-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
o_pegazus_o
tag
Le a kalappal az LG szervíz előtt. Beadtam a telefont azért, mert nem olvasta a microsd kártyát. 3 nap alatt megcsinálták (kicserélték az adatlapot).
A hardververzió 1.0 ezalapján valószínűleg nincs ezzel semmi gond...[ Szerkesztve ]
-
o_pegazus_o
tag
válasz o_pegazus_o #17116 üzenetére
Amit még kifelejtettem: gyárilag független a kicsike és 2 év gari van rá.
-
o_pegazus_o
tag
válasz #18001664 #17088 üzenetére
Szerintem ennél nincs jobb: LG G4 H815 gyémántüveg képernyővédő fólia - 1 db/csomag (Diamond Glass)
A legolcsóbb kisker árat itt találtam:
http://www.mobildesign.hu/lg_g4_h815_gyemantuveg_kepernyovedo_folia_1_dbcsomag_diamond_glass_13478A hangszóró és érzékelők nincsenek takarva, de tökéletes a méretezése. Figyelni kell a fölrakásra és sztem örök élet. 2 hónap használat után nem sikerült még megkarcolnom zsebben hordva. Az újlenyomatokat is taszítja.
-
o_pegazus_o
tag
válasz Stauffenberg #17102 üzenetére
Nem egy bonyolult a csere.
Szétszed, lehúz, rádug, összeszerel...[ Szerkesztve ]
-
o_pegazus_o
tag
válasz Stauffenberg #15662 üzenetére
Ez is egy lehetőség. A vásárlást követő 15 napban lehet megkötni.
-
o_pegazus_o
tag
Lítium Ion akkumulátor esetében a legjobbat akkor teszed, ha 30% alatt töltőre rakod és megszakítás nélkül feltöltöd teljesen.
Nullára meríteni nem szabad valóban...
"Azt jobban szereti ha többször kicsit töltessz rá és nem hagyod, hogy 50 % alá menjen de azt se, hogy 100%-ig töltöd mindig." Ezzel biztosan nem használsz neki... Ezzel az élettartam jelentősen rövidül. -
o_pegazus_o
tag
válasz DiazYello #15307 üzenetére
Ha van lehetőséged, akkor próbáld ki egy másik akkumulátorral is. A 20B rom nagyon jó energiagazdálkodási szempontból, azt mindenképp próbáld ki.
Annó Lenovo K910 telefonnál tapasztaltam gyakran azt a hibát, hogy a helytelen töltögetés (pl autóban rá-rá dugdosás) akár pár hónap alatt hazavágta az akkumulátort. Ez többeknél előjött... -
o_pegazus_o
tag
Android 6.0 V20B
Refurbised telepítést és full feltöltést követően egyenlőre briliáns a kijelzőidő.
WiFi bekapcsolva, Waze folyamatosan futva ébren tartja a kijelzőt. Böngészek és facebookozok is időnként.
Kijelző fényerő 63% fix, GPS nagy pontosságúJelenleg:
Akku 49%
Kijelzőidő jelenleg: 3h 23m[ Szerkesztve ]
-
o_pegazus_o
tag
válasz MaxxDamage #11844 üzenetére
Beállítások/Hang és Értesítés/Névjegy csengőhangja (kikapcs)
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Ez gyakori verzió?
Gondolom, hogy a 20B rom mehet rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest