- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
stickrs #20024 üzenetére
Én egy Samsung 117cm-es Full HD -s LCD-n szoktam visszanézni a képet és a filmet is.Sokkal szebb mint az lcd monitoron ami szintén full Hd. Benéztem a topikba amit ajánlottál.Ott sem mind f@cca. Lehet az bár milyen gép,sőt rendes fényképezőgép...azért van a vaku.anélkül max hosszú záridővel lehet jobbat lőni.Ne várj többet ezektől.Biztos van jobb az ElGétől,de most jelen pillanatban Best buy, ár /érték arányban.Sokan ezért veszik,és ha megnézed S3+HTC One x-ről váltanak.
-
toto0569
addikt
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
stickrs #14914 üzenetére
Attól függ mennyire gyors vagyok betöltés utána ha várok és megnyomom a cím keresést kidob, ha nagyon gyorsan nyomom akkor el tudom kezdeni írni a címet és kidob. Nagybátyámnál ugye újratettem és konfigurálni kellene (nyelv, hang stb) 2-t tudok ott is klattyintani és kidob.
-
TrueWhitee
tag
válasz
stickrs #13753 üzenetére
A béta sem az szokott lenni 100%-ban, mint a végleges verzió, köszönhetően az ilyen-olyan apró javítgatásoknak.
De! Végleges képet ad, a végleges verzióról. Az meg, hogy ugyanakkora a mérete, nem jelent semmit.
Amúgy jah, részben annyi, hogy mi vártuk.
Badboys... A bootloaderről nem tudok írni, de nagy valószínűséggel nyitott, mint ahogy az L9-nél is az. Szerintem, kb 1 hét és jön a Cyanogen mod..és társai.
-
-
Ferenczi Áko
addikt
-
TrueWhitee
tag
-
Mitics
tag
válasz
stickrs #11777 üzenetére
Megpróbáltam, semmi
Elsőre megjelent az S/W, de pár mp után eltűnt. És azóta bárhányszor próbáltam, csak a 3 gob világít 5 mp-ig, majd elalszik és off. És mindez akku nélkül. Akkuval abszolút semmi reakció. Mintha az akku szart volna be, de a telóban is elcseszett valamit nagyon.
Most megpróbálom töltőre dugni
-
Mitics
tag
válasz
stickrs #11428 üzenetére
Teljesen igazad van!
ezzel én is így vagyok. Ha így nézzük, akkor semmivel se nagyobb, mint a 4X
Ha már egyszer 5"-os telót akarok venni, akkor az tényleg legyen 5"-os!De most ugye a 4X hivatalosan a szerelmem! Ezeket is a notebookról írom, nem Róla, nehogy lebukjak, hogy már most megcsaltam
-
-
Bobby G.
senior tag
válasz
stickrs #10493 üzenetére
Előbb kézbe fogtam. Attól féltem ormótlanul nagy lesz, de kellemesen csalódtam. Nekem tetszik így fehéren is, bár szerintem jobban illene hozzá a fekete, ráadásul így még annyira sem látszanak a virtuális gombok. De korrektül meg van csinálva a "kicsi". Alszom még rá 1-2-t és lehet belevágok..
Ja.. És a srác aki eladja, most egy S3-at használ (az LG a barátnőjéé), így párhuzamosan azt is megnyomkodtam. Annyira nem gáz a Samu mint ahogy mondják néhány fórumon, de jobban tetszik a 4x.
-
adampataki
csendes tag
válasz
stickrs #10452 üzenetére
ilyen pozitív válaszokat akartam hallani
köszi mindenkinek. 2x-et másfél évig kellett főzni mire jó lett és azt kell mondjam, most már télleg jó, ami talán az árát is feljebb viszi kicsit
Akkor azt hiszem belevágok lassan a 4x projectbe. Egy újabb másfél évet jól elleszünk.
Ui.: Hiányozni fog a 2x, mert sztem a piacon még mindig az egyik, ha nem a legszebb teló.
-
Naras
őstag
válasz
stickrs #10080 üzenetére
Akkor nem tudom min múlik, nekem azt írja, nincs regelve, szintén SEA... arra tudtam gondolni, hogy több szerverre vannak szétosztva GEO-nként, és az "ázsiai" darabok nem azon vannak, amire innen feljelentkeznénk... de akkor lehet az enyémet még azelőtt csórták ki LGtől, hogy felregelték volna...
-
Naras
őstag
-
pumukli23
senior tag
válasz
stickrs #9086 üzenetére
Egy ideje kíváncsiságból tervezek venni egy hasonló kábelt jóárasítva íbéjről, ha tudtok várni pár hetet, akkor kipróbálom.
Sőt, a kábel típusára rekeresve ezt találtam, ennyiért bármikor kipróbálom
(Más oldalaknál szerepelt a 4x, itt pont nem...) -
Quqesz
nagyúr
válasz
stickrs #8901 üzenetére
hmmm érdemes kipróbálni.
Sajnos abban a srácoknak igaza van,hogy a képalkotó szoftvert nem lehet appal felülírni,ami minden app alapja,viszont ezen adatok feldolgozásában lehet különbség és talán itt érhető tetten különbség. Toto-nak is igaza van abban,érdemes több appot kipróbálni,melyik tud jobb eredményt kihozni belőlük.Persze hatalmas különbségek nem lesznek,de ha vkit ez érdekel akkor nosza rajta.
eladogéppc
igen van kromatikus abberáció itt is(bár kevesebb mint pl HOX-nál) és a közepén levő pink spot-tot már kitárgyaltuk régebben.Ez is előfordul több telónál,de van akik szoft frissítéssel javították pl a mi chipünket is gyártó sony-nál(sony U esetében fordult elő).Én anno elküldtem a hibát az LG-nek,a többit meglátjuk.HUZZATOK PEZSGŐZNI DE GYORSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
stickrs #8637 üzenetére
én is most szarakodtam a gps-el,de érdekes egy újraindítás rendberakta,sőt visszagyorsult a jelkeresés,mert h rom óta mintha lassabb lett volna+maps nem pozícionált wifi+gsm-el.most ez is jó.ment mind a 3 helymeghatározás nekem.gps status nincsen fent?ha igen rakd újra.
-
firemanus82
senior tag
válasz
stickrs #7543 üzenetére
Független német és 1 pixelhiba. Nem zavar különösebben, mert csak a fekete képernyőn látszik és csak szemből!
Rigo létezik, de mókolt, sajnos a grafikai elemek, csak átméretezettek (vagy azok sem) így a menüje kicsit érdekes, de tökéletesen navigál, utcaneveket Eszter és Mariska is szépen mondja. Tökéletes, bár a billentyűzet nekem kicsit kicsi! Lehet hogy a lapát kezeim miatt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged