- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dave_gahan #13280 üzenetére
A H1-et nem egy konkrét telefonra mondták, hanem a 4x-re és az L-szériára együttesen. Nyilván nem egyszerre fogják mind a 4 telefont frissíteni. Mindenesetre ma megint új V20A került fel a szervereikre.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Az a baj, hogy jól emlékszel...
pár helyen én is H1-re emlékszem
-
wolruf
őstag
válasz
Egyetértek veled, úgy értettem. Eszem ágában sincs valakinek nekirohanni itt, azt inkább privátban teszem
Szánalmas a nagy cégek hozzáállása, sajnálatos, hogy nem foglalkoznak after-sale supporttal igazán. Mondom úgy, hogy ahol én dolgozom is kb. ez a helyzet... :-/ -
pumukli23
senior tag
válasz
dave_gahan #13264 üzenetére
Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy nem üzletpolitikai döntés, hanem a tegra az oka a qslide hiányának.
toto0569: Egyetlen egy oldalt dobott ki a szöveg forrására a google. Ráadásul JB-t írnak, nem verziószámot vagy teljes nevet..
-
wolruf
őstag
válasz
dave_gahan #13264 üzenetére
Kezdik eltúlozni a népek ezt az üzletpolitika dolgot... Nemsokára tényleg ott tartunk, hogy ha valamit megveszel, az úgy van, és soha, semmi javítás/frissítés/optimalizálás nem lesz hozzá. El lehet fogadni vagy venni másikat, ha nem tetszik :-/
-
toto0569
addikt
válasz
dave_gahan #12438 üzenetére
Nekem is úgy volt,de kipróbáltam és voalá...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dave_gahan #12396 üzenetére
Te vetted magadra... láttál ott nevet? Addig nem is tudtam, hogy nincs ilyen telód... Akinek nem inge... tudjuk. Te lázadtál be, pedig nem neked szólt.
-
wolruf
őstag
válasz
dave_gahan #12204 üzenetére
Igen, igazad is van, én hibáztam (legalábbis én biztos), de a némi veszély nem egyenlő a most aztán vérbe szívatod magad... dologgal
8 óra 12 százalék standby módban :-/ Pfff. V10H-val ezt telefonálással és nyomkodással tudta nálam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dave_gahan #12204 üzenetére
hát ha visszaolvasol igen!
pl vannak bugok rendesen és nem lehet visszarakni a v10.. sorozatot
-
TrueWhitee
tag
válasz
dave_gahan #11682 üzenetére
Changelog nincs, illetve én sem ilyenből vettem, hanem a fórumokon amit írtak róla, illetve a videók tömkelege (az eddigi JB-s LG telefonokon, igaz nem sok van, de bemutatók, illetve tesztek vannak róla). Na meg, eddig minden frissítésben benne volt az akkumulátorral és a kameraszoftverrel kapcsolatos kis újítások, szóval ebből szerintem ki lehet következtetni, hogy biza nem csak kapunk egy új firmware-t, hanem mellé jó pár javítást/frissítést, de hogy pontosan mit, az majd a megjelenés után kiderül.
-
toto0569
addikt
válasz
dave_gahan #11674 üzenetére
Nagyon jó böngésző éhuné
-
toto0569
addikt
válasz
dave_gahan #11671 üzenetére
próbáljátok ki --- lightning+ --- gyors.
-
Alias LaLee
tag
válasz
dave_gahan #11478 üzenetére
NLD, 2hete 9700ezer volt postaköltséggel,2év garival.
-
Mitics
tag
válasz
dave_gahan #11257 üzenetére
Igen én is erre tippeltem először, mielőtt visszahívtak. Nekem bűzlik is kicsit ez a dolog
Nem is az ára miatt annyira, hanem hogy ennyiért a szolgáltatóktól is elkapkodnák, mint a cukrot. Erre ők inkább azt mondják, hogy "ááá nem, nem akarok pénzt keresni rajta, itt van az összes, add el te"? Sok mindenre gondoltam volna magyarázatként az árkülönbségre, de erre sose. De tény, hogy nagyon korrektül tájékoztattak és kedves volt az ember.
Csak ne lett volna ez a duma
Én is kereskedelemben dolgozom és én is sokszor a vakítós dumával keresem a kenyerem
-
cassius.clay
senior tag
válasz
dave_gahan #11095 üzenetére
Nem feltétlen, teljesen megvagyok vele elégedve, csak hátha ajánl valaki számomra egy kedvező cserét. (kp+ mobilra gondolok leginkább)
-
Bobby G.
senior tag
válasz
dave_gahan #10755 üzenetére
Biztosan lehet, de több száz kontaktot nincs kedvem...
Na, hátha a frissítés megoldja..
Vagy marad a HD Full Screen Caller ID.
-
TTTotya
senior tag
válasz
dave_gahan #10667 üzenetére
Megcsináltam a magyar leírást a smartphenom-os módszerről. Elküldtem neked PÜ-ben. Ha a társaság esetleg igényt tart rá akkor majd közzé tesszük.
-
TTTotya
senior tag
válasz
dave_gahan #10667 üzenetére
Nincs 5-ös és 7-es lépés. Ennyi csak a különbség amúgy, bár én XP-n csináltam és lehet, hogy win7-nél kellenek ezek a lépések.
Ha valaki más is kipróbálná, más oprendszerrel akkor fény derülne az igazságra, de ha mindenkinek műxik akkor megcsinálom a leírást. -
Takhanto
őstag
válasz
dave_gahan #10616 üzenetére
Az tök mindegy, az a szopás hogy utalás után nem jön a csomag, utánvéttel újságpapírral kitömött dobozt kapunk érte.
-
cettlee
őstag
válasz
dave_gahan #10395 üzenetére
köszönöm.
a Quad gearbox-ot probálta valaki?
-
tothl
addikt
válasz
dave_gahan #10295 üzenetére
Hat vazeg egy szakadt kirakat volt egy telo nem sok annyi nem volt benne..
-
kexksz
addikt
válasz
dave_gahan #10291 üzenetére
Szerintem lehetséges, hogy belerakják, de ha nem is, akkor valami modder csak portol rá, elvégre akkor már nyitott lesz a bootloader afaik.
-
wolruf
őstag
válasz
dave_gahan #10119 üzenetére
Ez a mobilba full hd-t ez egy őrület... Már a 4X képernyőjére a 720p is durva, de fullhd... teljesen felesleges... Csak a videoproci fog izzadni tőle ... :-/
-
Takhanto
őstag
válasz
dave_gahan #10107 üzenetére
Elméletileg 68k-ért is de még vàrom az àrajànlatot és akkor kiderül,hogy tényleg annyi
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
dave_gahan #10099 üzenetére
Engem nem érdekel az,hogy lehet e Ota-n frissíteni vagy sem.. Az Ion-t is mindig számítógépről frissítettem, az Xperia P-met meg Flashtool-al, és a Samsung Wave-met sem a Kies-el frissítettem. Ahogy elnéztem a leírást, a KDZ-vel sem lesz semmi gondom! Csak lenne már meg a telefon!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dave_gahan #10099 üzenetére
az ota kényelme pont abba a + 30e -be kerül az itthoni garison.ezt mindenki döntse el mennyire zavaró ota vs kdz.Csak megjegyezném,hogy simán ota-n a nexusomra sem jött le egyszer sem a frissítés.....
demens
gyári visszaállítás az utolsó ötletem,de ezt neked kell eldöntened mennyire macerás.(bár van backup progi segítségként) -
válasz
dave_gahan #10048 üzenetére
Relatív hogy mi a rizikós. Én is megvettem, használtam pár hónapot és nincs semmi baja. Kb ez a telefon az 50. telefonom és idáig még csak egy iphone-t kellett szervízbe vinni de ott is szoftveres probléma volt. Én a letiltástól mindig jobban félek. Ha nagyon nagy gáz van, még mindig van ismeretség az LG-nél.
-
kexksz
addikt
válasz
dave_gahan #10028 üzenetére
Nem bontatlan adják, én több alkalommal is bontottat kaptam, amiről vagy a szélén lévő, vagy a kijelzőn lévő fólia hiányzott. A legutóbbihoz nem is küldtek töltőt, de igazából már lesz*rom, csak többet ne kelljen ezzel a csodálatos céggel bármiféle kapcsolatot tartanom.
-
pumukli23
senior tag
válasz
dave_gahan #9846 üzenetére
Valósznínű a tapi hardver és a kijelző egybe van építve. A 4x-en ez még külön van (így külön cserélhető).
Nagyobb a távolság, de egy esetleges törés esetén nem kell kijelzőt is cserélned. -
rgeorge
addikt
válasz
dave_gahan #9843 üzenetére
Szerintem simán lehet kamu. A szolgáltatótól meg tudod kérdezni az eladó nélkül is, mire van szükség ahhoz, amit szeretnél. Nyilván nem fogják Neked megmondani, mi a helyzet, de azt meg fogod tudni, milyen dokumentumokat kell az eladónak beszereznie a szolgáltatótól, hogy Te nyugodt lehess.
-
rgeorge
addikt
válasz
dave_gahan #9839 üzenetére
Az a biztos, ha a szolgáltatóhoz mész be az eladóval, és ott tisztázzátok a telefon jövőjét, akár a függetlenítést is. Ha ez utóbbiról papír is van az eredeti szolgáltatótól, akkor nagy valószínűséggel nem fogják bántani a telefont, akármit is csinál az előző tulaj.
Más, jó megoldás nincs. -
Demens
tag
válasz
dave_gahan #9458 üzenetére
Én is C7-ről váltottam, nem fogod megbánni.
Az tény, hogy jobban merül, de ez egy erőmű a C7-hez képest. A wifi jelet határozottan jobban veszi.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Szóval én 98%-ban wifivel netezek és sztem 1 h netezés mellett biztosan kibír 1,de inkább 1,5 napot.Ez még attól is függ,hogy pl használnád-e a 3G-t folyamatosan,mennyit beszélsz,stb.Ha nem, akkor ez még kitolja az üzemidőt.Ha Chrome-t használsz,akkor jobban merül,de ha pl Opera Mini-t,akkor lassabban.Én utóbbit használom(néha a zsugorító szerver belassul,de nem vészes)és volt hogy 20-30 percig semmit sem merült.A wifi jel mértéke függ a routertől és az antennájától is(meg a típusától).A tapasztalatom nekem az, hogy Nexus S után sokkal jobb a wifi vétele,érzékenyebb a jelvevő(érdekes a voda845-öm volt ilyen még).Ahol a Nexus S 1 csíkon volt(GB alatt még így is leszakadozott),ott LG 2 csík és stabilabb sokkal.Összességében sztem nálam az összes jelvevő érzékenyebb mint Nexus S-ben volt.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Böngészésre én Firefox-ot használok. A sebessége közel azonos a Chrome-al és kevésbé eszi az akkumulátort.
Sajnos az ilyen nagy képenyős nagy teljesítményű telefont minden nap tölteni kell. Nincs csodaszer és nem igazán függ a felhasználástól. Ha hozzányúlsz és használod az okostelefon funkciókat este tölteni kell. Nekem általában 40-45 % körül van lefekvés előtt.
Talán az segít a WiFi fogyasztásán kicsit ha növeled az időtartamot ami alatt frissíti a kapcsolatok listáját.
Sajnos ehhez root jog kell és egy kis hozzáértés. Én tervezem kipróbálni, ha megvan adok információt.Jelenleg nekem 1 óra WiFi internet körülbelül 25%-ot eszik.
A jelerősség szerintem rendben van. A kapcsolatot nem dobálja, gyorsan csatlakozik. Azonos pozícióban több hálózatot látok mint egy Motorola Defy
-
surgery
senior tag
válasz
dave_gahan #7186 üzenetére
Igen egész Budapesten csak ázsiai változat van de persze ez nem jelent hátrányt szerintem csak a frissítéseket nem lehet automatikusan elvégezni csak pc ről de szerintem ez nem akkora gáz!!!!
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dave_gahan #6148 üzenetére
Igen :-).
Azért túl gyakran nincs ilyen esemény. Sokkal nagyobb gáz, ha egy telefonnal nem lehet telefonálni pl :-). Xperia Ion 2/2 selejt. Mikrofon hibás.
Azért egy telefonban egy kamera eléggé a sokadik helyen áll. Mondjuk multkor nekem is kellett egy táblát lefényképezni vele, teljesen használható kép lett. Persze a minőség az pocsék, de én még jó képet készítő telefont nem láttam. -
Quqesz
nagyúr
válasz
dave_gahan #5670 üzenetére
deja vu-m volt
badboys
ne piszkáld az alvó oroszlánt -
Quqesz
nagyúr
válasz
szolgáltató 2 év gyári gari,független 1 év hw és 2 év sw,de csakis bolti.Talán expansys tud.még 1 év gyári garit hw-ra.
-
törölt tag
válasz
A kdz-s romok is gyáriak.
Amúgy, nekem hiányzik a cm. De csak a romcserélgetés miatt. -
tothl
addikt
válasz
Szerintem tokmindegy milyen verzio, ha mar a gar igy is ugy is nem hivatalos.
A fokuszalas problemat mar reg javitottak a v10f -fel... -
wolruf
őstag
válasz
dave_gahan #5669 üzenetére
Sajnos igen
-
törölt tag
válasz
dave_gahan #5666 üzenetére
A doboz hátulján rajta van az ország hárombetűs kódja (pl. NLD - ilyen az enyém is, ami Hollandiát takarja).
Amúgy meg lehet nyugodtan akár hottentotta is, európai kdz-s romot bármikor fel lehet tenni rá.
[link]Amikor beteszed a sim kártyád, felismer mident, amire szükséged van. Nekem nem kellett semmit sem manuálisan beállítani. Még egy vodafone nevű appot is fel akart tenni, de azt már nem engedtem neki.
-
wolruf
őstag
válasz
dave_gahan #5666 üzenetére
Nem amolednél a NoLED zabálja az akksit. IPS-nél folyamatosan megy ilyenkor a kijelző, amolednél csak az a rész, ami épp jelez valamit.
-
törölt tag
válasz
dave_gahan #5658 üzenetére
Pasz. Nekem a ledes visszajelzés nem fontos. Erre az appra is az xda-n bukkantam. Mivel volt igény rá, gondoltam, megosztom. Persze, előtte azért kipróbáltam. Asszonypajti nem győzött hívogatni.
-
stickrs
senior tag
válasz
Ezt használtam 2x-en,remélem lassan támogatni fogja ezt a készüléket is..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dave_gahan #5657 üzenetére
nekem szerelő -ahol vettem- azt mondta az Xperia S-ből azért többet vittek vissza,ezért is ajánlotta inkább az LG-t.
-
válasz
Én nem tudok róla, hogy lehetne. Sajnos igen, le kell nyomni a bekapcsológombot. Ez kicsit bosszantó. Ha legalább a hangerő gombokkal is lehetne, az sokat segítene.
Egyébként tartalomfogyasztásra nagyon jó. Remek böngészni, e-mailezni. Hangilag átlagos, nekem a videó, fényképező teljesen elég. Komolyabb eseményekre van fényképező, hirtelen valamit lekapni, meg ez is több, mint elég. 1:1-ben úgyis használhatatlan az össze telefon képe, monitor méretben meg teljesen vállalható. Volt itt egy videó a Camera JB+ progival, 2x-es bitráta beállítással, első ránézésre szerintem az javított rajta. Majd ki fogom próbálni magam is. -
Vityahu
csendes tag
válasz
én sem, ezért maradok én is ennél. Jövő héten ha minden jól megy meg is lesz.
Pedig a Xperia S -el én is szemezgettem
-
Kinder
senior tag
válasz
dave_gahan #5578 üzenetére
Hali!
Én Xperia S-ről váltottam 4X-re.
Maradok az LG-nél, asszem ez elég válasz -
firemanus82
senior tag
válasz
dave_gahan #5585 üzenetére
Akkor nem, reggel 6-8 között jövök megyek...
-
firemanus82
senior tag
válasz
Én is szoktam nyomogatni a hetesen a telót, a Keleti és a Koszi között. Engem láttál?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Hi
amit írtál az alapján sztem kb 1,5nap az üzemidő amit bír.A gyári. böngészőt nem használom.Chrome hajtja rendesen,melegszik,de opera minivel nekem nem melegszik és sztem kevesebbet is fogyaszt,de lassabb is. -
Lac-coo
őstag
válasz
Ami használatot írtál, tuti nem bír két napot
Ha netezés alatt meghajtod a tegrát akkor este felé erősen izgulni fogsz, én ezt tapasztaltam.Kockáknak napi két töltés
Bitráta növelhető, de egyelőre nagyon lassan írja a memóriát és emiatt akadozik a kép, elég durván
Gondolom ezért is van gyárilag ilyen alacsonyra állítva, sokszor még így is zökken egyet-egyet....Fotó-videó masinának nem ajánlom, legalább is nem ennyi pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest