy Windows alapú ne pakold össze megoldás
Fele ennyit nem kellene vele vacakolni. Ami a legszebb hogy 2 naponta újra kezdem mivel valamiért a linux megfekszik a gépen és nem akar elindulni
De a megoldás nem indítom újra és nem állítom le a gépetDe lassan csak végzek vele
-
lukaszokni
aktív tag
En nem a csodat varnam tole, epp csak annyit, hogy mukodjon benne rendesen minden funkcio, mint a gyari romban -csak valamivel gyorsabban, ha lehet.
Szinte biztos vagyok benne, h a gyarban ezeket lohalalaban osszedobjak es szarnak arra, h hogy mukodik. Letesztelik a funkciokat, de hogy milyen sebeseggel dolgozik a rendszer, az mar senkit nem erdekel. Persze ez az en elmeletem...Kenytelen vagyok neki latni en is, mert ez kibirhatatlan igy, ahogy van. Ha valahol elakadok, lehet zargatlak privatban.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem a gps status rontott a helypontszámításon...gps test viszont ok....nem toom mi van nálatok,de én most voltam norvégba,ahol 1200km-t mentem vele(kb 25 alagúttal) és egy mellékutcában levő hotelparkolóba vitt pontosan oda, ahova mennem kellett(hajnali egykor örültem volna,ha keresnem kellett volna!)....visszafele meg csak akkor nem tudott pozit adni,mikor Oslóban a magasházak között voltam szűk utcában,majd két sarokkal odébb egy téren 10s alatt megvoltam. Ráadásul az összes trafinál jelzett...lehet az ennyémmel van baj?!
-
hanics
aktív tag
Hát stabil cm rom az a CM10.1.3 ez jó
Nightly verzióból van CM10.2 én ezt használom. Nálam semmi baja sincs. Megy szépen.Gapps.
Google féle alkalmazások tömkelege amit alapba nem raknak be a romba.
Gapps nélkül is megy a telefon, de se play se gmail, se goggle és semmi ilyened nem lesz
Max magadnak rakhatod külön külön fel. De az macerás és időigényes.
Így meg egybe felcsaphatod
Bővebben róla ittenhttp://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps
-
Steve1988
tag
Hali!!
Felraktam én is a CM10.2-t, itt van a leírásom hozzá:
CM10.2 telepítés
Nekem így sikerült felrakni, de ha bármi gond van, vagy esetleg találtok valami hibát, elírást, jelezzétek.Csináltam még 1 leírást, ez pedig a V10H 4.0.3 felrakása:
4.1.2-->4.0.3Üdv:
Steve -
gipsztigris
addikt
Ha már meg lettem szólítva....
Egyelőre tetszik! Tetszik, hogy más mint a gyári, tetszik, hogy jobb az akku üzemidő! CM frissítést is megcsináltam már, most a cm-10.2-20131119-NIGHTLY-p880 -re frissített. Javítsatok ki ha tévednék, de a telóról frissítésnél csak a módosításokat szedi le és telepíti, mert valami baromi gyorsan lejött és frissült a rendszer. Minden beállítás, felület, programok megmaradtak.
Húztam sokáig a BL nyitást, gondoltam amíg új addig nem babrálom, de miután függetlenítettem így már nem volt akadálya a további buherának.
Egy dolgot hiányolok a CM romból, hogy azt a szép (nagyítós-buborékos) lockscreent a G-ből nem lehet átültetni a CM-be. -
domosia
csendes tag
Szia! Nekem ez egy USB kábel hiba volt. Azzal a kábellel fixen ugyanannyi százalékig töltött csak. Próbál meg egy másikkal, nekem az segített.
Más:
Lehet, hogy ez köztudott, de akinek óránként 1-2 százaléknál többet merül alvó állapotban a telefon, ott lehet, hogy a google szolgáltatások a hibás.Ha igen, akkor ki kell kapcsolni a "Google-beállítások" alkalmazásban a "Hely/Tartózkodási hely jelentése" és a "Helyelőzmények" funkciókat. -
pulutodurumo
őstag
-
toto0569
addikt
mert nem az kell hozzá.ez kell neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest