-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfery
tag
válasz
siletto #27428 üzenetére
Tnilabk stratégiája is jó,de ha gondolod próbáld ki az enyémet is. Kitakarított JB 4.1.2. Reggel kávé, cigi, SDMaid futtatás ( automatikus, időzíthető ), újraindítás. Szabad RAM 450 Mb, vagy egy kicsivel több. Nem fagy, nem akad. Ha a kávét és a cigarettát elhagyod a fentiekből, az eredmény valószínűleg ugyan az lesz. Bár így még nem próbáltam.
Üdv Tfery
-
Tav-Csoves
őstag
-
tfery
tag
válasz
siletto #26994 üzenetére
Nem csodatevő, de a napi automatikus karbantartásra megfelelő. Én eddig nem csináltam AnTuTu tesztet, de néhány hozzá szólással ezelőtt valaki panaszkodott, hogy 10-11000 pontor teljesít a gépe. Ezek után kiváncsiságból le futtattam néhányszor és 14200-15500 közötti pontot adott. Persze a telefonról a felesleges programokat kitakarítottam. Nem nagyon értem, hogy valaki vásárol egy több tizezer forintos készüléket, és utána néhány száz forintos programon rágódik. Azért előbb próbáld ki az ingyenes verziót, és ha megfelel neked csak akkor vásárold meg.
Üdv Tfery -
lolal
senior tag
válasz
siletto #26735 üzenetére
Én is emiatt gondolkodom rajta
, Ráadásul a 925 egy viszonylag jó felszereltséggel megáldott masina.
-Kijelző is szebb , csak a betekintési szög roszabb az Amoled technilógia miatt , de a színek eggyértelműen jobbak
-Snapi S4 proci ami "hiába" 2 magos de röhögve odaveri a mi tegra 3 munkat .
-8.7 mp-s pure view kamera carl zeiss minőséggel messze keneterbe odaveri a mi 4x-kameráját ami szerintem eléggé gyengus hiába a 8 mp- meg minden....
-Sebessége így egyszerűen a rendszerben oda vissza lekörözi az X-ünket
( egy ismerősnek van és nagyon tetszik , csak emiatt gondolkodok a váltáson )
-
V.Dave
senior tag
-
V.Dave
senior tag
válasz
siletto #26663 üzenetére
én épp ezzel küzdök, illetve nálam úgy kezdődött hogy egy bizonyos szintig (60-65-67%) töltötte csak fel a telót egész éjjel. Gondoltam szar az akksi vettem ebayről origi újat, azután se lett jó szóval nálam marad a töltő csere, mivel egy samsung töltővel most jónak tűnik.
-
rgeorge
addikt
válasz
siletto #26663 üzenetére
Mikori a telefon? Mert előbb-utóbb az akksi is elfárad, kb. 500 teljes ciklus után. Lehet, hogy az LG akksik kicsit tovább bírják, de napi töltéssel másfél-két év után elég esélyes, hogy egyre gyatrább lesz az akksi. De tönkremehet túl nagy hőterhelés miatt is, ezért tölt lassan a telefon, ha túlmelegszik pl. töltés közbeni használat miatt.
-
hanics
aktív tag
válasz
siletto #26071 üzenetére
Class 10 kartyak tokeletesek.
A masik dolgodra meg hat android...
Kiveszed a kartyat es ugy madolszra akkor a memoria kartyara kerul az adat. Ha bent hagyod a telefonba es ugy akkor meg egy szeep korpalyat ir le az adat mivel eloszor a telefonra kuldi utanna egybol a kartyara.Ez nehol idegesito viszont igy kevesebb a masolasi gond mivel a telefon leszabalyozza az adatatvitel sebesseget hogy elkerulje az olvasasi/irasi hibakat ami miatt vannak ezek a gondok.
Dugd fel gepre a telefont mindent masolj fel a gepre a kartyadrol majd telefonnal formazd meg es ujra rakj vissza mindent es jo lesz..
-
cettlee
őstag
válasz
siletto #24356 üzenetére
én direkt kitkatra valo micro kiszerelésü gappsot töltöttem.
wipe és factory reset, aztán 27edikei cm11, és egyböl a micro gapps. nekem minden oké, meg sem reccen. appok is müködnek, tegnap még raktam alá egy 9.5 iodak kernelt. most levettem a proci max-át 1000mhzre, talán javul az akksi. játszani nem játszom vele.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
siletto #21204 üzenetére
erre gondoltál:Key Lime Pie,de nem ez lesz a következő verzió
-
-
babosf
aktív tag
válasz
siletto #14834 üzenetére
szia,
próbálom nyitni a bootloadert az All-in_One módszerrel. eljutok odáig, hogy a 2-es gomb megnyomása után
újraindul a teló, nyomok egy hangerő felfelét de nem történik semmi, zárva marad.
vmilyen drivert akar telepíteni közben a laptopra, pedig azt megtettem az az A-I-O nál amikor 1-es gombot nyomtam.
A CT_HsPhone_General_Drivers is telepítve van.
mi lehet a gond?
kösz -
Naras
őstag
válasz
siletto #14818 üzenetére
Nah, CM fennt, külsőre tetszetős, mindig is bejött... kíváncsi leszek milyen működés közben...
Ha csak körbe-körbe forog a boot anim, akkor irány vissza CWM - be, majd mindenféle reset mehet... Factory, Dalvik, ilyesnek... az egyik az advanced menüben lesz...
Egyébként, érdemes leszedni az All-In-One cuccot, abból nagyon egyszerűen megy a root is, meg a BL nyitás menü is, illetve Recovery felrakása is...
-
Cruiserke
tag
válasz
siletto #14812 üzenetére
Most tettem fel énis, eddig minden szuper. Van egy topic xda-n ami a visszajelzéseket gyűjti. Némelyik teló nem megy fel wifire, ill nem tud sd kártyáról apk-ot telepíteni. De ez a két gond is ritka, ha minden ígaz a mai nightly javította mind2 őt. Az üzemidőről vannak egyenlőre vegyes érzelmek.
-
bandye
csendes tag
válasz
siletto #14772 üzenetére
Egyébként a probléma az, hogy másik recovery-t raktál rá a gyárit felülírva. Pedig a bootloader nem volt nyitva. Én is pont így jártam...
A link amit ígértem: All-In-OneRemélem tudtam segíteni
-
wolruf
őstag
válasz
siletto #12319 üzenetére
Pár óra?! Pár perc alatt vákuumot csinálna az akksiból
Olyan USB-s HDD-t biztosan meg lehet kergetni Androidos telcsivel, aminek van külső tápja és a telefon is támogat OTG-t. Próbáltam már, nem fantazmagória. Simán kezeli az NTFS és a FAT/FAT32 HDD-ket is az Android, ez nem lehetne kizáró ok. Az, hogy a 4XHD tudja-e majd, az passz. Már nincs OTG kábelem.
-
Miksa64
tag
válasz
siletto #7635 üzenetére
Nekem a régi telómon (GT540) akkor csinált ilyet, ha már az előzőleg feltelepítet app-ot törlés után újból fel akartam telepíteni.
Ha már volt telepítve az app, akkor nézd meg az SD-éken az ANDROID mappában nem maradt-e valami abból az app-ból. Ha maradt töröld ki!
Esetleg még a teló system mappájába is hagyhatott valamit. -
Quqesz
nagyúr
válasz
siletto #7635 üzenetére
Ez a hangerő érdekes dolog.A gyári csengőhangok közül is csak egy-kettő hangos,vmint az mp3-ak alaphangereje is változó.Van amelyik sokkal hangosabb.Nexuson én pl egy gyári csangőhangot találtam,ami kellően hangos volt,a többit nem lehetett érzékelni zsebben.Ez sem teljes mértékben készülék hibája....nekem most ez van fent Csengőhang elég hangos
-
Muki94
aktív tag
válasz
siletto #7320 üzenetére
Fontosnak tartanám hozzátenni, hogy a Li-ion akkumulátorok nem szeretik a mélykisülést, ezért is hagynak benne tartalékot. Itthon próbálgattam már egy 900mAh-s sonyericsson akksit buherálni, és valóban igaz, amit leírnak az ezzel foglalkozó témákban: ha 3V alá merül a feszültsége, és 5-6órán keresztül úgy tartod, akkor jelentősen csökkenni fog a kapacitása akár már néhány töltési ciklus után is.
jooker82:
A fizetési meghagyást már megírta az illető, akitől vettem, közjegyzővel aláíratta, már csak be kell adnia.
Innestől jön majd a nagyon hosszú várakozás... ráadásul a kölcsön omnia2-t is vissza kell adnom ( persze droiddal toltam, valami idegtépően lassú), így ketyeg a mobilnetem is a világba -
Quqesz
nagyúr
válasz
siletto #6596 üzenetére
Amugy ti nem vettétek észre a v10f óta, hogy a kijelző vár vagy 3mp-et a gomb megnyomása után, hogy feléledjen? mert v10f-előtt nem volt, én v10bről uppoltam
mér, ha te alszól és vki meghúzza a füledet,akkor egyből felébredsz és fel tudod mondani a héber abc-t? három másodpercen belül?
pedig az emberi agy gyorsabb bármi masinánál
toto
a nexus s-nél is kézzel ment fel recoveryből a 4.0.3 . szval megszoktam,hogy ez a verzió sz...at -
Quqesz
nagyúr
válasz
siletto #6596 üzenetére
ha a fehér beégésre gondolsz,akkor nem a géppel van a baj,mert az egy komolyabb géppel is el lehet érni(vszínű el is érted volna).rosszul fotozol,ilyenkor keress egy világosabb pontot és várd meg míg a fényérzékelő korrigál,majd vidd lassan a sötét rész felé és ott állj meg ahol elfogadható a fény a képen.de azért nem vittél egy fényképezőt?én vittem volna,mert ez mégiscsak egy telo.
-
toto0569
addikt
válasz
siletto #4025 üzenetére
quick pic. ,ott megkérdezi,hogy hova akarod beállítani. [link] órarend.
"Egyébként pedig google naptárnál jobbat nem találsz. Figyelmeztet, felirattal és hangjelzéssel, feladatok, teendők listája, különválasztva az otthoni, a sulis és a munkahelyi teendők listája, annyit fog nyüszögni a telefonod hogy be is sokalsz tőle" -
Quqesz
nagyúr
válasz
siletto #3375 üzenetére
Szia!
Az enyém is ázsiai és azért nem tudod felfrissíteni,mert az LG romjai csak a területi nyelveket tartalmazza(esetedben mint nálam maláj,kinai,vietnám,koreai van...).Mindíg ha frissíted akkor csak ezeket a romokat rakja fel a hivatalos updater(LG Support Tool v PC Suite).Ott nem tudod belőni,hogy europai rom menjen fel.Ha jön JB akkor is így kell eljárnod.(nekem pl a szofverfrissítés apszolú nem megy,kiirja,hogy nincsen regisztrálva a készülék.vszínű egyszer fel kellett volna lőni ottani simmel,hogy meglegyen a reg az lg üszi szerint).Vagy megcsinálod kézzel ahogy jooker82 írta(nem bonyi) vagy beviszed ahol vetted és jelzed nekik hogy kéred a friss rom feltételét.Elvileg kötelesek ezt megtenni gariban(nekem megcsinálták és mondták,ha lesz újabb akkor vigyem)de a szervizükön is múlik.Mindenesetre beszélj velük.Mivel gyárilag ezen a készülékeken nincsen magyar nyelv,ezért a nagyker v a bolt felteszi maga eladás előtt.Ennyi hátrányod van és nem több.
tybsen
ha be akarod dugni a microusb-t,akkor kicsit fordítsd lefele a csatlakozót(mintha lefele akarnád dugni),akkor könnyebb bedugni.ezen és is meglepődtem,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest