Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Illusion1010 #23343 üzenetére
+1 -- nekem is az Apex mentette meg a telómat a falhoz vágástól
-
Zsolto
őstag
A gyári fülese nekem nagyon vacaknak tűnt, de mivel egy okos app segítségével a felvevőgombbal lehetett volna akár a zenelejátszót is irányítani, ezért kétszer is kipróbáltam. Pedig újabban nem vagyok nagy igényű, mert sok amatőr zenész YouTube-os videóiból grabbelt mp3-akat hallgatok (a zene fontosabb, mint a minőség jelszóval).
Viszont egy Sony MDR-EX 50 fülessel (5k, volt az Edigitalnál) nagyon jól szólnak azok a zenék, amik amúgy jó minőségűek, szóval magával a telóval semmi ilyen gond nincs. -
Zsolto
őstag
válasz
pockos13 #22743 üzenetére
Azt gondolom, hogy ez még a telenoros, régen Okostarifa 180, 360(?) stb. nevű díjcsomagokban is az adatforgalmi keret fogyásával járna, mert multimédiás tartalom. Ezeknél a díjcsomagoknál a levelezés, a Google Navigáció és az Operával végzett böngészés korlátlan, csak a multimédia tartalom fogyasztja a keretet. Nem tudom, más szolgáltatóknál van-e olyan tarifacsomag, amelyik hasonlóan különbséget tesz-e a forgalomtípusok között, és hogy azoknál mitől függ, hogy "fogy-e a keret". Nekem ilyen csomagom van, 180 mega multimédia és korlátlan egyéb adatforgalommal, de itt biztosan beleszámítana a Soundcloud a 180 megába.
Egyebekben búcsúzom a topictól, jó volt köztetek. Egy három hetes, kockázatmentes próbaidőszakot tölthettem egy Lumia 925-ös típusú WP8-as készülékkel, és annyira meggyőzött a rendszer, hogy tegnap beköltöztem egy ugyanolyan hardverrel szerelt, de jóval olcsóbb Samsung ATIV S telefonba. A 4xHD vevőre vár. Sziasztok, minden jót nektek!
Üdv:
Zsolto -
Zsolto
őstag
De utálok felesleges dolgokon huzakodni, de komolyan.
Most én kérlek, hogy olvasd már el a hsz-edet, légy olyan kedves. Egy szót sem írsz benne készenlétről, csak virítasz, hogy lám, neked 25 óra alatt 9%-ot merült a telefonod, és közvetve hülyének állítasz be, mert az enyém többet fogyaszt. Utólag ne magyarázd bele, hogy te a készenlétről beszéltél, mert az én hsz-emben az aktív használatról és a készenlétről is szó volt, tehát nem evidens, hogy te melyikre reflektáltál, pláne nem annak, aki csak a te hsz-edet olvassa.
A betűzött képernyőmentésedből pedig nem mindenki tudja kimazsolázni, hogy gyakorlatilag egy ájultra hibernált készülékről van szó, amit szinte fel se ébresztettél egy napig.
Arról sem tudunk, hogy a gyári romon kívül milyen programok vannak rajta, mert még ha le is van állítva a szinkronizálás stb., egy több emilfiókkal megterhelt, netigényes programokkal teletömött készüléken ilyenkor is futhatnak a háttérben ezek az alkalmazások, és zabálhatják az akkut.
Az enyémen biztosan futnak, és az enyém valóban 5%-ot merül óránként, ha a fejem tetejére állok, akkor is. És sajnos az én tapasztalatom nem egyedi, itt a topicban többen vagyunk, akik hasonló cipőben járunk. De ha ez kell, gratulálok ahhoz, hogy a tiéd időarányosan tíz napig bírja egy feltöltéssel, nagyon ügyes vagy.
A személyeskedést pedig kérlek, mellőzd, még áthúzva is, mert egyrészt elég biztos vagyok abban, hogy idősebb vagyok nálad, másrészt pontosan szövegértelmezéssel keresem a kenyeremet, és nem tavaly óta.
Amúgy nincs harag, csak a múltkor is pont az ilyen jellegű, teljesen felesleges, okoskodós, kioktatós hsz-ekre céloztam, amikor megemlítettem, hogy kezd rossz hangulat lenni ebben a topicban. Én pedig nem azért járok ide, hogy bosszankodjak.
Peace, és próbáljunk inkább mások pedzegetése nélkül a tárgynál maradni.
-
Zsolto
őstag
válasz
gipsztigris #22434 üzenetére
A 15-18 óra valószínűleg közel jár a nagy többség tapasztalatához. Nekem talán túl sok mindent (???) szinkronizál, de tény, hogy nekem reggeltől estig (mondjuk egy 12 órás időtartamot) bír csak, de akkor is úgy, hogy ha tudom, hogy délután elmegyek itthonról (itthon dolgozom), akkor inkább rátöltök, mert a mozgással járó cellakeresés stb. még jobban meghúzza az akkut.
Tudom, hogy nem a teló rossz, mert a nyáron voltam külföldön, ahol le volt tiltva a roaming adat, csak 2G-ben figyelt, jórészt a zsebemeben, és simán kibírt majdnem három "munkanapot" (mondjuk hétfő reggeltől szerda estig).
Sokat nézegetem, hogy mit kéne ki/lekapcsolni, próbáltam az okos takarékos appokat is, de mindig oda jutok, hogy ez van. Lehet, hogy egy HR segítene, de olyat csináljon, akinek két anyja voltRiuko:
Gipsztigris megírta a lényeget, csak ismételni tudnám, amit ő mondott. Én is le tudom "hibernálni" a telefonomat, de ahogy te "használod", az számomra nem lenne járható út. -
Zsolto
őstag
válasz
swordfish666 #22423 üzenetére
Szia! Ez egyyáltalán nem off hsz, nyugodtan írhattad volna feketével
Sajnos én is ezt tapasztalom, ez ennyit bír, ha használod. Merül, mint a nyeletlen balta. Sokat elmond a dologról, hogy lassan két hete, SIM nélkül, repülős módban ül mellettem az asztalon, és ha rajta van a WiFi, hogy tudjon szinkronizálni, akkor is 5%-ot merül óránként. Ha nincs rajta a WiFi, mint most éppen, akkor 15 óra alatt merült 50%-ra, az is 3,3% óránként. Ha benn van a SIM és úgy szinkronizál, akkor 6-8% óránként, de néha 10% is megvan. Ha pedig kézbe veszem, játszom, netezek, levelet írok, akkor még több. Azt hiszem, ezt a Tegra3-as chip rovására szokták írni, ami nagyon melegszik, ergo rengeteg a hővesztesége.
Én a GSAM Battery monitorral stresszelem magam, az pontosan kiírja, hogy alakult a fogyasztás. Nagyon idegesítő nézni, nem is tudom, minek figyelem
-
Zsolto
őstag
válasz
gipsztigris #22106 üzenetére
Gipsztigris:
Én csak leírtam, amit tapasztaltam, ezek tények, egy hét alatt végig, minden napszakban, következetesen ez volt a helyzet Angliában. És érdekes módon amint hazajöttem, újból kezdődött a nyögvenyelés. Szabad ég alatt is, nem csak az autó belsejében.DJ. Ru$y:
Pontosan ezt írtam én is: "Viszont amin nem kicsit meglepődtem (persze ez csak az én tudatlanságom miatt volt meglepő), hogy ilyenkor a mobilnetet osztja meg, és nem pl. azt a wifit, amihez éppen addig csatlakoztam. Ez persze logikus, de..."Amúgy pedig -- akinek nem inge, ne vegye magára -- kezd ennek a topiknak rossz hangulata lenni. Van itt pár lángpallosú keresztes lovag, aki személyes sértésnek veszi, ha valaki elmondja a nem feltétlenül pozitív tapasztalatait a 4X-szel kapcsolatban, mások pedig úgy oktatnak ki és kezelnek le csuklóból mindenkit, mintha ők tervezték volna a készüléket, de legalábbis ott álltak volna az Android bölcsőjénél.
A fórumnak nem az a célja, hogy egymást (le)győzködjük, hanem hogy elmondjuk a tapasztalatainkat és segítsünk annak, aki _konkrét_ kérdést tesz fel, és közben kedélyesen elbeszélgessünk. -
Zsolto
őstag
válasz
kerpok #22084 üzenetére
A többire a többiek válaszoltak már, de én pont tegnap használtam WiFi hotspotként, és hibátlanul működött.
Viszont amin nem kicsit meglepődtem (persze ez csak az én tudatlanságom miatt volt meglepő), hogy ilyenkor a mobilnetet osztja meg, és nem pl. azt a wifit, amihez éppen addig csatlakoztam. Ez persze logikus, de nekem azért lett volna jó, ha a saját, otthoni wifimet tudom így megosztani, mert akkor nem kellett volna belépni a routerembe, beírni a vendégeszközt a MAC-szűrésbe és beírni a vendégeszközbe a Linksys routerem 23 karakterből álló kódját.
A GPS védelmében elmondom, hogy két hete egy hétig Angliában használtam a készüléket, ott navigáltam vele, és pillanatok alatt megtalálta a maximálisan 12 műholdat, köztük rendszeresen 3-4 Glonass GPS-t. Azonnal volt pozíció, és még a kesztyűtartóban betámasztva sem veszítette el a jelet. Itthon bezzeg (Bp-en) jó, ha 6-7 holdat lát, a jel szar, és amint beszállok a kocsiba, azonnal el is veszíti. Bár más telókkal ilyen gáz még nem volt a helyzet, szóval valszeg a vevő érzékenysége is gyenge, de azért az kiderült, hogy nem Magyarországon a legjobb a műholdas lefedettség Európában...
-
Zsolto
őstag
válasz
Zsoltszaba #22031 üzenetére
Ha lenémítod, nem csattog a zár.
Bónusz tipp: a hangerő-gombokkal is lehet exponálni -
Zsolto
őstag
válasz
szonti #20875 üzenetére
szonti:
Ez a gyári launcherrel nálam is előfordult. Sokat vaciláltam, de aztán feltettem az Apexet. Az nem csinálja ezt, többe között azért sem, mert van egy beállítási lehetősége, hogy mindig legyen a memóriában. Amúgy is valóban gyorsabb, okosabb, hiába nem vagyok híve a "mókolásnak", ezt el kell ismernem. Megéri vacakolni az berendezésével egy kicsit.
-
Zsolto
őstag
válasz
elmariachi89 #20852 üzenetére
+1 S4mini
-
Zsolto
őstag
válasz
DJ. Ru$y #20789 üzenetére
Na, az nem rémlik, minnyán rákeresek, köszi!
Szerk:
Megvan, látom már. Hát, nem tom, nálam a króm alatt szürke anyag bújt elő, nyilván kapargatni én se fogom, hogy kiszedjek belőle egy darabotAkármi is, nekem sajnos látszólag magától jelent meg rajta három parányi pötty. Megpróbálom lemakrózni, hátha másnak is segít.
-
Zsolto
őstag
válasz
DJ. Ru$y #20781 üzenetére
A legmélyebb tisztelettel én nem így emlékszem:
Szóval szerintem műanyag az, és a csatinál sem "karcolódik", hanem kopik, alatta látni vélem a szürke műanyagot.
Olyan jó lenne, ha lenne minden topicban egy szervizes, aki látta már szétszedve, összetörve stb. a készülékeket. Akkor nem kellene találgatnunk...
-
Zsolto
őstag
válasz
gipsztigris #20627 üzenetére
Jól néz ki, a Nilkin vagány cucc. Kérdésem: Mennyire kell gyilkolni a teló sarkait/éleit a be- és kipattintáshoz? Nekem volt olyan tokom, ami tuti volt, de fizikai fájdalmat éreztem, mikor fel- vagy leszereltem, ezért aztán nem is nagyon használtam...
-
Zsolto
őstag
válasz
AcHanGE4 #20552 üzenetére
Ha a beüzemeléskor nem WiFin- voltál, akkor bizony elfogyhatott az egy giga, ezzel én is hasonlóan jártam egy korábbi telefonommal. Olyankor rohadt sok mindent csinál a háttérben, az appok élből frissítik magukat, leszedi a Google-adataidat, nyomkodod is, szóval el tud fogyni, főleg a háttérfolyamatok miatt, én legalábbis így vettem észre. Aztán beáll, később nem lesz gond. Meg jobban is fogsz figyelni
Tamoo:
Az óránként 10% sajnos nagyjából átlagos. Ha használod a lehetőségeket, akkor ez így is lesz, mert a szinkronizálás és a 3G sokat fogyaszt. A nyáron voltam három napig külföldön, ott le volt tiltva az adatforgalom és a szinkronizálás, és 2G-re tettem a hálózatot is, a három napnak csak a legvégén kellett töltenem...Fogják majd ajánlani a különböző akkukímélő progikat, próbáld ki őket, hátha bejönnek. Én is kipróbáltam mindent, még az LG négy magot letiltó appját is, de mindegyiknek volt valami hátránya, így maradtam a sűrű töltésnél.
-
Zsolto
őstag
-
Zsolto
őstag
+1 -- nekem már akkor is volt egy hangyapöcsnyi folytonossági hiba a felületén, amikor megvettem (persze csak otthon vettem észre, tényleg nagyon pici), és azóta keletkezett még kettő, esküszöm, nem tudom, mitől, mivel soha nem ütöttem oda, soha nem tettem más kemény tárgy mellé a zsebemben stb. De tény, hogy ott vannak. Úgy tűnik, mintha ott egy buborék/folytonossági hiány lett volna az alapműanyagban, és arra került a fém, ami ideig-óráig áthidalta a mélyedést, aztán egyszer csak megadta magát, akár egy zsebszösz hatására.
A töltőcsati mellett is kopik egy picit, bár arra is kínosan ügyelek, hogy ne vakon motoszkáljam bele a töltőt. Ettől függetlenül _amúgy_, a sarkoknál stb. nem kopik attól, hogy a zsebemben tartom. -
Zsolto
őstag
Nekem most a napokban a felhős időben nagyon lassan (vagy egyáltalán nem, vagy állandóan elveszítve) talált jelet a GPS. Tiszta időben nincs gondja.
Vicces volt, hogy tegnap hazafelé a Balcsiról ott bénázott a kereséssel vagy negyed órája, mire kitettem mellé a Becker navimat, ami nem volt bekapcsolva kb. egy hete, A-GPS sincs benne, és mégis fél percen belül mutatta az utat... Szóval a GPS nem ennek a telónak az erőssége. -
Zsolto
őstag
-
Zsolto
őstag
válasz
DJ. Ru$y #19578 üzenetére
Oks, köszi!
Amúgy behalok a Support Tool magyar üzenetein.
Bezárásnál ablak címe: "Jegyzet" (Note) -- "Megyjegyzés" kéne legyen
A két gomb felirata több helyen: "Ellenőrzés" (Confirm) és "Megszakítás" -- "Visszaigazolás" (magyarul OK) és "Mégse" kellene legyen.
Szoftverfájl letöltése közben az ablak címe: "Jegyzet letöltés" (Download Note) -- "A letöltéshez kapcsolódó megjegyzés" kéne legyen.Tipikus olyan fordítás, amikor a fordítónak odalöktek egy XLS fájlt az angol kifejezésekkel, ő meg odaírta melléjük, ami először eszébe jutott, a kontextus ellenőrzése (vagy megérdeklődése nélkül). Ezek a legveszélyesebb feladatok, pont ilyen hülyeségek tudnak kisülni belőlük, ha a fordító nem érzi, hogy miről van szó, és lusta utánajárni.
-
Zsolto
őstag
Nekem a Support Tool azt mondja, már a legfrissebb van rajta (20A).
Telenoros, mókolatlan a telóm. Más telenorosoknak se kínálja még fel a frissítést? -
Zsolto
őstag
válasz
Cobra87 #19228 üzenetére
Ne ijedj meg, dugd át másik USB-be és próbáld meg nyugodtan újból. Nekem is csak második nekifutásra ment fel a frissítés, a kettő között pedig szépen elindult a régi oprendszerrel, nem lett tégla belőle.
Elsőre is olvastuk a hsz-edet, csak nyilván még nem érkeztünk válaszolni, vagy aki olvasta, annak éppen nem volt hozzászólni valója. Türelem, éjjel fél kettő van, a banda java alszik
-
Zsolto
őstag
válasz
tothdev #19199 üzenetére
Előrebocsátom, hogy szeretem a 4XHD-t, és elégedett vagyok vele, ezért nem flémelni akarok, DE:
Azért azzal számolj, hogy gyorsan merül. Nem kicsit, nagyon. Tudom, van itt valaki, aki háromnapos készenlétekkel kelti a hangulatot (nem sértésnek szántam
), de azért a többségnek sokszor még a nap vége is túl messze van töltő nélkül. Nincs mese: az a hő, ami a hátából árad, és ami (valakinek) talán nem zavaró (szerintem játék közben igenis az, mert a telefon FORRÓ), nem akárhonnan származik, hanem az akkuból, Márpedig ez kemény üzemidő-veszteséget jelent.
Én ugyanúgy használom a 4XHD-t, ahogy előtte egy Ace2-t használtam, és míg azzal röhögve neki mertem (volna) vágni a második nap délelőttjének (úgy, hogy éjszaka is be volt kapcsolva), ezzel még soha nem sikerült kihúznom a napot. És lehet mondani, hogy "de a négy mag", meg "de a HD kijelző", meg "de a teljesítmény", ebből csak a kijelző az, amit valóban érezni, és persze néhány játék, ami ezen jól fut, a többi telón meg nem vagy csak kevésbé, vagy ugyanúgy, de kisebb felbontásban. (És azért ezen is szaggat például a Beach Buggy, amit igen, a Tegráról szedtem le). Az Ace2 simán ugyanilyen gördülékeny volt, de ha ma a kezembe veszem, a kijelzőjt valóban nem látom olyan jónak (finom felbontásúnak), mint amikor azt használtam. A 4XHD kijelzője tényleg brutális, és a teló általában tényleg nagyon finoman, olajozottan működik.
Szóval úgy érzem hogy amennyivel erősebb a proci, meg a grafikus mag, annyival nagyobb feladatot is végez a négyszer annyi képpont kezelésével, és mivel az akkuja nem négyszer akkora, mint a példaként említett Ace2, ez óhatatlanul meglátszik az üzemidején.
Korábbi hsz-eimből látható, hogy próbáltam már egy-két akkukímélő megoldást, de végül mindegyiknek volt valami olyan hátulütője, ami miatt inkább maradtam a gyakoribb töltésnél és a táskámban lapuló 6600 mAh-es GHOO akku biztonságánál.
Tényleg ne kapjátok elő a lángpallosotokat, csak a tapasztalatomat/véleményemet írtam le, NEM akarom az Ace2-vel egy napon említeni ezt a telót.
-
Zsolto
őstag
válasz
rolixxx #19053 üzenetére
Az okát nem tudom, csak sejtem, hogy amikor aludni megy a készülék, a widget órája megáll. Amikor felébreszted, elvileg frissítenie kellene, de ha a widget hitványul van megírva, akkor nem frissít, csak például akkor, amikor az időjárást is frissíti. Nálam sok időjárás/óra widget elvérzett már ezen
-
Zsolto
őstag
Na, én leszedtem a DS Battery Helpert. Már másodszor csinált olyat, hogy olyan mélyen bealtatta a telefont, hogy a bejövő hívást képtelen voltam fogadni, a hívó fél megunta és letette, én meg frusztrálva nyomkodtam a tetű lassan ébredező telefon képernyőjét...
A QuadGearbox 4XHD progiról még nem tettem le teljesen, most meglátom, hogy a DS Battery Helper nélkül mire képes.
Szó volt még a töltési hővédelem kikapcsolásának veszélyeiről -- bizony, ezért is írtam én is, hogy aki ezt teszi, az legyen óvatos -- komoly játék közben én sem forszíroznám a dolgot, az LG mérnökei nyilván nem véletlenül iktatták be ezt a védelmi kört. De előfordul, hogy csak éppen langyos a telefon, mert mondjuk levelet írtam vagy böngésztem rajta, és olyankor sem veszi fel a teljes töltést, nekem pedig kéne egy kis plusz kakaó, mert indulnék valahova, na olyankor jól jön, hogy gyorsabban rá tudok tölteni egy kicsit. Persze még jobb lenne, ha picit feljebb lehetne paramterezni a lekapcsolási hőmérsékletet.
Amúgy tegnap ukmukfukk meghalt a szinte új 16 gigás Maxell kártyám se a telefon nem látja, se a laptopom, másik kártyával próbálva minden okés. Semmit nem mókoltam rajta, zenét hallgattam legutóbb, aztán este nem indult el a Player Pro, mer' hogy nincs zene. Tapasztaltatok már ilyet? Lehet, hogy a teló vágta haza a kártyát?
-
Zsolto
őstag
válasz
#63068790 #18525 üzenetére
Hát tény, hogy a deep sleep üzemmódban csak a fixen beállított időközönként van szinkronizálás, vagy persze amikor kézbe feléleszted a telót. Egyelőre ezzel együtt tudok élni, és most feltettem az előbb belinkelt CPU-menedzser progit, ha az bejön, lehet, hogy a DS Battery Saverre már nem lesz szükség.
Quqesz: Köszi a hidden menüs infót!
-
Zsolto
őstag
Na, lejárt a szerkesztési időm...
Az van, hogy a telóval az egyetlen bajom a rövid akkuidő, ezért rugózok ezen a témán ennyit. Az előző hsz-emben említett DS Battery Saver haszálatán kívül a mobilnetet 2G-re állítottam, jórészt amúgy is van WiFi-m. Szinkronizáláshoz elég a 2G is, ha meg böngésznem kell, visszateszem 3G-re.
Közvetve ide kapcsolódik még, hogy a Hidden Menüben kikapcsoltam a töltéshez kapcsolódó hővédelmet. Sokszor volt, hogy alig langyos teló mellett is csak lassú töltést volt hajlandó elfogadni, és használat közben is merült a telefon, hiába volt töltőn. Ennek persze megvannak a veszélyei is, szóval csak ésszel
!
Lehet, hogy nem volt még leírva, szóval így kell csinálni:
Tárcsázóban: 3845#*880# (nem kell a zöld tárcsázási gombot megnyomni)
'Module Test'
'Charging Test'
Pipa: 'Unlimited temperature charging'
Kilépés a Hidden Menuből
Töltés 220V-os forrásból
Ha már be volt dugva a teló, ki kell húzni és újból be kell dugni a töltőt, hogy a beállítás életbe lépjen.
Ez a beállítás bootolás után törli magát, szóval minden újraindításnál újra be kell állítani.Egy harmadik apró mod, hogy a Hidden Menüben lekorlátoztam az egyidejű folyamatok számát 2-re. Úgy érzem, ettől fickósabban ugrik a teló, de hirtelen nem találom a hidden menüben, hogy hol is kellett ezt állítani. Ha valaki megírná, nem bánnám, mert fél órája túrom a netet, és nem jövök rá, hol olvastam erről, és hogyan csináltam
-
Zsolto
őstag
Üdv a Topiclakóknak,
találtam egy alkalmazást, amelyik tényleg segít meghosszabbítani az akkuidőmet. A neve DS Battery Saver, és a lényege, hogy kikapcsolt képernyőnél mély alvó állapotba teszi a telót. Leállítja a programokat, kikapcsolja a wifit, az adatforgalmat és a szinkronizálást. Az ingyenes változatban fix profilok vannak, ezek abban különböznek, hogy mennyi időnként mennyi időre ébreszti fel a telót, hogy csatlakozzon a netre és szedje le a leveleket stb.-t. A fizetős változatban több mindent finomra lehet hangolni, én most tervezem, hogy megveszem.
Pár napja használom, tényleg segít. Illusztráció ma reggelről, a töltőről való lehúzás óta:
-
Zsolto
őstag
Pepeninho, batai15, aTe014:
Köszi a tippeket a merüléssel kapcsolatban. Nekem elég sok minden megy a háttérben (Viber, FBMessenger, Gmail + egy email fiók, időjárás(ok, mert a gyárit le se tudom lőni, nem rootolt a készülékem), mindez 3G-n, meg még ki tudja mijafrász, szóval azok is szippantják a kakaót, még ha zsebben a gép, akkor is. De az igazi merülés akkor indul, mikor használom is, na, akkor igazi síugrósáncba megy át a Battery Usage görbém -
Zsolto
őstag
válasz
Pepeninho #18071 üzenetére
Na akkor megnyugodtam, gratula a telóhoz!
-- és úgy látom, te is megnyugodhatsz végre, mert láttam, hogy a Milestone2 topicban említetted, hogy Atrixot vennél. Nem könnyű a választás, én örülök a 4X-nek.
Tegnap délután unalmamban halászgattam a Playen, és feltettem három progit (Lightning Bug, szundikáláshoz, Temple Run: Brave, és még valami, hirtelen nem jut eszembe). Na, ma reggelre iszonyat meredek lett a fogyasztási görbém (óránként 20%). Nem sokat gondolkodtam, leszedtem mindhárom progit, és azóa úgy fest, ismég szép enyhe lejtő lett a görbe (óránként 5-8%). Valszeg valamelyik program a háttérben zabálta az akkut.
-
Zsolto
őstag
-
Zsolto
őstag
válasz
Blackhammer #17740 üzenetére
Tedd fel az lg.hu-ról a pár tucat hsz-el ezelőtt belinkelt LG Support Tool-t (az lg.hu-n az okostelók támogatási oldalán megtalálod), csak az fog frissíteni, OTA nem megy.
-
Zsolto
őstag
válasz
Phenom X4 #17550 üzenetére
Nekem az egész doboz be volt csomagolva egy vékony Folpack-szerű fóliába a Telenornál, abból vágta ki a hölgy az orrom előtt. A dobozon pedig volt egy fehér matrica "DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN" felirattal, vagyis ha ez el van szakítva a doboz két felének a találkozási vonalában, akkor azt már valaki kibontotta előtted.
A készüléken elöl és körben az oldalán fólia volt. -
Zsolto
őstag
válasz
Sperafico #17468 üzenetére
Szia!
Vezeték nélkül nekem se találta meg, de az LG Support Tool-ra kötve már jött is lefelé a 4.2.1
Amúgy pedig üdv a Topiclakóknak, pár napja vagyok 4xHD tulaj, egy ideje már itt ólálkodtam, és éppen bemutatkozni készültem
. A Telenortól vettem 49k-ért Bónuszban, egyelőre elégedett vagyok, csak a melegedést kell megszoknom. Köszi a sok hasznos infóért, amit itt találtam!
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest