- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz bigdigit #36142 üzenetére
Sok helyen nem tudjak a helyes felrakasat, anno nekem 4 foliat bsztak el, mert mindig a vegerol lapitottak. Kozeprol kell kiindulni kifele..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Mike81
senior tag
válasz bigdigit #35653 üzenetére
Szia!
Az elmondásod alapján a te kijelzőhibád nagyon hasonlíthat a G2-nél jelentkező kijelző sárgulához, ami annál a típusnál volt szériahiba. A kijelző ragasztása volt a ludas ha jól rémlik, és elég sok készuléket érintett. De én úgy tudom hogy a G4-nél ez a hiba nem jelentkezett.Engem a G2-n ez a hiba elkerült azt is úgy adtam tovább hogy egyszer sem járt szervízben a kicsike👍😉
Update; csináltam kijelző tesztet és nekem sehol semmi folt vagy sotetebb resz nincs. Ha garis a telód akkor szerintem szerviz
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz bigdigit #35032 üzenetére
hali. mik ezek amúgy? nagyon nagy "divat" lett mostanában ez a biztonsági szint kérdés. régebben nem hallottam erröl semmit. miröl szól ez?
hívtam az LG-t, azt mondták, hogy valószínü holnap küldik vissza a futárral. úgyhogy úgy tünik megint gyorsan visszakapom, remélem most már jó kijelzövel. és mivel talán szombat munkanap, remélem akkor leszállítja a GLS.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Tutu7030
veterán
válasz bigdigit #34995 üzenetére
IMEI alapján meg tudod nézni.
LG Warranty Check - LookupLG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Balzak83
senior tag
válasz bigdigit #34917 üzenetére
A Váci útra vidd, a Telemax nem cseréli automatikusan az alaplapot, ha nincs vele különösebb gond. Én beadtam melegedéssel, + kamera hibám is volt. Visszakaptam kamera modul cserével, egy új akkuval, illetve egy szép kövér V20D szoftverrel.
Az akksinak örültem, pont cserélni akartam, de azt miért gondolhatták, hogy majd a közelgő bootloop problémámat egy szoftverfrissítés megoldja?
-
Tutu7030
veterán
válasz bigdigit #34917 üzenetére
Nekem nem egészen 1 éves korában került be a szervizbe a mobilker.-től vett telefon. Annyi volt a megjegyzésük a váci úti szervizben, hogy az lg-től le kell kérniük imei alapján, hogy valóban EU-s készülék e? (azt mondták, hogy őket nem az érdekli, hogy mi van a dobozára írva, hanem az, amit az lg mond az imei-re)
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Reinkz
senior tag
válasz bigdigit #33509 üzenetére
ha az ikonokat nem látod még a fölső sávban akkor nem az, az én kijelzőm is ilyen mint a tied a teje szürkébb sőt majdnem középen is van benne egy ilyen szürke sáv, biztos vagyok benne a proci melegétől lett ilyen, és nem múlik el és ez nem az a szürkeség hogy a tetején lássam az ikonokat mielőtt valaki kioktat, gondolom szólok
és valóban akkor a leglátványosabb amikor fektetve használod a telod, szervizbe nem nagyon érdeklte őket, szóval fogadd el csak ezt tudom mondani..
[ Szerkesztve ]
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bigdigit #29573 üzenetére
"Egyáltalán az normális az android rendszer folyamatosan ébren tartja a telefont?"
Igen, amennyiben olyan rendszerfunkciók be vannak kapcsolva, amik folyamatosan ébren tartják (pl: Helyelőzmények, Google backup, stb). A helyzeten ronthat a mobilnet használata a Wi-Fi helyett és a gyenge térerő, gyakori adótorony váltás, ilyenek.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz bigdigit #26484 üzenetére
Akkor jön a frissítés G2-n mindég a BAL kapta meg először....biztonsági frissítés dátuma?
HAX
nekem is nagyon tetszenek a redmik,de kamerában buknak el mindég.....
na mi most aztán beelgdzsíztünk(G2,G3s,2xG4)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
mivan80
aktív tag
válasz bigdigit #16303 üzenetére
Tudom. De jó lenne ennél valami állandóbb megoldás.
Pl. A kicsi most kezdett el kúszni. eddig még se fotózni se videón megörökíteni nem sikerült.
Ma délután megint megindult, én ugrottam a telóért, de eszembe sem jutott, hogy a hangot vegyem le róla, így videónál egyből csipogott a telefon.. Nyilván a gyerkőc azonnal megállt és kúszás helyett engem nézett...Elég idegesítő tud lenni.
Az meg tudom, hogy én hibám, de ha a hangot leveszem, van hogy elfelejtem visszarakni, és így elmulasztok hívásokat...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bigdigit #16021 üzenetére
A topikban ma már te vagy a negyedik BAL régiós akinek megjött a V20c, szóval nagyon úgy néz ki, hogy teljesen normális.
Mondjuk egy rendes (nem olyan amit a telefon kiír) changelog-ra kíváncsi lennék. Sokaknak a V20a után megváltás volt a V20b.
(#16026) ittakary: Összefoglaló!
-
DaDa
senior tag
válasz bigdigit #16021 üzenetére
30c gyorsan fejleszt az LG nem inkább 20c? jó van csak picit gonoszkodtam..elnézést
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
andreas49
senior tag
válasz bigdigit #12327 üzenetére
Az "upgrade legyen bepipálva, akkor fogja látni a *.kdz-t, majd lépjél ki és az újbóli belépésnél látni fogja a file-t. Neked kell eldönteni, hogy upgrade legyen vagy teljes "gyalu"
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz bigdigit #12147 üzenetére
A verziót a dobozon találod meg,azon a fehér tájékoztató lapon,amin rajta van az imei,típus,stb...a szín felett lesz egy 3-4 jegyű betükód,azt keresd meg az lg firmware oldalon(ha nem megy itt is megkérdezheted). Amúgy alul oda van írva az importáló cég is(itthon pl LG Magyarország kft).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
dptrsk
addikt
válasz bigdigit #8283 üzenetére
mobilkereskedes.hu oldalan is le van irva, csak, ha keresi az ember, akkor találni rá.
2év gyártói+forgalmazói, azaz 1. évben LGhez is és mobilkereskedeshez is viheted, 2. évben csak a mobilkereskedeshez (ilyen 2 éves gari eseten futáros szervizük van, amit első évben is igényelhetsz)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- IPhone 16 Pro 128GB
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest