-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gipsztigris #24972 üzenetére
4 villamos itt is van.Azért gondoltam.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gipsztigris #24955 üzenetére
lol szegeden?
-
hanics
aktív tag
válasz
Mi a ...????????
Kopogtass be a bkv ablakán úgy is fel van kamerázva minden szar, és kérd ki a rendőrséggel a felvételt.Hála isten, hogy a fiadnak nem esett baja.. Ez a leglényegesebb. De hogy pont egy fiatal korút szemelnek ki ezek a retardált emberek. Szép.
Van pár ismerősöm, megnézem mit tehetek.
-
Konyika
senior tag
válasz
gipsztigris #24962 üzenetére
Az a lényeg!
A többit meg ott egye meg a fene
A telefon pótolható$ -
Konyika
senior tag
válasz
gipsztigris #24960 üzenetére
Akkor már csak a rendőrökben lehet bízni
Remélem a fiad jól van?
-
Konyika
senior tag
válasz
Remélem előkerülnek és még hallunk rólad!
Eszközkezelőt ne feledd!!
Hátha felmennek a mocsadékok a netre! -
75lion
tag
válasz
Sok sikert a visszaszerzéshez, reméljük a legjobbakat.
-
JoinR
őstag
válasz
gipsztigris #24887 üzenetére
Most újra kipróbáltam, sajnos ugyanez a helyzet.
A gyári a következő paramétereket tudja:
video: 1920x1080, ~10Mbit, 30FPS
hang: 192kbps, 2 csatorna, 48kHzLGCamera (default 30 FPS-re állítva):
video: 1920x1080, ~20Mbit, 22FPS
hang: 97kpbs, 1 csatorna, 16kHzBe lehet állítani a sztereót rajta meg a 48kHz-et, 162kbps-ot tud úgy kb.
A videón levettem a bitsűrűséget 10-re, hogy hátha, akkor lett kb 6Mbit-es, de a 22 FPS maradt. Nem mondom, hogy másnál nem működik jól, de nekem csak a gyári volt eddig jó. -
JoinR
őstag
válasz
gipsztigris #24885 üzenetére
Igen ezzel kezdtem még a gyári ROMon, mert hogy biztos jobb, mint a gyári kamera...hiába állítottam be, 21 FPS-t tudott sajnos. Először az SD-kártya sebességére gondoltam, mint bottleneck, de a gyári ment szépen 30 FPS-sel (úgyhogy nem is foglalkoztam mással onnantól kezdve. Olyan, mintha akkora erőforrásigénye lenne az aftermarket kameráknak, hogy nem lenne elég a teló, ami azért elég hihetetlen
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gipsztigris #24875 üzenetére
akkor már vki meghekkelte...
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #24872 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, erősen el kell rajta gondolkoznom mert rohamosan fogy a készülék... már csak pár helyen kapni állítolag
-
Lacka89
aktív tag
válasz
gipsztigris #24487 üzenetére
Köszi
-
Konyika
senior tag
válasz
gipsztigris #24282 üzenetére
A gyári ilyenkor is 700-750 MB-t között volt!!
Azért ez előrelépés
-
Konyika
senior tag
válasz
gipsztigris #24282 üzenetére
Igen.
Home gomb lenyomva, utánna söprés!
Ezek után készült a kép
-
Konyika
senior tag
válasz
gipsztigris #23955 üzenetére
Köszi a válaszokat az XDA-val siker
-
cettlee
őstag
válasz
gipsztigris #23955 üzenetére
épp ezt csináltam 2 orája és recovery loop volt meg error.
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
gipsztigris #23936 üzenetére
Persze egyértelmű nekem is csak kérdés volt mert akkor nem kell annyit szórakoznom
-
FelkeloPanda
csendes tag
válasz
gipsztigris #23915 üzenetére
Haha!
Egyébként igen azt énis tapasztaltam és azthittem hogy hívnak!
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #23797 üzenetére
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #23617 üzenetére
nekem a Xpose volt annó a bűnös vagy is kb olyan 2 órája, valamit elnyomtam benne de nekem nem hogy nem reagált a kijelző
A rendszer se. Betöltött és onnantól kezdve semmi se reagált hiába simogattam vagy épp püföltem -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #23606 üzenetére
Nos! Úgy tűnik megoldódott. Egy full factory reset megoldotta.
De most, hogy le van gyalulva a rendszer, azt hiszem felteszem a Zaiben RC7-es romot. Eddig az RC6 volt fent.
Mondjuk, arra kíváncsi lennék, hogy mi akasztotta meg az érintő részt! -
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #23602 üzenetére
Valószínű megfeküdt az érintőkijelző szoftvere...
Próbáld meg hogy ha TWRP vagy valami tapizós recovery van fent hogy ott működik-e, ha igen akkor csak újra kell húzni a szoftvert rajta,
Ha meg nem akkor hát Tapi panel csere ami nem olcsó sajnos ehhez a téglához -
@matthew@
őstag
válasz
gipsztigris #23219 üzenetére
Akkor egyből kiteszi a kezdőképernyőre és csak ott tudom helyezgetni az adott app ikonját
-
@matthew@
őstag
válasz
gipsztigris #23217 üzenetére
Leszedtem a freet, de az nem tetszik benne h nem lehet sajat izlesem szerint rendezni a menüben az appok sorrendjet h mi melyik lapon legyen, csak en vagyok bena vagy ilyen lehetoseg nincs is?
-
@matthew@
őstag
válasz
gipsztigris #23212 üzenetére
A Prime amúgy mivel tud többet e freehez képest?
-
bullw
tag
válasz
gipsztigris #23070 üzenetére
Valahol olvastam, hogy valakinek nagyon merült a 7es, ezért akartam a 6ost. De akkor kipróbalom a 7est. Azt ugyan úgy kell telepíteni, mint a többit?
Játékok mentését ki lehet menteni valahonnan, vagy azok elvesznek?
Köszi! -
Ricsko :D
aktív tag
válasz
gipsztigris #23074 üzenetére
Rájöttem hogy kell az Apex prime....
-
aktív tag
válasz
gipsztigris #23072 üzenetére
Nem megy ugyan ezeket megcsináltam :/
-
aktív tag
válasz
gipsztigris #23068 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #23067 üzenetére
Apex-el is próbáltam és működik.....és nem csak LG-n.
-
aktív tag
válasz
gipsztigris #23064 üzenetére
Ezt hogy kell rátenni? Kell hozzá mókolás?
-
Andris_2
aktív tag
válasz
gipsztigris #23016 üzenetére
Köszi a tippet, megnézem azt is.
-
Hajas Mao
tag
válasz
gipsztigris #22984 üzenetére
Akkor 50k-ért sgs3 mini és Idol ultra volt még. Ezeknél azért bőségesen jobb.
-
Hajas Mao
tag
válasz
gipsztigris #22982 üzenetére
Kártyásan? 90K volt. S kategóriás előfizuhoz volt annyiért...
-
Hajas Mao
tag
válasz
gipsztigris #22978 üzenetére
Ötfenezeré???? Mikor, hol?
-
atti1848
senior tag
válasz
gipsztigris #22968 üzenetére
Olvasgatok a telefonok után.
A köv. kérdésem,hogy melyik a legújabb ROM rá, ami tutin megy, nem gyárira gondolok, hanem pl. CM vagy hasonlók, csak normálisan működnek.
-
Smylei30
tag
válasz
gipsztigris #22968 üzenetére
Azert ezzel nemertek 1et
par napja instalaltam haver LG p880 at , es mint s3 felhasznalo azert ereztem a kulonbseget a 2 telefon kozott. Mint LG dizajnra nagyon odatettek magukat, am ami azt a grafikus kartyat illeti rakhattak volna bele azert kicsit jobbat, valamint az a gyari szoftver eleg silanyra sikerult. CM el eleg szepen eldocog, igaz ez az s3 ra is vonatkozik. Am s3-on mar hasit a CM11 koszonheto Temaseknek az XDA rol.
Ja s4 mini...szerintem nincs felhasznalo aki az s3-at s4-minire cserelne baris a posztok alapjan amiket a samusoknal olvasgattama forumon.
Am azert orultem h foghattam a kezemben 1 ilyen LG 4xHd-t elgondolkoztam azon h lehet kiprobalom az LG g2-es modeljet. Meglepett a dizajn es az anyaghasznalat ,jol tartja magat ez az LG
-
atti1848
senior tag
válasz
gipsztigris #22965 üzenetére
Elég szomorúan olvasom ezt. Azért egy ilyen telohoz kinyomhatnák még a legfrissebb rendszert is.
Akkor megyek érdeklődök másik topicban is.
De azért megkérdezném,hogy ez vagy inkább egy Galaxy S3 ?
-
Hajas Mao
tag
válasz
gipsztigris #22953 üzenetére
Nem írtam, hogy nem jó telefon az S4 mini, csak nekem fontosabb a 4x előnyei. Off vége.
-
Hajas Mao
tag
válasz
gipsztigris #22951 üzenetére
A nyers erő és az optimalizáltság 2 külön dolog. Nézd meg pl.: Alcatel Idol Ultra vs Zte Blade Super. Ugyanaz a hw, csak a rendszer más, mégis ég és föld a különbség. Az S4 mini egy nagyon jó készülék, 1 szálon erősebb mint a 4x, de több szálon már alulmarad. Gpu-ban már más a helyzet, ahogy írtam is. Nem beszélve arról, hogy nem csak ez a kétmagos krait létezik, pl.: Xperia M-ben vagy Idol S-ben lévő soc-ban a processor még gyengébb is az S4 miniétől.
-
Hajas Mao
tag
válasz
gipsztigris #22948 üzenetére
Pont, hogy processzorban nem. 3D-ben viszont igen.
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
gipsztigris #22930 üzenetére
Zaiben rom maga 450mega benne van a gapps nem kell telepíteni
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22908 üzenetére
Valaki írna egy összesítőt nekem pár mondatban a ZAiben romról esetleg képeket is kérhetek belőle?
CM10.2 van jelenleg fent, de sokan írtátok, hogy jó a Zaiben rom. -
akos86
aktív tag
válasz
gipsztigris #22741 üzenetére
Nagyon szuper a szoftver! Köszönöm! Nekem messze ez a leghasználhatóbb amit valaha próbáltam.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22846 üzenetére
Én nem használom 1.7-en mert felesleges, most 1.4-en szalad kis spórolás végett, és semmi különbség nincs
-
akos86
aktív tag
válasz
gipsztigris #22741 üzenetére
Köszönöm kipróbálom. Sok romot próbáltam de mindegyikben csalódtam a gyári lenne a legjobb de az néha annyira belassult hogy már az ér is kidagadt a homlokomon
majdnem földhöz vágtam a telefont de tudom hogy a telefon az jó csak a szoft ilyen vacak.
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22728 üzenetére
De használtam pár napig a swiftkey progit mint a letölthető ingyenes mint a fizetős verzióját, de nálam működött rendesen. De olvastam a hiba jelenségről, de nem csak nightly romok esetén van hanem szinte minden rom-nál van hogy összeveszik valamivel.
Megoldás talán az lenne rá hogy bemész a beállításokba és a nyelv és bevitelén babrálsz vele, hogy az alapértelmezett az legyen és ne az AOSP
De mondom nálam működik rendesen a legújabb Swiftkey
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22722 üzenetére
Jaja oda menti oket nekem vagy 10 darab volt benne en meg csak csodalkoztam hogy mi zabalja a helyet
neeeehhaaa nem art torolni
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22718 üzenetére
Jó ezt hallani.Lehet holnap telót telepítek
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22718 üzenetére
leszedi az egészet
nekem néha törölnöm is kell a régi telepített nightlykat mivel rajta marad a telefonon.
De kb annyit kell érteni alatta, hogy letölti az egészet aztán felülírja a régi fájlokat, nem töröl semmit se
Hála isten
Meg egész jól viseli a frissességeket, tehát nem kell frissítés után FR. csinálniVagy épp wipepolni
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22678 üzenetére
En meg vagyok elegedve vele. Naprol napra vegre egyre jobb a cm10.2 . na azert van hogy hetente frissitem. Mondjuk a changelogot elolvasom mindig elotte
de meglepodtem az uj nighty val az antutu alatt elerzem 16633 pontot
ja es alap cm kernel van alatta
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22675 üzenetére
Szinte napi rendszerességgel jönnek az ujjabb verziók
én már megszoktam hogy 2 naponta frissítem
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22655 üzenetére
Tapasztalat vele?
CM beépített frissítőjét használta már valaki? -
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22624 üzenetére
Nekem minimális használattal 4 napig is elment
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Nekem akkor csinál hasonlót, ha a wifi bekapcsolva marad. Erre a telefonra semmi normálisan használható ROM nincs
A gyári akadozik, a többi meg így eszi az akkut.
-
75lion
tag
válasz
Én még nem raktam fel, de ha így fogyaszt akkor meggondolom.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
gipsztigris #22620 üzenetére
Oké köszi
-
Ice-ozsé
tag
válasz
gipsztigris #22589 üzenetére
Nos egy kollégámmal elkezdtük volna, de már rögtön az első lépésnél nem engedi letölteni a szoftvert (Firmware) csak a USB Drivers.
Tehát ha ezen az oldalon [link] rákattintok a Firmware szövegre, akkor ezt írja ki:
The requested firmware is not available at this moment.
The server might be busy, please try again in a few minutes. -
tibi020
tag
válasz
gipsztigris #22592 üzenetére
Szia!
nekem is ez a hiba, billentyüzet FC.
Neked hogy sikerült megoldani? -
75lion
tag
válasz
gipsztigris #22606 üzenetére
Jelenleg nekem is az RC6 van fent, nagyon tetszik csak ugyanolyan hibái vannak mint az eredetinek
Ha valahogy sikerül megoldanod a képernyő feloldást a cm 10.1-ben,légyszi szólj. -
75lion
tag
válasz
gipsztigris #22597 üzenetére
Köszi, figyelmetlen voltam
Már lent is van -
75lion
tag
válasz
gipsztigris #22595 üzenetére
Valamiért nem tudom letölteni a WerewolfJB v008b kernelt
-
75lion
tag
válasz
gipsztigris #22593 üzenetére
És jól muzsikál a rom?
Eredeti vagy egy másik kernel-el használod? -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #22592 üzenetére
Elbeszélgetek magammal.
Megoldottam. -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #22589 üzenetére
Találtam.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22571 üzenetére
Telepítés előtt és után megvoltak a wipe-ok? Nekem annó a zte atlasom csinálta ezt ha nem volt wipe.
-
75lion
tag
válasz
gipsztigris #22571 üzenetére
Én is felraktam és nekem is ezt csinálta, de egy újraindítás megoldott minden akadást. Most szépen fut, de szeretném rá a régi vagy a G sorozat lookscreen-jét. Van rá megoldás?
Ja és Qslide van hozzá? (CM 10.2 ) -
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22565 üzenetére
ja jó, de ajánlom neked belőle a fixed-s verziót. Én végig zongoráztam okét viszont ajánlom figyelmedbe, hogy ha túlzottan is játszol a telefonnal eléggé felforrósodik a ketyere.
Ergó én csak kipróbáltam őket. De maradtam a gyári CM kernelnél ami a 10.2.2-höz van.
De mindenkinek más és más tetszik nekem a legjobban és a leg több időt ami napokat jelent nálam az Optimus Play kernel vált be. De a többi is jó.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22565 üzenetére
Én a werewolfJB kernellel használom és teljesen jól müködik.
-
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #22563 üzenetére
http://d-h.st/users/telonius/?fld_id=26627#files
tessék ezek közül érdemes csipegetni.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22551 üzenetére
Cm 10.1.3. Tegyél fel hozzá egy írott kernelt és verhetettlen.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
gipsztigris #22551 üzenetére
[link] ez nem rossz. A gyári van kicsit alakítgatva.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
gipsztigris #22547 üzenetére
All in one toolkittel is felrakhatod. Nekem müködött elsőre.
-
Musaka
senior tag
válasz
Én ezzel tettem anno rá: [link]
-
Illusion1010
senior tag
válasz
ROM Managerrel flasheld fel...[link]
-
Musaka
senior tag
válasz
gipsztigris #22544 üzenetére
Üdv.
[link] csak várd ki míg fent lemegy az 5mp.
-
Zsolto
őstag
válasz
gipsztigris #22434 üzenetére
A 15-18 óra valószínűleg közel jár a nagy többség tapasztalatához. Nekem talán túl sok mindent (???) szinkronizál, de tény, hogy nekem reggeltől estig (mondjuk egy 12 órás időtartamot) bír csak, de akkor is úgy, hogy ha tudom, hogy délután elmegyek itthonról (itthon dolgozom), akkor inkább rátöltök, mert a mozgással járó cellakeresés stb. még jobban meghúzza az akkut.
Tudom, hogy nem a teló rossz, mert a nyáron voltam külföldön, ahol le volt tiltva a roaming adat, csak 2G-ben figyelt, jórészt a zsebemeben, és simán kibírt majdnem három "munkanapot" (mondjuk hétfő reggeltől szerda estig).
Sokat nézegetem, hogy mit kéne ki/lekapcsolni, próbáltam az okos takarékos appokat is, de mindig oda jutok, hogy ez van. Lehet, hogy egy HR segítene, de olyat csináljon, akinek két anyja voltRiuko:
Gipsztigris megírta a lényeget, csak ismételni tudnám, amit ő mondott. Én is le tudom "hibernálni" a telefonomat, de ahogy te "használod", az számomra nem lenne járható út. -
Riuko
senior tag
válasz
gipsztigris #22429 üzenetére
Kérlek olvass már egy kicsit!
Én erre válaszoltam a képpel:
ha rajta van a WiFi, hogy tudjon szinkronizálni, akkor is 5%-ot merül óránként. Ha nincs rajta a WiFi, mint most éppen, akkor 15 óra alatt merült 50%-ra, az is 3,3% óránként.
-
Steve1988
tag
válasz
gipsztigris #22214 üzenetére
Végül egy ilyenem lett: [Nokia ld-3w]
Minden rosszban van valami jó...
Igaz hogy egy kis plusz kiadás, de így jóval hosszabb futásokat is tudok majd rögzíteni. Elég, ha a bluetooth be van kapcsolva, így nagyjából 2szer, 2,5szer tovább bírja az akksi, mintha folyamatosan menne a gps. A külső gps vevő meg elvileg 15 órát is kibír...
Köszi szépen az ötletet
-
aktív tag
válasz
gipsztigris #22297 üzenetére
E-bayen nem szeretnék venni
se ilyen külföldi oldalon...
Valami más esetleg? -
Riuko
senior tag
válasz
gipsztigris #22217 üzenetére
Köszönöm szépen. Hogy ill. hol kell a névjegyzékemet exportálni a Google-be?
-
Steve1988
tag
válasz
gipsztigris #22214 üzenetére
Köszi szépen, meggondolandó
-
Steve1988
tag
válasz
gipsztigris #22212 üzenetére
Mert erre még nem gondoltam
Eddig mindig meg voltam elégedve a telefonjaim gps vevőjével, szóval nem is jutott eszembe.
Tudsz is ajánlani egyet? -
Zsolto
őstag
válasz
gipsztigris #22106 üzenetére
Gipsztigris:
Én csak leírtam, amit tapasztaltam, ezek tények, egy hét alatt végig, minden napszakban, következetesen ez volt a helyzet Angliában. És érdekes módon amint hazajöttem, újból kezdődött a nyögvenyelés. Szabad ég alatt is, nem csak az autó belsejében.DJ. Ru$y:
Pontosan ezt írtam én is: "Viszont amin nem kicsit meglepődtem (persze ez csak az én tudatlanságom miatt volt meglepő), hogy ilyenkor a mobilnetet osztja meg, és nem pl. azt a wifit, amihez éppen addig csatlakoztam. Ez persze logikus, de..."Amúgy pedig -- akinek nem inge, ne vegye magára -- kezd ennek a topiknak rossz hangulata lenni. Van itt pár lángpallosú keresztes lovag, aki személyes sértésnek veszi, ha valaki elmondja a nem feltétlenül pozitív tapasztalatait a 4X-szel kapcsolatban, mások pedig úgy oktatnak ki és kezelnek le csuklóból mindenkit, mintha ők tervezték volna a készüléket, de legalábbis ott álltak volna az Android bölcsőjénél.
A fórumnak nem az a célja, hogy egymást (le)győzködjük, hanem hogy elmondjuk a tapasztalatainkat és segítsünk annak, aki _konkrét_ kérdést tesz fel, és közben kedélyesen elbeszélgessünk. -
toto0569
addikt
válasz
gipsztigris #22116 üzenetére
Igen,egy Rigo variánsal,ami nem volt jobb mint a többi...Megköszöntem a segítséged.De az csak a Glonass műhódra vonatkozott...Ez nem a hozzáértésemre vall,csak a sok variáció közül 1-re.
Nekem a mai napig jól működik a 4x.És érdekes ,hogy a G2 is jól megy amíg ZACK-nak 35000helyett csak 30000-at ad.Akkor csak beállítás kérdése.(most ezen ügyködünk)
Jó...ne legyél friss ember,de foglalkozni kell az androiddal... -
toto0569
addikt
válasz
gipsztigris #22114 üzenetére
nem tudom,hogy miért csak a "friss" embereknek van gondjuk...És nem magyarázkodok senkinek...Nekem az egyik legjobb telóm volt.Sokan küzdenek a beállításokkal...szerintem te is
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill- -
toto0569
addikt
válasz
gipsztigris #22111 üzenetére
aláírásom...LG G2 is
és igen is jó a 4X.Azért adtam el az S2-t anyától.Ő is elégedett felhasználója.
-
Alg
veterán
válasz
gipsztigris #22061 üzenetére
Ez érdekes, én meg pont Tnor vagyok...
-
berbatov2
senior tag
válasz
gipsztigris #21964 üzenetére
Így már világos, köszönöm! -
tfery
tag
válasz
gipsztigris #21953 üzenetére
Köszönöm
-
heineken76
újonc
válasz
gipsztigris #21908 üzenetére
Megpróbáltam amit irtál de a készülék ezt irja
our device doesnt appear to be rotted.This is required in order to change or delete protected files such as this.The easiest way to find out how to root your device is to google"root your device name" and lock through the results for an appropriate tutorial.Akkor most mi van? Ha tudál még valamit mondani vagy tanácsolni megköszöném.
-
heineken76
újonc
válasz
gipsztigris #21883 üzenetére
hogy másoltad az eredeti fájt?
-
tfery
tag
válasz
gipsztigris #21788 üzenetére
Köszönöm. Letöltöttem, de sajnos sok program nem szerepel a lehetőségek között. Konkrétan a voice speed dialert szerettem volna alapértelmezetté tenni. Azért tudom használni. Köszi a tippet.Üdv.
-
Naras
őstag
válasz
gipsztigris #21746 üzenetére
+1
-
Qwery
tag
válasz
gipsztigris #21631 üzenetére
Nem kell ezen pörögni. Senkit sem fognak rootolásért, vagy bl nyitásért bíróságra citálni. Egy szóval sem mondtam. Nem is fogom. Csak arra szerettem volna picit rámutatni, hogy AKÁR az is lehetne, így a gari kérdésén nem sokat agyalnék.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gipsztigris #21176 üzenetére
thanks az infót
Syabi79
az 5-10 m pontosság a jónak számít.Eddig a legpontosabbat a voda845-el(huawei) mért(2m),de az 5 méteres szórás az jó.Mivel folyamatosan számol,ezért változik a helyzeted,de kb 10m belül. -
SYABi79
csendes tag
válasz
gipsztigris #21173 üzenetére
Sziasztok!
A gps nekem is sok borsot tör / tört az orrom alá. Eddig egy rom sem tudott hosszan fix jelet produkálni, illetve probléma mentesen sosem müködött ez a része a telefonnak.
Minden hivatalos rom volt a telefonon már, a 20b volt az utolsó, mig 3 nappal ezelött feltettem rá a cm10.1.2t.
Én az Ingress nevü játék miatt használnám a gpst. Ezzel a cm rommal és az androits gps testtel eljutottam oda, hogy csatlakozik elég sok müholdhoz viszont a jeleiket 1-2 perc múltán képes elveszteni. Ilyenkor a játékban elkezd a kurzor driftelni és akár több 100 méterre is elrak a valós helyemhez képest. Mozgás közben, autóval rendszeresen 5-10méterre lő be a valós helyzethez képest. Ha egy helyben állok, akkor se marad a kurzor, állandóan mozog métereket vmerre, kifejezetten idegesitő.
Persze lehet hogy ez mind a játék hibája és a gps tökéletes, de sztem nem. Barátnőm xperia s-én olyan fix jelet produkál a játék akár mozgó autóban, fa alatt, épületen belül, stb. hogy nem hittem amikor elöször láttam.
Próbálkoztam különböző gps.conf-okkal, secret menu buherálással (ami egy ideig elég jó eredményekkel szolgált), de sehogy sem volt jó. Úgyhogy lassan elfogadom, hogy ilyen és kész. -
Quqesz
nagyúr
válasz
gipsztigris #21173 üzenetére
akkor én nem találtam meg....v más verzióm van...
-
Qwery
tag
válasz
gipsztigris #21076 üzenetére
Köszi, de ehhez persze pro kell. Hétköznapi csumpi nem használja.
Riuko: A Vibert én is csak kényszerűségből használom, mivel még GT540-es időkben boldog-boldogtalan ezt használta és leragadtak.
De nem kell csak ezzel példálózni. Bármi okozhatja a bezárást. Plusz akkora gáz volt, hogy Öcsém S3 tulaj, aztán nyálcsorgatva nézte a 4X-et, mondván, hogy Ő is ez és az S3 között vacillált. Csak akkor pont olcsón el tudta hozni a T-től az S3-at... Feloldja a képernyőzárat, akkor bootolnak be az ikonok, szaggat minden. Görgetés kriminális, majd egy sanda győzelmi mosollyal visszaadja, hogy Ő döntött jól, mert ez kritikán aluli... és akkor ott igaza volt.Az APEX memóriában tartása verhetetlen az Optimus UI-vel szemben. De mint mindennek ennek is vannak hátrányai. Mint kiderült nem értesítenek az ikonok, csak külön progival és persze pro változat esetén.
-
I_Am
veterán
válasz
gipsztigris #21059 üzenetére
gipsztigris!
ha egy lg topicban feltesznek egy kérdést, nem jelenti azt, hogy vitázni szeretnének, hanem lg tulajok őszinte véleményére kíváncsiak, függetlenül a többi más gyártó rajongói véleményétől. gondolom ha a concorde topicban is felteszik a kérdést, nem fognak innen a srácok átmenni és agyonfikázni a másik készüléket azért, hogy a saját készülékük elfogult szeretetének adjanak hangot.
tehát ezennel itt lezárom a vitát és mindenki foglalkozzon olyan dolgokkal, ahol érdemben és pozitívan tud megnyilvánulni.
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged