-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
hanics #28758 üzenetére
Én még használom, a garázsban ő szolgáltatja a zenét
A Te romod van rajta.
Az akksija már kuka, állandóan töltőn van, a bekapcsológombját is időnként erősebben kell megnyomni, másra már nem használom, nagyon lassúnak tűnik a mostani telefonokhoz. Engem legjobban talán az bosszantott hogy GPS jelet iszonyú nehezen vette.
-
HGTimber
tag
válasz
hanics #28574 üzenetére
Ha van valami új romod, akkor nyugodtan megoszthatod velünk! Én szívesen kipróbálnék a V3 helyett valami újat. A V3-hoz hasonló Lolli készülget? Úgy romolgatnék, de véleményem szerint egyedül a V3 ami használható. Én is köszönöm, hogy foglalkozol még a telónkkal, sajnos nem mostanában fogok másikat venni.
-
JulesC
tag
válasz
hanics #28293 üzenetére
Én AOSP 5.1-et használom a telómon, bár az első két napnap nagyon fluid volt, azóta jönnek a gondok. Van mikor befagy a tárcsázó. El küldöm ahívást, de a tárcsázó nem tölt be, így nem hallok, fekete a kép de ők hallanak. A másik, mikor el dobja a hálózatot, de nem jelzi ki, és nem tudnak emiatt hívni az emberek. pedig folyékony a rendszer most is(ha olyan a kedve), de nagyobb fagyások akadnak...
Remélem a tiéd olyan jó lesz mint az előzőek
Ha keddig ki jön, már rakom is fel. Szerdán utazom ki Angliába és ott nem fogom már tudni fel tenni..
-
AliasB
senior tag
-
szqter
tag
válasz
hanics #28010 üzenetére
Sebaj nem létszükség
Még egy hülye kérdés
Lehet e a menük hátterét változtatni? Pl. beállításokban a fekete háttérre gondolok. Egyre több alkalmazás világosodik ki, meg nekem is jobban tetszenek. A fekete csak amoled kijelzőknél fekete
A frissült google billentyűzetet is világos materialra állítottam. -
burkus1993
csendes tag
válasz
hanics #27908 üzenetére
őszintén? én 1éve vettem 4x-et. rootolva cm11el. 1évige nem volt se újra téve se karbantarva a telefon. sokszor szégyenkeztem hogy más 2magos telefonja gyorsabb volt mint az én 4x hd-m. 4+1maggal, na mondom akkor most lesz elég. hardreset és romcsere. ez a hanics v3 bejön. szuper. bár a screen recorder nem mükszik mert valami mappát nem talál. 1 kérdés. a 12giga belső helyből 4gigát simán megesz az oprendszer? mert többet nem tudok felhasználni csak 8at. érdekes.. bár sokallom a 4gigát. egy xp nem eszik annyit
-
aszti75
senior tag
válasz
hanics #27830 üzenetére
Udv.
Remelem sikerul adolog.Szivesen kiprobalom,ha kesz,de sajna nekem a v3-as romod nem jott be.Mint irzam is:Valami egyfolytaba hajtotta a procimat,a kepernyot nem tudtam feloldani,illetve ha sikerult is akkor viszont a lezaras nem jott ossze.Pedig full wipe volt es ugy huztam ra a romot,illetve volt fr is.
Remelem nyaloka jobban mukodik majd rajta -
Rotur
újonc
válasz
hanics #27697 üzenetére
Próbáltam pár rom, de egyiknél se jelenik meg az imei. Tudom az imei számom nem lehet visszaállítani? Láttam egy megoldást mikor cp image módra kell rakni a telefont, viszont akkor nem ismeri fel "ismeretlen usb eszköz" Lehet kábel miatt is, mert fogalmam nincs,hogy ez lenne az eredeti kábel?
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
hanics #27602 üzenetére
Persze ezt is meg értem de az is túlzás hogy a mostani androidos telefonok olyan követelmények vannak hogy amit most megveszel az fel év múlva erős közép kategória míg a wp telefonok jelen pillanatban 2mag 1gb memória és szalad a cucc nálunk android oldalon meg 4-8 mag 3gb ram pfffff
-
rgeorge
addikt
válasz
hanics #27411 üzenetére
Sok sikert hozzá! Én éppen tegnap voltam telefonnézőben az Árkád MM-ben. A G3-ast nekem kellett töltőre tennem, hogy egyáltalán be lehessen kapcsolni 10 perc múlva. Vagy 5 percig ment 1%-os akksiról, aztán kikapcsolt. Sajnos elég nagy, még az én hosszú ujjaimmal sem tudnám rendesen használni.
Xperia Z3 és Z3 Compact volt még a kiszemelt, a Compact már túl kicsi, és a felbontás sem több, mint a 4X-é, Z3 nem volt, csak Z2, az is túl nagynak tűnt. A Z3 alig kisebb, így nyilván az is nagy. A Nexus 6 eleve phablet lesz, így az is kiesik, Motorola pedig nem nagyon lesz szolgáltatónál. Marad a 4X még egy darabig... -
lolal
senior tag
válasz
hanics #26711 üzenetére
Szerintem az esélytlenek nyugalmával beszélünk arról , hogy erre a telefonra az LG -már bármit is kiadna.....
. 4.3 mat sem , 4.4 et főleg nemkapott , L -ben nem is reménykedek. Eleve a Tegra-3 mat sajnos leszarja mindenki.
De ha te elkészíted nekünk hanics , akkor lesz
-
Steve1988
tag
válasz
hanics #26642 üzenetére
Én is erősen gondolkozom, hogy megválok a telefontól...
Az a durva, hogy ezt a telefont 80ért vettem közel 1 éve és nemrég vettem anyának egy Samsung Galaxy Duos telefont 40 ezerért és simán elfogadnám az optimus helyett.
Most nézem, hogy még olcsóbban be tudnám szerezni már: [link]
Szerintetek el tudom adni az optimust 40 körül? Most úgy is jól jönne egy dual simes telefon, mert jelenleg 2 telefonnal mászkálok.
Igaz, hogy nem egy kategória a 2 telefon, de nem érezném visszalépésnek, ha erre váltanék. Akkuidő jóval jobb, fotók minősége is, gps, nincs belassulás... stb.
Ha tényleg megválnék a telefontól akkor búcsúzóul még megosztanám a legújabb custom rom telepítéses leírásomat, az már nem csak cm-ekre készült és cwm helyett twrp-t ajánlanám én is. Még kell rajta finomítani, azért nem osztottam még meg.
Üdv:
Steve -
AliasB
senior tag
válasz
hanics #26640 üzenetére
Köszi a választ
akkor nem törlök semmit. Eddig csak pár lényegtelen appot töröltem de van ami fagyasztva is fut de azokhoz akkor jobb nem nyúlni
régen a GT540esemen szenvedtem egy sort mire a felső állapotsávot feketére varázsoltam és az ikonokat fehérre cseréltem és a beállításokba szép színes ikonokat tettem
pedig csak a framework apk-t szedtem ki és cserélgettem benne képeket (kicsomagolás nélkül total commanderel) és nem szabadott egyből visszatenni hanem csak egy másik mappába ott átállítani root explorerrel a permission részt és utána felülíratni. De amire rájöttem, hogy csak így fogadja el addig megőszültem
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
hanics #26585 üzenetére
Nekem zsírul megy, pedig "agyon" telepítettem már. De ha elkezd beakadozni, akkor megy rá a Nova és úgy nem lesz bajom vele.
A V20-tól már agyhugykövet kaptam, hiába volt fent Nova, Greenify...
Olykor-olykor beleolvastam a fórumba, hogy tegyek fel valami customot, mondjuk tőled, de valami apró hibáról mindig írt valaki. Így a lutriba meg nem szívesen vágtam bele, idő hiányában pedig főleg. Ezt a jó pár órát is sajnáltam rá... nemhogy még majd újratelepítgetni, mert vmi nem jó. Jobb a békesség számomra. -
-
HGTimber
tag
válasz
hanics #26555 üzenetére
Köszi Hanics az új rom-ot! Valójában nekem produkált és produkál is hibát: szerintem a mostani rom nem olyan stabil, mint az előző. Tegnap ismét újra kellett raknom a romot, mert 2 nap után elég döcögős volt... gondoltam újraindítom. Újraindítás után mindig megfagyott, csak az értesítési sáv látszódott, de semmi más. Kapott recoveryben egy wipe-ot, de utána sem akart elindulni. Majd újrahúztam. Szerintem ez most nem takarékosabb az akkuval, mint a gyári. Az előző sokkal jobban sikerült!
-
LLKobe
veterán
válasz
hanics #26544 üzenetére
Nem szoktam, nem is csináltam még. Anno az Xperia X8-al tököltem ilyenekkel, de ezzel még nem volt rá okom. Gyári a telefonom, rootolva van és annyi.
Akkor keresek majd valakit aki tud segíteni, mert nem akarok napokat elcseszni ennek a tanulmányozásával...
Köszi a helpet
-
BBandigyerek
tag
válasz
hanics #26530 üzenetére
Értem, köszönöm!
"tehat fobb szemetektol mentes" főbb szemetek alatt mit kell érteni?
"Nova launcher integralva a romban" ennek örülök, az S2-n GO párti voltam, de egy idő után már untam, hogy az égegyadta világon minden apró szir-szar modul-nyelvcsomag-stb külön programként telepítendő
-
-
Konyika
senior tag
válasz
hanics #26263 üzenetére
Sziasztok.
Úgy látom elveszett az előző hozzászólásom
Megköszönném, ha valaki dobna egy letöltő linket a Hanics minimál rom-hoz . Vagy át tudná küldeni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest