- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz Nikaré #48610 üzenetére
Sajnos a mobilok az utóbbi pár évben elég rossz irányba mentek el.
Engem ezzel a noccsos, lyukas, agyonkerekített kijelzőkkel ki tudnának kergetni a világból. A V50-et is csak úgy tudom elviselni, hogy maszkolva van a noccs.
A ledet, jack-et és infrát még talán a Xiaomi adja így egyben. De az aod miatt lassan mindenhol hanyagolva lesz a led.
Titkon bízok benne, hátha egyszer az LG ismét elkezd telókat gyártani. Bár erre elég kicsi esélyt látok.
Pedig, ha kikérték volna a MA közösségét, hogy milyen telót kéne gyártaniuk, talán még mindig sikeresek lennének. -
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48575 üzenetére
Ami szerintük az én hibám. Felejtős már, bő 1 hónapos eset elengedtem. Nem tudom a fogyazstóvédelemmel vagy bármivel is mire mentem volna és hogy miként bizonyítom az igazam..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48573 üzenetére
Én sem. Bár a szerviz, ami mögöttük van a TMX-hez tartozik, így részben nem lep meg a dolog, de akkorse ezt várná az ember.
Hiába közöltem, 2 évig semmi baja nem volt a telónak a vízzel (ha lett volna, nyilván nem kap akku és kijelzőcserét) s érdekes mód a szervizt követő másnap amint víz éri be is ázik.. De ők azt mondták, nem rendeltetésszerű használatból eredő ismeretlen folyadék került a készülékbe. Azt még fotókkal is bizonygatták. Hát az anyjuk...ját. Azt még megmagyarázzák, hogy a telefon amúgy nem vízálló. Persze, mert az IP68 az viccből van minősítve neki.. Ezek már ilyen süket dumák, csak védjék magukat.
Azt hagytam a dolgot, a teló még működik, megy ameddig bírja a korrodálódást, aztán majd megmakkan. Fotózásra még jó. Ja apropó fotózás. Ázást követően ugye újra szétszedték a bevizsgáláshoz. De ismét gányul rakták össze, a főkamera optikája előtt egy szösz figyel lelkesen.. Nem szöszmentesen rakták össze... Ennyit róluk. Oké, hogy ennek már mindegy címszóval csinálták, de na...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Nikaré #48568 üzenetére
Szekrénysoron van ilyen üveg ajtós, amiben van 5 polc. Ott vannak a régi telóim. Mind dobozos. 2db LG F6, 2db LG G3 3/32, LG G4, Siemens SL45i, Siemens M55, Nokia 6303 és 6131, gyerek ex Xiaomi Mi A1-e, Motorla D160 (ez volt az első telóm 1997-ben). Lehet, majd idővel a HTC U11 is ide kerül. Bár a doboza ott van. Illetve van még pár régebbi nyomógombos SonyEricsson. K500, K700, meg ami még nem jut az eszembe.
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48565 üzenetére
Bizony, a hátlapi megoldás az egyik legjobb volt a maga idejében, telefonálás közben milyen jó volt használni mikor a hangerőt kellett le/fel venni. Vagy ugyanezt zenelejátszás közben, mikor elég volt csak a zsebbe nyúlni és simán csak tapizni a gombot a kívánt hangerőért.
És akkor az egyedi designről már nem is beszélve.
Amúgy nem csak ébresztőként szolgál, kocsiban jack kábelen lóg s adja a zenét, mert régi beépített fejegységes a kocsi (Honda Jazz 2005), s így legalább düböröghet az mp3 a 32gb-os kártyáról.Jah, elvittem szervizbe, majd utána UV-s fóliát kapott, amit lemostam, ahogy korábban is tettem, és beázott. Szerviz nem közölte velem hogy az ip68-nak búcsút inthetek, en meg jóhiszemű elégedett user tettem amit mindig is tettem 2 éven át. Gondolta a franc.. ők meg hárítottak, miszerint én voltam a balf... Holott nyilván ők cseszték el. Így jártam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48558 üzenetére
Nalam meg mukodik, de mar inkabb csak ebresztonek funkcional. 🙃A kinai verzio mar vagy fel eve nincs bekapcsolva, annak az akksija haldoklik, az original 6-7 eves pedig meg most is jol birja. Keszenletben bekapcsolva hagyva 1 hetet is elketyeg :)
Idonkent adok neki netet, lefrissiti magat nagy kinlodva, aztan vissza offline allapotba
Droid 7 van rajta, OTP legalabb megy rajta, de mar arra sincs szukseg, amiert eredetileg is megvettem.
P40Pro, beazott szerviz(!) utan, lett melle egy Xiaomi 12X, igy a GMS is adott a rendes OTP app hasznalatahoz.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Nikaré #48264 üzenetére
Nekem asszem február óta van meg, (vagy március?). Egy nap alatt sosem merül le annyira, hogy töltenem kéne. Átlag két naponta töltöm, de még akkor is marad benne nafta. Ha takarékon használom, a 3 nap is megvan. Szóval én meg vagyok vele elégedve. Filmnézésnél egy 25 perces cuccnál alig merül 1-2%-ot. Még van elfekvőben G3-am is, lehet veszek abba is egyet.
-
tknof1871
őstag
-
SkyLine3000
addikt
válasz Nikaré #48241 üzenetére
Én márciusban vettem bele egy ilyen Nohon aksit. Eddig minden rendben vele. Én is kíváncsi vagyok, h mondjuk 1 éves korában hogy fog muzsikálni? Nálam még aksi nem ment tönkre. Remélem, ez sem fog. A G3ban is még az eredeti aksi van. Annyi, h nyilván már kevesebbet bír valamennyivel, mint újkorában. De attól még 3 éves lesz asszem pont most júniusban.
-
htc07
addikt
-
tknof1871
őstag
-
tknof1871
őstag
válasz Nikaré #47838 üzenetére
Üdv! Hogyan lehet rögzíteni a kamera app-ban a vízszintes felvételt? Mert nekem állítva van a zsebemben a telefon és amikor előveszem szerintem nem észleli hogy vízszintesbe fordítottam. Sokszor csinál nekem ilyen képeket videókat, hogy mintha állítva fognám a telefont pedig nem úgy fogom felvételnél.
Vagy legalább ez tudná jelezni hogy most horizontal vagy vertical videót/képet fog csinálni?
Akkora csalódás mikor van egy egyszeri alkalom és a telefon horizontálisan van a kezemben de a felvétel vertical lesz. Visszanézem a PC-n és forgathatom 90°-al az összes felvételt, képet.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
törölt tag
válasz Nikaré #47685 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése. Szerintem akinek az üzemidő fontos, az kevés ezen a téren kiemelkedő telefont fog találni a felső kategóriában.
A "sok hiba" ellenére a G4 kamerája és kijelzője elég jónak számít mobil fronton. Akinek ez fontos, annak ebbe az irányban kell nézelődnie. Tehát legalább ezt a szintet hozza.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Nikaré #47454 üzenetére
Nem tudom kinek, miket produkál. Mivel nekem nem ez a fő készülékem már, de mindig be van kapcsolva egy feltöltős kártya van benne. Általában wifi-n lóg, de ha nem, akkor 4G. Mivel soha nem tiltok háttérforgalmat, ezen is ugyanúgy megkapom a maileket, fb, messenger üziket stb. Az már más, hogy ezen nézem meg vagy sem. Viszont ez ébreszt minden reggel. Általában másfél óra sot szokott összesen lenni, a készenlét pedig 120 óra körül.
-
TeeJay
félisten
válasz Nikaré #47289 üzenetére
szerintem ez hülyeség
2015-ben az alkalmazások nem tekerték ennyire a telefonokat
azóta meg amit használsz jobban szívja
nekem csak pár dolog van rajta
viber facebook messenger ami szívhatja és simán 5-6óra SOT megvan és mikor megvettem akkor is ennyi volt kb.
nálam látványosan 2-3x tovább bírja mint a régi akkuval már
ott jó ha 2óra SOT megvolt de inkább kevesebb és 20%-nál simán kikapcsolt ha valami komolyabb terhelést indítottam mint vaku vagy kamera vagy gps...
itt rendesen 1-2%-nál kapcsol ki és nem elszáll hanem szépen le tud állni előtteMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Nikaré #47155 üzenetére
Kranich már off gondolom már 3éves telefon széria nem tartanak akkut hozzá
én meg nem várok hónapokat mire rendelnek kínából egyet és átmatricázva eladják nekem dupla áron
aliexpressen nézz ha kell 6Ah-s akku vagy LG Váci útiban leírtam mennyiért vettem újatMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Nikaré #47114 üzenetére
nem akkor vettem a G4-et sem mikor megjelent hanem 1évvel később 94ezerért
mikor kijött volt vagy 140-150
G7-et is pl jövőre vennék ha vennék de egyelőre még ez bírja
és várok még majd 10nm alatti CPU-ra
a Snapdragon 845 már elég komoly de még lesz attól jobb is ami kevesebbet fogyaszt
meg ugye van 6xx és 7xx Snapdragon is már azokból is 7nm-en elég komoly procik lesznek alacsony fogyasztással.na meg még várok 1 évet mit hoznak ki a kínaiak mert a Xiaomi is nagyon bejön és jó áron adnak jó hardvert
fotózni ritkán szoktam videózni néha, igazából inkább a netezés böngészés a lényeg meg a 4000-es akku jó lenne hogy sokáig bírja[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
D@ny7
aktív tag
válasz Nikaré #46933 üzenetére
A mai napon megérkezett a javított telefonom. Bekapcsol, működik úgy tűnik minden rendben.
Viszont nem kaptam semmi papírt a javításról. IMEI szám megmaradt, hátlapi matrica ugyanaz.
Ki tudom valahonnan olvasni hogy cseréltek-e alapot?
Gyanítom hogy csak szoftvert frissítettek, bár ha működik akkor végeredményben mind1 -
Tutu7030
veterán
válasz Nikaré #47031 üzenetére
Sok sikert hozzá! Akármit is választasz majd, nehéz döntés lesz! Én már lassan 1 éve a mate 9-et használom. Sokáig hiányzott a dupla koppos ébresztés, de amióta az egyik frissítéssel megjött rá az arcfelismerés, azóta az pótolja a dupla koppot.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Mentolka
senior tag
válasz Nikaré #46894 üzenetére
Ahogy olvasom itt a hsz-kat, a legtöbben vagy nem annyira érzékenyek a G4 tulajdonságaira, vagy kénytelenek valamibe beletörődni az utód választásánál.
SZerintem, ez egy jól kitalált készülék (már a következő generációi nem annyira), és csak picit erősebb hw kéne bele (proci, memória).
Én is nézegettem, hogy mire lehetne lecserléni, de nem nagyon van hasonló a piacon. -
Technoman
őstag
válasz Nikaré #46783 üzenetére
Én is kíváncsi leszek rá, mert én direkte a hétvégi túrázáshoz/kiránduláshoz venném (állandó GPS ill. sokszor mobil net is, a fotózásról meg ne is beszéljünk) és bár van egy 20000mAh-ás USB-s aksim, csak unom már, a hétvégi használat miatt, napi 3x-4x rádugnom a telót (nem biztos, hogy a teló USB csatija ilyen igénybevételre van tervezve)
+ még ott van -a korábban linkelt- szelfizéshez használt Manfrotto mobil klipszem is.
Ma megmértem a Spigen bumper tokkal a telót. Így 14mm vastag. Pzoleex 13mm-ert mondott az akksival. Majd kiderül.14 napom van rá, s hanem jó, megy vissza az extreme-hez.
-
takcslajos1
tag
-
GEIL
addikt
válasz Nikaré #45555 üzenetére
köszi !
sikerült ahogy leirtad !
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
TeeJay
félisten
válasz Nikaré #44969 üzenetére
LG-nél veszek akkor értelem szerűen
csak fura hogy párom jóval többet nyomogja ugyanazon napon vettük mégis neki semmi baja az akkunak
nekem meg csomószor dobta el magát mikor még 15-20%-ot írt
sőt ha belegondolok ő sokkal többet is töltötte mint én mégis az enyém van lerohadvana kifogtam egy gyengébb akku eresztést úgy néz ki
tavaly július első hetében vettük szóval kb. 1,5éves pont és ha napi 1töltéssel számolom az már bő 500töltés felett jár de volt mikor napi 2x 3x is volt töltvemég szerencse hgy nem drága az akku
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Busterftw
nagyúr
válasz Nikaré #44766 üzenetére
Most rákerestem a h815 verzióra, €78-100 vannak, de ha listázom hogy csak új állapotút mutasson, akkor egyet dob ki ami már €210.
Szal a többi refurbished, amit vagy javítottak vagy nem.Igaz az új kb 63k-ra jön ki, azt simán megéri. Ha kibírja bootloop nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
válasz Nikaré #44622 üzenetére
B20.
Szumma: Voda érintett benne, az sem mindenhol para.
Részletezés: solfilo fórumtárs hsz-a a Xiaomi Redmi 2 Pro (szeretett, G4 előtti készülékem) topicjában.Trailblazer: Köszi. Majd meglesem, csak legyen rá időm.
[ Szerkesztve ]
-
Supercolor
újonc
válasz Nikaré #44443 üzenetére
Pontosan leírod, mi jár mostanában az egyszeri G4 használó fejében.
FM rádió, hátoldali hangerőgombok-bekapcs, kivehető akksi, SD kártya, infraport (=univerzális távirányító!!!) emellett a jack bemenet is manapság nagy kincs kezd lenni. Én a V30-cal szemeztem, mert ugye ujjlenyomat olvasó, meg HIFI DAC, ) pláne kiváló koncert bootleg felvétel készítési képességek! ;-) De pl.a kamera tesztképek alapján ott sem estem hanyatt a javulástól a G4-hez képest (G6-ról ugyebár nem is beszélve, mert ott tényleg csak ez a széleslátószögű parasztvakítás van) Én megúsztam az alaplap hibát, igaz, volt aki a családban meg beleszaladt (=abból is lett még egy pótakkum, :-( :-) )
Egyedül a kvázi vízállóság, az ujjlenyomat olvasó és a tényleg brutál hifi, na meg az OLED kijelző szól a V30 mellett, bár az azért elgondolkodtató, hogy kétszer annyiba kerül mint egy G6.A kamerára visszatérve, mostanában szemmel látható, hogy az újabb és újabb csúcsmodellek egyre kisebb előrelépést tudnak elérni a képminőség terén, üveglencsék ide, apertúra, lencseszám oda...
Egyszerűen elérkeztünk az ilyen parányi objektívek fizikai korlátaihoz, (a megapixel hiszti hál' Istennek már lecsengőben) szoftveresen lehet még mókolni a dolgokat, de látható hogy a fényképezéshez egy dolog kell igazán: fény, abból pedig ekkora lukba nem lehet lényegesen többet gyömöszölni már.Kis elméleti kitérő: most hogy eszkalálódik Koreában a helyzet az északi mérges tesóval, akikről tudjuk hogy cyberhadseregre többet költ mint kajára, szóval ha igazán eldurvul a helyzet, és lenullázzák az internetes kommunikációt, akkor inkább lennék ott LG-s aki az FM rádióból értesülhet a hadihelyzetről, mint Samsungos aki hiába izzítja majd a netrádiót, hogy vehet-e még tartós tejet, vagy inkább lemondja a Lakáskultúra előfizetést és irány a legközelebbi atombunki.
Lehet, hogy kisarkítom, de soha ne kelljen ezt a szempontot figyelembe venni az FM rádió mellett. Viszont itt, Magyarországon sincs mindenkinek korlátlan mobilnetje, pláne nincs teljes országos szélessávú lefedettség, úgyhogy én nagyon is ragaszkodom a jó kis oldschool FM rádióhoz, hozzáteszem, sokkal kényelmesebben használható mint a webes szolgáltatás.És hogy egy budajenői borász ismerősöm örökbecsű mondásával zárjam: "előbb-utóbb mindenki rizlinget iszik és Kossuth rádiót hallgat." :-D
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz Nikaré #44443 üzenetére
Sajnos ha készüléket cserélsz manapság kompromisszumokat kell kötnöd.
Nekem is azt kellett és nem G6-ot vettem ,mert nem volt meggyőző számomra sőt fotózásban nagy visszalépés.
A másik dolog ez a 18:9 képarány,amit le fognak dugni a torkunkon a gyártók ha akarjuk ha nem. -
gabor_01
senior tag
válasz Nikaré #44399 üzenetére
Hogy, hogy mitől lenne benne a rendszerében?
Akkor miért függő az alaplap csere után?
Mert látták, hogy függő volt a régi és az újat is függővé tették.
(Velem is ez történt.)Ilyen alapon bármilyen alaplapot belerakhatna a szerviz és logika szerint egy szolgáltató függő garancia papírral bevitt telefont a javítás/alaplap csere után fel kellene vinni a renszerbe.
Ki vinné fel? Az LG szerviz a Telekom rendszerébe? Vicces.Amúgy, hogy működhet a hálózaton?
Milyen hálózaton? -
Chevalier
tag
válasz Nikaré #44255 üzenetére
A G5 nagyon stabil, egyértelműen problémamentesnek mondanám. Van egy két bosszantó dolog már, minthogy nincs az a jó portolt v10 manual videó app, vagy hogy a wide lens fixfókuszos, de amúgy szép, minőségi képeket készítek mint a G4gyel anno.
Ugyanugy tud 2 óra power use közben merülni meg melegedni de ha g4hez viszonyitjuk, minden paraméter kb fele annyira para a 4Gb ram egyértelműen érződikeinhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz Nikaré #44196 üzenetére
Egyszerűen egy kategóriával jobb telefon, gyors, kevésbé merül, kényelmes tartani, egy bőr hatású skin-nel a hátulján jól is néz ki. Ujjlenyomat olvasója egy iphone 6s nél gyorsabb, nagyon kézreáll, viszont a Szent Hátlapi Gombok elhagyásáért
Remélem valahol fejek hullottakeinhorn az finkle
-
-
-
Feri1977
senior tag
-
-
nagyúr
válasz Nikaré #40829 üzenetére
Azért a Banggood-ot linkeletem, mert 100% eredeti, és olcsón adják.
Én már 2 darabot rendeltem innen (és más xiaomit is) és mindegyik eredeti volt, és 100%-os minőségű. Tehát nem a gyárból kilopott selejt, vagy utánzat."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Urmy
tag
válasz Nikaré #40337 üzenetére
THX.
Második telonak szereztem az S5 mellé de jövő héten lesz bele sim, bár sosem gondoltam volna összefügg a kettő.
Az előfordulhat hogy "beég" a kijelző ? Azt gondoltam az csak amoleden fordulhat elő de mintha a felső menüsor kissé "beégett" volna.
Érdekes.Amugy frankó teló bár azért nekem S5 jobban tetszik, de 30-at megért bőven.
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Nikaré #40233 üzenetére
Soha nem hordtam farzsebben. Inkabb a melegedésre gondolok. Nekem-meg rákeresve sokan másoknak is- az infranal repedt meg. Gondolom a felső rész a gyengepontja a keretnek, ott melegszik leginkább. Mondjuk nem tudom hogy sikerült ezt több telefonnal is megcsinalniuk. A nexus 5 repedt körbe az összes gomb mellett es a G3-nal is elismert tipushiba volt.
-
Potyka03
senior tag
válasz Nikaré #40025 üzenetére
ez a biztonsági frissités ugyan az mint amit a vodások kaptak csak most megkapja a független,telenor és a trémobil is?
Csak mert vodás vagyok és nekem az l-es van fent,de a bridge nem jelzi hogy lenne frissités...(nem rootolt,nem mókolt telóm van)Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest