-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
Zsolto #22745 üzenetére
Hat most kovezzetek meg, de erdekes ez a samsung ativ s keszulek. Sok sikert es pozitiv dolgokat kivanok neked hozza.
En mondjuk semmi penzert nem vennek se samsungot se wp8s telefont...
Egyikkel sincs jo talasztalazom nem hogy kulon kulon de hogy egyutt
De remelem te pozitivan fogsz majd rola beszelni -
Riuko
senior tag
válasz
Zsolto #22439 üzenetére
Azt hittem sikerül felfogni, ami a képen tisztán látszik, mégpedig 8,5 perc képernyő használat, szóval szinte csak készenlétben volt a telefon, de szerintem is hagyjuk.
azért még 1x fordítok:
beszélgetés: 16min49sec
képernyő ébren: 8min24sec
GSM rész folyamatos hálózaton: 25h21min (szóval végig hálózaton volt)
WI-FI használat: 35min27sec
25 óra 21 perc alatt 9%-os merülés volt.Ezek lennének a paraméterei az "agyhalott" hibernált telónak, sőt sajnálom és szégyenlem magam ezen hosszú készenléti idő miatt...
-
Riuko
senior tag
válasz
Zsolto #22437 üzenetére
Nem érted te sem?
Írta a kolléga, hogy óránként 5%-ot merül a telefonja készenlétben. Én erre raktam be a képet, hogy nekem meg 9%-ot merült 25 óra készenlétben, egy pici beszélgetés és wifi volt benne.
ÉN sem írta, hogy így használom, KÉSZENLÉTI időről volt szó!
(Iskolában mostanában nem tanítják a szövegértelmezést)
-
Riuko
senior tag
válasz
Zsolto #22130 üzenetére
Azzal a megfogalmazással azért nehéz mit kezdeni, hogy a telefon úgy sz@r ahogy van. Én nem védem a 4X-et, de a tényeket azért ilyen mértékben ne ferdítse senki, szerintem. Én próbálok mindig magamba is nézni és nem elfogult lenni, de képtelen vagyok sz@rozni a 4X-et mivel nem így érzem jó pár készülék tapasztalat után. Ami még fontos, hogy árban és kategóriában hasonló készülékhez hasonlítsuk, ha már erős véleményt fogalmazunk meg a készülékkel szemben.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Zsolto #22130 üzenetére
"Amúgy pedig -- akinek nem inge, ne vegye magára -- kezd ennek a topiknak rossz hangulata lenni. Van itt pár lángpallosú keresztes lovag, aki személyes sértésnek veszi, ha valaki elmondja a nem feltétlenül pozitív tapasztalatait a 4X-szel kapcsolatban, mások pedig úgy oktatnak ki és kezelnek le csuklóból mindenkit, mintha ők tervezték volna a készüléket, de legalábbis ott álltak volna az Android bölcsőjénél.
A fórumnak nem az a célja, hogy egymást (le)győzködjük, hanem hogy elmondjuk a tapasztalatainkat és segítsünk annak, aki _konkrét_ kérdést tesz fel, és közben kedélyesen elbeszélgessünk."
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Zsolto #22105 üzenetére
hmmm nekem itt bp mellett 15km-re 12-16 holdat mutat,ebből 4 glonass és 8-10-et használ is,de 4ből már számolni tud,ezért lehet nem is használna többet..(mellette a tabletem 7-8-at lát)...amúgy okt 4-én volt egy éves,ázsiai és mire van a szervíz????na jó az első frissítést velük csináltatam gariban,majd megtanultam a kdz-t....ennyire xar teló
Dj
+1
asszem mi "öregek"tudjuk mennyi baj van a telóval...0 -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
gipsztigris
addikt
válasz
Zsolto #22105 üzenetére
"Itthon bezzeg (Bp-en) jó, ha 6-7 holdat lát, a jel szar, és amint beszállok a kocsiba, azonnal el is veszíti. Bár más telókkal ilyen gáz még nem volt a helyzet, szóval valszeg a vevő érzékenysége is gyenge, de azért az kiderült, hogy nem Magyarországon a legjobb a műholdas lefedettség Európában..."
A végén még kiderül, hogy ez is a Magyarország elleni összehangolt nemzetközi támadás része!
Gyengítik a GPS jeleket!
Szóval, ha jó a készülék akkor magas házak között is, és vidéken is qrvára lesz@rja, hogy Magyarországon van-e vagy a kontinens más részein. Természetesen a civilizált részekre gondolok.
Egymás mellett volt a Haier W910, és az LG P880 az egyik úton. A Haier folyamatosan 14/18 fixxel ment, az LG pedig ugyanott 6/8 fixxel.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
Zsolto #20787 üzenetére
Szóval!
Kihirdetem a győztest!
Aki azt állította, hogy a króm keret az egy bevonatos műanyag, annak volt igaza! Biztosan állíthatom, hogy krómozott műanyag, (mint a zuhanyrózsa). Nem voltam rest és a hátlapot leszedve egy nem látszó helyen ejtettem agy kis "foltot" a telefonon.
Apropó zuhanyrózsa!
Mit mond a vízvezeték szerelő mikor kidobja a barátnőjét az ötödikről?
- Zuhan(y)j Rózsa! -
grobi007
tag
válasz
Zsolto #20274 üzenetére
Nekem csak JB-vel vagy JB alapú rommal produkálja ezeket a jelenségeket. Pont e maitt váltottam vissza ICS-re a V20A és V20B alól is. ICS-el tökéletes, semmivel sem rosszabb mint más telefon GPS terén + én azt látom, hogy memóriakezelés terén is jobb. Nekem a JB már laggolt, amikor a szabad memória kezdett elfogyni, ICS ezt is nagyon jól kezeli. Több hét bekapcsolás után is olyan folyamatos, mintha most kapcsoltam volna be.
Én még egy ideig maradok ICS mellett. Egyszer, olyan V20H környékény biztosan lesz olyan jó a JB is, mint az ICS, de egyelőre még van mit optimalizálni rajta. -
wolruf
őstag
válasz
Zsolto #19581 üzenetére
Ne mondd már, hogy ilyet nem láttál még
Egy csomó terméknél a Volume (Hangerő) szokott lenni Kötet, Térfogat, stb
Mostanában a magyarosítás nem divatAz LG Blu-Ray lejátszóm fordításában a kedvencem az, amikor szoftverfrissítést keresel és kiírja:
Nincs új szoftver. Letölti? -
aya
addikt
válasz
Zsolto #19213 üzenetére
Tapasztalataim szerint csak ha netezel, és sokáig világit a kijelző valami miatt akkor merül le nagyon gyorsan.
Ha telefonálsz, zenét hallgatsz akkor elég sokáig birja.
Meló helyen net stb, 2x töltöm naponta. De ha úton vagyok zenét hallgatok akkor max 10% megy le 2-3 óra zenehallgatás alatt.
100%-osan meg vagyok elégedve a telefonnal.Bár a 250-300mb szabad memoriát keveslem, bár nem akad egyáltalán.
-
törölt tag
válasz
Zsolto #18521 üzenetére
Na, kipróbáltam ezt a CPU kezelő alkalmazást.
Az a helyzet, hogy szerintem jobban merítette az akksit. Délutánra 31%-ra ment le. Tegnap ilyenkor még bőven 55% felett voltam, és ma sem használtam lényegesen többet.Aztán 100%-ra töltöttem és készenléti állapotban 47 perc alatt merült 3%-ot.
Most leszedtem, és figyelem, hogy mennyire fog csökkenni.
(azóta sajnos használnom kellett a kijelzőt négyszer, de így is -2%-nál tartok 43 perc alatt.)Ja, és nem volt semmi alkalmazás megnyitva, mindent leállítottam ami esetleg futott, memóriát meg ürítettem.
-
törölt tag
válasz
Zsolto #18526 üzenetére
Én is most tettem fel a linkelt CPU kezelő progit.
Várom a hatását...
Zsolto:
Még P-nél szórakoztam ezzel a korlátozott háttérfolyamatokkal. Először is minden restart után visszaáll alapba, másrészt azt csinálja, hogy a droid számára fontos alkalmazások ugyan úgy foglalják a memóriát, csak éppen nem a tárolt folyamatok közé kerülnek be hanem a futó alkalmazásokhoz... Ilyen szívfájdalom a Google Maps is ami nem tudom, hogy miért fut folyton amikor hetente egyszer ha elindítom...
Ugyan le lehet tiltani a nem kell ő progikat, de akkor el sem indul, ha rábökök (illetve nincs is mire bökni).A jó megoldás valami külön progi volt ami hibernálta a kijelölt alkalmazást, de ha ráböktél akkor felszabadította, és elindult. (de már nem emlékszek a nevére)
-
törölt tag
válasz
Zsolto #18519 üzenetére
A sony ezt beépítette a rendszerbe és STAMINA módnak nevezte el. Mondjuk én nem értettem a lényegét, mert kikapcsolt kijelző esetén is szeretem megkapni a leveleimet, és üzeneteimet (whatsapp, Gtalk, Gmail, Viber, stb) így azokat a kivétel közé kellett tenni.
A GPS, Bluetooth, NFC, stb meg egyébként is ki volt kapcsolva, ha nem használtam, így felesleges azokat ki be kapcsoltatni a kijelző feléledésekor.. (főleg, hogy hetente max egyszer használtam őket)Ami sokat spórolt akkuidőben az a hely alapú WiFi volt. (ezt sajnálom.)
Ja, meg van még egy hírek és időjárás alkalmazás ami a samsung meg a sony telefonjain is fent van (play áruházban nem találom). Na az is nagyon hasznos progi volt... Ezt is hiányolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged