- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
cicaslany86 #32184 üzenetére
Én is így vagyok vele néha, viszont ha csak a programokat és azok adatait, beállításait rakod vissza, akkor ugyanott leszel mintha kézzel csináltad volna, csak gyorsabban végzel.
-
SharpSA
veterán
válasz
cicaslany86 #32173 üzenetére
Ott van az LG Backup. Azzal lehet mindent menteni és visszaállítani, nem kell kézzel babrálni vele.
-
SharpSA
veterán
válasz
Kavinton75 #32108 üzenetére
Már bocs, de ki a f.szt érdekel, hogy honnan ír? Igénytelen. Általában én is telefonról írok, szerintem mégis normálisan, mert figyelek rá. Sz.rt nem adok ki a kezeim közül. Ez csupán igényesség kérdése...
-
SharpSA
veterán
válasz
DonMaster #32088 üzenetére
Basszus adj már egy szótárat az írásod mellé... A helyesírást is lehetne gyakorolni...
Először is írtam, hogy nekem azért a munkához nem kell annyi SOT, de 2 óra előfordulhat.
Szóval a munka. Akkor felhomályosítalak: nem ülök irodában, mindig másik ügyfélnél vagyok. Az email nyilván egyik alap dolog, mellette a teendők kezelése. Aztán van xls szerkesztés, számológép, böngészőben rendelés leadása. Valamelyik üzenetküldő használata. Adott esetben szervizkönyv bogarászás, ami pdf-ben van.
Ezeken kívül ott vannak még a magán dolgok: rss hírek, üzenetküldő, böngészés, pénzügyek kezelése és néha némi közösségi oldal követés. Na meg fotók készítése.
És biztos van még olyan, ami nem jutott eszembe. -
SharpSA
veterán
válasz
Quqesz #32051 üzenetére
Nálam ez már majdnem megvan: OnePlus 3. Nagyon jó készülék. És csak azért majdnem, mert szintén 3000-es akku van benne (csinálhatták volna úgy, hogy a kissé kilógó kameráig vastagabb a készülék nagyobb akkuval), de így is majdnem a dupláját hozza üzemidőben a G4-hezb képest.
-
SharpSA
veterán
válasz
GoneTom #32028 üzenetére
Nos én még merem ajánlani a OnePlus 3-at. Az akku nem cserélhető (amúgy szerszámmal viszonylag könnyen és különben is ahhoz kell pár év mire valóban ki kell cserélni), nincs sd kártya bővítés (én ezt egy usb/usb-c duo pendrive-val oldottam meg, egyébként 6GB RAM és 64GB a belső tárhely), de a többi kiváló. Jó a rendszer, háztól-házig javítás van 2 évig. G4 után azt mondom kiváló készülék, a kamerája is nagyon jó. Az üzemidő meg kb. a duplája... Viszont van szeptemberben lehet majd rendelni, most szünet van.
-
SharpSA
veterán
válasz
Kavinton75 #32021 üzenetére
Az a baj a "nagyobb" gyártókkal, hogy egyszerűen nem foglalkoztak az üzemidő kérdéssel, mostanában már talán némileg kezdenek. A "kis" gyártók készülékei meg jól bírják, de mindig van valami, amivel elrontják az összképet, ez például legtöbbször a kamera. Mert milyen jó is lenne mondjuk egy majdnem LG G4 tudású kamerát látni mondjuk a Zuk Z1-ben vagy az Ulefone Powerben. Utóbbinak jóval hosszabb az üzemideje, mint a G4-nek és egyáltalán nem lassabb (játékok biztos, de az meg nem érdekel). Talán lesz egyszer ilyen készülék is...
-
SharpSA
veterán
válasz
Kavinton75 #31894 üzenetére
Okosórával jóval több a fogyasztás, főleg ha az asszisztens kártyák is be vannak kapcsolva. Na azok aztán zabálnak rendesen. Én egy LG G Watch R-rel használtam a G4-et és minden ilyen felesleges dolgot kikapcsoltam a telefonon, meg a helyelőzményeket is. Egyrészt állandóan okosabb akart lenni nálam és ajánlgatott mindenféle hülyeséget ami nem érdekel, másrészt meg jelentősen ette az akkut.
-
SharpSA
veterán
válasz
Vikooo #31825 üzenetére
Most az előbb néztem meg újra egymás mellett az Opera-t és a Chrome-ot. A két app között váltva nyitottam meg az oldalakat és nem igazán van jelentős különbség. Az előbb az index.hu-t néztem, mindkét böngészőben be van kapcsolva az adatforgalom csökkentése, az operában még a reklám blokkolás is. Nagyjából azonos időben töltötte be az oldalt.
-
SharpSA
veterán
válasz
szaszaboy0 #31559 üzenetére
Weboldal függő lenne a dolog? Mert van akinek meg melegszik a készülék tőle.
-
SharpSA
veterán
Ajjaj. Nagy a kakasok sarkantyúja... Tényleg szükség van erre a farok méregetésre? Ha normálisan nem megy, akkor inkább nézzetek tükörbe és oda mondjátok. Szerintem.
-
SharpSA
veterán
válasz
Heisenberg69 #31448 üzenetére
A biztonság alatt.
Arra való, hogy ha például csatlakoztatva van a készülék egy eszközhöz (BT, stb), akkor a képernyő nem zár le, hanem csak kikapcsol. -
SharpSA
veterán
válasz
Stauffenberg #31445 üzenetére
Az üzlettel már beszéltem, azt mondták csak levásárlás vagy másik készülék lehet, pénzt nem adnak vissza. Akkor ezek szerint a pénzt is vissza kell adják, ha úgy döntök?
-
SharpSA
veterán
válasz
Stauffenberg #31443 üzenetére
Hívtam őket, még mindig arra várnak, hogy a Telemaxtól jöjjön vissza a papír vagy a készülék... Egyébként nem csereutalvány, hanem valami más megnevezést használt. A lényeg, hogy azzal kell majd a gsm bolthoz menni.
-
SharpSA
veterán
2016.06.21-én adtam be egy H818P-t a Váci út 33-ba, amit ők átküldtek a Telemaxba. A múlt héten azt mondták az LG szervizben, hogy papírt fogok róla kapni másik készülékre. Még mindig semmi. Szerintetek kinek, hova jelezzem, hogy most már elég ebből a sz.rakodásból?
-
SharpSA
veterán
válasz
joekajoeka #31284 üzenetére
Neked valami nagy kattanásod van az erős előítéleteid miatt, ráadásul még általánosítasz. Mi ez a hülyeség, hogy rosszul javítják meg a készüléket. Mindig mindenhol ezt tapasztalod? Vagy csupán magadból indulsz ki, mert te ezt tennéd? Én is szervizelek más jellegű készüléket, valóban vannak trehányak, de azért nem általánosítok. Szerintem vegyél egy nagy levegőt, számolj el tízig és gondolod újra az egészet. Részéről ez elég ostoba hozzáállás, amit a javításról gondolsz és mondasz, azaz írsz.
-
SharpSA
veterán
válasz
hacki87 #31268 üzenetére
Igen, akkor jól emlékeztem. Korábban 1 napról levitték fél órára, aztán emelték 2 órára.
Itt van a leírásban:
A vásárlást követő két órán belül
Alkalmazások és játékok:
Nyisd meg a Google Play Áruház alkalmazást Play Store.
Koppints a MenüMenüÉs mégFiókÉs mégRendelési előzmények lehetőségre.
Keresd meg a visszaküldeni kívánt alkalmazást vagy játékot.
A visszatérítési folyamat befejezéséhez és az alkalmazás eltávolításához érintsd meg a Visszatérítés lehetőséget.
Megjegyzés: Egy adott alkalmazást vagy játékot csak egyszer küldhetsz vissza visszatérítés céljából. Ha ismét megvásárolod, többé nem kaphatsz visszatérítést. -
SharpSA
veterán
válasz
joekajoeka #31248 üzenetére
Csak az a baj, hogy butaságot írsz. Ugyanúgy lehetne írni az összes márka összes termékére, hogy rosszat árul. Egyik sem tökéletes és megsúgom csak itt, csak most, csak neked, hogy nem is lesz az.
Mindegyiknek megvan a maga hibája, nincs kivétel.
-
SharpSA
veterán
válasz
Stauffenberg #31059 üzenetére
Na ezért lett nekem egy Ulefone Power munkára. Sebességben szinte ugyanaz, mint a G4. Nem játszok telefonon, viszont egymás mellé raktam a két készüléket és egyszerre nyomkodtam ugyanazokat mindkettőn. Néhol volt talán fél másodperccel sem lemaradva a Power. A kamera természetesen gyengébb, de elfogadható és a 6050-es akkuval 2 nap minimum 8 óra SOT-tal normál használattal (kb. bő 10% egy óra, de folyamatosan használva 15 óra SOT símán megvan). Jó kis masina, na és az ára az meg vicc...
Ha meg olyan helyre megyek, ahol jó képeket is készítenék, akkor a G4 jön velem. -
SharpSA
veterán
válasz
neo_xperia #31028 üzenetére
Nem mindenkinek az, én sem tenném, de hidd el, hogy vannak akik ennél még többet is vannak így.
-
SharpSA
veterán
válasz
neo_xperia #31026 üzenetére
Olvastad amit ír? Szó sincs napsütésről. Vagy bent nálad a szobában süt a nap? Nincs tető, plafon? Ez már tényleg fárasztó... Nem kell hozzá tök sötét, de viszonylag kevés fény az igaz.
-
SharpSA
veterán
válasz
ToniSoprano #30950 üzenetére
Na a Chrome-ot nem használom sehol, mert eszik rendesen. Opera jött be nekem, főleg a szövegtördelés miatt.
Lehet, hogy frissült a Chrome, amikor áttértél a 6.0-ra és valamit jobban használ? -
SharpSA
veterán
válasz
ToniSoprano #30936 üzenetére
Ha volt hard reset, akkor nincs mit tenni. Mióta használod a 6.0-át?
-
SharpSA
veterán
válasz
ToniSoprano #30933 üzenetére
És a szokásos kérdés: csináltál teljes alaphelyzetbe állítást a frissítés után? Mert erősen javasolt és utána valószínűleg minden rendben lesz... de ha mégsem, még mindig ott van az 5.1
-
SharpSA
veterán
válasz
sszemtelen #30371 üzenetére
Jelen helyzetben ezzel akkor értenék egyet, ha alig, vagy nem lenne ilyen meghibásodás. Viszont sok van, így szerintem ez a javítás nyitott bootloaderrel is garanciális. Mivel zárt bootloaderrel is ugyanígy jött volna a hiba.
-
SharpSA
veterán
Ez is csak a guglin múlott. Mert megtehette volna azt anno, hogy kötelező legyen ez a módszer. Mindenki választhassa ki, hogy mely funkciók kellenek neki a készülék első bekapcsolásakor és csak azok települjenek. Na persze a gugli is rak pár felesleges dolgot a készülékeire...
-
SharpSA
veterán
Azért az röhej, hogy egy okostelefonon ilyen dolgokat kell művelni, hogy az ember kikapcsolja a számára felesleges dolgokat. Gyakorlatilag így majdnem vissza van butítva a készülék egy egyszerű telefonra, illetve azért mégsem kamera, net, stb.). Ezt megoldhatnák egy külön beállítás menüponttal, ahol mindenki úgy állítja be, ahogy neki tetszik.
Túl sok és sokszor már felesleges funkciók vannak a rendszerben a felhasználók részéről. -
SharpSA
veterán
válasz
ToniSoprano #30279 üzenetére
Igen, a 818P-re van 6.0.
-
SharpSA
veterán
válasz
Aryon87 #29882 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is egy Ulefone Powerrel. Jó a szemem. Minimális a különbség a két kijelző között, felbontást nézve szabad szemmel meg semmi. Nyilván a kamera gyengébb, de az akkuidő brutális, többszöröse a G4-nek. Ráadásul sebességben sem érzek különbséget. Egymás mellé raktam mindkettőt és egyszerre indítottam el ugyanazokat a programokat (játék nincs, az nem érdekel).
-
SharpSA
veterán
válasz
Busterftw #29736 üzenetére
De kit érdekel a VR? Engem és sok más embert nem. Majd biztos bohóckodok a fejemben egy olyan izével...
Legyen olyan készülék, ami a VR-rel bohóckodóknak kell és legyen olyan, ami meg a többieknek. A közvélemény kutatások alapján az akku idő fontossága az első helyeken szerepel. -
SharpSA
veterán
válasz
DonMaster #29673 üzenetére
Na akkor az én véleményem: valóban volna mit optimalizálni a rendszeren az LG-nek. Írom ezt így, hogy nekem van tapasztalatom nem gyári ROM-mal. Én nyitottam a bootloadert és volt rajta az Imperium 3.1 ROM, amivel bizony sokkal kedvezőbb a készenléti fogyasztás, mint a gyárival volt. Talán még a normál használat közben is kedvezőbben alakult az akku idő. Gyári ROM-mal ugyanolyan használattal jellemzően 50% alatti vagy sokkal kevesebb akkuval értem haza 1-1,5 óra képernyővel, míg az Imperium 3.1-gyel volt hogy 70%-on vagy még picit felette volt. Hogy lehet ekkora különbség (min. 20-25%)? És persze ez nem csupán 1 alkalommal volt így.
-
SharpSA
veterán
Röhejesek vagytok. Bass már többször írta (én megértettem), hogy a Honorokon is 6.0 van. Miért nem figyeltek oda?
Persze nem teljesen ugyanaz a 6.0, mert más felület, más driverekkel, gyártónként más módosításokkal. Talán emiatt ugyanaz az utólag telepített program viselkedhet másként készülékenként. -
SharpSA
veterán
válasz
sszemtelen #29268 üzenetére
Úgy látszik a képen, hogy szélességre belefér. Egyébként ez engem is érdekel, szimpatikus kialakítás. Lehet rendelek én is egy ilyet.
-
SharpSA
veterán
válasz
Viktor0610 #29013 üzenetére
Az a probléma (legalábbis nekem), hogy a recent apps gombra nem csak a valóban háttérben futó appokat mutatja, hanem minden korábbit. Tudom benne van a nevében. Emiatt én is sokszor húzogatom ki a már biztosan nem működőeket, mert baromi hosszú tud lenni a lista...
-
SharpSA
veterán
válasz
gipsztigris #28636 üzenetére
Köszönöm. Ezek közül melyiket válasszam?
-
SharpSA
veterán
Használ valaki jó, megbízható 128GB-os SD kártyát? Hol és melyiket érdemes megvenni a G4-hez?
-
SharpSA
veterán
Nem csak ha meghibásodik. Hiába idézel akárhonnan, ez a tapasztalatom. Miért nem hiszed el, hogy szó nélkül visszaveszik? Szinte minden alkalommal el is mondják, ha kétségek vannak, hogy ha valami nem tetszik, nem jó, 3 napon belül vissza lehet vinni. Nyílván normálisan becsomagolva, gyári állapotban.
Például hazavittem egy Roccat fejhallgatót, nem volt egy olcsó darab és rettenetes hangja volt. Visszavittem, visszaadták a pénzt. -
SharpSA
veterán
válasz
Roland861010 #27109 üzenetére
Ez a memória használat sokaknál kb. olyan, mint az autón a gumi: igaz van négy, de miért használja mind, mert akkor kopnak...
Azért van a memória a készülékben, hogy használva is legyen. Szerintem... -
-
SharpSA
veterán
Jár valaki rendszeresen Szeged közeléből Budapesten? Vennék egy akkut a Váci út 33-ban, de postán nem küldenek, én meg ritkán járok arra...
-
SharpSA
veterán
válasz
pappbence96 #26350 üzenetére
Szia
Tőlük én semmit sem vennék, rengeteg a probléma velük és mivel külföldi cég, nehéz érvényesíteni bármit is náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest