-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz neo_xperia #17895 üzenetére
Ott didergett reggel a levélen.(nekem sem kellett több... )
Itt van pár LG G4 kép -
legenda
válasz Quqesz #17894 üzenetére
nem, nem volt ilyen, az egy másik oldal lehetett, mert itt az iphone nem volt az első, a 6s plus a megjelenéshez képest nagyon későn lett tesztelve, de a legjobb helyezése is csak a 3. volt az első szekcióban, a g4 pedig ott van jelenleg a 8. helyen - volt előrébb az is -, illetve ha az azonos pontos szekciókat nézzük, akkor a 4., hajszálnyival az azonos kategóriás note 4 és moto x style előtt.
korábban írta itt valaki, hogy átlagos fényképezésben a g4, de ez közel sem igaz, a legjobbak közé tartozik, azt még az sem vitathatja el, aki nagyon nem szereti ezt a telefont vagy akár a gyártót.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quqesz
nagyúr
DonMaster keményen nyomja de ha droidmester v DjRusy itt lenne.....fuhuhuhú.....repkednének a ló nemiszervek az éterben
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
Quqesz
nagyúr
Khmmm nem ez az oldal szerint a szifon kamera volt az első, majd leverte a Z5?......A G4-et meg meg sem említik....de lehet tévedek...
toto
Na ez jó hír, jó kis telót raktak össze eldzsiék!geryboro
Én még mindég kompatibilitási(röviden kompabili) hibára tippelnékneo xperia
Csak jó kapcsolatok kérdése....[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
toto0569
addikt
válasz #18001664 #17861 üzenetére
Én is makróztam egy kicsit...
Meg csak manuálban és manuál fókusszal
Mit mondjak...Nagggyon elégedett vagyok a telóval! -
zoltan77
aktív tag
-
legenda
vannak azért tesztek, amiket elismert hozzáértők készítenek, nem csak szemre és különböző módon elkészített anyagok alapján, nem hiszem, hogy például egy ilyen oldal lejáratná magát részrehajlással/elfogultsággal; link (mobilos nézetben nem minden böngészőben mutatja a jobb oldalon a ranglistát!)
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sanya
nagyúr
válasz Roland861010 #17856 üzenetére
a samsung által fizetett tesztekben a samsung telefon mindenben ver mindent.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
törölt tag
válasz Roland861010 #17871 üzenetére
Normál 3 lábú dSLR-hez való állványt használok. Sajnos rögzítő konzolom még nincs hozzá de Ebay-en van univerzális. Addig is kézzel szorítom az állványhoz. 2sec záridő meg tudtam még így tartani bemozdulás nélkül.
-
törölt tag
válasz zombinyul #17875 üzenetére
Nem minden telefonnál és márkánál. Vodánál nem ritkák az egyedi ROM -ok sem. Mellesleg 2 telefon is van a fejemben, ami mai napig nem kapott főverziós frissítést. A függetlenek és a többi szolgáltatónál megérkezett. Azóta eltelt több mint egy év, szóval nem is lesz belőle semmi.
Az egyiknél azt mondta a Voda, hogy mivel a felhasználók meg vannak elégedve a jelenlegi android verzióval, így feleslegesnek tartja a frissítést.
Nem vitának szántam, de szerintem erős túlzás bármelyik szolgáltatót, vagy a független verziókat kiemelni.
-
-
recze
csendes tag
Most nem rosszból, de szerintem érdemes lenne a petíciót, meg az egész problémát az LG magyarország felé terelni, hátha ők tudnak valamennyit lépni a telekom felé. Az, hogy a T arra hivatkozván tartja vissza a frissítést, hogy tesztelik az pedig nevetséges: ezzel gyakorlatilag kijelentik, hogy a telenor - vodafone, valamint akkor már az LG is(!!!) tesztelés nélkül adta ki a frissítést a telefonokra, hiszen szükséges az ő szakértelmük a szoftver teszteléséhez. És érdekes módon tökéletesen működő szoftvert kapott minden nem T-mobile-os telefon, performance javításokkal és valószínűleg sok-sok android biztonsági hiba javításokkal, ami alapvetően a linux kernelben van(Szerintem nem kell bemutatni miről beszélek, elég sokáig most ezekről szóltak az IT-s oldalak).
Összegezve: Ha az LG tartja magát a biztonsági javításokhoz, és neadj isten valami olyan információ szivárog ki a telefonról amit megkárosíthatja a kedves felhasználót, milyen jogokkal is élhetünk a T-vel szemben, hogy visszafogták a biztonságot jelentő javításokat?
-
törölt tag
válasz geryboro #17869 üzenetére
Nem teljesen olvastam végig a teljes "beszélgetést", de volt már hard reset?
RR3 mondjuk nem a legjobb program e tekintetben, mivel még nem láttam olyan telefont, amin tökéletesen futna. Az említett Note 4 -en sem, de jelenlegi Snapdragon 800 -as G Pad II -n is látok időnként egy-egy megakadást. Persze ritka, meg nem ugyanaz, mint ha agyon laggolna.
5.1 -en ezen jó volt nálam, de ha szeretnéd 6.0 -n is tesztelem. Nálam V20d van.
Szerk.:
Hard reset után meg csak ezt a két játékot tedd fel, mást nem. Frissítések se menjenek le, nézd meg változott -e valami.[ Szerkesztve ]
-
kocsij
tag
Telekom újabb válasza a frissítésekre: Kicsit megint megmagyaráztam nekik a magamét, mert ezek hülyének nézik az embert.
Arról nincs információnk, hogy más szolgáltató mikor és milyen módon adja ki a frissítéseket, mi igyekszünk részletesen letesztelni le az új szoftvereket, hogy a készüléken a saját alkalmazásaink tökéletesen fussanak. Ezt követően viszont a gyártó publikálja a frissítést, aminek időpontját sajnos nem tudjuk befolyásolni. Egy kis türelmedet szeretnénk kérni, mert előzetes információink szerint már nem kell sokat várni arra, hogy a frissítés megérkezzen a készülékekre is. Türelmed és megértésed nagyon szépen köszönjük! ^Gabriella
Galaxy S23 Ultra
-
senior tag
válasz DonMaster #17868 üzenetére
ahogy (#17867) kentucky megírta: "ízlések és pofonok"
én nem nyomogatom orrba-szájba, és az akksija is remekel, szóval
úgy gondolom meg engedhetem magamnak a mozgó háttérképet.
Ha nem így lenne, akkor egy "buta" mobilt vettem volna, mondjuk ajfont.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
DonMaster
addikt
válasz geryboro #17858 üzenetére
-a másik nézetem hogy egy "okos telefon"-on kötelező egy mozgó háttérkép, szóval ezen nem fogok változtatni.
jah igen, ln elvárom töle ha már okos, hogy a házimat csinálja meg vizsgáéston helyetem és fözön kávét. meg már viygen haza is, és ha lehet tudja már azt is hogy mikor jo nekem felkelni ha már okos ezekt kéne tudja vagy nem is okos hanem butavicet félre téve,
minek mozgo háttérkép. most komolyan. értem én okos telefon de érte semmi , ott mozog aztán biztos nem a mozgo háttéképet fogod nézni és avval fog összejönni 5orást SOT hanem közben vlaami mással. tehát emiatt nem sok értelme van.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
kentucky
őstag
válasz geryboro #17863 üzenetére
Szerintem szóba se jöhet, hogy a vassal lenne gond. Itt az egyetlen probléma, hogy ezt a két program elég hulladék módon lett megírva, és nem is értem, hogy a mai világban milyen létjogosultsága van nekik, de hát ízlések és pofonok, mindenkinek más jön be, csak aztán nem kell akadékosodni azon, hogy laggol egy olyan program, amit moslék módon van összetákoltak, zéró optimalizációval. Nem kell szépíteni, a hardvernek semmi baja.
-
törölt tag
-
zombinyul
addikt
válasz Roland861010 #17850 üzenetére
A P8-hoz képest annyira jó a kamera hogy el se fogod hinni. Tudom, volt asszonynak az van, annak szörnyű a kamerája.
Az S6 talán videózásban jobb, semmi másba. Fotóban jobb a G4 (pláne a manuális beállítások miatt).Néha még én is nehezen hiszem el, hogy mi tud ennek a cuccnak a kamerája. Pláne sötétben nagyon durva (bár én a videó részével is nagyon elégedett vagyok).
geryboro: tehát a Note 3 elég erős, a G4 viszont nem. Értem.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
senior tag
válasz snorbi82 #17854 üzenetére
Aha kicsit sokban fájt ez most nekem hogy megszabaduljak tőle.
(#17848) DonMaster
az ajfonos szöveget inkább el sem olvasom mert nem rám illő.
Note 3-ról váltottam G4-re, ott is szanaszét volt buherálva a telefon és csak a nem hozzá illő rom-kernel
kombónál fordultak elő laggok meg egyéb nyalánkságok mint itt a gyári OS-en.
a fullHD-ban futtatásos módszer be van pipálva, nem kell aggodni.
(nem szeretném elfüstöltetni a készüléket )jelenleg azon filozok hogy még mindig HW gondokkal küszködik a kicsikém, vagy pedig
a 2 program amit használok az mind 2 32bit-es lenne, és kissebb inkompatibilitási problémák lennének a smooth futtatáshoz.
vagy pedig a telo HW-e gyengécske hozzá.
még küszködök vele egy kicsit, aztán lehet átváltok másik módszerre, vagy ujabb szerviz."lg lock screeen ? minke gyárilag is ez van, ha ezt választod ki,"
asszem a gyáriban 1-2 effekt nincs ben, ha tévednék kérlek mutasd meg, hálás lennék érte.
-a másik nézetem hogy egy "okos telefon"-on kötelező egy mozgó háttérkép, szóval ezen nem fogok változtatni.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
neo_xperia
senior tag
válasz Roland861010 #17856 üzenetére
Én a szememnek hiszek inkább, nem a külföldi teszteknek.Biztos jó az S6 meg 6s is kamerás téren, sőt azzal sem állok le vitázni aki szerint még a G4-nél is jobbak.
De ettől a G4 még nem lesz átlagos. -
Roland861010
addikt
válasz neo_xperia #17853 üzenetére
Nem én mondtam csak ezt olvastam a külföldi tesztekben igaz ott 90% -ban mindig a 6s-t meg az S6-ot hozták ki győztesnek!Érdekes az biztos!
-
Pőze
aktív tag
Nálam a besza behu kategória a kamera. Ha nem látnám én se hinném el. Barátaim is mindig rácsodálkoznak és kérdezgetik milyen telefon ez, hogy ilyen képet csinál.
-
neo_xperia
senior tag
Átlagos lenne ?
Az nem azt jelenti hogy kb. ugyanannyi jobb kamerás telefon van a G4-nél, mint amennyi rosszabb ?
Hát, bocs de ezt inkább nem is kommentálom. Inkább próbáld ki, és alkoss véleményt magadtól. -
SidCorky
őstag
Ha esetleg valakit érdekel, a teló feldobta az értesítést hogy OTA frissíthetek V20d-re, Telenor
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Roland861010
addikt
válasz Aryon87 #17846 üzenetére
Köszi!
Amúgy mennyire van jelen ez a fátyolosság a képeken mint amit sok helyen meg említenek?
Eddig használtam Galaxy S6-ot jelenleg most P8-at használok és most be rendeltem egy G4-et a kamerája miatt de kezdek el bizonytalanodni, hogy ez jó ötlet volt-e mert sok helyen csak átlagosnak említik! -
-
DonMaster
addikt
válasz geryboro #17836 üzenetére
nem tudom te melyik topic-ot olvasod de itt nem igazán volt 1-2 HW hiba,
max alaplap csere egyébb okbol, de az is 2-3fönél fordult elö,
az hogy ilyen szarokat probálsz és ráfogod hogy a HW szar amikor a szoft van szarul meg irva amiket ráprobálsz, energy flow? ne vicelj már ennél nagyobb áramzabálot se lehet találni, lg lock screeen ? minke gyárilag is ez van, ha ezt választod ki,
real racing ben akad, lehet nálad kivan szedve a pipa annél a funkcionál hogy játékoptimalizálás. aminélkül full pixelel megy a játék és nem 1080-ban. persze etötl még lehet ez a véleményed, add el , és vegyél iphone-t és probléma emg oldva,
frissitésröl meg összefoglalot lehuzod és megcsinálod házilag v20b-ig hiba nélkül megy v20d is megy csak ujrianditás vagy ki-be kapcsnál vna 1 hiba üzenet, és enyni. az hogy bevitted a t-be akik elviszik nagy esetben a telemax- hoz kis esetben a lg váci uti szervizbe, ez van, de t-mobile még nema dot ki 6.0-lát csak telenor és voda.van is erre egy elméletem hogy miért van vissza tartva a t-nél.
nos mivel mindenki jol tudja hogy a t-mobile -nál a samsung és iphone -ért még jutatást is kapnak az eladok, és az a 2 van nagyon spanolva, és mivel a samsungnál még a csucsra nem jöt ki frissités igy a konkurenciát azaz LG-t vissza fogja evvel az LG-nek kárt okozva, mivel már rég ota kiadta, ami nagyon nem fair, az sem lenne baj ha a v20d-t engednl simán feltenni semmi t-mobile-os marhasággal.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
leslien
nagyúr
válasz Viktor0610 #17840 üzenetére
előbb kezdek én el dadogni mint a G4.. és ahogy mondod külső program a hibás..
most pl es file explorer szórakozik nálam...Stauffenberg ; aláírva...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz Roland861010 #17845 üzenetére
V20B. Vagy a keresovel, vagy az osszefoglaloban megtalalod. A masik ketto hibauzenetes, de masfele panasz nincs ra ettol fuggetlenul.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Roland861010
addikt
Tmobilos G4-re akkor most melyik is a legfrisebb gyári(nem tres) rom amit hibátlanul fel tudók tenni?
-
Aryon87
félisten
Lg kozponti szervizbe vidd. Korrektek, es hamar megcsinaltak volna ill csinaljak, es sporoltal volna egy plusz kort. G4 tul jo telefon, a topik is inkabb egyeni aprobb problemaktol porog leginkabb, es nem tobbfajta nagy hibaktol
Nalam a RR3 hibatlanul fut, 1-2 mikrodoccenessel, ami a grafikus egyseg miatt van inkabb, ennek ellenere szepen fut.
Az altalad emlitett szaggatasok semmilyen formaban nincs jelen nalam.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
senior tag
válasz Quqesz #17839 üzenetére
Telekomos a készülék, ezért a telekomon keresztül szervizeltettem.
Ha esetleg lehetséges az hogy egy hivatalos LG szervizen keresztül 6.0-t dobjanak rá, már futok is az LG szervizbe.Szokásos programokat szoktam felrakni.
egy csúcskészüléknél nálam nem elfogadott az a tény hogy lehet hogy ez, lehet hogy az teszi a dolgot.
ha egy 2 éves snapi 800-as készüléken patikán futottak a dolgok, akkor valószínűleg itt is hasonló képpen kellene...[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
MODERÁTOR
Tutira valamelyik programod csinálja.
Én (és még nagyon sokan mások) nem tapasztalunk ilyen durva akadásokat.
A Real Racing 3-at korábban is kipróbáltam, nem szaggatott. (Most rápróbálok ismét.)
Az Energy Flow-t már a múltkor is lehúztam. Simán lehet, hogy az lett rosszul megírva. Mint pl. a MyTV a Telenorról, korábban szaggatott sok készüléken, valamit csináltak vele a legutóbbi frissítéssel, azóta jó.Xiaomi 13T
-
Quqesz
nagyúr
Szal: mivel a telekomnak adtad le nem az lg szervízben, hanem a telemaxban landolt(őket nem kell bemutatni),mert az is hivatalos márkaszervíz és a szolgáltatók odaküldik. Ha magad viszed be vagy küldöd be futárral,akkor foglalkozik vele az lg szervíz. Persze, hogy a v10d került rá,mert a tré hivatalosan ezt adta csak ki,ne is várj tőlük mást. Az lg optimus lockscreen meg szerintem nem lett 5.1-re továbbfejlesztve, ez miatt lehet akadás( az lg az optimus jelzőt a G óta nem is használja, az meg 4.1 volt max). Energy flow: uccsó frissítés 2014.05....szal ez sem mai,lehet ez is problema....
Viktor0610
én is inkább ilyenre tippelnék.....[ Szerkesztve ]
-
senior tag
#2(na de mindegy)
tegnapi nap sikeresen visszakaptam a szervizből a készüléket, "szoftverfrissítés" címmel.
Telekom(14 nap után).
V10d volt a telon mielőtt beadtam, nagy nehezen sikerült rávarázsolniuk a kicsikére ugyanezt, szóval
ki lehet jelenteni hogy nem csináltak vele l*fsztsem így elsőre.
Ugyan ott lennék mint egy factory resettel,
lehet ők is így gondolták.
(reménykedtem hogy dobnak rá egy 6.0-t de túl jól teljesítettek volna...)
Kézhez kapva volt egy istant factory reset is biztos ami biztos alapon.A szaggatás, laggolás jelenleg is jelentkezik az alábbiakat tapasztalva:
wi-fi-n adattovábbítás közben ki szerettem volna lépni a kezdőoldalra a Home gomb megnyomásával.
17*-re sikerűlt is.
Real Racing 3 szaggat.
Crimsonland (2d-s felülnézetes játék) szaggat.
most a gyári Launcheren próbáltam beállítani az Energy Flow-ot élőháttérképnek,
és csodát látva észrevettem hogy laggol vele a menü, az állapotsáv mint az állat.
Ha pedig az élő háttérképet és az LG Optimus nemhivatalos Lockscreen-jét használom(nem warez) Particle effect-el akkor pedig halál 10-12FPS-t produkál a készülék megjelenítés téren.Nos egy 6 magos csúcskészüléktől nem ezt vártam, lehet hogy még mindig hardveres hibával küszködök,
ezt itt a fórumon néhány emberke alá támasztotta, de még egy kis megerősítésre lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
kocsij
tag
Egy érdekességre lettem figyelmes aminek szerintem van valóság alapja. Ugye a telekomos telókra a V20A és B tökéletes, nem jelez hibát a C és D viszont hibát jelez. Nézegettem és arra jöttem rá hogy a H81520B_00.kdz így néz ki a másik meg H81520D_00_0115.kdz így néz ki. Tehát az A és B nél a név után még kettő nulla van és más semmi, a C és D-nél viszont még van plusz 4 szám, tehát amiknél így van azok nem jók a telekomosra, szerintem ezt is figyelni kell ezután és az alapján már lehet tudni hogy fog-e hibát jelezni vagy nem. Remélem érthetően sikerült leírnom
Galaxy S23 Ultra
-
sz.v.endre
csendes tag
Aláírás megejtve, még tegnap!
-
MaxxDamage
félisten
válasz Stauffenberg #17775 üzenetére
Aláírva !
Telekomnál vagyok de csak mint előfizetéssel. (telefon POL független verzió)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ady74
csendes tag
Szintén aláírva!
-
buliforma
csendes tag
Aláírva
-
Bossi
őstag
Csatlakoztam... Remélem lesz valami.
-
zombinyul
addikt
válasz kentucky #17827 üzenetére
A 800-as Lumiám is elég foltos volt, állítólag már gyárilag is.
A 735-ösöm viszont nem. De ott szó nélkül cseréli a Nokia / MS 1 óra alatt. Nem kell azt senkinek elismerni, mindenki ismeri az amoledet, hogy az beég.
A gyártók többsége garanciálisan javítja szó nélkül.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
MartOOn
addikt
Aláírva bár rejtve és osztva. Sok sikert!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Aryon87
félisten
Alairva es osztva is
-
Peter.70
addikt
Egy kis érdekesség [link]
[ Szerkesztve ]
-
laszlomijin
tag
Aláírva!
Üdv Laci
-
Tomtotom
senior tag
Aláírtam.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
toto0569
addikt
Aláírva...
-
debcamp
aktív tag
Pipa
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Nem nagyon volt időm mostanság fórumot olvasni meg a keresőben se lett meg a válasz. Szóval, mai nap wifire csatlakozva jött egy v20d (telenoros vagyok) frissítés ami 99mb volt. Leírásban annyi volt, hogy javítottak az akkuhasználtságon meg máson ami épp annyira nem érdekel.
Tud erről valaki valami bővebbet mondani? Xda oldalán is írt egy srác ő se kapott bővebb választ mint eddig én. Az eddig biztos, hogy mintha lassabban töltene fel a telefon de majd a napokban kiderül.
Ha volt már bocs, csak sehol nincs semmi.
(petíció aláírva
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Aláferkantva...
Na megvagyok a belakással. Mehet a tesztelés!
Viszont nagy piros pont a vodának,egy nappal a független után kiadták a frissítést! Gps-t rég használtam, de 2-ig nem tudtam elszámolni mire volt pozi....80%-->32%-ra ment le a teljes belakás alatt(kijelző 2:10h).[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Szintén! Reméljük bejön!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
őstag
Aláírva
-
smidipeti1
tag
Aláírtam én is a petíciót.
-
snorbi82
senior tag
Peticiohoz annyit fűznék (alairtam én is), hogy több ismerostol hallom hogy szidják a G4em, hogy nem jött rá frissítés és hogy többet nem vesznek LG-t. Mint kiderult Telekomnal vették. Szerintem lassan az LG is bele szolhatna, mert vevőket vesztenek...
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest