- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami info arról, hogy melyik szériákat/gyártási számú G4-eket érint a bootloop probléma? Keresgélek, de eddig azt találtam, hogy az újabb szériák is bootloopolnak... Egy 1.1-es revisionű 602-es szériaszámú G4-gyel szemezek, mert a G2-esem sajnálatos módon kezdi megadni magát, szóval el kéne döntenem hamar, hogy megvegyem-e... Köszönöm előre a válaszokat!
-
reap3r
aktív tag
-
reap3r
aktív tag
Szervusztok, egyszer régen olvastam valami G4 szériahibát, de nem vagyok benne biztos, hogy jól emlékszem-e. Egy osztrák ismerősöm G4-ese nem kapcsol be egyik napról a másikra, Saturn-ban vette. A kédésem az lenne, hogy ha ez tényleg széria hiba, akkor garanciában megjavítják? Gondolkodom rajta, hogy megveszem tőle, mivel már vett is egy iPhone-t, mert miért ne... Illetve, hogy lehetne ezt kideríteni, hogy szériahiba-e?
-
reap3r
aktív tag
válasz #18001664 #17202 üzenetére
Szerinted reális, ha 100-ról 99%-ra fél óra alatt merül a telefon... Aztán majd szépen megnézed, hogy 50-60 %-nál meg 5 percente merül 1 %-ot. Ha neked ez reális, akkor remélem, hogy az autód is így fogyaszt. Meglepődnél biztos, ha a kocsid az első 20-30 km-en nem enne üzemanyagot, utána meg 10 km-enként elkezdene enni egy litert... Látom kár volt ide írnom. Szerintem neked komoly értelmezési problémáid vannak. De amúgy nem is értetted, hogy mégis mire céloztam. A %,ott fent a kis sávocskádban is becslés, te szuper elme. Szóval, az ugyanolyan becslés, mint a hátrelévő idő, szerinted miért merül fél óra alatt a telefon 100-ról 99-re. Na meg neked ez jó becslés ezek szerint. Akkor működjön minden dolgod így. Hamar rájönnél, hogy a kocsikádban is rengeteg minden csak becslés.
-
reap3r
aktív tag
Nem ide tartozok, de látom ezeket a felső 9x %-nál ennyi meg ennyi időt ír még hátra, illetve 100ról 99 %-ra x idő alatt merül a telefon hozzászólásokat. Ezek a %-os dolgok mind becslések, ha pl. fél óra alatt esik 100-ról 99-re az akksi, az szimplán téves becslés, amit majd szépen kijavít a rendszer... G2-esen is volt ilyen becslési hiba még KitKat-en, akkor a G2es elment 100%on 40-50 perceket is... Mégsem hozott 2 napos kijelzőidőket Ezek az ennyi meg ennyi van hátra szövegek talán az esetek 5%-ban találhatják el, hogy mennyi is lesz az annyi ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest