- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
adambox #21874 üzenetére
és melyik navit használod és honnan???Í(tudod csak virágnyelven)...nem lehet,hogy a navi szoftver a ludas?Én voltam vele Mo-austria-németország-hollandia útvonalon v20a alatt és nem volt jelvesztés(nyavigonyal)..pedig az nem 20 km....sőt Amszterdamban is végigvitt....
-
domosia
csendes tag
válasz
adambox #21856 üzenetére
Vannak szerencsés emberek, akiknek v20b alatt jó a GPS és osztják az észt azoknak akik nem ilyen szerencsések.
Saját tapasztalat, hogy v20a és b alatt néhányszor előfordul az, hogy nehezen talál jelet (vagy sehogy), illetve többször előfordult nálam, hogy miután talált jelet, azután főleg felhős időben hosszabb-rövidebb időre mégis elvesztette. Ez tény! Futáshoz szoktam Endomondot használni hetente többször. V20b-ben ugyan azon a távon naponta 100 méteres utvonalhossz eltérések is voltak a rögzítés során.
Ezt megunva kb 1 hónapja v10h van a telefonomon, ezzel egyszer sem jött elő a hiba, nagyon pontos a gps még felhős időben is. -
droti25
őstag
válasz
adambox #21857 üzenetére
Én személy szerint a V10H-t használom és eszméletlen stabil a telefon. Minden játék pörög rajta, rigó egyszer nem vesztett még jelet, akksi: 4-5 óra kijelző használat, szabad memória 400MB ram körül szinte mindig...
A legelején titaniummal kipucoltam + háttér folyamatokat korlátoztam 4-re, Apex launcher fel és adjad neki.
Egyáltalán nem hiányzik a JB!! -
Quqesz
nagyúr
válasz
adambox #20836 üzenetére
Bocs,most ültem én is géphez.Én nem a v10-re gondoltam....[hanem erre]
-
-
wolruf
őstag
válasz
adambox #20202 üzenetére
Nekem ilyen gondom nincs vele. Bár én Google Mapset használok navigációra, de az pillanatok alatt pozícionál (2G net mellett) és tartja onnantól rendesen. Offline programokkal eddig mindegyik Androidom akkor hányta el magát, amikor éppen kellett volna.... :-/
Még jó, hogy egyébként GPS-ekkel foglalkozom, így mindig van nálam pár -
sch_a
addikt
válasz
adambox #19515 üzenetére
Én azt hiszem megtaláltam, hogy mi szívja. Nekem az Nlp collector nevű folyamat tartotta ébren, ezért reggel letiltottam a hozzáférést a tartózkodási helyemhez, azóta úgy tűnik rendben van, szépen deep sleepben marad. Most 42 perc kijelzőhasználattal és fél óra zenehallgatással van 75%-on. Eddig éjszaka merült ennyit, úgy, hogy hozzá sem nyúltam.
-
icemad
nagyúr
válasz
adambox #18257 üzenetére
Inkább sony. Lg-vel én még csak szoptam eddig. Beragadnak a programok, melegszik, és csak nézel, hogy délután 3-kor már lemerült, amikor reggel 7-kor vetted le a töltőről. Meg az lg support (?) egy fos. Hónapokig ülnek egy frissítésen, mire kiadják... Támogatottság zéró. LG Optimus 4x HD-re soha nem lesz hivatalos 4.2, mert az lg szarik rá, hogy legyen.Inkább nyomják az újabb telókat. (Persze arra sem lesz frissítés, mert addigra kiadnak egy újabb telefont, vegye azt a paraszt ha újabb rendszer kell neki...) Szóval az lg baromi jó hardvert ad, normális áron, nulla támogatottsággal. És én most a hivatalos frissítésről beszélek, nem a custom romokról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- Gitáros topic
- Autószerelők, autószerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged