- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bbalika81 #13887 üzenetére
Kellett nektek a frissítés....
Urby66
+1 és ez mindég így is lesz.Ha megnézitek az új S4-et pl nem lett akkora dobás hardveresen,mint az S3(főleg hogy ide nem is jön hivatalosan a 8 magos),a FullHd kijelzőt meg nem fogja érzékelni az ember már,ez a Hd is teljesen jó. -
-
válasz
bbalika81 #13843 üzenetére
Nekem megy a rezgés. Lehet, hogy egy factory reset jót tesz neki frissÍtés után.
badboys: Továbbra sem értem, hogy miért szeretik a userek a sok üres RAM-ot. Azért van, hogy használja ki a rendszer rendesen. SIM-edet sajnálom, az elég kellemetlen, nálam nem volt ilyen.
Szerk.: Úgy látom ez RAM para máshol is megvan? Tehát miért jó a sok üres RAM? Gyors a telefon? Gyorsan töltődnek az appok, főleg a gyakran használtak? Jól kezeli a multitaskot? Ha ezek megvannak, akkor ki fenét érdekel, hogy közben mennyi a szabad RAM? -
Badboys
őstag
válasz
bbalika81 #13843 üzenetére
Tudom nem vigasztal,de nálam is bénázik először nincs aztán meg van olyan mint a mesében hol volt, hol nem. Rendesen el szívta a ramot. Remélhetőleg igyekeznek javítani az apróbb hibákat. Amin totál ki akadtam a sim kártyámon egy huncut név sem maradt. Ja mentés meg sehol sem volt róla. Ezt be sz@ptam.
Szomorúan tapasztaltam,hogy ebben sem lehet áthelyezni SD re. A fájlkezelőből megint kimaradt a telepítő. Bootloader sajnos zárva. Hirtelen ennyi. -
Naras
őstag
válasz
bbalika81 #13720 üzenetére
Mintha itt valaki írta volna, hogy más a méret, meg egyébként is, a leak verzió kiszivárgása után még többször változtattak a file - on... vagy, volt említve fentebb valami újabb kiszivárgás, arra gonolsz? Az már lehet, hogy ez a végleges, csak valaki előbb vette észre, hogy megjelent, mint a többiek...
Ez a megjelentetett 579 Mb
-
Naras
őstag
válasz
bbalika81 #13252 üzenetére
Factory Reset törli a belső memet is, igen, de csinálhatsz backupot az SD karira is...
zozyno4: L9 már megkapta, úgyhogy nem csak üres ígérgetés, hogy jön a telókra, csak valahogy mi valamivel későbbre maradunk, úgy tűnik, de még a héten esedékes... ha most nem jön ki, akkor kezdhetünk aggódni...
-
dozsabalint
senior tag
válasz
bbalika81 #13052 üzenetére
Nálam jobb a jb üzemidőben. Kb 20-25%-kal. És a win8 is felismeri a telefonomat (másra már nem is használok windowst
). Factory reset szerintem kell mindenképpen, a végleges felrakása előtt is fogok csinálni, mert egyszerűen kell, különben mindenféle random-hibákat fog produkálni (egyébként szerintem mindegy egyes új szoftvernél kell pár nap, mire beáll az akksi).
-
TTTotya
senior tag
válasz
bbalika81 #12955 üzenetére
Erről tényleg Wolruf tudna nyilatkozni, de leírom amit tudok. Amennyire én tudom a dz és dll fileok kinyerhetők a kdz fileokból. Nálad az lehet a megoldás, hogy nem v10hra hanem régebbi stockra frissítenéd visszaállítás utá, hogy utána amikor OTA frissítéssel próbálkozol akkor a telenoros v10h jöjjön le. És már kész is. Ez az elméletem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bbalika81 #12932 üzenetére
Szia!
Ha jól frissítesz és akkor mikor kijön a szoftver,akkor nincsen gari probléma.A bootloader nyitás miatt v főzött rom miatt szoktak hisztizni a gyártók gariztatásnál. Az első gyerekcipőben jár amíg ki nem jön a hivatalos JB,de vissza lehet zárni és akkor ők sem tudják,hogy kinyitottad.A második szintén halovány,tehát nem fogsz ilyen dologgal találkozni(szintén nyitott bootloader miatt).Tehát
1.ha miután kijött a 4.1 és utána megy szervízbe(persze hivatalosra frissítve és a tnor is kiadta)nem jelent gondot
2.ez a jövő kérdése.ha nem is jön ki ota-n,akkor is kdzvel felrakod a hivatalost,és onnan kezdve nincsen mibe belekötni
3.sz..pás,de wolruf kolléga mesélhetneSzval én a helyedben ha nincsen baja a telónak hagynám a 4.1-et és amikor kijön a hivatalos feltenném a helyedben(ota v kdz amelyik megy) és onnantól kezdve nem foglalkoznak vele mi van rajta.Nexus S-en van aki naponta cserélt rom-ot és miután visszatette a gyárit simán ment szerviben a javítás,bl legyen zárva....
-
TTTotya
senior tag
válasz
Kiegészíteném a véleményemmel a kolléga által írottakat. Sztem ha kukacoskodni akarnak akkor nincs gari, mégpedig azért, mert nem tudjuk, hogy a szolgáltató dugott-e el azonosítót, jelet a szolgáltatói firmware-ben. Tehát ez két dolog miatt lényeges 1. Ha raktak jelet akkor látják, hogy hozzá lett nyúlva, ergó nincs gari, mert nem piszkálhatsz bele semmilyen módon. 2. Hogy teszel rá szolgáltatói firmware-t visszaállításkor? A visszaállítát pedig ha visszaolvasol látod, hogy nem igazán ajánlják, mert elég komplikált. Egyébként sztem a leaked nem fog OTA-n frissülni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
bbalika81 #12939 üzenetére
Figyelj. Tanács lesz, úgy, hogy nem tettem fel a JB-t.
Szerintem, ha szalad a gép röccenésmentesen, minden működik ami neked kell, akkor tartsd meg így. Ha nem kapnád meg OTA-n a hivatalost, akkor kezdődhet a tortúra. Addig minek csináld meg, ha lehet, hogy felesleges?! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Feljebb megtalálod a leírást.
Nem nyit semmit, FW-t cserél csak.
Garancia... mivel ez egy gyári garis cucc... hát jó kérdés. Szerintem amúgy megmarad gari, ha csak LG-sek észre nem veszik a szoftver mókolást.
Azt írták, hogy valószínűleg kijön arra is a hivatalos JB, de ez, mint tudjuk nem 100%, addig amíg ki nem jött a gyári ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest