- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
válasz
FelkeloPanda #23910 üzenetére
Igen! Makulátlan a nexus, csak nincs gari rá.
-
dipeti
senior tag
Sajnos már nem lesz alkalmam kipróbálni hanics romját, mert eladtam a telcsit. Ötezret kellett rádobni egy nexus 4-re. Remélem nagyon jó lesz a cm11 ezen a kis szépségen, és sok szép napot okoz még nektek! Csövi!
-
dipeti
senior tag
Mi az hogy beszél? Ezt nem értem. Mit mond?
-
dipeti
senior tag
válasz
Lévai Gábor #23640 üzenetére
[link]
Ezt csak a tisztán látás végett. -
dipeti
senior tag
Gyerekek! Borzasztó béna vagyok. Dobjatok már egy linket, hogy hogyan kell visszaállítani CM-ről a telefont teljesen gyárira (unroot, locked bl, stock rom)!
Előre is köszi!
-
dipeti
senior tag
CM11 changelog-ot itt lehet követni: [link]
Azt írja az egyik srác (nem tudom mennyire megbízható forrás), hogy ÁLLÍTÓLAG pár napja sikerült életet lehelni a kamerába és ezért jött csak ilyen későn az első nightly. Remélem gyorsan fejlődni fog, mert már ráuntam a mostani romra.
-
dipeti
senior tag
válasz
hanics #22795 üzenetére
Ha elhagyom a wifi zónát, úgy, hogy nem kapcsoltam ki a WiFi-t manuálisan, megfagy a WiFi. Többet nem tudok kapcsolódni, csak ha újra indítom.
Sokat akarok játszani, anélkül h elhalálozna.
képtelen vagyok elhinni, hogy a really racing nem tud teljesen folyamatosan futni egy ilyen hardveren.
-
dipeti
senior tag
Nightly nálam is beszarik valami miatt állandóan. Legutóbb akármit csináltam (wipe, régebbi/ujabb nightlyk) sehogy se tudtam működésre bírni. Vagy állandóan kifagyott.
Ellenben a CM10.1.3 nagyszerűen működik. -
dipeti
senior tag
válasz
nintendojet #22634 üzenetére
Xperia SP pont azért amit gipsztigris mond.
-
dipeti
senior tag
válasz
Lacika0002 #22559 üzenetére
Van érezhető változás akkor, ha másmilyen kernelt használsz, és nem azt amit alapbóla CM-hez adnak?
-
dipeti
senior tag
Melyik progival tudnám a Dead Trigger, NFS, Angry birds, Real Racing, plants vs zombies mentéseket eltárolni? Újra akarom húzni a rendszert. (Wipe)
-
dipeti
senior tag
válasz
princesama2 #21975 üzenetére
Van az új google play music. Egész kellemes. De én több mint egy éve a Power AMP-t nyúzom teljes megelégedéssel.
-
dipeti
senior tag
válasz
Blackhammer #21611 üzenetére
CM 10.1.2-t használok. Sokminden megy a háttérben. 250 mega mindig szabad. Multitask olyan amilyennek lennie kéne gyárin. Nem valószínű hogy gyárira visszaállok.
Valamiben jobb a CM10.2 az általam használtnál?
-
dipeti
senior tag
De ha bootloadert nyitottam akkor tutifrutti hogy nem fogják garanciálisan javítani? Valakinek javítottak úgy hogy már egyszer nyitott BL-t (csak mondjuk visszazárta)? Minden esetben ellenőrzik ezt?
-
dipeti
senior tag
Buta kérdés, de ti biztos tudjátok rá a választ: amit készülékhez adtak NFC Tag, az mire is való? Mit kell azzal csinálni?
-
dipeti
senior tag
Hmmm... CM10.1-n elég karcsú mind a két GTA. STOCK romon nem próbáltam. Ott jobb lehet? Vagy ennyit tud a tegra? Nekem anno az adreno 205-n is kb így futott, és állítólag ez erősebb.
-
dipeti
senior tag
válasz
jopjop #21442 üzenetére
Nekem 5 napja van meg. Elég intenzíven használom azóta. v20a-val kezdtem aztán lett v20b, most pedig CM10.1
Amiket észrevettem:
- gyorsan merül (1 nap nem igazán van meg)
- gyönyörű kijelző
- játékokat nem sokat próbáltam. NFS Most Wanted kicsit laggolt, Temple Run2 szépen ment.
- CM 10.1-gyel nekem elég a szabad ram is. Gyárival elég húzós volt, mert olyan 150mega körül alakult a szabad.
- ahogy olvastam 4.2 nem várható. 4.3 szerintem nem lesz. A 4.4 hoz majd sok változást, lehet azt majd megcsinálják, de nem vagyok túlságosan optimista.
- azonban a CM hivatalosan támogatja, szoval az még sokáig lesz rá -
dipeti
senior tag
Ma én is büszke tulaj lettem. Még ismerkedünk, de biztos ki fogom próbálni a CM-eket, mert eddig minden telefonomon az használtam.
MultiTask és gyorsaság szempontjából jobban a CM-ek a gyárihoz képest? -
dipeti
senior tag
de ha pl alaplap hibás, akkor be se kéne kapcsolnia, igaz?
-
dipeti
senior tag
Sziasztok! Van egy telefon ami a következő hibaüzenetet írja ki bekapcsolás után: "S/W Upgrade Please wait while upgrading."
Van erre valamilyen valamilyen megoldás, vagy mehet alkatrésznek a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest