- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas49
senior tag
válasz
kovacs65 #29555 üzenetére
"Szintén zenész"
Június 27-én adtam be a Váci úti szervízbe, amikor max. 5 munkanapot mondott a munkafelvevő.
Most hívtam a szervízt, ahol közölte az ügyfeles, hogy átküldték a Telemax-hoz, mivel sok a munkájuk.
Kedden és csütörtökön van onnan visszaszállítás. érdeklödjek akkor.
A G3-som a Telemaxnál halt meg, másfél hónap múlva adtak kártérítést.
Remélem ezzel nem járok így. -
brek666
tag
válasz
kovacs65 #27704 üzenetére
Nekem 2 hete egy iphone 6s plus kapcsolt ki végleg ami kb m2.5 szer annyi volt mint a G4 em..
Eszembe sem jut ,hogy soha szifon....
Mit fogsz venni?Nincs ma a jelenlegi világon olyan gyártó akinek ne halhatna meg a készüléke bármikor.
Nnics olyan gyártó amelyiknek akármelyik készülékével ne lehetne olyan hiba ami miatt szervizbe kellene vinni.
.Egyébként más gyártó sem fogja ingyen javítani a kötelező jótálláson túl.
-
E2E4
aktív tag
válasz
kovacs65 #26130 üzenetére
Ugyanezek a kérdések a gyári LG Quick Circle tokkal kapcsolatban?
(Látom, hogy azt is nagyon hamisítják, ezért csak eredetiben tervezhetek. A kedvencem a QI + NFC matricán a "Made in China" felirat, ami - videók alapján - az eredetiben nincs is.
)
-
E2E4
aktív tag
válasz
kovacs65 #25422 üzenetére
"Azzal védekezett, hogy azóta sokat fejlődött a technika."
Ez a fórum jobb, mint egy speciális vicc oldal.
Valós háttér: az ilyen helyeken nincsenek kellően megfizetve az idézőjelben "szakemberek", így gyakran hiányozhat a kellő motiváció a kompetens szakmaiság elérésére. A probléma az, hogy a kevésbé hozzáértő vevőknek, alkalmanként teljesen valótlanságokat mondhatnak, és a vevő esetleg ezt el is hiheti. (Nem folytatom tovább a kört.)
-
vigyori78
őstag
válasz
kovacs65 #22436 üzenetére
Legalább tudjuk, hogy a Stilgut-ban nincs mágnes.
Én nagy megelégedéssel ezt használom.
Ez kicsit drága de ez már nem plusz tok hanem ez a hátlap is.
-
-
-
-
lela
aktív tag
válasz
kovacs65 #18613 üzenetére
Nekem a Nilkin-böl a frosted case volt 2db is volt kb 1 hét után mindkettőnek a sarkai lerepedtek. Vettem egy spigen Spigen Thin Fit tokot ez kb 3 hónap után kezdett el repedni a sarkainál. Nem tudom ebben a designben mit lenne érdemes venni... Egyszer sem esett le a telefon bennük.
Igazából olyan kellene ami vékony.Más: Ma feltettem OTA-n a telekomos Marshmallow-t és nagyon nem tetszik hogy a knock kode 6 ütés plusz 4 helyen. Eddig sem volt ez tökéletes, volt hogy 2x 3x kellett kopogni, de legalább csak 3 koppintást állítottam be.
Most attól félek kopogtathatom mint egy hülye, és vagy sikerül vagy nem. Nagyon hiányzik az ujjlenyomat olvasó akkor a G4 lenne számomra a tökéletes. -
Stauffenberg
nagyúr
-
Helltak
őstag
válasz
kovacs65 #15068 üzenetére
Az normális, hogy a sok sor lefutása után, akár 20-25 percig is fekete lehet a képernyő. Várjál annyit, ha akkor sem lesz jó, akkor nem tudom mi lehet.
Nekem max 1-2 percet volt fekete a képernyő, az előzőnél viszont legalább 15-öt.. Tudom, nehéz annyit várni, tehetetlenül nézni a "semmit" -
-
zombinyul
addikt
válasz
kovacs65 #5836 üzenetére
Csak nekem nem hozza be, melyik tokrol is van szo?
Egyebkent elkepeszto milyen internetehes lett a kicsike. Eddigi telefonjaimmal eleg volt 1 giga koruli internet, most majdnem 5 elfogyott ebbe a honapba, maradt 600 megam. Lehet az a baj hogy tobbet Youtubeozok meg toltogetek le mint eddig, de mar tudom higy egy ilyen kaliberu telefonhoz nincs olyan hogy eleg internet. Jah, raadasul otthon wifi van, zomebe a melohelyen is. Erdekes...
-
Tutu7030
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz
kovacs65 #4848 üzenetére
Köszi a tippet
Még meglátom mi lesz, egyelőre 50-50% az esélye, jelenleg más van ami igencsak közrejátszik ennek beszerzési esélyén
Max karácsonyra tuti meglesz
G3-nak is Nillkin tokja van, GSM-be lett véve, 6K volt, de pöpecül teszi a dolgát
G4-nek a tokjában az bosszant hogy az értesítési lednek nem csináltak lyukat, de azt ki lehet fabrikáni -
Nagytoll
senior tag
válasz
kovacs65 #3079 üzenetére
Nagyon egyszerű használni, kiválasztod a kdz-t és kiválasztod, hogy CSE vagy NORMAL flash-t akarsz. A normal-lal megmarad minden adat, de fennáll a bootloot veszélye(nekem előző telefonomon egyszer se történt ez, pedig többször normal-t indítottam) A CSE pedig legyalul mindent a telefonról, mintha új lenne. Itt egy útmutató angolul
-
-
anzo
senior tag
-
MaciTDI
csendes tag
válasz
kovacs65 #3012 üzenetére
Ittvagyok, hogy megrendelem, de nemtudom melyik legyen. Ár ugyan az, a UK SIM FREE-nél találtam sok pozitív kommentet, a másiknál semmit. Sejót serosszat.
Viszont használni akarom a telefont spanyolban és magyarországon is, szóval nem szeretnék belenyúlni olyanba amit utána nem tudok használni.Esetleg valaki? Tudja mi lehet a különbség? Elvileg minden H815 gyári független nemde?
-
anzo
senior tag
válasz
kovacs65 #2959 üzenetére
Ki kell csomagolni és csak az xxx.img fájlt kell felmásolni a belső tárhelyre és onnan telepíteni. Csalóka a mérete ez válójában csak pár MB-tot fog telepíteni és újra indítás után kb 60 fájl fog frissülni. Elsőre nekem is kicsit bonyolultnak tűnt de abszolút nem az.
Holnap megpróbálom összerakni a fájlokat illetve csinálok egy magyar leírást is hozzá. Persze ha lesz rá időm.
Az OTA frissítéssel az lesz a baj, hogy egyrészt elfog veszni a root másrészt pont ez miatt nem biztos, hogy minden probléma nélkül működni fog a frissítés után. Ezért javasoljuk, hogy az automatikus OTA frissítést ilyenkor ki kell kapcsolni és manuálisan kell felrakni ha lesz frissítés de abból is majd a módosítottat értelemszerűen amiben lesz root. -
anzo
senior tag
válasz
kovacs65 #2928 üzenetére
Nekem sem volt ma időm vele foglalkozni.
Megcsináltam feltettem a Root chekker-t és azt mutatja, hogy rootolt illteve volt fent a reboot progi azis működik, kéri a SuperSu-tól az engedélyt és működik szépen. Talán estére megnézek majd egy root exploret, hogy tudok e írni a system-be. -
apaszka
veterán
válasz
kovacs65 #2569 üzenetére
Majd két hónap,és utána hal meg.
Sajna tapasztalatból mondom.
Megvettem a telóm szinte zsír újan és egyszer csak meghalt jó egy hónap múlva.. Mint kiderült beázott kicsit,és oxidálódott egy idő után az alaplap,mi zárlatos lett . Gari ugrott alaplap meg egy vagyon volt bele.
Ez van. Átvertek életemben először,de nagyon.Szóval .........
-
anzo
senior tag
válasz
kovacs65 #2582 üzenetére
Nyilván nem szándékos volt de akkor sem értem, hogyan nem lehet az ilyen dolgokra figyelni. Nekem tényleg állandóan a kezemben van a telefonom a munkám miatt de még egyszer sem ejtettem le pedig nem vigyázok rá betegesen nehogy egy karc legyen rajt, használati eszköz Ő van értem nem Én Ő érte de akkor is érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest