-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Nekem is T-s, v20b van most rajta.
szerk.: a lényeg
Ha nem kamerázol, ne frissíts. Tapasztalataim szerint kizárólag a kamerában jobb a v20, összességében nekem a régi szoftver sokkal zökkenőmentesebb volt, az új be-be lassul (de még mindig sokkal jobb összességében, mint más gyártó telefonjai 500 órás uptime során).
-
Naras
őstag
Igen, de néztem a listát, hogy mi merítette az aksit, és gyakorlatilag csak az Asphalt 6 szerepelt ott, más kb. nem is, de azzal még töltés előtt játszottam, és nem is volt a futó programok között, most, hogy néztem... ami érdekes, hogy Android készenlét, meg egyéb rendszer dolgok nem is szerepeltek a listában...
-
-
eladogeppc
veterán
Hát jó bonyolult:
- letöltöd a ROM-ot, ami kell
- Aksi kivesz, hangerő le+bedug usb. Gép felismer, akku vissza.
- Elindítod a Windows enalert, majd klikk 1-et rá, ON
- KDZ_FW_UPD-be behúzod a romot, majd startKész !
Ennyiért tényleg érdemes többet adni ! Várni, tökölnek, nem azt küldik, a végére meg úccse lesz !Hát akinek ennyi informatikai vénája sincs, annak minek Android ? Az vegyen windows telefont, ami szerintem legalább ilyen jó ! (Volt Lumia 710-em, és fasza volt.)
-
kexksz
addikt
partnerogsm is EUsat ad, ha kéred, viszont nekem nem azt küldtek, írtam nekik és épp most vitte vissza a futár, mert cserélik EUsra. Majd leírom a fejleményeket. Itt amúgy 87e, 1 év garival.
gsmline ha jól emlékszem talán nem ad tartozékokat, de lehet keverem az xxlgsm-el.
-
Quqesz
nagyúr
ha bemész a gyáriba,akkor ott bekapcsolhatod hogy mérje és be is állíthatod a riasztást,figyelmeztetést és a mérni kívánt időszakot(melyik naptól-melyik napig) én is használom.Sőt ha bekapcsolod a háttéradatok tiltását,akkor + apponként is tilthatod a hozzáférést,majd ha visszakapcsolod a külön kijelölt appoknál marad a tiltás.Pl:nem akarom,hogy a play szinkronizáljon 3G-vel,akkor fenti művelet után bent marad a pipa és nem teszi meg,míg más program vígan szinkronizál.Menü gomb és ott be tudod kapcsolni a wifi számlálót is külön.
Más
Nem hiszem el,hogy nem lehet már azt a bootloadert felnyitni,nincsen az az ügyes kezű,aki megtenne....így kicsit lemaradunk:4.2 cm10.1 nightlies -
p06
senior tag
Ha jól értettem akkor ilyesmire gondoltál? : Watchdog 3g
De ha jól tudom 4.0-tól van sima gyári ahol csak a mobil adatforgalmat nézi, bár a fenti jobban testre szabható. -
DJ. Ru$y
nagyúr
"So far project Butter Run Smooth. Web browser is fast. battery don't seem to be having a MAJOR IMPROVE...But it is improve alittle bit. Camera runs GREAT, MUSIC PLAYER, WIFI, DATA A+
Because need special code for unlock download"Állítólag... én az OTG miatt várom csak. Nem érzem, hogy szükségem lenne JB-re más miatt.
-
toto0569
addikt
persze,már engem sem zavar a minősége mert nem fotózok vele távoli részlet gazdag témákat.Most voltunk Kisteleken az anyósnál,fotóztam párat az LG-vel ,aztán hazaszaladtam a Pana Lumixért és inkább avval lőttem a képeket.őt csak ezért szeretem
-
-
törölt tag
Vaterán néztem újlenyomatmentes fóliát 900-1000 forint körüli áron.
Szerintem érdemes rá tenni egy ilyet.Naras: nekem a 2X-en volt egy ilyen drága, újlenyomatmentes, de leszedtem róla. Másfél hónap múlva volt rajta néhány mikro karc. Igaz, ahhoz a telefont úgy kellett beforgatni, hogy látni lehessen.
A zsebben hordás/tárolás átka.
-
Naras
őstag
Gorilla Glass van rajta, nem karcolódik ez, hogy kelljen rá fólia... persze ettől függetlenül van, akinek mániája pakolni rá...
2X - em sem karcolódott (nálam leglábbis), normál használat mellett sztem ez sem fog... azzal még sört is bontottam egyszer... amit megbántam, mert a keret sajna sérült kicsit
De láttam videót, ahol szöget vertek be vele... szal...
Ha mégis nagyon fóliázni akarod, akkor esetleg az Invisible Shield - re keress rá... bár, úgy emléxem legutóbb erre még nem volt -
DJ. Ru$y
nagyúr
Biztos nem, főleg, hogy ennyiért SEMMIT(!!) nem kapsz a telefonhoz!
Erre számold még a tartozékot + EU felár és már drágább is, mint mindenhol máshol...
Ismétlem, ha egy bolt nem tudja beszerezni, akkor az nincs és nem kapható. Ez nekik érdekük, hogy eladják... ez nem az ő tökölésük. Gondolom ha ők szólnak akkor a nagyker megpróbálja beszerezni (hollandból vagy németből) és az idő...
-
stickrs
senior tag
hello,a keresőbe ird be hogy "eus",vagy hogy "ajánlott üzlet",vagy hasonlók. kápmegyer gsm-et ajánlották,meg van még 1-2,de nem tudom fejből,meg most sietek,és nem birok rákeresni. de ha rendelsz mindenképp ird oda h eusat kérsz,vagy hivd fel az üzletet..mert ha nem irod,akk valószinü hogy nem olyat fognak küldeni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged