Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
Nem ide tartozok, de látom ezeket a felső 9x %-nál ennyi meg ennyi időt ír még hátra, illetve 100ról 99 %-ra x idő alatt merül a telefon hozzászólásokat. Ezek a %-os dolgok mind becslések, ha pl. fél óra alatt esik 100-ról 99-re az akksi, az szimplán téves becslés, amit majd szépen kijavít a rendszer... G2-esen is volt ilyen becslési hiba még KitKat-en, akkor a G2es elment 100%on 40-50 perceket is... Mégsem hozott 2 napos kijelzőidőket
Ezek az ennyi meg ennyi van hátra szövegek talán az esetek 5%-ban találhatják el, hogy mennyi is lesz az annyi ... 
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vrpepty66
üzenetére
Mennyit szánsz rá? A xiaomi olcsóbb a másik kettőnél..mi fontos neked? Xiaomi kamerán kívül ok, de inkább a note3. Ha van pénzed, akkor g4, ha nincs xiaomi. A note3 akkuja a legerősebb, de ez nem jelent okvetlenül elsőbbséget. Támogatás sem lg szintű(android frissítés)
-
Arween
senior tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
Nagyon köszi működik

-
bigdigit
addikt
válasz
Vikooo
üzenetére
Lehet azt javították rosszul jelezte a töltöttségi szintet.Én is úgy vettem korábban észre a felső tartományban elég jól bírta aztán 50 alatt megindult le mint zuhanó sas.Mindegy rászántam magam gyári állapotra bár már eléggé unom ezt a játékot.Meglátjuk mit hoz a konyhára.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Arween
üzenetére
A HU régióra tudom kijött a v20a,de nem emlékszem, hogy lenne rá frissebb..lehet tévedek.
neo_xperia
Azt minek? Semmi tok és zsebben hordom(főleg kabát belső zseb) és semmi baja. Ha koszos sztem nedves rongy, hogy most bőrápolóval milyen lenne nem toom,meg nem hallottam hogy vki kipróbálta volna. Max egy lángos után jól simizd meg a hátlapot. Vagy kézápoló krémes kézzel. Amúgy a vőrös eddig jól bírja. -
everest140
tag
Sziasztok!
Milyen kijelzővédő fóliát javasolnátok a telefonhoz? -
Arween
senior tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Nem nem ezt vettem meg

Amit vettem az teljesen korrekt 0 km-es médiamarkt-ban vásárolt G4,szóval erre kellene hogy érkezzen némi frissítés
Stauffenberg
Nem vagyok egy telepítgetős fajta, (egy S2-t egyszer sikerült fél tégla állapotba hoznom,fél éjszakámba került visszahozni az életbe
)
Mi van ha ezt is elrontom? De ha nem lesz más nekiállok de azért jó lenne inkább a hivatalos frissítés
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Mindig mire szépen beáll. Azt jön egy update...így mi értelme updatelni?

L
-
yblmik
csendes tag
Sziasztok. Tegnap raktam fel a 6.0 V20c-t. Örömmel tapasztaltam, hogy a készülék sima pamutkesztyűben is kezelhető, holott eddig úgy tudtam, nem támogat a G4 kesztyűs módot. Más is tapasztalta már?
-
fornettisuti
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
egyhet rendes hasznalat/toltes utan beall
-
Nekem telefon Update ajánlotta a D verziót és ezt használom, de kijelző időt nem is tudom miként értékeljem. 1hr 30min és 55%-on a battery (lehet még nem állt be?)
(vagy ez jó?) 
L
-
neo_xperia
senior tag
Akiknek bőr hátlapja van azoktól kérdezném hogy mivel szoktátok tisztítani, ápolni?
-
Aryon87
félisten
Na már épp írni akartam az egyik kommentre, ami törölve is lett a
tiltott navi cuccmiatt..
Nálam V20C van, semmi töltés vagy FC nincs jelen. Gyalulással tettem fel. 1x volt egy térerőeldobása, azóta semmi. Lassan 300 órája megy az utolsó újraindulás óta.
Szeszélyes az akku, nálam is egyik nap erős, másik nap gyenge. -
zombinyul
addikt
válasz
hnyagboy
üzenetére
Köszönöm a tippet, sajnos nem az a probléma. Bár most nem panaszkodhatok, több mint 12 óra készenlét, 2 óra kijelzőidő, rengeteg szabadban, hidegben használat, és51%. Ez már teljesen korrekt, csak nem értem néha mitől hülyül meg.
Vrpepty66: P8-at semmiképp ne vegyél. Volt asszonynak azt vettem. De egy borzasztó nagy hulladék az a "telefon" (ha érdekel írok konkrétumokat is). A P6 is az volt. Én a helyedben gyorsan kihúznám a listáról.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Quqesz
üzenetére
Mondjuk előfordulhat, hogy az LG Bridge eleve elutasítja a nyitott bootloader miatt. Szóval tényleg a manuális flashelés van hátra, ami talán kettő kattintással lehet több meló, mint LG Bridge-el frissíteni.
De most keresgéltem és nem találtam a V10D-nél frissebb ROM-ot a BAL régiókódra, ez létezhet vagy csak itt nem frissült? Persze azt tudom, hogy a független EUR ROM mehet fel ezekre is.
-
Vrpepty66
csendes tag
Sziasztok, lényeges döntés előtt állok. A több, mint két éves G2-met oda szeretném adni anyukámnak, és két telefon között (esetleg 3) vacilálok. A telefonok, G4, P8 vagy Xiaomi Redmi Note 2/3 (Pro). Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem a voda v20b(v20c független) jól muzsikál. Nagyon ritkán van kicsi hiba, pl a mobilnet csatlakozás, vagy mint ma a galériában a képek betöltése(kb3-4 sec volt). Aksi jól bírja, szóval ennél több bajom ne legyen(ja és 500+-os a futásidőm, szal belefér).
Arween
Arween
Adott egy BAL régió kódos ,bootloader unlock G4-es telefon.ami a mobilvarazs.hu-n lett vásárolva.Azon kívül hogy míg nincs jó módszer a bootloader visszazárására nyom nélkül addig ugrik a gari van-e más hátránya az adott telefonnak? (ez is épp elég tudom) Illetve miért jó ha nyitva van a bootloader?(mezei átlag felhasználó vagyok nem szoktam a telefonomon rom-cserét se mást csinálni
Nos ha ezt vetted meg nem vagyok benne biztos, hogy nálad minden rendbe lesz frissítés terén. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Arween
üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe, hogy az egyes verziók (a, c, b, d, stb) nem feltétlenül csak készüléktípusnak, hanem egy adott régiónak is szólhatnak. Nem biztos, hogy a te régiódra is kijöttek már.
De ha nem akarsz várni, akkor ott az LGUP, rakd fel azzal. A lényeg ugyanaz, csak manuálisan megy fel.
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
V20d kdz letölthető már ?! Köszönöm ! -
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Én tegnap előtt 20b-ről refurbish nélkül váltottam 20c-re és eddig minden jó, még az akksiidőm is! Fr. sem volt. Független a teló! -
Vikooo
addikt
válasz
Arween
üzenetére
Először kijött a Lengyeleknek a v20a amiben pl nem volt Knock Code feloldás és volt 1-2 hiba, erre jött ki nekik a v20b ami ezeket javíotta.
Európa többi -vagy bizonyos részén- a Lengyel v20b v20a -ként jött ki, tartalmazva a javításokat.
Legalábbis ezt olvastam külföldi fórumokon.
Gondolom hasonlóképpen tolják ki a többit is. Ettől függetlenül én is hiányolom a frissítéseket bár nekem csak a készenléti akkufogyasztás javíása kéne, amúgy nincs sok baj a telefonnal valószínűleg ezért sem kapkodják magukat.
-
kisgergely80
tag
Sziasztok!
Elég sűrűn olvasom a fórumot, de rég nem láttam mm roottal kapcsolatos hozzászólást.
Lehet tudni valamit a bootloader nyitás nélküli lehetőségről mm alatt, vagy stagnál még a dolog? -
Arween
senior tag
Én ezt nem értem, ilyen szarul frissítés még nem érkezett egy telefonomra se

Független telóm van és a 20a-n kívül semelyik hivatalos lehetőség nem kínál fel frissítést,miközben van akinek már a 20d-t is felajánlotta.....Értem én hogy hullámokba adják ki a frissítést na de ez akkor sem normális,minden nap nézem telón és LG bridgén is hátha,de sehol semmi... -
MartOOn
addikt
Lemaradtam. Van akkor már V20d kdz-nk?
-
zombinyul
addikt
Hát gyerekek... Az utóbbi időben siralmas lett az akksim teljesítménye. 4 óra készenlét, 1 és negyed óra kijelzőidő, és 57%-on van. Ez katasztrófa. Még hidegbe se vagyok sokat... Eddig ilyen körülmények közt azért simán megvolt a 4óra+ kijelzőidő. Nem tudom mi a franc lett vele, de ez így nem lesz jó. Lehet új akksi kéne bele?
Aztán a betöltés felirat a kezdőkélernyőre ugrásnál/ feloldásnál külön idegesít.
Szerintem a hétvégén megpróbálok egy 20b-t vagy c-t feltenni (bár nekem eddig az a is bevált), ha az se segít, felhívom a szervízt.
-
kocsij
tag
Erre valakinek van válasza? Köszi
-
Quqesz
nagyúr
Jut eszembe: két alkalommal is belefutottam abba, hogy a mobilnet hívas után nincsen csatlakozva. Csak a repülő mód ki/be kapcsolása után kúszott fel. A telefonról/hálózat menüpontban meg"csatlakoztatva" fogad. Nem vészes de ebben az évbe 2x már előfordult.
-
Napster82
tag
Üdv. Abban kérem a segítségeteket, ha tudtok, hogy az ebay-ről rendeltem a vezeték nélküli töltéshez qi matricát, de a gyári hátlapról nem szívesen venném le a régit. Nem tudnátok linkelni olyan hátlapot amin nincs nfc matrica.
-
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nem tárol személyes adatokat a Swype. Jelszót, illetve hitelkártya adatokat sem. Jelszó mezőnél is kinyomja az intelligens tanulási módot, illetve a személyes szótár funkciót.
Legalábbis ez a hivatalos álláspont.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
Zárjuk ezt rövidre, mert ez egy potenciális flame témakör.
a.) Az ilyen szolgáltatások általában rögzítik az ÁSZF-ben, hogy az adataidat nem adják tovább harmadik félnek és istenbizony nagyon biztonságos módon tárolják, ahhoz majd soha illetéktelenek nem férhetnek hozzá.
b.) Nem kell hozzá rossz szándék, hogy az adataiddal visszaéljenek. A Sony és az Adobe is hagyott már el több millió felhasználói adatot, beleértve bankkártya adatokat is, mikor hackerek törtek be hozzájuk.
Ennek tükrében mindenki döntse el, hogy a kényelem/kockázat viszonylatban mennyit enged meg.
-
Peter.70
addikt
Aki Swype-t használ, nem kell félni a szerződés elfogadásától, illetve az engedélyek megadásától ( jelszavak, stb )?
A swiftkey is tudja a swipe-t
-
SharpSA
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Ez nem vacakolás, ilyen a nyelvünk. Én nem sajnálom rá az időt, igaz a Swype-pal, az összekötős módszerrel gyorsan megy az írás. Szerintem leírok egy ujjal kb. 3-4 szót, mire sokan pötyögve még ékezet nélkül is talán egyet...
(#17146) Meggyi001
Naná, hogy Swype. A ragozott szavakat is jól ismeri és még lehet neki diktálni is magyarul. Bár ez utóbbit ritkán használom.
-
De azért remélem rajtam kívül más is "swype-ol" még, nem csak én

(#17145) siofok : az anysoft-ot én is sokat használtam, tök jó. Csak aztán begyűrűzött a swype.
-
válasz
leslien
üzenetére
Csak feltoltam... nincs nagyon egy szabad percem se a G4-el foglalkozni. /7per 6nap munka épp - most is a multi cégnél ro*adok.../
de ha ez lenne akkor említve lenne szerintem. Kamerát annyira nem is használtam még, 4k videót se tudom miként kell vele csinálni (kövezzetek meg érte)

L
-
Wynsent
tag
Sziaszok!
T-s G4-em van. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor lesz rá Marschmallow? Mindenhol azt olvastam, hogy már elérhető az országban, de hiába nézem kb. két naponta, semmi.
-
zombinyul
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Lehet megkövezni, én vagy lustaságból, vagy sietségből nem írok ékezetet. Esetleg a tabletomról vagyok, amihez van egy angol nyelvű billentyűzet, amin lehetetlen előcsalni bármiféle ékezetet. Viszont PC-n mindig ékezettel írok, a BlackBerrymen is, meg mikor nagyon sok időm van, a G4-en is (most kezdem csak "belakni" a helyesírás rásegítést benne, ideje is így fél év után
). De az ordas nagy helyesírási hibák engem is baromira zavarnak. -
leslien
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
kamera nem változott véletlenül ? 60fps ... de jó lenne.. btw nem csak én foglalkozok a témával próbálkoznak mindennel a skacok G4 camera mod MM
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem sok itthon élő ismerősöm is ékezetek nélkül ír, mert külföldről rendelt laptopot és egyszerűen lusta átmatricázni a billentyűzetet. Vagy az utóbbi években például pont a mobilról irkálás is eléggé elterjedt lett. Ha a fórumba írok mobilról, igyekszem ékezetet használni, de ha chatelek ismerősökkel, akkor nem fárasztom vele magam.
-
SharpSA
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A korábban itt megosztott képen írja is az akku fogyasztás javítást. XDA-n nem találom ezt a 20d-t, OTA-n meg nem jön. Egyébként a 20c is jól dolgozik nálam.
-
ferensz
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem pl csak a privat notebookomon van magyar layout beallitva, mindenhol mashol US, szerintem ilyen felallasban is vagyunk paran

SharpSA: egyszeruen lassabb, nem esik kezre.
-
SharpSA
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Külföldön él és akkor mi van? Ez is csak kifogás. Telefonon és pc-n is ugyanúgy lehet váltani a billentyűzetkiosztást.

-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Utóbbi néhány hónapban az ékezetes betűk hiányával kapcsolatban rájöttem, hogy az eddig általam látott egyének, akik nem használnak ékezetet, mind külföldön élnek.
A rejtély ezen része számomra már megfejtésre került és el tudom képzelni, hogy valamennyire általánosítani is lehet ezt, ha soha sincs ékezet egyes embereknél. -
vigyori78
őstag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Ha már itt tartunk, hol lehet megnézni az LG-nél a beregisztrált telefon részleteit ,hogy mikor vettem stb.. ?
A saját támogatásnál csat a telefon típust írja meg az imei számot.
A Samsungnál úgy van ha rányomok a regisztrált termékre kiír mindent, hol vettem mikor stb... -
SharpSA
veterán
Akinek van már 20d, annak van valami tapasztalata a 20c vagy 20b-hez képest?
-
SharpSA
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Azt a két szót csak direkt írtam úgy, egyébként nem tartozik egyik sem a tárgyhoz. Azért is vannak idézőjelben.

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
SharpSA
üzenetére
A "báncsa" és a "mer" nem csak írásban, de szóban is helytelenek. Az más. Vidéken meg nem csak idősek, de fiatalok is így használják és ez a lehető legtermészetesebb dolog.
Én örülök neki, hogy az ország ilyen apró méretéhez képest is van több olyan tájegységünk, ahol egy kicsit máshogyan ejtenek és írnak szavakat. -
kocsij
tag
Erre adjon nekem valami választ. t-mobilos a teló, független V20b romot raktam rá, szoftver verzióhoz mégis ezt írja: V20b-216-30 teljes gyalulás volt. Nem V20b-EUR-xx kellene hogy legyen ilyenkor?
-
SharpSA
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Csak "báncsa" a fülem, "mer" nem szoktam hozzá. Ennyi. Ettől még tudom, hogy van.

-
Peter.70
addikt
Szia Zombinyul, régen láttalak

-
zombinyul
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem is csak magat a hangszorot csereltek, nem az alaplapot. A kollrganak nem is ertettem miert csereltek komplett alaplapot.
-
kocsij
tag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
V20C-vel hogy íródhatott át a régió kódod? Szerintem az nem tud átíródni.
-
o_pegazus_o
tag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Amit még kifelejtettem: gyárilag független a kicsike és 2 év gari van rá.

-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat! A noname kinai Qi padok megbízhatóak? Elnézést ha volt már kérdés...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Nem nagyon találok semmit az EUA országkódra, lényegében ez a legközelebbi találat, ami talán argentin modellt takar (persze ez nem biztos).
Bár ennek nincs jelentősége. A H815 a nemzetközi modell, gyakorlatilag ettől csak a Dual SIM (H818n/p), a Koreai (F500) és az USA változatok (pl: US991) térnek el. Hardveresen valószínűleg azok sem igazán, csak licencelési okokból egyes frekvenciák firmware-ből vannak tiltva.
-
kentucky
őstag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Szerintem egy kulfoldi szolgaltatos telo lehet, ami kesobb ki lett fuggetlenitve. Beallitasok-> A telefonrol-> szoftveradatok kepernyorol tudnal screenshotot kuldeni?
-
o_pegazus_o
tag
válasz
üzenetére
Szerintem ennél nincs jobb: LG G4 H815 gyémántüveg képernyővédő fólia - 1 db/csomag (Diamond Glass)
A legolcsóbb kisker árat itt találtam:
http://www.mobildesign.hu/lg_g4_h815_gyemantuveg_kepernyovedo_folia_1_dbcsomag_diamond_glass_13478A hangszóró és érzékelők nincsenek takarva, de tökéletes a méretezése. Figyelni kell a fölrakásra és sztem örök élet. 2 hónap használat után nem sikerült még megkarcolnom zsebben hordva. Az újlenyomatokat is taszítja.

-
andrys83
aktív tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Tudom hogy irták.De akkor valamit benézett vagy át..szták..Lehet külön rendelni is beszédhangszorot.amugy 6000ft a csere lg g4 h815
http://gsmszerviz-mobiltartozekok.com/lgszerviz/386-lg-g4-szerviz-javitas.html
nyisd meg a linket.üdv
-
Szőr
csendes tag
Ha már volt linkelve ez a cikk, akkor elnézést.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
andrys83
üzenetére
Kentucky írta korábban, hogy beszédhangszóró miatt alaplapot cseréltek.
-
kentucky
őstag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Szerintem csak elírták, dobozon milyen régiót ír?
-
andrys83
aktív tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Beszédhangszórót cseréltek és külön van.Nem függ az alaplaptól.
-
kovacs65
őstag
válasz
üzenetére
Én ezt rendeltem:
14 USD körül volt 10 db.
Augusztus közepe óta van fent az első. Tökéletes, karcmentes, jó illeszkedés, kellemes üveg tapintás, sima.... stbMaximálisan elégedett vagyok vele.
Előtte egy Xperia Z Ultra-n volt egy több ezer forintos valamilyen márkás, de elrepedt, amikor le akartam szedni. Itt nem lesz akkora baj, mert kb 4-500 Ft csak. -
Szőr
csendes tag
válasz
üzenetére
Persze, símán megy az indukciós töltés. Kb. 5-7mmm távolságig működik.
Tekercs [ragasztása] -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Én is ezt magyarázom sokszor a topikban, amikor nem értik, hogy miért kell az egész főpanelt kicserélni gyakorlatilag bármilyen hibajelenségnél. Hát mert szinte minden lényeges alegység a főpanelre van integrálva. Ez jót tesz a javíthatóságnak, de nem annyira jó akkor ha egy beszédhangszóró miatt új főpanelt kapsz és bukod a jól belakott rendszert.

-
o_pegazus_o
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nem egy bonyolult a csere.
Szétszed, lehúz, rádug, összeszerel...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Szerintem is a kamerát cserélik majd. Szerencsére ez azon ritka egységek közé tartozik, ami talán nem jár főpanel ("alaplap") cserével.
Emlékeim szerint volt itt a topikban olyan, akinek már cseréltek kamerát olyan gyorsan, hogy a helyszínen megvárhatta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek az ennyi meg ennyi van hátra szövegek talán az esetek 5%-ban találhatják el, hogy mennyi is lesz az annyi ...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

(vagy ez jó?)

(csak szólok a a nevedben van a monogrammom
)
de ha ez lenne akkor említve lenne szerintem. Kamerát annyira nem is használtam még, 4k videót se tudom miként kell vele csinálni (kövezzetek meg érte)