- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam
tag
válasz
aTe014 #23560 üzenetére
Ha a Greenify-on belül hozzáadtad az appot, akkor a "Függőben" résznél lesz. Innentól semmi dolgod nincs, ha a kijelzőt lezárod, 1-2 perc mulva kihajítja a memóriából. Ha utána elindítod a Facebookot, megszűnik a hibernálás, és megint csak a kijelző lezárása után hibernálódik. Természetesen manuálisan is bármikor hibernálható, de ugy vettem észre hogy a Facebook minden áron ott akar maradni.
-
tomi.ttt
tag
válasz
aTe014 #23005 üzenetére
Jobb nem hiszem,de ha mégis aránytalanul drágább lesz. Én All-in előfizuval vettem a Telenornál,de mivel amúgy is sokat telefonálok így eléggé megérte. Legalábbis nekem.
12-t fizettem be a telefonra meg az első havidijat mivel új előfizetés. Részlet nincs csak a havidíj ami 14e havonta,de ennél sokszor több volt a számlám igy számomra ez most igy elég jó vétel volt. Ja meg annyi, hogy egy régi 2600-ás nokiát leadtam.
-
Steve1988
tag
válasz
aTe014 #21989 üzenetére
Rootoltam, BL nyitás, majd próbáltam felrakni a CWM-et, de az nem sikerült és jött a bootloop..
(gondoltam, talán a cm10.2-vel jobb lesz az akksi..). Ezután kdz-vel visszakerült a v20a, amit már PC Suite-tal frissítettem v20b-re és állítottam vissza a biztonsági mentésemet. Factory reset volt előtte, csináljak most még 1et?
A fejlesztői opcióknál beállítom, amit írtál, hátha segít
köszi szépen.
-
Stevie12
csendes tag
válasz
aTe014 #21641 üzenetére
Pont ez a fura, hogy néha 2-3%-ot merül éjszaka, de van úgy, hogy 20-25%-ot is.
Nap közben 2g-n pörög a teló, éjszakára ezt is ki szoktam kapcsolni.
"javaslom pl. a háttérfeldolgozás korlátozását, MLT kikapcsolását hidden menüben, google+ letiltását"
Ezeket hol tudom megtenni?
Köszi! -
Quqesz
nagyúr
válasz
aTe014 #20537 üzenetére
megnéztem,lehet együtt megyünk
az a baj,hogy ha igazán váltani akarok,akkor a földhöz kellene vágnom rendesen(v megúsztatni,amit nincs szívem megtenni) a 4X-et,mert nincsen semmi baja és jelenleg csak vmi hiba miatt cserélném le......
Dj
egyedül a fotózási képességét húzták le..... -
wolruf
őstag
válasz
aTe014 #19926 üzenetére
Nem is ehhez kell(ene). Nekem szinte mindenhol van wifi (munka, otthon, ismerősök), tök felesleges gyorsabb dolog. Ha viszont valaki képeket küld vagy valamit gyorsan meg akarok nézni a neten, nem mindig fér bele, hogy szüttyögjön 1-2-3-4 percig a telefon, mert épp' 2G-n ,,így jön ki a lépés''
Akkor jó a gyorsabb adatátvitel
-
-
@matthew@
őstag
válasz
aTe014 #19457 üzenetére
A Google+ -t már letiltottam, mert nekem be sem tudott jelentkezni meg nem is használtam, még az FB volt ami sokszor felkeltette, lehet azt is leszedem aztán max netről belépek ha vmi kell, de az avast-ot most letöröltem, megnézem nélküle, meg újra is indítottam lehet vmi be is akadt
DJ. Ru$y gondoltam inkább felteszem a biztonság kedvéért, de ha az volt ami zabálta akkor tuti nem megy vissza
-
LLKobe
veterán
válasz
aTe014 #19287 üzenetére
Kössz bepróbálom. Eddig 3rd party sms appokat használtam, de most visszatértem a gyárira, és kb a harmadik megnyitásra úgy megfagyott, hogy ki kellett vegyem az akksit meg vissza. Ez b*szottul idegesítő, de inkább kényelmetlen mindig lepattintani a tokot a telóról, aztán a hátlapot, aztán visszafele is az egész. Na mindegy remélem több ilyen nem lesz.
Más:
Valaki esetleg próbálkozott már EZZEL a gyári romon? Kiváncsi lennék rá.
-
-
batai15
félisten
válasz
aTe014 #16891 üzenetére
nekem néha jól meg néha furcsán gyengén bírja.
Szóval ha már romolgatni akarok úgy is akkor vissza dobom az ics-t is.
Első alkalommal 4 órát értem el kijelző időben azóta se értem hogy. Pedig nem nagyon raktam fel appot. Mind1 ígyis jobb mint a hox üzem időben.
Egy vh10 vissza rakási móddal valaki meg dobna esetleg privibe?
mert olvastam hogy brickelheti is a cuccost. -
Mitics
tag
válasz
aTe014 #11312 üzenetére
Most mondja a haver, akivel rendeltettem volna a tokokat, hogy inkább próbáljak meg itthon venni valamit, mert a kínai cuccok sokszor nem jönnek meg és bukod a lovét is
szer. ááá leszarom. 13.000 adás vétele van az embernek és össz-vissz 45 negatív 1 év alatt. Hát ha bajok lennének a postával, sokkal több negatívja lenne szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Napelem
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest