- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
válasz
gyurmaaa91 #14335 üzenetére
Pedig biztosan fut valami a háttérben ami megeszi az akkumulátort.
Gondolom azóta újraindítottad és úgy is csinálja.
Nekem nincs mobilnetem és ilyet a bekapcsolva maradt automatikus szinkronizálás okozott. (Beállítások>Fiókok és szinkronizálás).
De lehet még bármilyen utólag telepített program, ami nem hagyja a készüléket alvó állapotba kerülni. Érdemes megnézni a Beállítások>alkalmazások menüben a futó alkalmazásokat, és ugyanitt (menü gombbal) a gyorsítótárazott folyamatokat is. Ha itt van olyan aminek a leírásában (Beállítások>Alkalmazások>Letöltve fül) az engedélyek között szerepel az alvó állapot megakadályozása, vagy hogy felébresztheti a készüléket az gyanús.A Beállítások>Fejlesztői opciók>Háttérfeldolgozás korlátját állítani szerintem hülyeség. Ez esetleg bezárhat olyan programokat is amiknek hasznos a háttérben futniuk. Csak akkor segíthet ha a 4 háttérben futó programba pont nem fér bele a telefont felébresztgető alkalmazás.
És egyébként is újraindítás után mindig alapállapotba kerül. -
Quqesz
nagyúr
válasz
gyurmaaa91 #14335 üzenetére
még kb 2x indítsd újra+ pár töltést várj vele mert be fog állni.Nekem most kb 1,5-2 nap az üzemidő.Ajánlom még a képernyő auto elforgatás ki/be,fejlesztői menüben a gpu 2d erőltetése,háttéradatok szinkron max 4 beállítása.lehet segíteni fog
-
zozyno4
tag
válasz
gyurmaaa91 #13784 üzenetére
Én nem vettem ki az aksit mert akkor csak villogott a kijelző. hagy benne az aksit úgy zsír lesz
és meg is jelenig aminek meg kell
-
toto0569
addikt
válasz
gyurmaaa91 #13583 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
próbáld meg amit wolruf írt úgy,hogy előtte kiveszed az automatikus időzónát és időbeáll. majd visszarakhatod.
-
wolruf
őstag
válasz
Ez érdekes, nekem ment :-/
-
wolruf
őstag
válasz
gyurmaaa91 #13581 üzenetére
Add hozza ujra a helyet es jo lesz. Nalam 2 varos van bent,a ketto kozott valtottam es beallt jol.
-
TrueWhitee
tag
válasz
gyurmaaa91 #12483 üzenetére
Nem kell betojni.
A legjobb "community" itt van. Ha bármi problémád van, csak bökd ki itt és biztos, hogy találunk rá megoldást (már ha nem a készüléked a szar).
Amúgy meg, üdv a klubban. Azt leírnád nekünk, hogy mi a kódja a telefonnak? (Dobozon rajta van a színkód alatt/felett, mint nálam a CWT pl).
Böngészőnek próbáld ki a Firefoxot, illetve a Maxthont. Fájlkezelőnek a Total Commandert ajánlom. Zenelejátszónak a Rocket playert (EQ is van benne..stb), videólejátszónak az MX Player-t. Pdf és egyéb dokumentum olvasásához az OfficeSuite-ot. Online rádióhoz a legjobb a TuneIn nevezetű program. Bármi egyéb javaslatért, nyugodt szívvel fordulhatsz a fórumlakó társaidhoz.
Ui.: Van egy újabb V20A verzió, ami 611MB körül van és tegnap délután rakták fel a szerverre. Hátha lassan már tényleg itt a végleges verzió OTG támogatással, QSlide-al és egyéb finomsággal. (Ja igen, nem tettem fel JB-t attól függetlenül, hogy írtam, hogy felfogom, mert annyira be volt táblázva a a délutánom, hogy estére mikor olvastam az XDA-t, hogy ez nem jó, meg az, hogy inkább hagytam. Na meg marha lusta vagyok is
) Na, de nemsokára...
-
stickrs
senior tag
válasz
gyurmaaa91 #12481 üzenetére
akkor csináld végig mégegyszer a kdz-t,de ne huzd le,ameddig ujra nem indul a telefon.
-
stickrs
senior tag
válasz
gyurmaaa91 #12479 üzenetére
a kdz elindul? mi a hibaüzenet? csak okézd le,és várj ha kdz közbe jön fel hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felirat égetés filmre !!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged