- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
palkrisz #14159 üzenetére
Biztos en vagyok a gyik, de bizza en ugy tanultam, hogy a swapot csak akkor hasznalja, ha megtelt a fizikai ram...
Optimus 2xemen csinaltam ilyet, hogy swapot hoztam letre, es bizza mikor oda irkalt a ketyerr, olyan lassu volt, hogy egy programindulasnal felvagtam ereim... -
Quqesz
nagyúr
válasz
palkrisz #14002 üzenetére
Vmi beragadhatott nálad v nem csináltál gyári visszaállítást....Nálam az aksi jól teljesít és első nap ment fel 36 fokra a mérő,mikor folyamatosan ment telepítés miatt(+ töltőn volt,amit be is rakott lassú töltésre,de amikor elkezdett lehűlni visszarakta kakaóra).29 appot raktam vissza egyszerre....szóval terheltem a rendszert rendesen.Azért azt hozzáteszem sztem is gyorsabban melegszik picit,mert a 4 magot jobban használja és lehet visszavettek az óvatosságból.
-
Badboys
őstag
válasz
palkrisz #14002 üzenetére
Nálad valami nem stimmel semmivel sem merül jobban mint az ICS ben. Melegedésnek semmi nyoma hozza az elvárhatót. Máshol keresd a probléma okát pl. beragadt app. SZvsz. ezt megint jól összehozták leszámítva a kisebb hiányosságokat.Tegnap este 1 óra Skype és 8 % merülés némi böngészéssel. Ez jó mindenképpen. Teljes rendszer csere után megint be kell álljon 4-5 töltés után.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
palkrisz #13684 üzenetére
Köszi a tanácsot,van egy gyári backup alkalmazás amivel csináltam mentést,igaz élesben még nem próbáltam a visszaállítást.
(csak a Samu+odin párost ismerem ezzel nincs semmilyen tapasztalatom)A belső SD-t nem formázza?
palkrisz,Quqesz:
Közben látom többen is írtatok,köszönöm szépen,akkor jó hogy előbb kérdeztem.igazából nem annyira fontos a frissítés,nem ér annyit hogy elcsesszem az éjszakámat,csak a kiváncsiság munkálkodik bennem.
Még egyszer köszönöm a gyors segítséget.
-
wolruf
őstag
válasz
palkrisz #13139 üzenetére
Én is aggódom egyébként, hogy nem marad meg ez a hosszú üzemidő (jelentése: nem kell újraindítani hetente/2-3 naponta), gyengébb akksiidő, röccenni fog itt-ott. Nekem ezek az aggodalmaim, pedig függetlenül attól, hogy ez egy agyontelepítendő, szétmókolandó rendszer (Android), én már régóta szinte semmit nem telepítek rá, elvagyok az alaprendszereken. A 2X-et használó haverom szidja az ottani ICS frissítést, mint a bokrot
Nehogy ezt is elrontsák... Bár itt még mindig visszatérhetünk v10h-ra és kész
-
-
TrueWhitee
tag
válasz
palkrisz #12491 üzenetére
Egy Windows Server 2008-at futtató szerver (a kernel ugyan az, mint 7-esnek) és mondjuk egy Windows 7-est futtató "sima" gépet összehasonlítani annyira nem érdemes üzemidő szempontjából, mert más ennek és annak is a felhasználási módja. Gondolom érted mire célzok.
Persze, ezt nem jelenti azt, hogy ne futhatna egy sima asztali gép 3-4 napot, maximum egy kicsivel többet, de ez nem erre lett ugye kitalálva. Komolyabb műveletek után, azért rendesen beakadhat a lemez, míg egy szervernél nincs hasonló (ugye nem fogsz videót szerkeszteni, vagy ne adj isten, ramzabáló játékokkal játszani), de nem is ez a lényeg.
Az viszont tény, hogy a telefonunk napi szinten van használva, ergo nekünk ez a "szerverünk", de a szervereknek is, ahogy írtad, néha kell egy újraindítás.
Pláne, ha beakad valami program. Ugye Android hiba...stb. Amúgy meg, amit írtál utoljára, szerintem az optimalizálásra a ludas.
-
wolruf
őstag
válasz
palkrisz #12485 üzenetére
Éééérdekes, nekem is ez az IMEI a telefonomnak (most már
). Na jó, troll OFF
Nekem ilyen üzemidőket megy mindig ez a telcsi. A 2X és Moto Milestone után számomra megdöbbentő. De az átmeneti időszakban használt SE Xperia Neo (asszem az volt) sem bírt stabilan ennyit, pedig én csak átlagos user vagyok, még csak nem is nagyon játszom. A megdöbbentő az, hogy (a V10H-val legalábbis) mindezt úgy tudja, hogy még csak meg sem reccen ennyi üzemórával. Nálam általában az vet véget a maratoni száguldásnak, hogy véletlenül kétszer nyomódik meg a zsebemben a telefon bekapcsológombja hosszabban és arra kikapcsol -
Quqesz
nagyúr
válasz
palkrisz #12485 üzenetére
hamár samu akkor nekem ott a példa a Nexus S...nos 170 óránként újra kellett indítani,mert vmi mindég bekakukkolt....ez a gép sokkal többet bír.De gondolom otthon is bekapcsolod a gépedet(pc.laptop) és egy hónapig ki sem kapcsolod/indítod újra.megnézném windows így mit tudna.......amúgy meg ajánlott hetente egy restart androidon is,ezen ne spórolj.(mondjuk én sem szoktam,nálam inkább lemerül)
-
stickrs
senior tag
válasz
palkrisz #7178 üzenetére
na,kipróbáltam..ha ráteszem akk se irja ki h ki akarja kapcsolni,csak ha elmozditom,és ujbol hozzáértetem. az autós tartóba ragasztottad? mert sztem az nem tul jó ötlet,ha mozog benne,akk érzékelheti ugy h folyamatosan odateszed-elveszed,és ugye ha be van kapcsolva akk második érintésnél ki akarja kapcsolni..
-
pumukli23
senior tag
válasz
palkrisz #7113 üzenetére
Nekem még nem lassult be a billzet gépelésnél.
Viszont a 2x ICS-ben sok apróság van, ami a v10H-ban még nincs (más egy kicsit a feladatkezelő, kapott rendes kétrétegű magyar billentyűzetet, az animációkat a menüben meg tudod nézni), olyan, mint az L9 rendszere.
Remélem ezeket a JB-vel mi is megkapjuk majd. -
verser233
senior tag
válasz
palkrisz #6419 üzenetére
Hello, köszi az ötletet,megpróbálom majd a napokban!
Amúgy nekem ezen kívül eddig még nem volt bajom a készülékkel, nincsenek újraindulások se, semmi. Akadó játékkal én még nem találkoztam, bár én inkább logikaiakat játszom.
Felület: igen valóban a legjobb, szerintem még a Sense-nél is jobb. Nem tudom nekem mindig a MIUI romok felületére emlékeztet, azok is nagyon jók.
-
válasz
palkrisz #6279 üzenetére
Ez egy teljesen természetes jelenség. Navi és töltés közben a proci meg a töltő áramkör is fűti a telefont. Ha túl meleg lesz, akkor visszavesz a töltésből. Ilyenkor előfordul, hogy merül, mert többet fogyaszt, mint tölt. Li-ion akksi esetén a hőre mindig nagyon vigyáznak mert felrobbanhat. Nekem eddig minden telefonomnál előfordult ez a jelenség, amit navira használtam az autóban. Különösen segít, ha a Nap is süt.
-
Lac-coo
őstag
válasz
palkrisz #6279 üzenetére
Ha intenzív használat közeben töltöd a telefont az akksi rettenetesen melegszik, külföldi tesztekben 50-55 fokot is elért, ezért olyankor lassú töltésre kapcsol, És mivel tud zabálni rendesen, könnyen előfordul, hogy nincs egálban és merül ...
Gyári töltő is simán produkálja ezt ha melegen rádugod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest