- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
xabolcsy #23091 üzenetére
Az S7 edge a több és gyorsabb CPU mag és a több RAM ellenére sem gyorsabb szerintem....legalábbis hétköznapi használataban tuti hogy nem.....ez tisztán látszik.....aki meg a szintetikus benchmarkokra (antutu és társai) tud élvezni...annak hajrá....de hogy 270 et tuti nem adnák a 140-el szemben csak azért hogy több legyen a benchmark pontom......kamerára szintén igaz, vagycsak a szemem részrehajló...de nekem az G4 a király.
-
gerenda110
aktív tag
válasz
xabolcsy #20541 üzenetére
Hidd mar el h nem.... Tokkal egyutt esett le.. Ami szilikon volt es az tompitott rajta es ez vasarlas utan volt 1 hettel. A repedes 3 honap utan jott ki. Es ha a repedes kozre jatszott a tetejenel akkor az aljanal miert kezd el repedni a jacnel meg a micnel??? Hibas darabot fogtam ki ennyi. Nem csinalok nagy ugyet belole... En is vigyazok ra de ha megloknek es kiesik a kezembol akkor nemtudok neki mit csinalni. De ha te jobban tudod hogy mi tortent a telefonnal ami nalam van es nem malad akkor egy genius vagy...
-
vigyori78
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz
xabolcsy #20182 üzenetére
LG nem implementalta ezt a feature-t ahogy a Samsung sem. Szoval sehogy. En nem is banom tobb a hatranya mint az elonye (miert akarnam elvesziteni a memoria cserelhetoseget pl?)
Off: en is szeretem a konnyu akku cserelhetoseget de emlekszem az S4 nel volt rettento sok selejtes, puposodo akksi es a cserelhetoseg ellenere tobb S4 -nel is repesztette a kijelzot.
Ettol fuggetlenul a legjobb dolog a konnyen cserelheto akku. Regen ez alap volt, ma mar vastagon szedve szerepel a specifikacioban, annal a keves telefonnal ahol ezt alkalmazzak. -
válasz
xabolcsy #17548 üzenetére
nos
amoled-es telórol jöttem át, és itt tényleg valósághűbbek a szinek, de amoleden élénkebbek.
amoleg beég ez egyértelmű.
ott nincs háttérvilágítás mivel minden egyes pixel külön vezérelt és ugy állítódik a fény, szín stb.
RGB szóval a natív felbontást lehet osztani 3-al.IPS nálam is sárgult, de az valószinű hogy a hő miatt, és a ragasztó is közre játszott...
-
zezoka
őstag
válasz
xabolcsy #17544 üzenetére
Újat szeretnék, mert két napja adtam el a Nexus 4-emet, amit két és fél évig használtam. Több más dolgomat is eladtam, ezért került fel most a netre a N4 is.
MWC-t gondoltam megvárni, mert van csereteló, egy céges Samu Ace 3, amit már megkapáskor eltettem a fiókba anno annyira gyenge, és szar, és használtam a saját N4-emet. Azt a Samut használom most, de falhoz vágom esküszöm, annyira lassú (ha frissül a Palyben egy app, akkor egyszerűen nem reagál).
Szóval MWC-t terveztem megvárni, de nagyjából felesleges, mert 120-130 maxban gondolkoztam, abba meg gyaníthatóan nem fog beleférni a G5.
G4 meg nem hiszem, h annyira lejjebb menne a bejelentés után.
Flex2 erősebb, de már több, mint egy éves. A G4 sok területen jobb választás, a Flex2-nél, fél évvel fiatalabb is, egyik legjobb fényképezője van, cserélhető hátlap, de azért csak gyengébb a proci, és ez is több, fél éves már. 5xben meg ami tetszik, h új, évekig támogatott lesz, van ujjlenyomat olvasó, USB-C, fényképezője összehasonlítva legalább olyan jó, sőt, néha jobb a G4-nél (G4 f1.8 és 5x f2.0 ellenére), viszont ugyanaz a "gyengébik" proci, külsőleg is a G4 jön be jobban, és a kijelző is sokkal szebb a G4-en, G4 bővíthető, cserélhető aksis, cserélhető hátlapos (ebay tele van frankó coverekkel).
Asszem meg is válaszoltam!
G4!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
xabolcsy #12700 üzenetére
Na de könyörgöm, azért egy szerviz legyen már felkészülve alkatrészekkel.
Elég hülye kifogás az is, hogy egy fél éve megjelent telefon még annyira friss és új, hogy még nem nagyon van hozzá raktáron alkatrész. Főleg úgy, hogy ez egy flagship, aki ennyit fizet egy telefonért (főleg úgy, hogy nem sufni GSM-ben vettem, hanem hivatalos csatornán, szolgáltatótól), azért tiszteljenek már meg azzal, hogy ne kelljen a telefonomnak heteket várnia alkatrészre.
Értem én, hogy semmi sem fekete-fehér, a Ti példátok is mutatja, hogy az LG márkaszerviz gyorsan és jól dolgozik. De az ilyen bakik szerintem megengedhetetlenek, hogy tényleg az legyen az ember érzése, hogy profikkal van dolga.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
xabolcsy #12694 üzenetére
Nem.
Beszéltem a szervizzel (elkértem a közvetlen elérhetőségüket). Alkatrész még mindig sehol. Én megmondtam nekik, hogy december van, én november közepén adtam le a telefont és már akkor rögtön alkatrészt rendeltek hozzá (alaplapot). Ez nem jött meg még a mai napig sem, szóval javításnak/tesztelésnek még hozzá sem láttak. Mondtam azt is, hogy többen vannak már, akik jóval utánam adták le ugyanott a telefont, szintén alaplapot kellett cserélni, de nem csak várniuk nem kell alkatrészre, de már rég visszakapták.
Erre jött a fürdetős duma, melyből megtudhattam, hogy:
- Ez egy nagyon új, friss modell, még nem minden alkatrész van raktáron.
- Az alkatrészek beérkezési ideje 3-15 nap.
- Az alkatrész már bármelyik percben megérkezhet.
- Biztos, hogy az ön ismerőseinek G4 van?
- Az övék is Telekomos?
Az utolsó visszakérdezésnél már elegem lett. Ezek szerint a Telekomos H815 más alaplappal megy, mint a független H815.
Szóval ez van. Másoknak 48 óra alatt lezajlik egy alaplap csere, én meg már elkezdtem a javítás harmadik hetét, de tényleges javítás még nem történt. Mivel hálózati problémákkal került be, ezért alaplap csere után még egy pár napos tesztelés is lesz.
Karácsonyra talán visszakapom.
Franc essen bele, miért nem az első napokban lett egyértelmű, hogy hibás a készülék, akkor rögtön cseréltetem és nincs vele ez a nyűglődés.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
xabolcsy #11812 üzenetére
Folyton eldobta a hálózatot. A kezdetektől megvolt a gond, de csak időszakosan. Most volt időm elvinni.
Kedden adtam be, a webes nyomkövetés szerint "alkatrész megrendelve" az állapota most éppen. Amúgy azt mondták minimum 5 munkanap olyan javításoknál amik tesztelést igényelnek.
-
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
válasz
xabolcsy #9049 üzenetére
Én £9-ert szoktam venni a Nillkin-t. Es csak azt semmi mast. Ezt egyszer kell megvenni akarmeddig is tartod meg a telodat. Na most a teloim £300-400 kozott mozognak altalaban. Sztem ennyi belefer a minoseg erdekeben. Ilyen par dollaros josagokat nem vennek. Hangsulyozom: én. Attol meg belefuthatsz joba is. Csak kicsi az eselye.
-
leslien
nagyúr
válasz
xabolcsy #8721 üzenetére
Lengyel re tippelek.... hol vetted? legrosszabb esetben Puerto Rico...
ha ide beírod az imei számot akkor talán többet add ki.. -
davidsz
senior tag
válasz
xabolcsy #5384 üzenetére
Néztem ilyen lehetőségeket is.
Jelen pillanatban Egyszerűbb megoldásnak tűnt a 2. telefon.
Pár napja tettem újra a rendszert a G4-en. Root jogokkal kilőttem pár feleslegesen futó alkalmazást. Jobb akku időt sikerült elérni. Most jelenleg kecsegtető a dolog. 11-ig bírja reggel 7-től.Aki félre értette az akku idős kritikámat: nem szar ez a többi telefonhoz képest. Csak én vagyok maximalista power user. A megoldás is lassan meg lesz, hogy bírjon egy napot. A tényen nem változtat: átlag usernek tökéletes. Maximalistáknak (amiből az egész fórumon szerintem csak én vagyok ilyen ...
... azoknak határeset. többször is írtam, hogy ez más neves csúcs telefonnak sem jött össze.
Itt legalább van QI lehetőség, csere akku ... -
-
adakiller
senior tag
válasz
xabolcsy #4354 üzenetére
Mindenesetre meglett a megoldás.
Ami kell hozzá:
1, Root
2. Titanium BackupLépések:
1. Drive frissítés eltávolítása
2. TBP-vel a com.lge.drive.activator-ról biztonsági mentés készítése
3. TBP-vel a com.lge.drive.activator adatainak törlése
4. Drive Termékbemutató végignézése
5. Felajánlja a 100 GB-ot -
adakiller
senior tag
válasz
xabolcsy #4354 üzenetére
2. képen lévő hibaüzi volt nálam is. Azóta viszont se híre se hamva az ajánlatnak. Pedig volt frissítés is. TB - vel jegeltem is, adattörlés a drive-ban, de semmi... Na mindegy ☺
drmotto:
Köszi szépen, Office suit végül nálam is telepíthető, egy reboot segített. Monopoly meg megoldva más úton ☺
-
GuruZone
őstag
válasz
xabolcsy #2621 üzenetére
kicsit bonyolult csak!
1. telefont kikapcsolod
2. Power + Hangerő LE kombinációval kapcsolod be a telót,
3. amikor bejön az LG logo, akkor elengeded a power-t de a hangerőgombot továbbra is nyomva tartod
4. elengedés után egyből (de még LG logó alatt) power gomb egyszeri megnyomásaa factory reset képernyőn a hangerő gombokkal tudsz fel-le dzsesszelni,
itt értelemszerűen a YES-t választod, a power gombbal okézol -
Aryon87
félisten
-
Gonoszmanoka
csendes tag
válasz
xabolcsy #2389 üzenetére
Szerintem mindegyik készülék iszonyat gyors. G4 kijelzője sztem jobb. Nagyobb fényerő szebb színek. Pro nekem kitkat-al jobb volt mint lollival. Jobb a g4 kamerája is. G4 szoftvere bejön. A méret ami kicsit zavar. Szerintem nagyobbra sokkal könnyebb átállni mint vissza kisebbre. Plusz pont még a qi és a quickcharge. Ezt nem tudta a pro2.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
-
vasi89
őstag
válasz
xabolcsy #2033 üzenetére
Nem használtam G2-t sőt vagy 2 éve androidot sem de akik hozzászóltak, azoknak már nem gyári ROM van a G2-n. Számomra ez nem opció, nem vagyok hajlandó főzött ROM-okat rakosgatni a telefonomra amiért kifizetek 100+ ezret. Szóval a gyári G2 ROM-tól azért gondolom mérföldekkel jobb a G4 gyári ROM. Tervezem a G4 beszerzését mert emiatt a telefon miatt úgy látom érdemes androidra váltani szóval nem kötekedésből szövegelek
-
-
Remekelek28
őstag
válasz
xabolcsy #1765 üzenetére
Kicsit utánanéztem aprón,hogy mennyiért is dobálják az S5-öt. 70 és 85 között láttam néhány darabot és ez a telefon 200-220 között nyitott,
A G3-at is 70-85 körül találtam a legtöbbet és ez 150-ért nyitott. Ez a tesztben volt irva,de mindenki utánanézhet minden árnak,van nyoma....Akkor melyik is veszitett többet,mind összegben,mind százalékosan az árából? Melyik az értékállóbb?
-
Remekelek28
őstag
-
Danny365
őstag
válasz
xabolcsy #1352 üzenetére
16:9-en tényleg nem vág belőle, mivel az maga a szenzor aránya. A többinél viszont az oldalakból vág többet-kevesebbet, így jön ki a 4:3, meg az 1:1. (persze lehet az is lehet, hogy alakváltó a szenzor
)
Vagy most igazából nem tudom, mire gondoltál.szerk: hát én is ezt mondtam, hogy a többinél vág, no mindegy.
@Justreboot
Nem bántás volt, csak ez a hadjuk mindig mosolyt csal az arcomra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Battlefield 6
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest