- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #39730 üzenetére
En is nagyon jol ertettem mire volt szukseged. Csak nem mindegy hogy mit es hogyan. Valamint visszavehetnel a stilusodbol 5 fokozattal, mert ezt nem igazan szeretik errefele.. de en inkabb kiszallok, ugyis csak read-only vagyok mar itt, de nekem is szemet szurt a dolog. Sajnos. Na joccakat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hard74
senior tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
vigyori78
őstag
válasz andrys83 #36960 üzenetére
4 nap alatt már visszaolvashattál volna LINK
Többi: Letöltendők LG G4-hez
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #31236 üzenetére
Ha fuggetlen, akkor biztos lesz ra vevo, plane ha meg jo arat is adsz neki.
Sokan lehuzzak a G5-t, pedig elmondhatom, hogy jo telefon. A design az szubjektiv, eloszor en is fujjoltam, azt tessek.Kedvcsinalo kepek:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #31234 üzenetére
Nem, nekem nem a radioval volt pechem, hanem a kameraval.
Elso alkalommal en csesztem szet, gari (oktober)..
Masodik alkalommal komplett szervizeltetes beegessel, rossz uzemidovel, karcos kameraval, forrosodassal stb. Garizas (aprilis vagy majus)..
Harmadik alkalommal ismet kameragond, a fotos topikban jeleztek a sracok, hogy a kepeim szemcsesek es mosottak. Akkor ment 3x-ra vissza a telo, es mar nem javitottak, hanem jott a csereutalvany. Ez meg juniusban volt. Azota G5 van.Szoval joekajoeka, egy ilyen aprosagert csinaltal nagy huhot, en 3x jartam szervizt, megsem ocsaroltam a markat.. Es maradtam tovabbra a markanal.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #31186 üzenetére
Nekem 3x-ra lett volna kameracsere, inkabb csereutalvanyt adtak javitas helyett.
Sharpsha: vagy sokadjara viszed be
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz andrys83 #30374 üzenetére
Pont leejtik magasról a BL -t szerintem. Így is van elég dolguk vele, nem fognak vele foglalkozni.
Egyébként bárhogy csavarjátok, BL nyitás után nincs garancia. Tök mindegy mi a hiba. Onnantól, hogy nyitva a BL az életben nem bizonyítod be, hogy nem te vagy a hiba okozója. Illetve a buherálás. Valószínűség meg nincs a jogrendszerben, csak bizonyítás.
Egyébként szerintem ez esetben a TeleMax -szal jobban járnál, mert ott még annyira sem foglalkoznak a dolgokkal, mint a gyártói szervizben. Elég sokszor megcsinálnak garanciában customolt készüléket. Pl. az egyik fórumtársnak Alcatel -t, Samsung S5 animációs bootloop -pal. Plusz szolgáltatón keresztül többnyire van cseretelefon, ha valakinek nincs másik, vagy nem tud erre az időre szerezni.
Szerk.:
Már ha szolgáltatós, mert az nem derült ki.[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
válasz andrys83 #30370 üzenetére
Azért ez nem így működik.. Nem véletlenül mondta az LG hogy ha belepiszkálsz az általuk szándékosan zárva tartott bootloaderbe akkor megvonják a garanciát. Mikor megvetted a telefont ezt elfogadtad vele. Innentől szvsz. mehetsz bármelyik hivatalba is.
Ha ez így működne akkor már mindenki nyitott bootloaderrel mászkálna, de nem véletlen hogy itt keveseknek van felnyitva. -
Vikooo
addikt
válasz andrys83 #30368 üzenetére
Szerintem nincs uj alaplap, mind refurbished lesz. Valoszinuleg ezeknel mar kikuszoboltek a BCG hibat es normalisan forrasztjak vissza az SoC-t.
Ez csak tipp, szerintem kevesen tudjak az igazsagot.
En megtartanam a helyedben, ha a csere alaplap is rossz, 2 even belul javitjak, ha nem tudjak akkor csereutalvany. Nem lenne ertelme most 60-70k -ert eladni. Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz andrys83 #30111 üzenetére
8ora sot az istenit, itt eddgi 5,5ora volt a rekord, tehát ha neked 8orát kibirt az már rekord biz ám.
ezt egy samu de egy iphone sem übereli.
ne ved rosznven vagy személyeskedésnek, de aki nyitja a bootloadert az meg érdemelné hogy ne gariztassáék.jah és az LG hivatalosan nem ismerte el, tud a hibárol cseréli akinek ez a baja, de nem ismerte el , hivatalosan.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #30111 üzenetére
Szarkupacnak nem mondanam. Tudjuk nagyon jol hogy a 2015-os szeria bootloopos kivetel nelkul, csak ido kerdese kinel mikor jon elo.
En nem valtam meg az LG-tol, mas miatt kaptam csereutalvanyt, es az utodja van most kezemben.
Lehet neked az iPhos lesz a megfelelo utod, ami mondhatni "tokeletes"..A 8 ora alatti lemerules meg user errornak lesz kikialtva
Meritettem le en 5 ora alatt is[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
-
Quqesz
nagyúr
válasz andrys83 #24682 üzenetére
Enyém júliusi gyártásu és no problem......
gjoco1
Akkor sorban
Van hidden menü*#546368#*815#
Ha beléptél, akkor SVC Menu/LDB/LDB setting/MLT itt pipa ki(alulról második menüpont)
Van persze fejlesztői mód, cikkszám nyomogatása szintén az előhívó.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
hard74
senior tag
válasz andrys83 #24682 üzenetére
Jelen. 2015 júliusa óta használom, és 15.májusi gyártású.Semmi hiba, igaz nálam maradt a lolli(Genisys 2.0).
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
DaDa
senior tag
válasz andrys83 #23106 üzenetére
Ha jól emlékszem jártak már így, ha nem az optikai stabilizátor romlott el akkor páran jelezték, hogy ha a Wifi be van kapcsolva akkor jön elő ez a hiba. Teszteld le úgy, hogy a wifit kikapcsolod előtte.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz andrys83 #17107 üzenetére
Kentucky írta korábban, hogy beszédhangszóró miatt alaplapot cseréltek.
-
Mike81
senior tag
válasz andrys83 #16767 üzenetére
Szia!
Az időjárás widgetet úgy tudod felrakni, hogy letoltod az Xwidget nevű appot. Azon belul kismillio időjaras téma van. Megkeresed letoltod és már mehet is ki kezdőlapra;-)Én is azt használom.
Milyen animációra gondolsz? Mert tudtommal abban nem mozgó animáció volt.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz andrys83 #16759 üzenetére
De baxus ott van a videoban ami az osszefoglaloban is benne van, hogy a régi nfc matricat maradektalanul el kell tavolitani. Mi ezen olyan bonyolult? Ja hogy azt nem neztek meg... Ertem...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #16583 üzenetére
S/N utani elso 3 szamjegy a gyartasi ido ha azt akartad nezni.
Mas info: LG elkoltozott a Dozsarol, a Westenddel szembe kerultek. G3 forumjaban olvastam most frissen.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz andrys83 #15769 üzenetére
15750 h.sz.-ben megtalálható a válasz.
Tárcsázóba -->*#546368#*815#(#15770) kentucky eddig semmi problémát nem tapasztaltam (kop-kop) a korábbi h.sz.-emben említetten kívül. (ha azt jól látom, vagy emlékszem rá, hogy nem úgy kellene működnie ahogyan most megy.... )
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
hard74
senior tag
válasz andrys83 #15200 üzenetére
Próbáld meg simán Lg flashtoolal feltolni valamelyik 5.1-es kdz-t.Mivel most is 5.1-en vagy mennie kell.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz andrys83 #15196 üzenetére
En azert lehet manualisan tennem download modba. (Hangero fel gombot folyamatosan nyomva tartva csatlakoztatnam az usb-vel a pc-hez, vagy valami rebooter programmal, amiben van download mod is.)
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz andrys83 #15166 üzenetére
Mint irtam az elobb, meg g4-en nem tettem vissza fozott romra kdz-t, de szinte biztos, hogy mukodik. Az elv ugyanaz, mint g3, g2 eseten, ott viszont mukodott.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz andrys83 #15163 üzenetére
En meg nem flash-eltem kdz-t g4-en fozott rom utan, de g2-on, es g3-an is minden tovabbi nelkul mukodott.
Helltak!
Tudnal privatban egy bovebb osszehasonlitot irni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz andrys83 #15152 üzenetére
En hasznaltam. Jo rom, de a mostani lollipop alapu 10G jobb.
Ez simabban fut, nem akad annyira mint az altalad irt rom.
Uzemidoben is talan jobb a 10G.
Azt javaslom, csinalj egy nandroid mentest, majd tedd fel, ha nem tetszik, akkor backup-bol vissza tudod allitani a regi allapotot.MAS:
Sracok, van aki hasznalt mar g flex 2-ot? Ha igen a g4-hez kepest milyen telefon?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz andrys83 #14830 üzenetére
Mi a gond?
Átnevezted az img fájlt, arra, ami valóban a neve.
A leírásban szereplő PONTOS FÁJLNÉV nem biztos, hogy ugyanaz amit flash-elni szeretnél." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SUPREME7
addikt
válasz andrys83 #14830 üzenetére
Mit küzdessz vele? Ha kinyitottad a bootloadert, akkor kell egy fastboot és egy adb, az adb mappájába rakd be a twrp img fájlt valami emberi néven, pl twrpg4.img, és adb-be
adb reboot bootloader
először próbáld szimplán flash nélkül elindítani a twrp-t
fastboot boot twrpg4.img
vagy ha egyből flashelni akarod akkor
fastboot flash recovery twrpg4.img
és kész.
Csináltam egy szeretetcsomagot:
ADB + FASTBOOT + TWRP pack[ Szerkesztve ]
-
butalah
csendes tag
válasz andrys83 #14794 üzenetére
Írtam privátot de ide is hátha más is nyit és 6.0 alatt kell neki twrp flash
INSTALL TWRP RECOVERY ON LG G4 Step
1. As we mention above to get started you need to unlock the bootloader. Read the guide here how to officially unlock the bootloader on LG G4. If you already done that then follow the step 2.
Step 2. To run the ADB commands on your PC you need to install the ADB and fastboot drivers on your windows. Install and Setup ADB drivers from here and you will see the ADB folder on your C:/ Drive.
Step 4. Now download the official TWRP recovery for LG G4 here (twrp-2.8.6.0-h815.img) and move the recovery file in the ADB folder that you created on the step 2.
Step 5. Now connect your phone to the PC with USB cable.
Step 6. Now open the ADB folder in C Drive. The same folder that you created in Step 2. and here open the command prompt window by holding the Shift Key and doing a Right Click. Then select ‘Open command window here’.
Step 7. In the command prompt window type adb reboot bootloader and hit enter. Your phone will now reboot into the fastboot mode.
Step 8. Now type fastboot flash recovery twrp-2.8.6.0-h815.img and hit enter. This command will flash the recovery on your phone. Step 9. Once completed, type fastboot reboot to reboot your phone. That’s it! Now the TWRP recovery is installed on your LG G4.Figyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A legfrisebb G4 recovery img letöltése flashelése ajánlott!!!!
Semmilyen felelőséget nem vállalok ha szétmegy a készüléked!!!![ Szerkesztve ]
-
butalah
csendes tag
válasz andrys83 #14790 üzenetére
Amennyiben vam twrp érdemes ezt a rom/kernel párost felrakni. full stock a rom a kernel az ultra jó tuningolt.
Mindent megycsinál rootot is a kernel.Ez a method 5.1-ről 6.0 ra érvényes!!!1. Boot device into TWRP
2. Full wipe
3. Install SUPERXE ROM -6.0
4. Reboot recovery
5. Install LG-H81520B-Flashable.Bootloader.zip
6. Install Kernel 1.6
7. Wipe data, cache
8. Reboot deviceÉs itt megtalálod:[link]
-
butalah
csendes tag
válasz andrys83 #14759 üzenetére
Törölj mindent.Driver,adb,stb
Ezután ccleaner takarítás.Reboot a pc
Majd telepítsd ezeket:[link]
[link]Reboot pc.
Dugd rá a telefonod a pc re nézd meg felismeri e.OEM zárolás a G4 en pipa ahogyan előttem írták.USB debug is bekapcsolva kell legyen.
Pár napja nyitottam vodafonos hazai G4-et minden rendben ment.Ugye az adb mappában parancsablak nyitása itt ként nyitod a parancsablakot?(Jobb klikk+shift)Rendszergazda vagy?
Fotók anno első probálgatásaim vétel után: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest