- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szerinted mi lenne?
Voda 845, RBM2, ZTE Blade, SE Xperia Ray, Optimus 3D. Ilyen telóim voltak, mindegyiket széthekkeltem, rootoltam, a legtöbb telómon saját custom rom volt. Szóval látatlanban kijelented, hogy tök hülye vagyok hozzá, persze te úgy születtél, hogy az összes androidos repo-t ismered, és álmodban is su parancsokat osztogatsz...Playről meg ezek a programok lettek telepítve: Nemus launcher, es file explorer, quickpic, dolphin browser, poweramp, camera zoom fx. Ezek közül melyik okozhatja a merülést? Akksiinfónál szinte csak a google szolgáltatásokat mutatja. Ha kilövöm, akkor vagy megjelenik újra, vagy újraindul a teló.
-
siletto
tag
Elvileg van, gyakorlatilag nekem nem sikerült kihozni belőle.
Felraktam reggel, deállítottam amit írnak az oldalon, de nem igazán működik. Ha root managerben megnézem, vagy egy usbdevice mappa, de teljesen üres, nincs tartalma.
És egyébként sem valami stabil vagy gyors a kernel. Lehet csak nekem van vele gondom, de magától villog a kijelző háttérvilágítása néha, meg szaggat is eléggé.
Úgyhogy remélem ha frissítek ez gm-et akkor visszatolja a gyári cm-kernelt, ha meg nem majd kitalálok valamit -
batai15
félisten
Le kell fényképezni...
Igen ,szar a support...l7,l9,telok jobban vannak frissítve. Egy biztos hogy ha lesz olyan telefon ami kilóra megvesz, a nexuson kívül,sem lgt,sem mást nem veszek.főleg lgt.
Ahogy nézem a stock droid egyre jobb. Idő kérdése,de szvsz azokat is fogja tudni, amit a más gyártók saját ui-ba pakolnak. -
-
dozsabalint
senior tag
Egyelőre nekem is. (lekopogom) Többet bír az akksi, gyorsabb, szebb, illetve hűvösebb. Bár még csak 1 napos múlt, de eddig tökéletes.
(megjegyzem én ennél sokkal rosszabbra számítottam...)Szerk: úgy látom a v10-es sorozat visszarakását is sikerült megoldani az XDA-asoknak. Bár mondjuk ahogy látom én innen vissza már nem fogok menni. + Bootloader is nyitható, ha jól látom.
-
Quqesz
nagyúr
XXL dettó
a bevárosi boltjukba néztem be a Jókai téren.Hát sárga üveg a kirakatban,bent dettó,megsárgult falak.No telefon kirakva,mint vmi régi műhely,ami sztem ha jól emlékszem az is volt régen,vmi tömítéseket árultak autókhoz benne.Szval tök csövi,de jelezte a csóka webáruház és ők így is gondolkodtak.A B-telhez mikor bementem normális üzlet 3 íróasztallal,hátuk mögött kiegészítős polcok és a szervizes előtt egy kanapé+asztal,ha vmit meg kell várnod.És még ők szabadkoztak,hogy lepukkant a hely és majd most fogják felújítani.
-
dave_gahan
aktív tag
Nekem az is nagyon tetszik az S3-ban, hogy (talán a GG2 miatt?) olyan közel van az ujjhoz a kijelző. A 4X-nél ez hogy van? A jelenlegi telómban is van "sima" GG, de ott azért viszonylag nagy a távolság (persze ennél nagyobb gondom sohase legyen).
Ettől függetlenül én is a 4X mellett tettem le a voksom, és most, h vaszleg lesz vevő a C7-esemre, végre be is szerezhetek egyet.Gondolkodom az Optimus G mellett is, mert azért néhány dologban jobb a 4X-nél (kicsivel jobb akksi idő, 2GB RAM, bekapcsoló gomb sokkal kézre esőbb helyen, gyári notification led, jobb kamera, némi sw extra, vmivel kontrasztosabb kijelző), de ezek egy része (pl. memória/kijelző) nem akkora probléma, vmi pedig orvosolható (noti led), de legfőképp nem győzőm kivárni a hazai megjelenését, majd hónapokat várni arra, hogy 5 számjegyűre essen az ára.
-
-
Quqesz
nagyúr
Hát nem tudom,de szinte lenyaltam a kijelzőt a laptopon olyan közel hajoltam és csak a pixelhálót láttam rajta(mind a három képen).a szürke és zöld színben levő vízszintes csíkok meg a kép tulajdonságai...mondjuk abban igazad van,hogy minden kijelző ilyen(főleg,hogy mindegyik pixelekből áll),csak miért kell fél centiről nézni
Patics
ausztriában csak egy van szolgáltatónál és az van a listában.A többi vszínű free v europe open..magyar nyelv nem fog elveszni terület miatt.ha nem próbálod ki,nem jössz rá sosem.Legvégső esetben ott a KDZ.. -
n3zold3r
csendes tag
Hát nem tudom, az O2x-emen nincsenek ilyen sávok, van még itthon egy galaxy s2 meg alcatel 995 egyiken se látszanak hasonló sávok.
Tudsz mutatni a neten olyan képet ahol látszik? Én nem találtam sehol utalást rá hogy valaki észrevette volna, ezért is gondoltam hogy egyéni probléma.
-
Cruiserke
tag
-
fogtunder
nagyúr
használtam belőle kettőt is, egy tökéletes volt, az egyik pedig folyton force close-olt, és ledobált indok nélkül a hálózatról, ugyanazzal a sw verzióval. volt még vagy 5 másik kollegának cégesben, nagyjából ugyanilyen arányban produkáltak megmagyarázhatatlan hibajelenségeket, gyakran hálózatiakat, és nem a kék szolgáltatónál.
amúgy se mondtam, hogy nem jó telefon, hanem azt, hogy a gyártásban voltak eléggé erőteljes hullámok.
-
Dozer
tag
Nekem az is egy nagy plusz, hogy mennyire egyszerű a szoftverét frissíteni (meg hogy van frissített szoft
). Az hogy nem PC-n keresztül kell szarakodni vele (driverek, frissítőprogram telepítése, amik nem biztos hogy kompatibilisek az adott oprendszerrel, vagy éppen valamilyen más driverrel/programmal összeakadnak stb.), hanem simán egy gombnyomásra lezongorázza az egészet, az egy marha jó dolog. Az már más kérdés, hogy minden Androidos mobilnak így kellene működnie (eddig Samsung, Motorola és ZTE androidos telefonokkal találkoztam, de az OTA frissítés egyiknél sem működött).
-
jooker82
nagyúr
-
Bossi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest